- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Endrusz83
tag
válasz
Andreas #10007 üzenetére
Őrület ami Velem történik!Bürokrácia!Bementem az Arena-ba és volt egy utolsó darab 16Gb-os fekete,pont amit akartam.
El sem hittem!
A csajszi fel is ajánlotta elteszi, amíg a Vodafone-tól kikérem a számhordozási emgedélyt.
Lementem a szemét vodához és azt mondták 2 nap mire kiállítják?!
2nap mire kell nekik ez 1 rohadt papír amit csak ki kell nyomtatni?Annak idelyén mikor a T-től vittem oda a számom a T azonnal kiállította és ők azonnal át is vettek.Ez a két nap pont arra elég,hogy addígra már újra Bécsben leszek és legelőbb 2 hét múlva jutok telefonhoz.És persze azt amelyiket félretették azonnal elvitték,amint mondtam,hogy nem tartok rá igényt.
Szemét Voda!SOHA többet nem megyek vissza!!!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Andreas #10006 üzenetére
hangminta alapján? és hogy működik, mert eddig még nem láttam olyat ami nem cseszte volna el a számaimat.. rossz betűtípusok, vagy tök mást talált rá, szettekkel mit kezd?
áá inkább átírom magamnak, ha átírná rendesen akkor is összekerverne mindent.
iphone album artist alapján csoportosít, ezek a progik meg általában az artistot, albumot, számcímet nézik, tehát külön az album artistot nem. -
Csigger
őstag
válasz
Andreas #9288 üzenetére
elmehet a T is abba a bizonyosba! az ikon 400 és ikon 600 havidíját megemelték a szemetek, persze az ikon 200 havidíj marad annyi amennyi!
ha már így is sokat fizetsz fizess még többet! csak éppen erről elfelejtették a kedves előfizetőket tájékoztatni, hogy faszikám havi 500 forinttal többet csengetsz! hát jól elküldeném őket a vérbe!
icecave: ők a "hivatalos" Magyarországi terjesztők, próbálkozz náluk: Inv. Shield
-
válasz
Andreas #9212 üzenetére
"én úgy csinálnám, hogy ingyenesen letölthető lenne az alap program, amivel úgysem tudsz csinálni semmit!
Utána pedig a térképekért / térkép csomagokért kellene fizetni."
Az Apple üzleti modelljében ez a megoldás nem lehetséges.
Marad három lehetőség:
1) netről streamelt térképek - elásnák magukat a konkurenciával szemben, semmi értelme.
2) egy csomagban a térképek és a program - erre láttunk már példát, elképzelhető.
3) fizetős alapprogram + micropayment rendszer - a 3.0-ban jött be, hogy az alkalmazásokon belül lehet különálló részeket venni. Ez csak fizetős programoknál lehetséges, és a térkép tipikusan olyan terület, ahol ezt normálisan lehetne használni. -
zerone
tag
válasz
Andreas #9077 üzenetére
Köszi, de ennyiért netezzen, akinek hat anyja van
Esetleg, ha azt mondanák, hogy egy hétig tudok napi 50 MB-ot ennyiért, akkor hümmögnék rajta, de így kizárt.
Mondjuk. a cégünk angol telekom ügyfele nem adott egy nyamvadt Blackberryt tesztelésre nekünk részben állítólag a data roaming díjak miatt, szóval mit csodálkozom, hogy a magenta is ilyen sápot szed.
-
Csigger
őstag
válasz
Andreas #9061 üzenetére
nah ez szimpi volt ez a hozzászólás!
szívemből szóltál! rühellem az ilyen kutyaütőket!
szerintem az iPhone tulajok legalább felére illik ez a karakter leírás, a másik felük a tünci kis csajok fehér hátlapú szifonnal, és akkor maradnak ki százalékban az itteni fórumozók meg a jó kis szifon.com-os bagázs! -
Tommmmka
senior tag
-
tsimora
tag
válasz
Andreas #9005 üzenetére
"Te elolvatad a hozzászólásomat?"
Persze, ezt írtad: "Totál félrevezető egyébként a weboldal". De ezt én is megkérdezhetném, mert erre fel jössz a plakátokkal meg szórólapokkal.
Tehát újra leírnám, lassan, hogy érthetőbb legyen: az iPhone 3G árlistás SZÓRÓLAPJÁN a lap közepén nagy betűkkel ott van, hogy "más előfizetésekkel".Az pedig, amit félrevezetésnek hívsz, mi úgy hívjuk: marketing.
-
tsimora
tag
válasz
Andreas #8998 üzenetére
Félrevezető? Ennél egyértelműbben nem is lehet fogalmazni mint a fent már hivatkozott PDF - ami minden útszéli T-Pontban százával áll kinyomtatva - ez van a lap közepén:
"iPhone 3G készülékek egyéb díjcsomagokkal"
Forrás: iPhone 3G lakossági árlista. [link]
Azt meg csak most vettem észre, hogy a lap szerint a 12 havi részletfizetésre adott 3G csak 24 hónapos, adott előfizetésre vonatkozó hűségnyilatkozattal kapható?
-
ertz
aktív tag
válasz
Andreas #8869 üzenetére
A legutóbbi listához mérve nem tudom, nekem itthon a gépen el van mentve a márciusi iPhone árlista, ahoz képest 5-10ezerrel drágább szinte mindegyik csomagban a fehér 16GB és a fekete 8GB. A fekete 16GB nemnagyon változott.
Remélem ha megjön az új iPhone akkor tényleg leviszik (majd' felére) ezeknek az árát... ha nem akkor bosszús leszek. -
rolcsibácsi
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Andreas #8110 üzenetére
hülye jailbreak
hahaha
jó az iphone alapból is de miért ne tenné jobbá az ember ha lehet. és ez nem winfos hogy összeomlana tőle! én még olyat nem hallottam hogy vki elrontotta vna teljesen az iphonját vele vagy használatban visszafogná esetleg a sebességet.. sok program vagy megtöltött memória meg nem azon múlik h feltöröd e vagy sem. de hát nem erőszak a disznótor..
ha csak telefonálni kell meg sms, akkor minek iphone?
az alkalmazásokért meg ne haragudjatok de nem fogok fizetni, van elég bajom pénzügyileg amúgyis, de ha már megvettem akkor igenis ki fogom használni, nem volt olcsó a telefon sem. ha más gyártótól vettem volna nem sírnának ennyien hogyha az ember nem fizet az appokért amikről 80%ban csak utána jössz rá h sz@r és ezért fizettél??... -
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Andreas #8083 üzenetére
teljes mertekben egyetertek. az az apple hibaja hogy elfogult lettem
igazi telefonfej voltam, 2 honapnal tovabb nem nagyon volt ugyanaz a telefonom, allandoan cserelgettem, probalgattam oket, nagyonsok penzem elment erre de nem bantam sosem mert elveztem az ujdonsagokat ill sosem voltam megelegedve az aktualis telommal, egyre nagyobbak voltak az igenyeim.
w800 k800 ami emlitesre melto se bol aztan azon a szinten le is ragadtak. nokia n73 n95 ezek felejthetoek voltak. sokan furan is neztek h n95 rol vissza w800 ra de az nagyon jol hasznalhato kis telo volt, zene es kepek szempontjabol meg foleg. ezzel meg semmi bajom es meg sem lehet unni mert volt amit par napig hasznaltam pl samu g600..
miota megvan az iphone elmult a mobil hype om
mert nincs jobb egyenlore... -
zack
nagyúr
válasz
Andreas #8068 üzenetére
Addig fél lábon is kibírom!
Vajon ez a júli 8. T-s megjelenést takarhat?
Mert ugye kizárólagos forgalmazók...
Más szempontból is érdemes várnom, mert már kapható az Omnia HD is. Lehet az is hamarosan meg fog jelenni a szolgáltatónál. Egyelőre 147k GSM boltban, függetlenül.
Ha lesz mind a kettő előfizuval, nehéz döntés előtt fogok állni. Hardveresen mind a kettő a csúcsot képviseli. Talán az ár lesz ami döntő lehet. -
bmwk1200s
őstag
válasz
Andreas #8052 üzenetére
De teljesen igazad van! Én sem szeretném jailbreakelni a telót! Hogy őszinte legyek, nekem maximálisan megfelel a mostani előfizus csomagom. Ehhez vennék, ha lehetne max 1-2gb netet, de ha nincs, vagy annyira drága, akkor inkább nem kell, elég a wifi. Aztán nekem ne csináljon magától ki tudja mekkora számlát!
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest