- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Csak nekem merül 9.2 IOS-el úgy a telefon mint a nyeletlen fejsze?
Egy jó fél nappal kevesebb a készenléti időm mióta frissítettem.
:-( -
törölt tag
válasz
galaxys80 #125122 üzenetére
Én is arra vártam.
Sajnos lemaradtam róla.
De azért érdekelne, hogy mégis mennyi lehetett a készlet belőle? 2-3db? Mert nem hiszem, hogy 3 perc alatt így elkapkodták volna, főleg, hogy a fizetős online oldaluk azóta is szakadozva működik.
Cserébe asszony kapott hajgöndörítőt. :-)
Nem mondom, hogy egy kategória, de ez van. -
törölt tag
válasz
#21715712 #124474 üzenetére
Az lehet, de a biztosító akkor is megpróbálja ráverni valakire a felelősséget. és ha nem te ejtetted le és ezt be is vallod, akkor majd megpróbálják áttolni a 3. személyre. Aztán vagy meglesz, vagy nem, de ha meglesz akkor meg jön az, hogy ki fizesse a kárt, stb.
Tisztább, ha az ejtette le akinek a nevén van a biztosítás.
Sajnos.
-
törölt tag
Sziasztok! Már harmadszorra tapasztalom, hogy elmegy az internet a telefonról. Wifi van, a többi készüléken a net is megy, de az iphonon nem töltenek be az oldalak. Wifi ki be sem segít, csak egy újraindítás. Tapasztaltatok már ilyet? (Iphone 6 16Gb, 1 hónapos, ios 9.1)
-
törölt tag
válasz
joefasalasso #123675 üzenetére
Gmail
Nekem is a push miatt kell. -
törölt tag
válasz
atees #122691 üzenetére
Ezzel mi is küzdünk a cégnél. A céges telefonoknál előfordúl, hogy a user icloud zárat tesz a telefonra aztán elfelejti a jelszavát, vagy nem is érdekli és nem akar segíteni. Arra jutottunk, hogy ha meg van a vásárlást igazoló számla (ami a cég nevére szól!) akkor a T feloldja a zárat nekünk (még nem tette, tehát ez csak igéret még). Esetedben ez ugye nem adott így vélhetetően simán el fognak hajtani.
-
törölt tag
Tegnap nem tűnt fel mert nem használtam annyit a telefont, de 9.1 alatt nálam teljesen megszűnt a görgetéseknél való idegesítő akadás! Se az index alkalmazásban, se a safariban nincs egy pici röccenés se. Remélem ez így is marad.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #122656 üzenetére
Annyiból azért (számomra) számít, hogy a többi telefonomnak tudom az eredményeit. (több mérést is)
Addig az i6 a legtöbb pontot elérő telefonom, bár a G2 nagyon közel van hozzá.
Cserébe a G2 hardverben azért bőven az i6 felett van. (ennyit számít a rendszer) -
törölt tag
Antutu 5:
iPhone 6 (16GB) IOS 9.1-el hard reset után közvetlenül 44953 pontot tud nálam. -
törölt tag
válasz
Vgabor92 #122642 üzenetére
Már 7. valamennyinél meg volt ez a hibám. Sajnos nem sokat használtam azt a rendszert, mert frissítettem 8-ra (hátha megoldódik), de nem oldotta meg.
Vissza meg nem tudok, ugye menni, így nehéz bizonyítani. (sőt, lehetetlen)
De itt is többen írják már 7-es verziótól a hibát:
http://szifon.com/2015/01/14/problemas-hivasfogadas-egyes-iphone-ok-eseten/
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #122640 üzenetére
Nem hinném, hogy a gyorsaságon múlik a hívás lekezelés.
Android esetén is gyártó függő volt.
Sony xperis P-nél egyetlen egy oprendszerrel sem volt jó. Ugyan azt csinálta mint az ios.
Jött rá új rendszer, a sony is tudott a hibáról, és nem sikerült soha kigyomlálniuk a rendszerből. Érdekes módon xperia U-nál a (ami ugyan az a vas volt csak fele annyi memóriával) sosem volt ilyen gond.
És mondom, hogy a sony is tudott a hibáról már javában akkor amikor még jöttek rá a frissítések, és semmi.Sajnos nekem nem szűnt meg egyetlen IOS verzióval sem a 4S-en (szerencsére ritkán telefonálok), de nagyon vártam a csodát.
Kicsit féltem, hogy i6-nál is ez lesz, de eltökéltem, hogy mivel új és szolgáltató független, na meg persze garis is, ha előjön azonnal viszem szervizbe. Így mertem végül megvenni. -
törölt tag
Értem én, hogy ez itt iPhone fórum, de azért ne legyünk már teljesen elvakult alma falók!
Volt egy rakás androidos készülékem, és köztük pár elég erős készülék is.
Nagy gondjaik nem voltak, amik meg igen az főként a rendszer szabadságából fakadt. (mindenféle programot fel lehet tenni amik egymással vagy a rendszerrel bizony összeakadhatnak)De iPhone részről is van idegesítő hiba!
- A 4S készülékemnél stabilan meg van a hívás felvételi hiba! Már rég felvettem a hívást, de csak bele cseng a fülembe még egyet és rezeg is.
i6-nál ez nem jelentkezett, de azonnal vinném is vissza gariztatni ha megjelenne.
- Sőt a menüben való mászkálás is néha beakad, és a facebook, index, vagy csak sima böngésző ablakban erőteljesebb görgetésre ily olyanokat akad amilyet androidos készüléken (nem a közép és alsó kategóriáról beszélek!) évek óta nem láttam.Szóval van hiba itt is.
-
törölt tag
válasz
Gero66 #121709 üzenetére
Én arról tudok, hogy hátul a kamera LED-jét villogtatja ha bejövő hívásom van. (ha bekapcsolom ezt a funkciót)
Viszont olyan mint a droidos készülékeken, hogy állapot LED lenne a telefon előlapján (töltés, üzenet jelzések, stb) olyan nincs.
Én nem találkoztam sem a 4S-nél, sem a 6-nál ilyennel.Más:
Érdekelt, hogy az i6 mennyire bírja nálam (jelzem, nálam!) egy feltöltéssel és eléggé meg vagyok elégedve vele. Szerda reggel vettem le a töltőről (5:30 kor) egész nap használtam, majd csütörtökön megint egész nap velem volt és este 6-ra 34%-on volt. Gondoltam, hogy lemerítem. Elkezdtem netezni, játékot letölteni, majd játszottam 27 percet a Real Racing 3-al, (még csak langyos sem lett), utána olyan 30 perc youtube, és ekkor volt 9-10%-on. Végül az utolsó 2%-nál elindítottam az összes rajta lévő porogramot, bekapcsoltam a világítást, felvettem maxra a kijelző fényerejét és végre 22:35-re lemerült.
A normál használat során állandóan be volt kapcsolba a wifi, LTE, bluetoth (éjszakára is) és nem használtam energiatakarékos módot.Meglepő, hogy hozza az LG G2 üzemidejét, pedig abban 3000mAh-ás az akksi.
-
törölt tag
válasz
Gero66 #121674 üzenetére
Szia!
Én is 4S-ről jöttem i6-ra, és a 4S-en nekem is volt ilyen gondom, hogy a jelzés nem akart eltűnni még akkor sem, ha már megnéztem. Már nem emlékszek, hogy mi volt ami befagyott, de nagyon valószínű, hogy nekem is a hívás volt az.
i6-nál sincs értesítő LED sajnos. :-(
Nekem stabilan merült a 4S mint a Titanic, ezzel ne tudtam mit tenni. Vettem bele másik akksit, de végül nem próbáltam ki, mert jött az i6. Ez nagyon jól bírja. 2 napos simán elmegy nekem. (mondjuk nem nyomogatom állandóan, de WIFI, LTE és szinkron állandóan be van kapcsolva) Játszani nem játszok vele, és zenét sem használok. Így olyan 4,5-5 óra képernyő időt tud 2 nap alatt.
Gmail alkalmazást mindkettő készüléken használok és semmi gondom nem volt vele. Nálad szerintem egy hard reset sem árthat, de talán egy friss telepítés oldana meg mindent.
-
törölt tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumon, bár iPhone-t használtam már pár hónapon keresztül.
Akkor is gondom volt a gmail fiók szinkronizálásával, és emiatt a gmail alkalmazást használtam, de szeretnék a gyári levelező alkalmazásra áttérni.
Rendesen sikerült is felvenni a gmail fiókot, manuálisan szinkronizál is, de azt sehol sem tudom beállítani, hogy kikapcsolt kijelző esetén milyen időközönként keresse az új leveleket.Erre van valami lehetőség ios 9.0.2 esetén? Vagy csak akkor fog szinkronizálni, ha belemegyek az alkalmazásba?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest