- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Letiltás - hogy is van ez?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz B-L-A-C-K #144654 üzenetére
És míért nem lehet elfogadni azt, hogy vkinek ez speciel nem tetszik? Minden egyéb überfrankó, egyedül ez nem. Az apple sem tökéletes, még ha a legjobb is szvsz. Nem értetlenkedni kell, hanem megérteni, hogy vannak más izlések is, pl a jól bevált belépörutin miatt amit egyhuzamban 9 db iOS alatt nem változtattak meg. Én értem, hogy neked vagy másnak tetszik ez az uj, de miért nem érted, hogy nekem vagy másnak spec ez nem annyira tetszetös. Egy swipe a képernyön mindig is egyszerübb, mint egy fizikai gomb megnyomása. Esszenciális különbségnek tünik, de különbség.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
csababarca
őstag
válasz B-L-A-C-K #144654 üzenetére
Ez nem belekötés, csak egy olyan dolgon változtattak aminek semmi jelentősége. Mindenki megszokta a működését, nekem egyszerűbb volt, mert se touch id-t se jelkódot nem használok (na bumm), és egyszerűbb volt csak elhúzni, mint nyomkodni a home gombot..
Nyilván pár nap és megszokom, nem erről van szó, csak semmi nem indokolta a változtatást, ios sajátosság volt ez az elhúzogatósdi már régről.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest