- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
a000
őstag
válasz
tomcsi23 #35105 üzenetére
Sokan úgy gondolják, hogy apple, akkor nem lehet hibáznia. De ő is csak egy gyártó. Hibákkal. Marha sokat kell gyártani, becsúsznak hibás darabok. Gondolom, hogy nem fogják a selejtes szart is eladni, merzt csak vesztenek rajta.
Ilyen meg nincs, hogy akkor a témobil megmondja nekik, hogy akkor selejteset hozzanak, mert akkor az milyen jó, mekkora profit. Abba mi lenne nekik jó, hogy cserélni kell a készüléket? -
-
válasz
tomcsi23 #12337 üzenetére
Az iPod Touchokon 3.1.1-nek hívják ugyanezt a frissítést.
A Configuration Utility nem átlagembereknek való, hanem olyan cégeknél, ahol sok iPhone-t meg iPodot kell felügyelni - ezzel lehet beállításokat és programokat terjeszteni meg leltározni.
Buga_Laci: Igen. Az iPhone-on csak az On The Go playlistet tudod összerakni. A tekerősáv meg ott van, csak eddig úgy tűnik vakon püfölted
Nyomj rá a képernyő közepére (ahol az albumkép lenne), és megjelenik az.
-
GuguGuru
tag
válasz
tomcsi23 #10608 üzenetére
Én pár napig maradok 3.0án, hogy visszajön-e. 6 napja tünetmentes, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy nálam valóban párosult működési idő csökkenéssel, és csak 6-7 óra alatt ment fel 100%ra, de aközben többször megállt ilyen konektorodra. Ezek a szimptómák nálatok is voltak vagy csak a jelet láttátok??
-
GuguGuru
tag
válasz
tomcsi23 #10597 üzenetére
Nézd, egy nyitott wifi pont mellett ültem/álltam egy kerités mellett a Balatonon, gondoltam, nem vacakolok az ékezettel
Most még egy kolléga írta hogy tetheringnél volt neki ilyen, nekem ez tök simán volt, és mondom, az akku tényleg alig bírt valamit. (8 óra készenlét, fél óra zene, és vége volt, és még melegedett is...) És azért nem gondolom hogy software, mert egy hete jött elő, és a 3.0 nekem ahogy kijött, rá 15 percre már fent volt... és az jó régen volt már
Most meg tök frankón megy, komolyan tökön szúrom magam, ha a gari lejárta után döglik meg...
Az akkuval kapcsolatban meg olvassuk el kétszer-háromszor, ha nem értünk valamit, és ne dumáljunk hülyeségeket. Ez arra vonatkozik, hogy ne legyen az hogy bevágod a fiókba az iPhone-t, és az akkuban nincs energia mozgás... mert abba tönkremegy... ezért ha nem is használod, havonta egyszer töltsd fel/meritsd le. Az ilyen félreolvasások/értelmezések miatt terjednek eszeveszett hülyeségek egy csomó dologgal kapcsolatban...
A lithiumot a mélymerítés gyilkolja, de az iPhone erre rohadtul figyel, és jóval a kritikus 3V per cella (és ha jól tudom 1 cellás csak) fesz alatt lekapcsolja magát.A 220 egyébként azért más, mint az USB, mert arról 1 A-el tölthet, USB az kevesebbel, ezért tart több ideig. Az akku élettartalmára ez speciel nincs kihatással.
Ha tudsz részletes magyarázatot adni, én szívesen fogadom...
-
GuguGuru
tag
válasz
tomcsi23 #10532 üzenetére
Szia nalam egy hete csinalta ezt, az enyem 1 eves arra gondoltam z akku adta meg magat, ugyanis ezt sokszor a piros resznel is csinalta. Mar majdnem legariztattam, de miutan 5-6x teljesen lemeritettem, majd fullra, teljesen meggyogyult ami azert is fura, mert amikor ezt csinalta akkor egy toltesre hogy kesz legyen 6-7 orat kellett varni, es amennYit ment az akkuval az is harmada volt a normalisnak, most meg tokeletes.
Neked is 3.0 van, JB nelkul ? Es mennyi idos ?
Remelem ki tudjuk talalni mi ez, mikor mult heten irtam senki mas nem reagalt.Udv : Gusztav
(iphonerol irtam gyorsan azert nincs ekezet, sorry)
-
tsimora
tag
válasz
tomcsi23 #8948 üzenetére
En ugy velem, hogy az USB-s netezeshez nem is annyira az iTunes kell, hanem az azzal egyutt telepulo "Apple Mobile Device Connection Manager" Ha Windows-al hasznalod, a "Programok eltavolitasa" reszben ez kulon programkent jelenik meg az iTunes-tol. Esetleg probald meg csak az iTunes-t letelepiteni. Csak egy tipp.
-
macikos
addikt
válasz
tomcsi23 #8340 üzenetére
Igen, megszokás kérdése.
Az az érdekes, hogy amikor például itt is írom ugyanígy a mezőbe a szöveget és kiérek a képernyő szélére, akkor szépen, folyamatosan mozdul el a kurzorral a kép, nem pedig ugrik. Régebben meg a sok animált smiley is lelassította. Szóval nekem ezek az igazi fejlesztések.
A Voice Memo meg nem tudom miért, de mintha jobb minőségben, nagyobb érzékenységgel venne fel, mint az App Store-os felvevő alkalmazások
Bár az is lehet, hogy csak beképzelem
Egyébként nem tudom mi van ezzel a 3.0-ás szofttal, de most hagytam vagy 2 órát pihenni a telefonom, erre most gyors a springboard is. Nem értem.
Amíg el nem felejtem: Volt egy nemrég indult blog, ahol 1-2 ember Magyar videótesztet készített AppStore-os játékokról. Nem tudja valaki az oldal címét? Elfelejtettem
-
macikos
addikt
válasz
tomcsi23 #7380 üzenetére
Két telefonnál két iTunes Account kell.
Az egyikkel leszinkronizálod az egyik telefont, utána bejelentkezel az iTunesban a másikkal és azzal szinkronizálod a másikat.
Egy telefon két gép esetén meg ha szinkronizálni akarsz, akkor az lenne a legjobb, ha mindkét gépen ugyanazok a fájlok lennének meg, de mivel ez biztos nem így van, ezért pipáld be a beállításoknál a Manually manage my music and videos-t. Így nem fogja törölni a gépen nem meglévő dolgokat a telefonról.
-
plus44
veterán
válasz
tomcsi23 #6745 üzenetére
Tudom, én fogalmaztam félre. Konkrétan az adatforgalom érdekelt, mert az 1gb, így kicsit kevésnek tűnik, de ha azt mondod kb. elég akkor okés, mert 200 perc az ugye 3,3 óra, ami nekem elég egy ideig, az sms engem sem hat meg, jó, ha havonta 15-20-at küldök. (ezek után meg a domino kártyámmal használnám). Szóval itt a dilemma, hogy, vagy domino csomagban veszem 180k-ért (azt hiszem), vagy ikon 200-zal, ami 150k lenne. Szóval szerintem az ikon 200 lesz, mert ebben benne van net/kis telefon/kis sms és miután lenulláztam, akkor jöhet a domino kártya.
RenegadeC2:nekem sem, de arra ott a domino kártyám és azzal pótolva kihúzom az 1hónapot.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
tomcsi23 #5907 üzenetére
nekem pontosan nem jön le hogy mire gondolsz. egyszer kipróbáltam egy olyan progit ami a telefon és egy bizonyos tárgy közötti távolságot tudja megadni oly módon hogy lefénykpezel vele valamit majd egy hitelkártya félét odateszel a képre úgy hogy beleilleszkedjen a progi által rajzolt téglalapba és ha ez kész akkor megadja a távolságát annak aire eredetileg céloztál... elég fapados de nincs jobb. az érzékelője csak fényt mér ha jól tudom, bár engem is érhetnek meglepetések
talán rulerphone vagy vmi hasonló volt a neve..
vagy ha olyan távolságra gondolsz h reggel elmész futni és azt akarod lemérni hogy mekkora szakaszt tettél meg arra ott a motionX gps... de csaak olyan helyen működik ahol kap jelet a gps érzékelője, tehát nincs fedél a fejed felett...
remélem okosabb lettél -
válasz
tomcsi23 #5727 üzenetére
A bővített karakterkészlet az az, ami mindent tartalmaz
A speckó ékezeteket (amik nincsenek benne a GSM ABC-ben, pl. áéő stb., ahogy Te is írtad), de a cirill/kínai/egyéb betűket is UTF-16/UCS-2 kódolással viszi át.
Az egy jó kérdés, hogy ez miért befolyásolja a nyugtakezeléstValószínűleg valamit berak a fejlécbe, amit a szolgáltató rosszul kezel le.
-
Polllen
félisten
válasz
tomcsi23 #5717 üzenetére
Eddig csak T szervízben probáltam, mert T-s jótállási jegyem van...De feltételezem az indikátor miatt máshol is el fogják utasítani a garit...
Egyelőre most azt játsza a mikrofonom, hogy ha elég hangosan beszélek, halkan lehet hallani...(először arra gondoltam, hogy bepiszkoldott, kitakarítják és mindenki boldog...tévedtem...
)
Amúgy most pont ezért keresek szervízt! istyle-t néztem, 7k-ért megnézik mi a baj, 8-k a szerelés+alkatrész ár...
-
Ulkesh
őstag
válasz
tomcsi23 #5489 üzenetére
"Át lehet valahogy küldeni a fotókat eredeti méretben is (mail-ben)?"
Igen, de ehhez telepítened kell App Store-ból a SendPhotos nevű alkalmazást.
" vagy SSH-n felrakod (bár utána ehhez is fájlkezelő kell hogy visszanézd). A "Photos"-ban így se úgy se lesz benne."
Ha a helyére másolod (var/mobile/Media/DCIM/999Apple) akkor benne lesz.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
tomcsi23 #5355 üzenetére
A fődarab csere azt jelentheti hogy alaplapot cserélnek a telefonon, legalábbis egy átlag telefonnál. Az iPhone esetében ez úgy szokott menni hogy egy az egyben cserélik ki a készüléket mivel ők nem javíthatnak csak szoftveres hibát a hardware-est csak a megbízott központi szervízbe küldhetik be. De egyébként ki lett már ez itt tárgyalva
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23 #5051 üzenetére
Petőfi S. u. - szerviz mondja, hibás. Eljárás: készülék lead, ők elküldik, én vár 10-15 nap, és új készüléknek örül. Azt mondják, nem lehet egyből cserélni, csak így. Tényleg? Nincs valami gyorsabb módja?
Ps: aki az akksi jobb kihasználásában reménykedik a 2.2.1 esetében, annak jelzem, csak optikai csalódás volt.
-
C^^
őstag
válasz
tomcsi23 #5059 üzenetére
Nem lesz gond. Nálam is járt már több készülék is, és restore után ugyanúgy felkínálta, hogy szeretném-e az én backupomból visszaállítani.
Szerk.:Egyébként a kontaktokat, a naptárat és az alkalmazásokat külön is le tudod menteni. Az alkalmazásokat tárolja az iTunes, a kontaktokat és a naptárat pedig Windows alatt tudod szinkronizálni pl. az Outlook-al. (Vagy az Adressbook-al.)
Szerk2.: Azt nem tudom, hogy a jegyzeteket is menti-e a backup.
-
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23 #5008 üzenetére
Na, úgy néz ki, hogy valami bibbentő van a mikrofonjával, mert a hedszettel frankó.
Kérdés: ha be kell adnom (és elbénáznak valamit, vagy mondjuk másik készüléket kapok), van rá lehetőség, hogy egy mostani mentett állapotot (kontaktok, naptár, notesz, progik) ugyanúgy visszatoljak rá, vagy kezdhetem előlről?
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest