- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Aktív témák
-
válasz
Atlantis #13562 üzenetére
Az oldalon ott van, hogy Link: Scroll Bottom. Ezt a linket vedd fel a kedvencek koze (pl. az ujjad hosszan rajtatartasaval). Ha megvan, akkor ha egy oldalon le akarsz gorgetni, akkor csak menj be a kedvencek koze, es valaszd ki ezt.
Bizarr, de a bookmarkletek igy mukodnek.
-
-
-
válasz
Atlantis #13378 üzenetére
IP címet kapsz a telefontól?
Az iPhone-nal még nem láttam BT tetheringet (USB-t igen), de a G1-em is a PAN profillal tudja a BT tetheringet (vö. a Nokia-féle DUN). Esetemben a G1-en fut egy DHCP szerver, ami ad nekem egy lokális IP címet, önmagát mint gatewayt, és kész.
-
Csapi007
veterán
válasz
Atlantis #13348 üzenetére
Hy
Nem tom neked milyen oprendszered van, de ha sentgyorgy hsz-e nem segített leírom én hogy csináltam:
Win XP netbookon, saját BT drivere van. Párosítottam őket, utána még külön csatlakoztatni is kellet. Bekapcstam a BT tethringet és ment.manchester85: Ez érdekes mert ha nem írja ki a wifi jelet akkor nincs rá felcsatlakozva és elvileg nem is lehet bepipálva. Nincs esetleg rajta MAC szűrés?
-
sentgyorgy
tag
válasz
Atlantis #13348 üzenetére
Most én is úton vagyok. Sőt kezdek lemerűlni, ha hazaéztem leírom pontosabban. Az még kevés hogy BT-b látják egymást. PC-ről kell kezdeményezni a kapcsolódást. A BT-hez kell lenni neked is egy programnak azt meg kell nyitni, és megkeresni benne a kapcsolatok, vagy kapcsolodás internetre opciót. USB-n teljesen automatikusan kapcsolódi, BT-n nem. Amig nem találod a BT kezelő felületét addig nem
tudunk továblb lépni. -
Ulkesh
őstag
válasz
Atlantis #12988 üzenetére
"a több iPhone - egy iTunes hogy van megoldva? Keverednek a két telefonról származó zenék, alkalmazások az iTunes-on belül? Nincs mód profilokat csinálni?"
Külön profilokat kezel.
Mindegyik készüléket külön használja. Én egy ideig használtam a 3GS-t és a 2G-t egy iTunes-al és külön device-ként jelennek meg akár egyszerre rádugva a gépre is. -
Integra
titán
válasz
Atlantis #12891 üzenetére
félre olvastam, elnézést
flac és mp3 hangállománnyal hogy áll?
meg látom x sec-nél többet nem enged csengőhangnak? minden csengőhangom a sonyn mp3 számKarma: azzal nincs is bajom, hogy a megvettet lekönyveli, teljesen rendben is van. a kérdés, hogy mondjuk az appstore-os acc-omban van e olyan pipa és az ki van e x-elve, hogy jalibrake: yes or no..
-
válasz
Atlantis #12887 üzenetére
Szerintem nem hülyeség a kérdés egyébként, van olyan platform és emulátor, ahol a kész natív kódot lehet tesztelni és méricskélni. De elég ritka, egy ARM hardver emulálása elég durván gépigényes. Ahhoz képest az iPhone szimulátor már egy G4-es PPC-n is elmegy állítólag. (A ThinkPad X40-emen biztosan, tapasztalat.)
-
Integra
titán
válasz
Atlantis #12873 üzenetére
még nyálazom, de az O2-nél van hero és 3gs, azoknak a csomagjait nézem, mert így a legkönnyebb az összehasonlítás. de szerintem itt sem értem vannak a szolgáltatók, hanem én értük, vagyis perkáljak, max kapok érte szolgáltatást is
nem volt még mobiltelefonos internet előfizum, de itt egyszerűen muszáj. meg hát a kiépítettség ugye más világ. ezért kérdezem, hogy milyen lehúzós pontok lehetnek a történetben.
próbálok azon appok alapján kiindulni, amiket valszeg leggyakrabban használok napi szinten, elvonatkoztatni az oprendszerektől.
egyszerűen ez a két készülék van ami életképes szerintem.ezt az ibearmoney-t szifon nélkül is megtudom nézni?
anno a win2003-as pda-mon ez spb finance volt, azt használtam, bár ezzel sose voltam igazán elégedett, annyira idióta volt a költség meghatározás, besorolás, kimutatása. de az ms money 2007-tel szinkronizálható, igaz, nem használok utóbbi szoftvert.illetve ami még érdekel, hogy ezek az appok, amiket telóra telepítek, a pc-men tudom backupolni, hogy ha a telót resetelni kell?
-
Galahed
senior tag
válasz
Atlantis #12777 üzenetére
Nem értek egyet veled. Persze mivel a fórum a tiétek ez az egy amit megtehetek.
A JB nem egyenlő a warezzel. Remélem átmentek a windows topikba is és aki ott főzött ROM-okról beszél azt is moderájátok. Mert kb a JB és a főzött ROM az egy kategóriában van. A függetlenités persze megint más dolog. Ez a véleményem.
-
-
lacika35
csendes tag
válasz
Atlantis #12412 üzenetére
A milliókat idéző jelben értettem. Mondjuk egy navi már egy kicsit húzósabb... és ha mondjuk 10 alkalmazást veszel ami ugye valljuk be nem sok akkor máris benne vagy 20 k-ban. De nem csak ez a lényeg, hanem az , hogy ezzel a gyakorlatilag a szabdságot veszítetted el a teló felett....
-
Polllen
félisten
válasz
Atlantis #12403 üzenetére
Oprendszer újratelepítés után is kell neki...ne kérdezd miért, de ha elérted az 5-t tudod törölni mindet és újra...vmi olyasmit olvastam múltkor,h lehetőleg 1 évben 1nél többször ne akarj 5-t elhasznál és újra kezdeni a cikklust, nem olvastam olyat,h csak 1x lehet...
Én háromnál járok, mert 1x régi gép, aztán cserénél elfelejtettem előtte visszavonni a hitelesítést, és most win reinstall után újra kérte...
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Atlantis #12401 üzenetére
Tudod egyesével törölni, illetve a saját profilodnál tudod az összeset (minden évben 1x).
Pontosabban csak az aktuálisokat tudod törölni, ha egy gép authorized volt majd újraraktad, azt már nem tudod, kivétel ha újra felrakod ugyanarra a gépre, mert azt nem számolja újnak, ezután meg tudod azon a gépen szüntetni. Remélem érthető voltam.
-
sentgyorgy
tag
-
sentgyorgy
tag
válasz
Atlantis #12031 üzenetére
A Diamond Igo8-al rendesen késett, nettezés közben nagyon fel tudott melegedni, és zenét nem lehetett hallgatni vele mert szaggatott, ennek ellenére a Skype, Fring, Quic Office, (szerkeszthető akár függvényekkel) PDF, nem jut eszembe milyen Reader,( e-book) stb. probléma nélkül települt és működött. Az egész alig volt nagyobb mint egy bankkártya. Én szerettem, és annak ellenére mondom ezt, hogy most egy GS-t használok. Na igen a WiMo rendszeres karbantartást igényelt. Tény, hogy a JB nélüli iPhone tulajok legnagyobb kihívása a megvásárolt szoftverek letöltésében kimerül.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Atlantis #11933 üzenetére
en nyugodt vagyok
a keszenleti idoben eppenseggel szubjektiv velemeny(ek)re voltam kivancsi, ha valaki azt mondja hogy filmnezessel/mp3 hallgatassal/fotozassal/jatekkal 5-6 ora, de ejszakai kikapcsolassal es csak hivasfogadassal/par sms irasaval 3 nap, akkor az nekem eppen elegge akkuratus informacio.
az mp3 eseteben szinten fontos, hogy tul hosszu szamokkal (80 perces mix) nem akadt-e gondja, VBR-t birja-e. Ezeket a specifikacioban sajnos nem emlitik, es az iPod nanom sem visz el mindent, meg ha a papir szerint kellene is. Minden szelsoseges tapasztalat erdekel, a szubjektiv valaszokbol tudok osszeallitani egy aranylag objektiv kepet.
Karma,
azert elegge elrettentett a dolog, a kommentjeitek alapjan a hazilag fuggetlenitett verziok kerulendok - meg akkor is, ha csak szoftveresen fuggetlen... Esetleg TurboSIM... de ha mar 130k korul veszek egy 3GS-t, akkor nem hiszem hogy sokat oszt vagy szoroz a 20k-s hivatalos fuggetlenites.
Amugy mokas dolog lehet beszopni, ha csak egy "artatlan" jailbreaket tolsz a telcsire, es gyari hiba miatt kikapcsol a tella, bekapcsolni meg nem tudod. Igy mar csak azert imadkozhatsz, hogy a szervizben se tudjak bekapcsolni, nehogy kideruljon a turpissag
-
cilo9
aktív tag
válasz
Atlantis #11936 üzenetére
Tudom, hogy példa volt a szemléltetést értettem, de gondoltam hasznos infó lehet többeknek is.
Ezzel a módszerrel asszem csak léptetni tudsz, meg play/pause, illetve hangerő csúszka van még talán. A beletekerést nem tudom és sajna próbálgatni se tudom, amíg nem hív a Tré! -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Atlantis #9984 üzenetére
jah ezt el is felejtettem, nekem is kihagyott párat de azthittem egyedi..
szerintem vmi olyan info lehetett bennük, vagy kedvencek voltak amik máshol tárolódnak vagy ilyesmi és azokat nem rakta fel, nemtudom sajna, de ha egyszer fentvannak a googleben, utána már nem lesz ilyen baj vele.
nekem kettőt kellet beírni de végig kellett nézni mindet. de egyszer kibírtam..
duplázás meg azért van mert két telefonkönyv van fent, egyiket töröld. vagy az összeset akár, ha már fentvannak googlen aztán szinkron.. -
C^^
őstag
válasz
Atlantis #9984 üzenetére
A google accounthoz nincs ötletem, mert nekem nem ott vannak a kontaktjaim, de a "duplázást" gondolom azért csinálta, mert már egyszer fenn voltak a telefonodon a nevek, és mégegyszer ráküldted, mikor kipipáltad iTunes-ban, hogy írja felül a gépen levőkkel. Gondolom rákérdezett, hogy mit csináljon, és te pedig Merge-t (Összeolvasztás) nyomtál, nem?
Ha így csináltad, akkor jelöld be megint, hogy a gépről pakolja át a névlistát, és Replace-t nyomj. Innentől kezdve működni fog rendesen, tehát ha új contactokat adsz hozzá a telefonon, akkor következő Sync-nél beteszi őket a Windows Címlistába is.
Remélem azért érthető annak ellenére, hogy a fogalmazási készségem egy szúnyoglárva szintjén van...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Atlantis #9964 üzenetére
mert majd megcsinálják de még nem jutottak el odáig sajnos..
VOIP megy nekem fring ben is de sztem jobb a nimbuzz
éljen a 3g ingyen hívásamúgy wifin engedi a T mobile is, pont ma olvastam vhol..
nem tudja vki honnan lehet kiszedni a nem használt nyelveket? vagy ilyenről nem lehet itt kérdezni?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Atlantis #9958 üzenetére
ööö, látom, nemtudom ez baromság, lehet h csak elgépelték, ügyvédről van szó, lehet h azt akarták írni hogy nem jailbreakel mert tudja h nem szabad, és attól még szeretné használni, vagy nemtudom miért van erről egyátalán szó ott.. semmi köze a googlenak meg a telefon naptár és kontaktlistájának hozzá..
Tegyük fel Kiss János ügyvéd tudja mi az ábra, ÍGY NEM jailbreakeltette a telefonját, tudják mik a jogi következmények.
lehet így akarták.. amúgy nem sok értelme van ahogy van az oldalon..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Atlantis #9951 üzenetére
hogyhogy simán nem megy a push nemértem?
de mondom ha ki is van kapcsolva, akkor is leszedi amint elindítod az alkalmazást.
annyi lehet a gond neked hogy nincs googlecotact és naptárad még, akkor először egyszer szinkronizáld a kontaktokat az itunesszal a googleba, ne a windowsba, felteszi őket és utána már meglesz ottis, nemkell többé itunesz..
adatbiztonság?hát ennél még a vinyód is elszállhat, akkor is megmarad minden mert az accountodban vannak benne google kezében, és le is mentheted vcardként..
ennél biztosabb módszer nincs szerintem
de ha ráguglizol, biztos megtalálod ezt a leírást, én a szifon.com-ról olvastam és nagyon király dolog..
manual -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Atlantis #9944 üzenetére
korábban én is bajlódtam a windows contactsal, de sokkal egyszerűbb szerintem ha van gmailed akkor syncelsz a google contacs-szal..
az összes nevet, adatot felteszi a fiókodba és onnan tuti h nem veszik el soha semmi, de még azt is el lehet menteni vcard meg még két más formátumba. a telón meg létre lehet olyat hozni egy új fiókot a mailes mellé ami a kontaktokat de még a naptárat is szinkronizálja a teló és a google között.. egyébként maileket is pusholja, nekem is gmail van és kapom az emaileket simán.. freemail is bele van invertálva és azokkal sincs semmi baj..
a telefonkönyv is egyből szinkronozik, ha pl beírsz egy nevet a telóba vagy akár csak vkinek átírod a számát akkor kérdezés nélkül a googleban is átíródik, ha pc-n írod át a google contactsot akkor meg a telón is átírja, szerintem tök profi, nemkell hozzá itunes sem (de egyébként abban is benne van a google) megjegyezném azért azt hogy a maileknek és a contacts-calendarnak összesen két account kell!
settings-mail,contacts, calendars- add account- MICROSOFT Exchange- ott a domain üres, a többit (mail címed és jelszavad) kitöltöd majd next és servernek az m.google.com-ot kell beírni, megint next és kész is..
persze megy a push. de mikor elindítod pl a naptárat akkor magától letölti, még ha a push és a fetch ki is van kapcsolva..
akik nem használnak mobilnetet azok is tudnak googleval szinkronizálni csak akkor kell az itunesz
remélem segítettemKarma:
ki lehet lépni bármelyik alkalmazásból akkor is ha nincs jailbreakelve.
alapból a mail, a telefon, az ipod, és a safari ragad be.. ezekből úgy lehet kilépni hogy hosszan nyomod a bekapcsoló gombot amíg meg nem jelenik a csúszka de nem húzod el hanem a home gombot nyomod amíg ki nem lép az alkalmazás..
de persze egyszerűbb az élet jailbreakkel -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Atlantis #9944 üzenetére
korábban én is bajlódtam a windows contactsal, de sokkal egyszerűbb szerintem ha van gmailed akkor syncelsz a google contacs-szal..
az összes nevet, adatot felteszi a fiókodba és onnan tuti h nem veszik el soha semmi, de még azt is el lehet menteni vcard meg még két más formátumba. a telón meg létre lehet olyat hozni egy új fiókot a mailes mellé ami a kontaktokat de még a naptárat is szinkronizálja a teló és a google között.. egyébként maileket is pusholja, nekem is gmail van és kapom az emaileket simán.. freemail is bele van invertálva és azokkal sincs semmi baj..
a telefonkönyv is egyből szinkronozik, ha pl beírsz egy nevet a telóba vagy akár csak vkinek átírod a számát akkor kérdezés nélkül a googleban is átíródik, ha pc-n írod át a google contactsot akkor meg a telón is átírja, szerintem tök profi, nemkell hozzá itunes sem (de egyébként abban is benne van a google) megjegyezném azért azt hogy a maileknek és a contacts-calendarnak összesen két account kell!
settings-mail,contacts, calendars- add account- MICROSOFT Exchange- ott a domain üres, a többit (mail címed és jelszavad) kitöltöd majd next és servernek az m.google.com-ot kell beírni, megint next és kész is..
persze megy a push. de mikor elindítod pl a naptárat akkor magától letölti, még ha a push és a fetch ki is van kapcsolva..
akik nem használnak mobilnetet azok is tudnak googleval szinkronizálni csak akkor kell az itunesz
remélem segítettemohh, bocs lécci töröljétek ezt!
-
Syl
nagyúr
válasz
Atlantis #9922 üzenetére
Én a múlt hónapban cseréltem le a Sony Ericsson telefonomat iPhone 3G-re. Hogy minél könnyebb legyen a telefonszámok átvitele, az SE-ből minden kontaktot felszinkronizáltam a googleba, iphone-on pedig ms exchange-en keresztül állítottam be a contact kezelést. [link] Természetesen a naptárat is így használom. Jegyzetnek meg ott a gnotes.
Az itunesben így semmi ilyen jellegű szinkronizálás nincs beállítva. -
válasz
Atlantis #9922 üzenetére
Ha félted a kontaktokat (bár szerintem ennyi esze van az iTunesnak), exportáld ki őket VCARD-ba mielőtt rádugod az újat.
Egyébként meg ezt fogod látni: egy kérdés, hogy mi legyen az új eszközzel (backup visszaállítása, vagy új iPhone-ként beállítás), majd miután a másodikat választottad, ugyanúgy bejelölheted, hogy miket szinkronizáljon, többek között az alkalmazásokat is.
Legalábbis két idegen iPoddal így történt, nem hiszem, hogy ezen a téren lenne különbség az iPhone és az iPod között.
-
-
Ulkesh
őstag
válasz
Atlantis #9907 üzenetére
"Egy kérdés még felmerül...Minek rakod reggel dokkra?"
Mert reggeli közben át szoktam nézni a friss szoftvereket és általában rátöltöm, majd nap közben, mikor időm engedi meglesem őket.
"Már csak a Gmail-t kell a push-ra rávennem és egy időre elégedett leszek vele."
A Push-t kiírtottam, mert rengeteg energiát zabál. Jó nekem, ha fél óránként leszedi a leveleket
-
C^^
őstag
válasz
Atlantis #9893 üzenetére
"Ezek szerint csak akkor merül az akksi, ha használja is a WiFi-t, ez érdekes. Ki kell próbálni, mit veszíthetünk..."
Nyugodtan hagyhatod bekapcsolva folyamatosan a WiFi-t, ha Sleep módban van a telefon, automatikusan kikapcsolja a WiFi-t akku-kímélés céljából, mikor pedig feloldod a képernyőzárat, megpróbál újra kapcsolódni, ha van ismert hálózat a közelben. Ha nincs ismert, de van valamilyen WiFi hálózat a közelben, és netre akar mászni, akkor pedig ugyebár feldob egy ablakot, hogy akarsz-e valamelyikhez csatlakozni. (Ha az Ask to Join Networks be van kapcsolva.)
-
hanee
senior tag
válasz
Atlantis #9897 üzenetére
Igazából én csak attól félek, nehogy hatalmas netszámlát csináljon nekem a kis drága, hogy a neten garázdálkodik. Jobban szeretem én irányítani ezeket a dolgokat.
Tudom hülye kérdés lesz deeee 3G és GPRS ugye ugyanaz a mobilnet?(mármint ugyanabba a díjszabásba esik?)
hanee
-
Ulkesh
őstag
válasz
Atlantis #9675 üzenetére
"Egész éjjel be van kapcsolva a WiFi és csak 4%-ot merül?"
1%-ot sem merül.
100%-ra töltve rakom az ágy mellé, fél óránként megnézi a leveleket wifi-n, GSM bekapcsolva és reggelre még mindig 100%-on áll. Míg reggelizek rárakom a dokkra és megyek vele dolgozni. Estig általában használattól függően 70-80%-ig merül le (játszani nem nagyon játszom vele, 1 óra körüli beszélgetés, fél óránként levélellenőrzés, kb. fél óra net wifin, fél-1 óra zenehallgatás van ebben a fogyasztásban) -
GuguGuru
tag
válasz
Atlantis #9829 üzenetére
Pedig létezik olyan hogy meggyógyul, pont az akkucelláknál, mert a fáradt cellák különböző töltöttségi szintnél eltérően viselkedhetnek. Egyébként meg ciklus élettartalma van az akkuknak, és a nem válogatott Li-Po celláknál ez bizony 3-400 ciklus, ami alapján napi töltésnél sajnos reális hogy ennyi idő alatt vége van. Amúgy mindig akkor raktam fel, mielött még pirosba ment volna, hiszen a Li-Po cellákat két dolog öli meg, a pirosba merítés, és a csepptöltésen etetés.
Csatlakozó hiba elég nehezen lehetne, hogyha rá van dugva, és azt írja hogy kész... egészen addig mig én le nem veszem a csatit, amikor viszont vissza esik, mondjuk fél töltésre, kb. addig töltötte. Ha ezután visszadugtam, fél perc, és újra kész. Ezekszerint más még nem szívott ilyesmivel.
Ha nem megy a garizás, majd cserélek benne egy akkut.
-
joey04
titán
válasz
Atlantis #9800 üzenetére
Érdekes, nekem asztali gépen (vista ff 3.5), notin (osx, ff 3.5) és iphoneon is beléptet mindenhol...
iphoneon még látni is, hogy ahogy belépek, a címsorban változnak is, hogy prohardver mobialrena, fototrend, logout muvelet belepes vagy valami ilyesmi.
panon tetheringre ezt próbáld meg. -
[Ace]
aktív tag
válasz
Atlantis #9784 üzenetére
1. Tethering a Network menüpontnál kellene lennie, de csak akkor jelenik meg, ha a szolgáltató támogatja, valamint a sim támogatott (asszem). Akikkel eddig beszéltem T-sek, nekik megy, hivatalos független Vodásoknak szintén, akik viszont másképpen függetlenítettek, azoknak nem jelenik meg, vagy megjelenik, de csak értesít, hogy keresse fel a szolgáltatót.
2. Jegyzeteket pl. outlookkal lehet szinkronizálni, amit az Info fül alatt lehet bekapcsolni. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Atlantis #9760 üzenetére
jól megtisztogattad az oldalt!
kérdés:
iTunes fordítással kapcsolatban!
jó múltkorában elkezdtem fordítani az itunes-t, el is jutottam egy darabig, gondoltam teszt ként kipróbálom, hát a teszt nem győzött meg róla hogy jó vagy rossz-e, mert ezáltal a program sem indult el nekemvalaki foglalkozott már ilyennel?
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Atlantis #8569 üzenetére
Egyetértek, főleg a kereső használatával kapcsolatosan
Más: egyelőre nem bírtam rájönni hogy mi zabálja az akksit, de a készenléti időm (főleg amikor nem használom intenzíven a telót) redukálódott három napról egyre, mióta 3.0 dübörög a telón (restore volt, nem update). Fényerő automatán, 3G kikapcsolva, WIFI router általában 20méteren belül fal nélkül. Mások is írták egyéb külföldi fórumokon. Nálatok?
Megjelent egy-két új process, de mivel még nem volt meg nálam a jailbreak, csak később tudom megnézni mi okozhatja. Esetleg valaki terminálban nézhetne egy top-ot vagy log-ot...A Safari egyik "újdonsága" (ami eddig nem volt), hogy amikor tölt be egy oldalt és közben megnyitok egy új lapot, a régi oldal töltése folytatódik... ez eddig nem volt, ha "háttérbe" küldtem a régi lapot, nem folytatta a töltését. Az még nem is érdekel hogy extra adatforgalommal jár (előfizu+wifi rlz), de még be is fagy tőle egy pillanatra a Safari, se kép se hang...
Nagyon remélem hogy nincs már messze a 3.xx... (baseband frissítés nem érint)
-
zack
nagyúr
válasz
Atlantis #8561 üzenetére
Ezzel egyébként én is bajban leszek
...és velem együtt minden új 3GS tulaj (feltéve ha ezt fogom venni).
Én visszaolvastam, és nagyon sok minden még mindig homályos.
És elég xar lesz így kérdezni bármit is, hogy sosem fogom tudni, mikor leszek rendre utasítva, válasz nélkül, hogy keressem meg.
Mert a sok iPhone tulajnak magától értetődő sok minden, ami nekünk, érdeklődőknek majd hogy nem "kínai". Tudom ezt nagyon nehéz kezelni megfelelően, de úgy gondolom ha ténylegesen iPhone tulajok leszünk még itt páran, egy kis türelem a részetekről gondolom nem lenne probléma.
Azt is jó megoldásnak tartanám, ha majd lenne olyan aki esetleg power user iPhone felhasználó, hogy msn-en vagy skype-on, pár mondatban segítene ha esetleg elakadnék bármiben is.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest