Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Azokhoz lenne kérdése akik iPhone 2G-t használtak vagy még mindig azt használnak:
Nálatok jelentkezett olyan gond komolyabb játéknál vagy olyan programnál amihez mobilnet kell, hogy pár perc után kikapcsolt a telefon és utána vagy nem tudtátok csak töltőről visszakapcsolni a telót, vagy ha sikerült visszakapcsolni, akkor 100%-ról pár perc alatt felére vagy az alá csökkent a töltöttség?
Én az akksira gyanakszom, de ha esetleg már valaki találkozott ezzel a hibával jó lenne tudni, hogy ha beviszem az APPSolute -ba mire számítsak a bevizsgálás után. -
infectedmann
őstag
válasz
P3TR!CK #7760 üzenetére
Ha nem akarsz úgy járni mint a Turbo SIM -el akkor még ne frissíts 3.0 -ra. Már ha valaha szeretnéd is jailbreak -elni.
Amúgy nem tudom mennyire olvastál utána ebben a turbo simes dolognak, de vannak gagyi szarok amik semmire se jók csak arra, hogy elkúrják az iPhone -t meg a simedet is.
-
infectedmann
őstag
iPhone -ra van olyan hívás-szimuláló progi aminél ha nem válaszolok a hívásra megjelenít egy nem fogadott hívást a híváslistában? Vagy teljességgel lehetelten dolog?
-
infectedmann
őstag
Nem tudom volt -e már valakinek hasonló gondja vagy van -e rá megoldás.
Szóval a lényeg, hogy nem lehet valami applikációval cydia -ból a telefon alap hangerejét kicsit megnövelni? Vagy pl. ha füles nélkül akarok filmet nézni akkor valami progival növeljek az alap angerején?
Melóhelyemen az irodában vasárnap esténként egyedül vagyok és ilyenkor filmet szoktam nézni az iPhone -nomon, de nem akarom a fülest betenni mert ha jön egy sofőr vagy egy raktáros a kínjával nem akarom mindig kiszedegetni a fülest. Néha kicsit halknak bizonyul a külső hangszóró. -
infectedmann
őstag
válasz
GuguGuru #1678 üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam.
Inkább úgy mondom, hogy pár ismerősömtől aki a T-Mobile -nál dolgozik. És nem kifutó fiúként dolgoznak, tehát van némi rálátásuk a dolgokra
Tehát ott dolgozik nem pedig a kishugának, a osztálytársának a bátyjának a nővére dolgozik ott és ő tőle hallották.Én annyit mondtam, hogy jópár szériahibás telefon került a T-Mobile -hoz. Lehet aztán ezek közül csak pár került forgalomba és a többi visszakerült az Applehöz.
-
infectedmann
őstag
válasz
Greg-77 #1660 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy mind szar hanem, hogy érkeztek hibás készülékek is.
Rengetegen panaszkodtam a telefonra és több telefon 'bevizsgálása' után állítólag az Apple arra jutott, hogy készülékek egy része szériahibás.Greg-77: Igen, pontosan. Csak sajna a T többet kapott ezekből a kelleténél
De az is lehet, hogy csak mondani akartak valamit a sok hibára
De az is lehet, hogy a júzerek voltak lámák és szétbarmolták a telót SWesen stb. stb.[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
-
infectedmann
őstag
LoL
Szerintem a T el sem küldtem az Apple -höz
Mondjuk attól függ mennyi idő után kapta vissza a telót, de nem 2 nap mire eljut az Applehöz egy javításra szoruló termék. 2-3 hét min. szokott lenni mire az emberek visszakapják a kütyüiket, de akár több is. 1-2 hónapról is hallottam már. -
infectedmann
őstag
Ebbe teljesen igazad van.
Hiába szép nagy az iPhone kijelzője, sosem fogja azt nyújtani mint egy jobb PNA.
Pont ezért nem vettem 3G -s iPhone -t. Meg nem is tetszik az új dizájn. Főleg ez a sok műanyag.Lampi87:
Ha Vodas kártyával akarod használni akkor egy gyárilag független készüléket vegyél "kéz alatt" (aprohírdetéseket nézegesd) 100e és 150e Ft között érdemes sztem venni gyárilag függetlent.
3G -s iPhone -t még nem lehet függetleníteni, max. TurboSIM -el lehet próbálkozniPár ezer forintért lehet kapni (aprohírdetéseket nézegesd) Tehát amerikából vagy svájcból hozatott hálózatfüggőt semmiképp se vegyél. Csak gyárilag függetlent, ezek általában olaszországból vannak.
Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Ez a birodalmi lépegető eddig kifogott rajtam. 10 perce szórakozok vele, de nem igazán akar felrobbanni vagy elmenni az utamból
szerk.: Áhhh. Megvan.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Kis angol tudás gyerekek.
Nem olyan nehéz a szövege. Én sem vagyok egy über angolos mégis megértettem mi a péniszt szeretne tőlem a játék.~Mate jó mondja. Minden le van írva, csak meg kell érteni.
iPhone -os játékokhoz nem sűrűn lesz magyarítás úgyhogy egy idő után rá kell ülnötök az angol tanulásra[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Ezúton is megerősítem, hogy tökéletesen működik az új Pwnagetool.
Egy észrevétel iTunes 8 -al kapcsolatban. Miután DFU módba tettem a telót szájbavágott egy hibaüzenettel, de miután kiszedtem a telót a dockból is újra csatlakoztattam simán felismerte, hogy van egy restore módba lévő teló. Utána simán ment minden.
Tehát akinek mac -je van az már frissítheti is a 2G -s telefont -
infectedmann
őstag
egy router restart segített
-
infectedmann
őstag
Nah most hajítottam ki végleg a win -t.
OSX alatt Pwnage Tool -al totál jól sikerült 2.0.2 -re frissíteni
Van egy kis problémám.
Wifi routeremhez kapcsolódtam a szifonnal, de kiírja a safari, hogy "Nem tudom a lapot megnyitni mert nem kapcsolódik az internethez".
Lehet ez a router hibája? Valami beállítási gebasz? -
infectedmann
őstag
DEL
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Kezd már az első nap kiakasztani a szifon.
1.1.4 alatt simán volt térerő tudtam telefonálni minden ok volt.
2.0.2. -ra frissítettem QuickPwnRC -al. 1 csíkon van a térerő, de egyszerűen nem tudok telefonálni és engem sem lehet hívni -
infectedmann
őstag
üdv megint
1st gen iPhone -hoz 2.5 mm jack to 3.5 mm jack átalakító kell?
Sajnos gugliban nem találtam egyértelmű választ -
infectedmann
őstag
Amúgy lehet nem szórakozok én annyit ezzel az egésszel.
1phone.hu -ról leszedek egy már pwn -olt custom firmware -t aztán jó'tszakát
-
infectedmann
őstag
Ma de. megvettem a magam 1st gen iPhone -ját. Havertól vettem úgyhogy elég baráti háron hozzámvágta, de ez most nem téma.
Methos leírása alapján szerettem volna 1.1.4 -ről 2.0.2 -re frissíteni:
1. iTunes-ból letöltettem és felraktam az eredeti 2.0.2-t.
2. QuickPwnRC3 letölt lefuttat.
3. Kész az jailbreak-elt, aktivált, függetlenített 2.0.2.Az első lépést el is végeztem, de ez a ****** QuickPwnRC3 nem hajlandó elindulni. A sokak által tapasztalt inicializálási hibával vág pofán.
Most jönn(ek) a kérdés(ek) ha nem sikerül a QuickPwnRC3 -at működésre bírni:
Attól mert fent van egy lockolt 2.0.2 -es rendszer attól még WinPwn -el vagy Pwnage Tool -al fogom tudni függetleníteni/aktiválni? Tehát nem fontos egy előző verzióról frissíteni és úgy függetleníteni?Sorry ha kicsit láma a kérdés.
-
infectedmann
őstag
Egyik haverom kérdezi, hogy használtan vásárolt iPhone estén érdemes egy full resetelni a telót és "tiszta lappal" kezdeni?
(meghalt a gépe úgyhogy muszáj vagyok további a kérdését
)
-
infectedmann
őstag
3 banknál is van kártyám, de egyikket sem fogadta el, ezek közül 2 dombornyomott és fizettem is már velük külföldön.
Jah és pl. a PayPal mindegyiket elfogadtaAmúgy lehet, hogy nekem szerencsém volt, de Magyar és USA store regnél is alapból ott volt a None opció. Nem tudom, hogy sokaknak miért nem ajánlja fel egyből.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Amúgy az a vicc a Magyar store -ban, hogy nem fogadja el a magyar hitelkártyát
LOL -
infectedmann
őstag
(a hsz új hsz akart lenni)
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy az USA store USA hitelkártyát fogad el.
Amúgy a Magyar store sem fogad még el magyar kártyátMás:
Ha átveszek az eredeti tulajtól egy T-Mobile -nál vásárolt 3G -s iPhone -t akkor van rá esély, hogy a saját SIM kártyámmal működni fog a 3G -s hálózat?
Mivel voltak olyanok akik arra panaszkodtak, hogy a régi kártyájukkal elsőre nem ment a 3G.
Mérlegeltem a dolgot és nagyon nincs kedvem a T-Mobile -nál előfizetést kötni.mukos: a iPhone nem használható HSDPA modemként, ergo külső eszközzel nem tudsz róla netezni.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
válasz
Gabdeszka #718 üzenetére
Jailbreak után ugrik a gari természetesen. Restore -ral sztem nem érdemes játszadozni, biztos van valami beépített titkos szervíznapló mint a legtöbb telóban, hogy mit bütyköltél vele szoftveresen.
A google maps használ adatforgalmat, de tudtom szerint nem olyan vészes.
-
infectedmann
őstag
Amúgy jön a 2.1 -es FW néhány héten belül, de ezt gondolom már mindenki tudja
Remélhetőleg jó pár szoftveres hibát meg pár hiányosságot befoltoznak.
Mondjuk annyi tapasztalatom nincs, csak amit itt olvasok, sajna még mindig nem tudtam megvenni a saját készülékem.Amúgy roppant érdekes, hogy az iTunes App Store -ban néhány App -ot csak az USA store -an lehet beszerezni. Előre leszedtem pár App -ot és pl. a Shazam -ot csak az USA store -ból tudtam letölteni, a Magyar boltban nem találta hiába kerestem rá.
A héten úgy volt, hogy meg tudom venni a magam iPhone -ját, de hát persze miért is lenne szerencsém. Halaszthatom a jövő hét végére. Addig remélem kitartanak a készletek.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
3G -vel kapcsolatban:
Egyik haverom ma vett telót új előfizetéssel, új sim kártyával elsőre neki sem ment a 3G csak miután az erre kispécizett laptoppal aktiválták a telót
Nem tudom, hogy a többi esetben is ilyen mulasztás történt -e, de érdemes utána járni.Amúgy semmi oktatást nem kaptak a dolgozók, annyi volt az egész, hogy kaptak egy borssúrát amiben minden infó benne van.
-
infectedmann
őstag
Látom lesz anyázás a T-Mobile -al
Most vagy ők sem tudták, hogy ez lesz azokkal akik a meglévő előfizuval vették vagy megint hiányzott a korrekt tájékoztatás.
Amúgy van magyar nyelv hozzá csak persze nem legalális és jailbrake kell hozzá ami kinyírja a garanciát meg még sorolhatnám.
[ Szerkesztve ]