- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m0ski #124190 üzenetére
érdemes hagyni még kicsit a 100% kijelzését követően.
a rendszer újrahúzását is megpróbálhatod, hátha csak szoftveres a gond.
az a baj az akkumulátor kapacitását mérő alkalmazásokkal, hogy az is csak szoftveres mérés, az pedig a szakemberek szerint nem mérés...r3dsnake; szerinted az, pláne ha szelektíven olvasol...
-
-
galaxys80
veterán
Hát másra már nem tudok gondolni én sem, hogy valami miatt ez elállítódott. A vásárlás napján beállítottam ebben a menüben mindent és azóta nem is jártam itt.
Mindegy most kikapcsoltam a mailt itt és így ki vagyok jelentkezve.
Ez már igazából nem gyakorlati probléma, mert kikapcsoltam és kész.
Az már más kérdés, hogy miért nem tudom a készülék memóriájából eltüntetni azokat amiket a gyári kliens letöltött.
Inkább csak a kíváncsiság hajt. Főleg azzal kapcsolatban, hogy miért jött üzenet a mail-ről mikor kézi-fletch volt a beállítás eleve.(#81779) erdoke
A teljes törlés a névjegyek miatt nem opció.
Azért köszönöm, hogy segíteni próbáltál. -
galaxys80
veterán
Fiókoknál csak a gmail és az icloud van.
Ha a gmail fiókot törlöm, akkor minden mást is (pl névjegyek) törlök a telefonról, így az nem jó.
Ha meg a gyári mail appban kitörlöm a leveleket, akkor mindenhonnan törlődik.Egyébként a legnagyobb rejtély az, hogy annak ellenére jelzett a gyári mail, hogy fletch-kézi beállításokon volt.
-
-
galaxys80
veterán
Én sem kaptam még sosem ilyet. Azt írják, hogy a készüléken hálózati beállításokat frissítenek az éjszaka folyamán ezért a zavartalan működés érdekében indítsam újra.
Egyébként a voda topikban is szó van róla: [link]Ott ugye, ha kikapcsolom, akkor a gyári kliens megnyílik ugyan, de a levelek értelemszerűen nem jelennek meg, mert nem vagyok bejelentkezve.
Ezzel nincsen semmi gond.
Viszont mutatja a tárhely menüben, hogy 15 mb a mérete, tehát valahol mégiscsak tárolja a leveleket.
Vagy nem?
Illetve ami fura volt, hogy eddig soha nem kaptam értesítést arról, hogy levelem érkezett a gyári klienstől. Nem is használtam soha.(#81769) Noxy
Köszi. -
B-L-A-C-K
titán
Mondom havernak én hétvégén csináltam meg új telefonként, minimálisan gyorsult, de így is idegesített a használata i5 után, sok helyen akad. Ha valaki ilyenben gondolkozik szerintem megéri gyűjteni inkább egy 4S-re...
Mondjuk felőlem ajánlhatja mindenki a sima i4-et másnak, nem én fogom használni...
(#58911) m0ski: Azzal viszont még tényleg nem volt gond, ha valaki nem játékra veszi 6.1.3-as iOS6-al teljesen jól használható...
-
madgie
titán
Üzenetírásnál és Safariban is random lagol...
szerk: én meg visszatértem egy hét i5 használat után egy hétre a négyesre (míg szervizben volt az ötös), kínszenvedés volt friss iOS 7-tel is, visszaraktam a hatost rá, azzal jó.
B-L-A-C-K: az a mókás, hogy most én abszolút magam ellen beszélek, van egy eladó négyesem
-
B-L-A-C-K
titán
-
Tim82
félisten
Nálam úgy van beállítva (Beállítások -> Értesítési központ -> Gmail), hogy:
- Jelzés stílusa: Jelzések
- Jelvény-alkalmazásikon be van kapcsolva
- Megj. az Értesítési központban be van kapcsolva (Tartalom: 10 előző elem)
- Megj. a zárolási képernyőn be van kapcsolvaEzzel, ahogy kell, megjelenik nálam mind a zárolási képernyőn, mind az értesítési központban az üzenet.Akkor tárgytalan, örülök, hogy megoldódott.
-
Tim82
félisten
Az app eltávolítása/újratelepítése után is ez a helyzet?
madgie: nekem egyik esetben sem volt új készülékként beállítva, csak simán frissítettem, szóval arra nem tudok mit mondani.
(Viszont iPad Mini-n kétszer összeomlott az iOS 7-re frissítés után a Gmail app, kétszer kellett leszednem és újratelepítenem.)
-
Bengio
tag
nem igazán vagyok otthon ebben. Az SHSH nem serial / imei alapján van? ergo ha letöltök egy "alternatív" shsh-t, azt az én iPhone-omra hogy tudom feltenni
(vagy annak segítségével visszatenni a 6-ot, konkrétan azt sem vágom, mi az az shsh)?google a barátom A másik, ha visszateszek ezzel a módszerrel egy - ugye az apple által már NEM aláírt - 6-os iOS-t, akkor annak minden funkciója használható lesz? -
Tibee86
nagyúr
Kipróbáltam már szinte az összes ilyen panoráma app.-ot, de a legtöbbel az a gond, hogy nagyon lerontja a felbontást. Ami szerintem a legjobb az az AutoStitch Panorama, ebben be lehet állítani, hogy teljes felbontásba csinálja a képeket. Messze a legjobb az összes közül.
kenny123 : Pl. nekik van sok, [link], biztos adnak el neked belőle.
-
fufinorbi
tag
igazad van ......én átéltem ezt csak akkor én aktiváltam az e-maillal (ezt elfelejtettem) de én uttánna megadtam a bankártyát.De értem hogy te mit mondasz mert mielőtt regisztráltam volna én is le tudtam úgy tölteni free app-okat.
na mind1 ne ragozzuk itt tovább a dolgokat.
-
danih
veterán
Megpróbáltam minden kombinációt több platformon, az általad leírtakat is - és nem, nincs "none", sehol. Teló ki van jelentkezve.
(#2326) fufinorbi: mint már nem egyszer mondtam, nem ez az oka, ezt már rég kizártam.
Mindegy, leszarom, köszönöm azért hogy próbáltatok segíteni.(#2328) Mr X: erre is gondoltam, Japántól az USA-ig próbáltam mindent
-
fufinorbi
tag
-
danih
veterán
Nem jutok el odáig, nem enged semmit tölteni amíg nem véglegesítem rajta az apple id-t, amihez viszont kéri a karit... ördögi kör.
PS: vagyis: neten létrehoztam az apple ID-t, ok. De első töltésnél, gépen is és telón is, bankkártya-adatokat kér, akkor is, ha ingyenes proginak futok neki. -
samgar
őstag
"Az már csak hab a tortán, hogy a Notification Centerben magyar nyelv esetén a Twitter és a Facebook gombok szövegei hosszabbak mint a rendelkezésre álló hely."
beta 1, nem tudom mit vársz tőle, ahhoz képest egészen stabil az egész rendszer. Ezeket az apróságokat biztosan rövidesen javítják.
crey: "A merülése félelmetesen durva. 10% egy óra alatt, push mail aktív csak, wifin lógok..."
Nekem ugyanezen beállítások mellett 6 óra alatt 20%. -
Így van... én voltam egyébként. Nyilván, míg angolul kifér, a magyar fordítás sokkal hosszabb, több betűből áll, majd megoldják valahogyan.
insomniac: lehet, csak a véletlen műve, elvégre nem 3 sor kód az OS... lehet, azóta sem találták meg, melyik sorban van a hiba, vagy épp melyikkel akad össze, és az,hogy most megy, csak a véletlen műve, mert ugye mindig változik maga a kód.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest