- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxview
csendes tag
Üdv.
Most raktam fel a 3gs-re a lehújabb redsnow-t, és végre megjelent a cydia ikon is.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ultrasnow-t ajánlotok telepíteni, és ezt hogyan kell csinálni, mert kezdő iOS felhasználó vagyok még! Segítséget előre is köszönöm. A telefonon most 06.15-öt fut!
www.haxx-esports.hu -
maxview
csendes tag
Üdv.
Most raktam fel a 3gs-re a lehújabb redsnow-t, és végre megjelent a cydia ikon is.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ultrasnow-t ajánlotok telepíteni, és ezt hogyan kell csinálni, mert kezdő iOS felhasználó vagyok még! Segítséget előre is köszönöm. A telefonon most 06.15-öt fut! -
maxview
csendes tag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ultrasnow-t ajánlotok telepíteni, és ezt hogyan kell csinálni, mert kezdő iOS felhasználó vagyok még! Segítséget előre is köszönöm. A telefonon most 06.15-öt fut! -
maxview
csendes tag
Végre sikerült felraknom a cydiat, így 3 hét után!
most már csak az a kérdés, hogy első indítás után rámentem h "Developer", és azt irja ki, hogy "Unable to Load. ( The Internet connection appears to be offline.)"
Na most nem arra vagyok kíváncsi, hogy ez mit jelent, hanem arra, hogy ilyenkor mit tudok csinálni, mert szeretném felrakni az ultrasnow-tValaki ötlet ?
-
maxview
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy felraktam 3GS-re először a redsn0w_win_0.9.15b1, majd a redsn0w_win_0.9.15b2-t, de a cydiat nem telepíti fel az alkalmazások közé :/ esetleg valakinek valami ötlet ?
-
maxview
csendes tag
Sziasztok.
Tesóm 3gs-t frissítette itunes-on. A telefon ugye jb-ve volt, és jött az aktiválási mizéria. Ma felakartam rakni a redsn0w_win_0.9.15b1-t, de két gondom is lenne vele.
1. mikor bekapcsoltam először, azt írta ki, hogy nincs szolgáltatás, az mitől lehet ?
2. hiába van bepipálva a cydia telepítése a lehetőségek között, mégsem rakja fel.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv, Tamás -
maxview
csendes tag
Sziasztok.
Ma már jelentkeztem 1x a problémámmal, miszerint nem igazán sikerül a telefon bekapcsolása rosszul elsült frissítés után. Kéri a SIM-et pedig benne van.
Egy itteni fórumozótól kaptam egy videót, amit megpróbáltam értelmezni, de mivel nem igazán vagyok járatos az angol nyelvben nem tudom, hogy most mit ronthattam el.Ha valaki tudna segíteni hálás lennék, mert Apple szervízben 14000 Ft-os órai munkadíj mellé nem akarom beadni a kis 3GS-t!
-
maxview
csendes tag
valaki egy restore-ban tudna segíteni ? 3GS-ről lenne szó!
-
maxview
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #12688 üzenetére
Most raktam fel 30 perce
-
maxview
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy kezdő iPhone felhasználó vagyok. Felraktam az itunes-t a gépre, és rákattintottam a szoft.frissítésre, de az persze nem ment végig. Most a mellékelt képet látom, és nem tudok sehova előre haladni. Valami ötlet esetleg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest