Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
B-L-A-C-K #144654 üzenetére
És míért nem lehet elfogadni azt, hogy vkinek ez speciel nem tetszik? Minden egyéb überfrankó, egyedül ez nem. Az apple sem tökéletes, még ha a legjobb is szvsz. Nem értetlenkedni kell, hanem megérteni, hogy vannak más izlések is, pl a jól bevált belépörutin miatt amit egyhuzamban 9 db iOS alatt nem változtattak meg. Én értem, hogy neked vagy másnak tetszik ez az uj, de miért nem érted, hogy nekem vagy másnak spec ez nem annyira tetszetös. Egy swipe a képernyön mindig is egyszerübb, mint egy fizikai gomb megnyomása. Esszenciális különbségnek tünik, de különbség.
-
csababarca
őstag
válasz
B-L-A-C-K #144654 üzenetére
Ez nem belekötés, csak egy olyan dolgon változtattak aminek semmi jelentősége. Mindenki megszokta a működését, nekem egyszerűbb volt, mert se touch id-t se jelkódot nem használok (na bumm), és egyszerűbb volt csak elhúzni, mint nyomkodni a home gombot..
Nyilván pár nap és megszokom, nem erről van szó, csak semmi nem indokolta a változtatást, ios sajátosság volt ez az elhúzogatósdi már régről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest