- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
cilo9
aktív tag
Nem is a bőrre gondoltam, hanem a mintázatra. Egy sima fonálból készült tok is lehet pasis, ahogy Te is írtad, csak olyan színből kell csinálni és szerintem viszonylag konzervatívnak kell lennie.
Más kérdés, hogy én semmilyen tokot nem használnék a Szifonhoz, mert sajnos szinte mindegyikben elveszik az "iPhone-t fogok a kezemben" érzés. Ezért választottam végül a Gelaskin matricát, persze a védelem közel sincs egy rendes tokhoz, vagy becsúsztatós tatyóhoz.Más: úgyfest helyreállt az akksi dolog is. Most 18 óra készenlétnél jár, 4 óra aktív használattal (főleg játék és netezés 3G-n) és 18%-on van.
-
cilo9
aktív tag
Nem Belkin tokokra gondoltam, hanem erre. Ebből is a Classic Retro Bag, ami szóba jöhet, mert ahogy néztem a Cukitokok
is kis tatyók végül is. Szerintem a színnnel és hogy nem ennyire szőrős a tok, ezzel tudsz pasisat csinálni. Pl. Az Inkák kincse, csak más színbe. Meg nem nem tudom milyen anyagokat tudsz "megmívelni".
-
cilo9
aktív tag
Üzemidő fejelményeket majd várnám!
Én is kilőttem mindent most a GS-en, Wifi hálók figyelése, Push, Locations Service. Ez útóbbi látható, lassabban szívja. De az akksi is még csak az első hetében van, remélem javul még. Ami a 3G-n 12-14 óra használatot jelentett az a 3GS-en egyelőre 8-10 óra. Késő délutánra már 20% alatt van.
A tokok, amiket eddig csináltál inkább csajosak szerintem egy srác kezében nem tudom elképzelni. Főlaeg azt a nagy szürke szőrőst!
Ez persze ízlés kérdése, de a Vaya tokokat nézd meg ötlet meríítés céljából. Azoknak nagyon pofás a mintázatuk.
-
cilo9
aktív tag
Arról beszámolhatnál az új soft-tal kapcsolatban, hogy az üzemidőd nőtt-e. Korábban már írta valaki és nekem most a 3GS botrányosan keveset bír, ugyan pár napos az akksi remélem még javul, de jó lenne, ha a 3.1-nek lenne ilyen irányú hatása.
És akkor ezeket a tokokat most Te csináltad?
-
Poci3
tag
Nekem sincs. Viszont az biztos, hogy abban a menüben a kártyához kötött szolgáltatásoktól függően jelennek meg menüpontok. Azt elérni, hogy a teló BIZTOSAN ne másszon fel a netre, csak úgy lehet ha az ügyfélszolgálaton LETILTATOD a net szolgáltatást. Én ezt tettem és azóta lett a netforgalmam 0.
-
-
Galahed
senior tag
-
GuguGuru
tag
Szia, nekem gyári Apple van, bizonyos helyken lehet darabonként is kapni, asszem 2000 körül van, de a népszerűbb szinek drágábbak. Direkt lenéztem neked a kis cetlijéről, hogy milyen az anyaga:
- 4% Nylon
- 40% Cotton
- 56% Acrylic
A t-mob árul olcsó utánzatot, 6db-ot 990-ért, de se a fogása, se a varása, se a minőségérzete nem olyan selymes,lágy, és nincs benne az apple logós kis fülecske
Meg én szeretem támogatni az olyan zseniális dolgokat, mikor Steve Jobs kiáll, és közli, hogy egy "Revolutionary new Product from apple:" és előhúzza a zoknikat
Szerintem 2 ezerért vedd meg nyugodtan a gyárit, nekem 1 évig ment a Nano-mmal, majd 1 évig az iPhone-al, most már picit laza, és kinyúlt, lehet bevarratom majd szűkebbre.
Szappanos vízbe ki kell időnként mosni, és ennyi.
-
booobooo
csendes tag
Hát nem nagyon értek az anyagokhoz, de szerintem pont olyan anyagból van, mint egy bármilyen zokni, amit az ember a lábára húz
és nincsen semmi spéci bélése, belül is olyan, mint kívül. Én a csajosból simán bevállalnék párat (na jó nem mindet) pedig én sem tegnap voltam 16
-
manchester85
veterán
Hanee!
Az emberek egy készüléknél sose azt nézik, hogy milyen műszaki hibája van, hanem, hogy mit tud, és azt mennyire tudja jól a felhasználó igényét nézve. Nem is nézhetik a hibát, hisz annak elvileg nem is szabad megtörténnie, az nem a telefon specifikációja, hogy hibás.
Ehhez nyilván társul még a márkanév, a divat, a kinézet, stb. Ez már eleve azért is logikátlan, mert a készülék hibája később jelentkezik, mint mikor megvetted a telefont.
Egy éve van a 3G a piacon, szerintem senki meg nem mondja, hogy az Iphone-ok mennyire időtállók, hisz gyakorlatilag a legöregebb Iphone is 2 éves. Ha viszont most elkezdenek felrobbangatni a telók, az elég para lesz.
-
manchester85
veterán
Én csak azt mondtam, hogy konzekvensen állítasz valótlan dolgokat, ami ebből kifolyólag nem függhet össze a fáradtsággal. Hogy ebből mit szűrsz le, az a te dolgod, az viszont tény, hogy a segítő szándék ellenére többször vezetsz félre, mint előre. Ilyen az IKON csomagos adatforgalmi értesítő is, amit hiába magyarázok a 1430-nak, egyöntetűen állítják, hogy mivel ez komplex csomag, nem mobilnet csomag, így nem jár hozzá, sőt nem is rendelhető meg adatforgalmi sms értesítő. Hiába mondom nekik, hogy te megrendelted, állítják, hogy tévedsz. Szólj majd lécci, ha megkaptad az első adatforgalmi értesítőt, hátha mégis ők tévednek...
-
manchester85
veterán
Megveheted bármilyen díjcsomaggal, csak akkor nyilvánvalóan más árat kapsz rá, nem az akciósat. Az akciós árak kizárólag IKON díjcsomagra vonatkoznak (de szerintem még az is lehet, hogy adnak rá akciós árat, kérdezd meg)..
Hanee, ez nem a 14 óra eredménye. Teljesen következetesen írod, hogy kizárólag az IKON-nal kedvezményes az ár, és más csomaggal nem akciós. A hsz-ed második fele csak annyit jelent, hogy ha rákérdez az a vásárló, még az is lehet, hogy adnak rá akciós árat, de erre kérdezzen rá.
Ebből a hsz-ből kiderül, hogy te 2009 08.19-én 22:00-ig egyedül az IKON díjcsomag árairól tudtál. Semmi ellentmondás nem volt, azt mondtad, hogy kérdezzen rá, hátha van más akciós is.
-
-
manchester85
veterán
És ha elolvasod, mi lesz? Attól még 10kb-os egységekből nem lesz 30 nap alatt 260 mega eltérés. A haveromnak miért mutat pontos értéket 800 mega tethering után?
Majd kíváncsi lennék arra is, mikor kapod meg az adatforgalom értesítő sms-t, amiről nekem azt mondták,hogy ikon csomagokhoz nem jár, mert az egy komplex csomag, nem mobilnet csomag, és az "ismerősöm" 100%, hogy téved.
-
manchester85
veterán
Hanee!
Semmi realitása annak, amit mondasz. 20-os eltérés azt jelenti, hogy én átlagban legfeljebb 8kb-ot töltök le, és abból 10kb lesz. Ezt ugye nem gondolod komolyan!
Amúgy nem tudom, ezt miért magyarázod nekem. Mármint eddig is tökéletesen tisztában voltam a 10kb-os számlázási egységgel.
De hogy leegyszerűsítsük a dolgot: Minden egyes csatlakozáskor 10kb-ra kerekít, ugye? Előző hónapban 200megás túlforgalmazásom volt, holott csak 970-et használtam, vagyis 260 megás különbség volt.
Az egyszerűség kedvéért most ne 1024-gyel, hanem 1000-rel váltsunk: Ha minden kattintás 5kb-tal többet számol (középérték) akkor ez 50 ezer kattintást jelent. 260 mega nagyjából 260 ezer kilobyte. Ez napi 2 ezer kattintás.
Na erre mit mondasz, hanee?
Ja, és haveromnak miért mutatott pontos értéket? Ő naponta 2000-rel kevesebbszer nézi az e-mailjét?
Most pedig idézlek:
"de ha letöltesz például egy programot ami 5,01 MB, akkor ugye nyilvánvalóan 5,1 MB-nyit számláznak "
Szerinted kilo és mega között mennyi a váltószám? Sztem 1000 (egészen pontosan 1024), akkor hogy lesz 5,01 MB-ból 5,1MB??? Esetkeg 5,001 MB-ból lehet 5,01 MB.
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de Dunát lehetne rekeszteni azokból a sületlenségekből, amiket már ide leírtál. Ikon csomagban nincs adatforgalom értesítő, hiába győzködtem a T-mobile-t. Világosan elmagyarázták, hogy akárki is mondta, kizárt, hogy ehhez a csomaghoz értesítő járjon. Komolyan mondom, nem tudom, hogy te honnan szeded ezeket a dolgokat.
-
manchester85
veterán
Szia hanee!
Igen, valami adatforgalom számláló progi jó lenne. Próbáltam rákeresni, de nem találtam.
Mondjuk én nem használom túl gyakran az app store-t, szal lehet, hogy csak én nem találtam rá, de közben van. Ha valaki talál, szóljon, nagyon megköszönném.
Haveromnak az új szoftver van fenn, a 3.0.1-es, nekem pedig a 3.0-s volt eddig, most tettem fel az újat ma. Én is erre gondoltam amúgy, köszi a tanácsokat, arik vagytok.
Mivel még csak ma tettem fel, így akár meg is javulhat a helyzet. Szerencsére úgy tűnik, hogy konzekvensen téved a teló, úgyhogy nem fogom siettetni a szervízt, ráér még az új teló.
-
manchester85
veterán
Szia!
Előző hónapban használtam, de csak, hogy kipróbáljam. Augusztusban még nem használtam, de teljesen mind1, ugyanis az a haverom, akinek a lekérdezés megfelelt a telefon által mutatott értékkel, ő most augusztusban szinte csak tetheringhez használta, és már 800 mega körül jár, de a lekérdezés is ezt mutatta.
Egy másik haverom, akinek nincs Iphone-ja, vele ma találkoztam, és a szeme előtt kérdeztem le az egyenlegem. 347 880 kilobyte volt ma délután az sms-ben, és 270 megabyte a készülék szerint. Ez azért durva, valljuk be. És mondom, a last reset: 2009 aug. 1. 0:05. Már a dátumot is megnéztem, hátha azt írtam el.
-
manchester85
veterán
Szia!
Én továbbra is csak azt tudom mondani, ami szerintem logikus. Van némi különbség aközött, hogy felmondasz egy szerződést, vagy újat akarsz kötni. Ha pedig már 1 éve fizeted, akkor az kb. olyan, mintha csak egy évet írtál volna alá.
1 év hűséggel jelenleg 44 ezerrel több a telefon, mint 2 év hűséggel.
Akikre vonatkozik az akció, azok majdnem 1 éve megkötötték a szerződést. Vagyis, ha új készülék miatt mondják fel a szerződést (amivel persze újabb 2 évet alárnak) akkor szerintem az a minimum, hogy ne fizessenek többet, mint aki annó 1 évre írt alá. Aki ugyanis egy évre írt hűséget, és most nemsokára lejár, az egyáltalán nem biztos, hogy most megint aláír.
Szóval ez a szerződésbontás kicsit más, mintha dominóra váltanál. Ez a szerződésbontás a T-mobile érdekeit szolgálja. Aki 1 évet ír alá, az szerintem abból az okból teszi, mert nem akar sokáig elkötelezett maradni.
Aki viszont annó két évet írt alá, az viszont a 3GS-re akar váltani, újabb 2 évnyi elkötelezettséggel, így az lenne a minimum, hogy ez a kötbér jelentősen kevesebb legyen annál, mint amennyi az 1 és a 2 éves hűségnyilatkozat közötti készülékár.
A T-mobile-nak biztosabb ügyfél az, aki készülékcsere miatt kötbért fizet, mint aki csak 1 évre köt szerződést. Az előbbi összesen 3 évig lesz minimum előfizető, míg utóbbi lehet, hogy csak 1 évig. És az előbbi fizet ki 1 évért 50 ezret, utóbbi 44 ezret. Ebben az égvilágon semmit nem nevezhetünk kedvezménynek. Ne a 80 ezerhez viszonyíts, hanem a 12 hónap és a 24 hónapos készülékárhoz.
-
manchester85
veterán
Hanee!
Talán azért, mert ebben semmi kedvezmény nincs. Ugye azt írják, hogy azokra vonatkozik, akik október 31. előtt vették meg. Namost ha augusztusban megveszed az új készüléket, akkor nagyjából 1 év és bő két hónapot megszakítasz az előfizetésből. Ezért viszont 50 ezret fizetsz. Én már nem emlékszem a tavalyi árakra, de ha jelenleg ikon 400 csomagban veszel készüléket, akkor 36 ezret fizetsz 2 év hűség esetén, és 80-at 1 év hűség esetén. Ez csak 44 ezer forint különbözet. Vagyis ez a lehetőség azoknak szól, akik már majdnem 1 éve előfizetők. Csakhogy az 50 ezres kötbér nemcsak hogy több, mint az 1 illetve a 2 éves hűségnyilatkozat közti különbözet, de ugyebár aki új készülék vásáslása miatt fizeti ki, az tulajdonképpen így 3 éves hűséget ír alá.
Magyarul: hol van abban kedvezmény, hogy köthetsz egy olyan szerződést, ahol a kötbér többe kerül, mintha csak egy évre írtál volna alá, és az most le is járna az előfizetés. Ugyanis aki 1 évre írt alá, az csak 44 ezret fizetett, és most nem is köteles új szerződést kötni.
Én nem mondom, hogy lehúzás, de messze áll a kedvezménytől. Úgy lenne a logikus, ha 44 ezer alatt lenne, hisz aki 1 éve írt alá, az nem is biztos, hogy ismét aláír, aki viszont 3GS-re vált, az újabb elkötelezettség miatt fizet kötbért.
De én úgy hallottam, hogy csak a 10%-át kell fizetni, nem volt valami ilyen?
-
manchester85
veterán
Sztem a hozzászólásomból kiderült, hogy magyarázatot akarok, nem pedig T-mobile adatforgalmi hálózatának alapos rekonstrukciós kivizsgálását.
Ha az Iphone mér rosszul, akkor egy szakértő fejtse ki, hogy ez így van. Felhívom akár az apple-t is, és ha ők azt mondják, hogy az Iphone lefelé kerekít, akkor rendben van.
Egyébként meg, nézd már vissza az sms értesítőt, légyszi! Ugyanis, csak szólok, hogy az értesítő, csak dátumot ír, időpontot nem. Én éjjel egykor (aug 14.) lekérdeztem a forgalmamat, és a 13. dátumról küldött. Az se világos számomra, hogy ha már nem a lekérdezés időpontjáról ad jelentést, akkor az előző napi adatforgalmam vajon 23:59 perce szerepel-e, vagy azt is teljes homály fedi, hogy a nap melyik szakaszának, időpontjának adatforgalmáról küldtek jelentést. Persze megértem, hogy így hó közepén 40MB-tal te máshogy értelmezed a dolgok jelentőségét.
Sztem aki tetheringre is használja, az kicsit jobban ragaszkodik a megabyte-okhoz.
Az pedig tovább fokozza a kíváncsiságomat, hogy Samgar miért kap értestő sms-t. Tényleg, Samgar, te a felénél kapsz mindig? Csak mert azt írtad, hogy 7 hónapja mindig jön, de ha teljes adatforgalmad után jön, akkor ezek szerint minden hónapban túl is léped.
-
manchester85
veterán
"Érdemes úgy számolni, hogy az iPhone méréséhez hozzáadsz még 20%-ot és az a tényleges netfogyasztásod.. "
Na, majd ha ezt valaki érvekkel alátámasztva kifejti, hogy miért van így, akkor elfogadom.
Már miért kéne nekem csak úgy 20%-okat hozzáadni? Ha bemegyek a boltba, és veszek egy energiaitalt, amin 250ft szerepel, de a kasszánál 270-et fizetek, akkor előbb szeretném tudni, miért nem ugyanaz a két ár. Nem fogom azt csinálni, hogy legközelebb 270-re készülök, mert úgyis annyi lesz.
-
-
zoli62
addikt
Sia! A 40 MB-ot hány nap alatt hoztad össze? Csak hogy kalkulálni lehessen, mire elég pl, a Mediamani S 500 MB korlátja. Ennél se küldenek értesítést? Ez elég nagy kicseszés lenne, mert ugye maga telefon is állandóan 3G hálózaton van, amikor nincs Wifi. ezek szerint a T-Mobile üzletpolitikájának része, hogy Iphone-nal forgalmazz,amennyit bírsz, mi nem figyelmeztetünk?
Más. van valami MSN kliens Fringen kívül?
-
samgar
őstag
"Eloszlatandó a további kétséget, felhívtam ma a T-mobile-t, és megkérdeztem, hogy tényleg küldenek-e sms-t az adatforgalomról?
Nos, a helyzet az, hogy NEM! Minden internetcsomag esetén küldenek, de ez nem vonatkozik az IKON csomagokra, hogy miért nem tudni"Eloszlatandó a további kétségeket én is felhívtam öket az első sms után és azt mondták automatikusan küldik. Nem írtam volna le, ha nem igy történt volna. Ikon 400-ban vagyok.
ui: Azóta is küldik, egészen pontosan 7 hónapja.
-
manchester85
veterán
Szia!
Semmilyen sms-t nem kaptam! Június elején kötöttem a szerződést, azt hiszem 3-án, akkor nem is volt gond, de sms-t én akkor se kaptam. Ez "alanyi" jogon jár, vagy mi? Mert most hallom először. Igen, ezt tudom, hogy 10 kb-onként számol, de ez még mindig átláthatatlan a számomra. Számíthat ez annyit, hogy mondjuk 200 megával más értéket mutat a Usage? Akkor kapnom kellett volna sms-t? Köszi a válaszod!
-
tomcsi80
csendes tag
OFF
Majd "megfertőz" az Apple
hidd el...
Én is így voltam az asztali gépemmel!!! Volt egy eléggé jó PC-m, amin nagyjából neteztem, WOW-al toltam, néha CoD-al játszottam, de meguntam, h egy évben kb. 4-szer volt reinstall... Aztán eldöntöttem, h megveszek egy mac minit, mert amire nekem kell, arra tökéletes (WOW mondjuk nem full felbontásban megy rajta...)! Életem LEGJOBB döntése volt!!!!
Egyszer nem tudtam lefagyasztani, és eszméletlen stabil!!!
Szal, ha megteheted, akkor a laptopod helyett vegyél egy MAC Bookot, és többé mást nem akarsz!
ON
Bocs többiektől az OFFért!!
-
Csabee.
nagyúr
Ezen nem a megszokott Igo van, hanem az Amigo..
de baromi jó, felhasználó barát, tehát még annak is nagyon könnyű a kezelése aki nagyon nem ért az ilyen dolgokhoz! nagyon gyorsan befogja a jelet és flottul megy minden! talán nem túl pontos.. vagy nem tudom nyíregyházán vmit kavart, (szüleim mondták ) . én még hosszú távot nem tettem meg vele!
tgulyas: az itunes applications-ban elvileg ott kellene lennie a programjaidnak tehát simán szinkronizálod őket!
-
-
rolcsibácsi
őstag
1et értek veled, nekem csak sz@ros 8gigam van de én ezt se hasznalom ki...
én is kb 2giga zenebol elek 3-4 napig de van hogy elobb lecserelem oket. szal inkabb az az igenytelenseg h rapakol mindent azt az van rajta.. en is nezek filmet- 1-2 film is lazan rafer tomoritetlenul sima aviban es egyatalan nem szar a minosege... ( ehhez kell JB, csak lusta vagyok mp4be konvertalgatni)
ezer eves jatekok is vannak meg progik amiket nem is hasznalok nagyon, de jol johetnek
... na errol ennyit -
sentgyorgy
tag
Az Apple elég szűkszavú, mivel az egyszerű felhasználónak elég ennyi. Azt már nem írja le amit Én, miszerint van benne egy Power Manager szerü alkalmazás ami az egész rákfenéje, ha visszaolvasol tudnifogod miről beszélek. Nem az akku miatt kell egy töltési ciklust megejteni időközönként. Ez igaz a Laptopokra is. Egy dolgot próbáljunk megéreteni, Li-Ion akkut azért is használ minden mobilgyártó mert NINCS MEMÓRIAEFFEKTUSA. Ez óriási előny a hagyományos NiCd akkukkal szemben, amiknek bizonyitottan van memóriaeffektusuk. A legelső mobilok még ezt használták ezért ez a rossz beidegződés.
-
CsuRi101
tag
Nem vagyok profi a témában,de az biztos hogy annyira felnyomtam a hangerőt amennyire fülfájás nélkül lehetett,remegtek az ablakok,de nem torzult a hang egyáltalán,a mély hangok sokkal jobban szóltak,mint egy asztali géphez való sima hangfalnál...az,hogy tölt is,hordozható is és vigyorognom kell,ha ránézek,fokozza a hatást...:-)
-
Polllen
félisten
Mondjuk hozzáteszem ez még 2.0-s szofttal készült, szóval sehol sem volt még push+jailbreak sem volt telómon...
Viszont azóta annyira hagytam a témát (meg zenehallgatást), hogy nem is méregettem az időt...
A zoho nem appstore-s progi, hanem olyan, mint guglidocs...
Majd evernotes-t én is megkukkantom.
-
Polllen
félisten
Szia!
Ezt nézd meg...ebben 1 óra net, a többi zenehallgatás...Igazság szerint az számít, hogy mennyit használod és mit futtatsz..zenével nem bír nálam 9 óránál többet, játékkal meg 23 óra...van úgy hogy 4 napig nem kell tölteni, mert csak telefonálok meg e-mail, van úgy hogy 1 nap alatt lemerül...
Attól függ mire használod, szóval nem kell aggódni rajta!
quickoffice:
Próbáltam googledocs-t, zoho-t(ez jobban tetszik) és ingyenesek...quickoffice az ár/szolgáltatás arányát nézve sztem rosszabb...igazság szerint csak akkor éri meg, ha minden funkciója kell...(manager néni vagy?Excel fájlok szerkesztése?
Sajnos egyébként saját tapasztalat alapján mindegyik elvérzik egy nagyobb és komolyabb excell tábla láttán...:\ (spreadsheet élvezhetetlenül belassul) (pedig csak egy raktárkészletet nyitottam meg...300 sor 6 oszlop, képlet nélkül;))
word doksi szerkesztgetésre meg nem kell komoly progi... -
samgar
őstag
"samgar: Látom te is használsz gnotes-ot! Én is letöltöttem ezt a progit, és ha jól sejtem ezt valahogy lehet szinkronizálni gmail-el? De hogyan? Tudnál ebben segíteni?"
gmailos fiók kell hozzá. Ha pedig megvan a gnotes, egyszerűen csak bejelentkezel, mint egy postafiókba. Aztán ugyanúgy mint egy sima noteszba, írhatod a feljegyzéseket. Azonnal szinkronizál a szerverre meg asszem belépésnél is.
Szerintem nagyon jó.
Ugyanigy ajanlom a contacts sync-et is.
-
Polllen
félisten
ha esetleg nem akarsz neten szórakozni vele:
-
rolcsibácsi
őstag
mert csak fél perc lehet úgyhogy állítsd be annyira, másold az aac-t az asztalra, nevezd át m4a-ról m4r-re, vissza az itunesba és mehet a telóra.
ha jailbreakelt akkor csak tpot vagy ssh-n a csengőhangokhoz rakd be az m4r-t ottt nem kell levágni, akármekkora lehet.
de ez már elég soxor le volt írva -
C^^
őstag
A Push és az x időközönkénti ellenőrzés más. Ha be van kapcsolva a push azt jelenti, hogy a szerver küldi a jelet a telefonodra, amikor új értesítés érkezik, ergo azonnal látod. Ha pedig be van állítva, hogy pl. 15 percenként lekérdezze a leveleket, akkor pedig azt csinálja, mintha te elindítanád kézzel a mail programot, és megnyomnád a frissítést 15 percenként.
A Pushtól egyébként pont, hogy jobban merül, mintha csak időnként ellenőriz.Angelo69: Settings/Mail, Contacts, Calendars/Import SIM Contacts
-
samgar
őstag
Kapcsold ki. Igy nem ellenőrzi x időnként, kvázi nem merül annyira az aksi. Persze előtte telepítsd magát a Gpush-t. Ha új mailod jön, kapsz egy "sms ablakot" benne az infóval, hogy új üzenetet jött ebben és ebben a fiókban.
Ugyanaz mint a Beejive vagy IM+ push szolgáltatása. -
majom2
senior tag
fogalmam sincs hányszor lehet vele feltölteni, igazából még épp csak kipróbáltam. ceruzaelemről egy kicsit tényleg drága tölteni, viszont ceruzaakkuról meg kimondottan gazdaságos
de ez nem is arra van h mindig erről töltsem, viszont alkalmanként - ha tudom h nem fogom tudni tölteni és le fog merülni, vagy csak egyszerűen lemerül és nagyon kéne egy kis delej hirtelen, akkor - "életet menthet"
egy lunarglide+ -t vettem. kicsit tényleg olyan benne járni mintha picit megváltozna a nehézségi erő
futni átlagos, vagy egy kicsivel jobb mint álagos. belenyomtam egy órányi futást a legkülönbözőbb tempókban és elég jól működött. vagy inkább nem volt semmi probléma vele. de ahogy lelassítottam a végén és elkezdtem sétálni, egyből jött megint ez a furcsa érzés h mintha könnyebb lenne benne járni
nagyon jól meg van a sarka csinálva. megtartom
a nike+-al az a helyzet, h sajnos az én régi 2g-mmel sehogy nem akar működni
ugyh egyenlőre nem vettem meg, mert így még nincs sok értelme
nagyon sajnálom, mert szívesen próbálgatnám már
ugyanakkor mivel még egy pár hónapig nem megyek haza, nem fogok tudni 3gs-t venni egy ideig... sajnos ez van
vagy vegyek egy ipodot addig? az talán egy picit túlzás lenne...
-
majom2
senior tag
aranyos, meg minden, de a hangzása eléggé doboz sajnos. egy kicsit nagy felhajtás volt körülötte egy időben, a haverom is vett belőle. én is akartam, de amikor meghallottam a hangját inkább letettem róla. de lehet h csak én vagyok túl válogatós
egyébként meg rózsaszínben az igazi!
-
cilo9
aktív tag
Persze, bringázás esetén rázósabb az igénybevétel pedig kipróbálnam a navit ott is.
Az is lehet, hogy csak én vagyok ennyire para, szórakozóhelyre se merem elvinni és nem csak az ellopás miatt. Kiváncsi vagyok a tapasztalataidra, ha meg lesz a kiválasztott darab.Fejo: az is egy megoldás, ha közvetlen az asszony szifonjára appstore-ból szeditek le a te account-oddal. Csak utána iTunes sync-vel vigyázzatok.
-
majom2
senior tag
Tudja valaki h a 2g-t össze lehet-e hozni a nike+ -al vmilyen formában?
hanee, végül milyet vettél? gs-t, vagy g-t? én már megindultam a lejtőn
ma "futok be" egy nike cipőt. ha jó lesz megtartom
ja, mégvalami:
apróság, de hátha mást is érdekel. nemrég vettem egy olyan kiegészítőt, ami külső ceruzaelemről vagy ceruzaakkuról (2db kell hozzá) képes tölteni a telót. hasznos lehet ha olyan helyen vagy sokáig ahol intenzíven használod a készüléket, de nem tudod tölteni. -
Bakker, a saját gépeden a saját iTunes Library-d azonosítójának átírása a saját szájízed szerint mióta nem legális
Egyébként akkor se töröl ám, ha be van kapcsolva a Manually manage music and videos, és szinkronizálás helyett drag and droppal pakoljátok át a zenét az iPhone-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest