- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
freelanced #327467 üzenetére
Egyelőre nincs még lefedettség, csak bizonyos helyeken itt alul írja hol.
De már folynak a tárgyalások a bővítésen. Illetve ez ugye fizetős funkció lesz.
Illetve műholdas készülék helyett biztosan nem jó, mivel csak segélyhívásra lehet használni egyelőre. (Plusz iMessage.)
-
válasz
freelanced #327463 üzenetére
igen, működésre bírható - el kell hagyni az országot
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
freelanced #327247 üzenetére
„A telefon a Telekomtol lett vasarolva tavaly oktoberben.”
Te vásároltad tőlük? Avagy más volt az eredeti tulajdonos? -
szabonagyur
félisten
válasz
freelanced #327247 üzenetére
Ez elvben megmondja (egy telómmal próbáltam, azt kiírta, hogy blokkolt és az is).
Illetve ha van lehetőség érdekes lehet eSIM-el is tesztelni.
-
válasz
freelanced #327239 üzenetére
Szia
A telefon pontos származását kell leellenőrizni. Ha újonnan lett vásárolva általatok, akkor még nem esnék pánikba, de tudnod kell, tipikusan ezek a tünetei a letiltott telefonnak.
Ezek az lehetőségek:
Ha más szolgáltatótól származó SIM megy-e benne. Ha igen, akkor nem műszaki jellegű a probléma. Ha a SIMet már cseréltettétek, akkor sajnos a telefont letiltották.
Ha más szolgáltatótól származó SIM sem megy benne, és ti vettétek, akkor valóban mehet garanciális ügyintézésre.
Ha más szolgáltatótól származó SIM sem megy benne, de nem ti vettétek, akkor mobilszolgáltatótól kellene kicsikarni, hogy az adott IMEI szám tiltás alatt van-e, és csak akkor jelenthező ki biztosra.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Csak a hálózati problémák kezdete óta merül ennyire? Mert ha a telefon reménytelenül keres hálózatot, az nagyon tudja meríteni.
Szoktam járni a Badacsonyba elég rendszeresen és a hétvégi ház belsejében már nulla térerő van (ez egy régi kő présházból lett átalakítva). Ha nem teszem odabent airplane módba, akkor reggelre simán 40-50%-ot eldob (pedig Pro Max, eleve nagyobb akkuval).
-
válasz
Honnét van a teló
Az lehet hogy letiltották nem fizetés miatt?én 90%-ra töltöm
egész nap podcast-et hallgatok meló közben este 50% körül megy fel a töltőre (16pro) -
MasterMark
titán
válasz
Segélyhívás megy?
-
markknight
veterán
válasz
freelanced #267558 üzenetére
Viszont számolj azzal, hogy bukhatod az IP68-cat, rosszak lehetnek az illesztések, karcok jelenhetnek meg házon, illetve az utángyártott akksik 1 év után ugyanitt fognak tartani. Én nem ajánlom az akkumulátor cseréjét, jobban jársz ha új készülékbe ruházol be.
Faterom egy iPhone 7 Plust nyüstöl. Eddig négyszer kellett benne akksit cserélni, a gyári majdnem 2 évet bírta mire lement 87~ százalékra. Aztán a többit kb évente dobhatta ki, most ott járunk, hogy szeptemberben cserélt akksit, de már ez is 89-en áll.
Nekem a 13 Pro megjelenés óta megvan és még mindig 100-on áll, pedig használom. Gondolom szeptemberben kezdődik a tortúra, először lemegy 99-re, aztán minden hónapban 1% megy a levesbe és cserélnem kell ismét a telefont. Ördögi kör.
-
válasz
freelanced #267560 üzenetére
egyáltalán nem éri meg, főleg hogy hosszútávra tervezel a telefonnal - pár ezer forintot spórolást nem ér meg egy kínai akku ami 1 évet se tart ...
hangszórókat pedig te is ki tudod takarítani: rágógumit jól rágd el, ameddig el nem megy az íze és már nem tapad - remekül kihozza a rácsokból a dzsuvát
-
válasz
freelanced #267558 üzenetére
-
válasz
freelanced #210638 üzenetére
Hard reset?
-
törölt tag
válasz
freelanced #210608 üzenetére
Szerintem két óránál tovább hallgatni zenét így (tetézve ha még hangosan is) az egyébként sem egészséges. Én is csak magamból tudok kiindulni, max. másfél óra után megunom a fülhallgatót legyen akármilyen kényelmes. A kábel és annak hiánya elméletben van valami szerintem is Earpods vs Airpods témában.
"egy Airpods pedig 60.000 körül mozog normális áron"
Kaptál választ erre a problémádra is: ebay-ről veszel Kínából egy klónt kétezer forintért és kipróbálhatod kényelmes-e. Ha a Pro érdekel, idő kérdése és a szorgos kínai másolók csinálnak olyan klónt is.
"Ráadásul több fülhallgató súlya és kialakítása miatt vagy talán a harangok miatt, de előfordul, hogy simán nem marad benn, egyszer csak kilöki magát."
Egyénfüggő, szituációfüggő. Ha első percekben kiesik, nem passzol a formája, gumiharang mérete. Ha egy óra után egyszer kicsúszik az nem olyan furcsa szerintem, mert az ember füle nem teljesen száraz, mert éppen oldalra támasztod a fejed a buszon, mert közben iszol és ettől mozog picit, mert sietsz az utcán, mert túl benyomod, mert... ezer oka lehet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
freelanced #210559 üzenetére
Ha nálad ez oké akkor vegyél olcsóbban egy ilyen felbontott, újszerű darabot. Ha nem jönne be akkor kisebb bukóval tudod majd eladni.
” A cipőt sem veszed meg kipróbálás nélkül, nemde?”
Dehogynem, az interneten vásárolom a cipőimet.
De az egy kicsit más, mint a füles szerintem. Ha fele annyiba kerülne se venném meg, ki tudja milyen ember fülében járt már... -
aujjobba
addikt
válasz
freelanced #210559 üzenetére
Te így gondolod, sokan pedig nem lesznek hajlandóak bontottan, használtan megvenni.
Kicsit a kereskedő helyzetébe belegondolva, alaposan lerontottad az esélyeit a füles újbóli eladásának, max árcsökkentve tudja majd eladni ha egyáltalá el tudja, mivel bontott/használt.
Csak azért mert te "kipróbálni" vetted meg.Ne is csodálkozzunk, ha újracsomagolják a termékeket "új" állapotúra...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
freelanced #210555 üzenetére
Jól teszik, szerinted ki akarna olyan fülest venni ami már más fülében is járt?
-
aujjobba
addikt
válasz
freelanced #210555 üzenetére
Ha visszavennék, akkor a te fülesed is a használt, felbontott, újszerű termékek sorát gyarapítaná.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
freelanced #210472 üzenetére
Edzéshez nincs használatban, szóval erről nem tudok nyilatkozni. Korábbi AirPodsom nem volt ezelőtt, EarPodsot természetesen használtam, ahhoz nagyjából hasonló a komfortja és viselési érzete a második generációs AirPods-nak.
Valóban nem szigetel annyira, már csak a kialakítása miatt is, de én így sem szoktam 80 dB felé menni átlagban, ezt egyébként nyomon követi igény esetén a gyári Egészség app is. -
hemaka
nagyúr
válasz
freelanced #210515 üzenetére
Igy van, Eu szabalyzas szerint max 85decibel lehet bekapcsolt korlatozassal es 100 kikapcsolttal.
-
marsu.
senior tag
válasz
freelanced #210490 üzenetére
Nem igazán szoktam figyelni, de sztem 60-70% körül. De pl függhet attól is, hogy zenét hallgatok, vagy valamilyen podcast-et.
Alzánál most elég jól lekuponozható az airpods. [link] Sztem a sima gen 2 is elhozható olcsóbban. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
freelanced #210490 üzenetére
dehogy karositja a hallast
-
marsu.
senior tag
válasz
freelanced #210486 üzenetére
Engem annyira nem zavar, hogy nem szigetel el teljesen a külvilágtól. Persze tömegközlekedésen sok a hülye, akit jobb ha nem hall az ember, de én nem bánom, hogy hallom pl. utcán a szirénát, dudát, stb... Meg manapság azért már nem olyan őrült hangosak a tömegközlekedési járművek. Régi 3-as metrón meg bármilyen füles lehetett rajtad, semmit se hallottál a zenéből.
Ha jól emlékszem gen 2 megjelenésekor valaki innen fórumról megkérdezte istylet, hogy visszaveszik-e 14 napon belül és azt válaszolták, hogy igen. Gondolom apple.com-nál is... -
nord_
veterán
válasz
freelanced #210486 üzenetére
Ha sok a tömegközlekedés, akkor egyértelműen a Prót javasolnám, ha a kettő közt vacillálsz.
-
marsu.
senior tag
válasz
“Kondis” edzes kozben eleg jol bent marad, de nekem ujabban futas kozben egy ido utan van hogy kimozog, lassan sztem beszerzek valami gumis cuccot, ami kicsit rogziti a fulembe.
Annyibban tuti jobb a vezetekes valtozatnal, hogy pl telen salba nem akad be es nem esik ki a fuledbol. -
tboldi
nagyúr
válasz
freelanced #210476 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
Az elsőt 2x is leejtettem, egyszer a SZE aulájában, a régi mozaikon (vagy járólap, nem tudom, ami a C-D épületek találkozásánál van a földszinten; aki járatos arrafelé, tudja, miről írok), ekkor a fülesek is szétrepültek 1-2 méteres körzetben, egyszer pedig a kórházban fekve először az ágy fémkeretére, majd le a műpadlóra. Néhány nem túl mély karcolást leszámítva semmi baja nem lett egyik esetben sem.
A másodikat eddig még nem ejtettem le. Lehet, hogy azért, mert erre már vettem egy Nomad tokot?
-
markknight
veterán
válasz
freelanced #210415 üzenetére
Hossszú évek óta az egyik legjobb Apple termék amit vettem. Használom apple tv-hez, ipadhez, machez, mindenhez kb. Nagyon jó vétel volt, ha leugrik a pro 70k-ra, tuti húzok egy olyat is.
-
dud998
őstag
válasz
A kezdetektől használom, most cseréltem le Pro-ra. Az égvilágon semmi baj nincs vele. Tökéletesen megy, napi szinten használom. Kb egyszer kell egy héten tölteni az egészet.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
legjobb dolog volt amit az evben vettem, napi 4 oranal kevesebbet szerintem nagyon ritkan volt a fulemben. fitre ugyan az mint az earpods szoval tudod csekkolni a mostani vezetekeseddel. akksi teljesen jo, en meg nem talaltam lemerultem amikor hasznalni akartam. 2-3naponta felcsapom egy orara a toltore a tokot es megvagyok.
annyit bantam meg, hogy nem az appletol vettem hanem iCenterben es igy nem tudtam belegraviroztatni pl a nevem + teloszamom ha esetleg elhagynam
-
válasz
Régóta használok airpods-t, egyik problémával sem találkoztam amit leírtál, nem is hallottam ilyenekről, sőt pl a “szétdobja a telefont” dolgot nem is értem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
freelanced #210420 üzenetére
Március legvége óta. Az előző 1. generációst meg 2018. áprilisában vettem.
2 oka volt a váltásnak:
- érezhetően kisebb lett a latency hála az 5.0-ás Bluetooth verziónak, a régivel a videóknál zavaró volt, hogy kissé el volt csúszva a kép és a hang;
- vezeték nélküli töltőtokot akartam, amit megvehettem volna az 1-eshez is külön, de inkább a 2-est választottam eleve ilyen tokkal, a régit meg eladtam, így nagyjából ugyanott voltam anyagilag. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Én nagyon elégedett vagyok a második generációs AirPods-szal, napi szinten nyúzom, a nyitottabb kialakításához képest kifejezetten jól és erőteljes hangerővel szól, se az anyaghasználatra, se az akkura nem lehet egy rossz szavam sem, állati kényelmes egy kütyü. Elég stabil a fülben, elvétve kell igazgatni, nem akar kiesni. Nálam sosem dobta el eddig a kapcsolatot, se a telefonnal, se az órával.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Én használok: volt 1. generációsom is, és most pedig egy 2-es van, így összesen másfél éve gyűjtöm a tapasztalatokat.
A funkcióit tekintve szerintem nincs jobb választás nála, ha csupa Apple cucchoz használnád. Hangzásban nyilván van jobb is. Habár ott a most megjelent AirPods Pro, de azt még nem hallottam.
Akkuval nincs gond, a tok visszatölti a füleseket, így elég sokáig bírja.
Tönkremenetellel sem találkoztam még, sem az 1-esnél, sem a 2-esnél.
Szétkapcsolódás zenelejátszás közben még nem volt soha, de arra már volt precedens, hogy nem akart egyáltalán csatlakozni a telefonhoz. Viszont legalább nagyon ritkán fordul elő, egy kezemen meg tudnám számolni, eddig hányszor tette.
Egy bajom van vele, hogy alapesetben kiesik a fülemből, de van rá egy egyszerű megoldásom. -
DaveHutt
őstag
válasz
freelanced #209212 üzenetére
Az normális.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
freelanced #209212 üzenetére
Tonkrement, eloszor a toltocsatlkozo, utana beazott
-
Clemi
veterán
válasz
freelanced #209215 üzenetére
Nem, soha és pl egy rakás olyan is van, amit a napokban kattintgattam a telóval, (próbálgattam a vakut) és azonnal töröltem is és sehol nincs meg egyik felhős mentés helyen sem.
Ezek a képek valahol a telefonon vannak egy eldugott mappában, amihez a tinder hozzáfér. A média hozzáadás listában van ez a bizonyos fotostream könyvtár amiben ezek a képek vannak meg persze egy csomó azok közül, amiket valóban a telón tárolok, de ebben a mappában kevesebb kép van mint az előzmények mappában, ami végül is a telefon gyűjtő fotó mappája.
Elindítottam a 3uTools programot és az is megtalálta azt a mappát, ugyanazzal a tartalommal és állítólag az a mappa az iCloudban van, onnan töltődik le, csak tudnám ott hol és hogyan, mivel ha fellépek az iCLoudra ott nincsenek. -
DaveHutt
őstag
válasz
freelanced #209200 üzenetére
SOT mennyi? Nekem 4-5 óra aktîv kijelzőhasználattal elmegy egy napot.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
En mindig napkozben 2-3 korul mar toltottem mert 30 szazalek korul volt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Én úgy érzem, hogy az ios 13 hozhatta a gyengülést.
Nekem XS Max van, de az a feelingem van, hogy korábbi 12-és rendszerrel jobban bírta! -
válasz
freelanced #194104 üzenetére
Heló! Én egy Garmin fenixet.
-
válasz
freelanced #194104 üzenetére
MiFit
-
szanyi20
tag
válasz
freelanced #193460 üzenetére
Szia. Tegnap írták a Telekom forumban, hogy így, hogy már szépen elindult az esim, a jövőben lehet számítani LTE-s Apple watch forgalmazására a Telekomtól.
-
Coc@s
őstag
válasz
freelanced #193460 üzenetére
Lehet nem gyártanak olyat, ami az itteni frekvenciákat tudja.?
-
kchris78
veterán
válasz
freelanced #191307 üzenetére
masik hogy objektiven, nem erzesre mutatja mennyit mozog az ember.
-
dud998
őstag
válasz
freelanced #191307 üzenetére
Nekem a 3. generációs van. Minden rendben van vele. Stabil. 2-3 nap/töltés. Én azért szeretem, mert így sokszor nem kell elővenni a telefont egy értesítés miatt és lehet lenémítva a telefon. A munkám miatt is nagyon hasznos.
-
válasz
freelanced #191104 üzenetére
1passwordöt használom én is, teljesen jó. az apple nemrég vett tőlük 100e accountot a dolgozóiknak, szóval a support is tuti meglesz, ios12-re is egyből updatelték a beépülő password managert.
arra figyelj, hogy eu-s szerverre regelj majd, akkor németországi szerveren lesznek az adataid. jelszavakat nem tárolnak, csak adathalmazt, amit a jelszavaid alapján lehet dekódolni.
van az oldalukon 100 dolláros gift card, ami 125 dollárnak felel meg egy akció miatt, így le vagy fedve több mint 3 évre, ha az előfizut választod. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
freelanced #191098 üzenetére
Én 1Password-del a WLAN server opciót használom, ez rendben működik 1 Mac + 1 iPhone felállásban.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
freelanced #191122 üzenetére
iOS annyiból jobb biztonság terén, hogy csak az Apple-ön keresztül tudsz telepíteni rá programokat. Ez se tökéletes persze, ugye volt rá példa, hogy kínaiaknak sikerült machinált programokat átnyomni az Apple-ön, de még mindig jobb a helyzet, mint amikor bárhonnan fel tudsz tenni egy apk-t.
Egyébként ha igazán beleásod magad a témába, akkor nem elvonult druidának érzed magad, hanem simán nem veszel okostelefont
-
Madwe
nagyúr
válasz
freelanced #191122 üzenetére
Már nincs gépem magán célra, cégben linuxot használok s igen brave-et
Levelező szolgáltató privátom, saját dns névvel, pgpvel, pénzes de nem vészes. Privát felhőt használok s nordvpn-t mindenhol. Ja, és semmi illegálisat nem teszek (amióta létezik a netflix spotify és társai persze
) szóval nem kell keresni olyan indokot.
Igen, tudom h az ios se tökéletes privacy szempontjából, de ez még az a szint, ami a legjobb számomra. pl imessages miatt is, mert pl az anyámat sose fogom rávenni, h telepítse a signalt
De inkább megbízok egy termékeket áruló cégben, mint egy adatokat áruló reklámcégben.Egyébként nem vészes annyira, nem kell sok programról lemondani. Face nyilván emberfüggő, eventek meg messages az ami nálam ott nehezebb falat volt, de megugorható... googletől pedig a gmpas waze, de majd tesztelgetem ezt az apple maps-et mit vállal itthon manapság (anno használhatatlan volt)
Pl saját felhővel a képmegosztás, tartalommegosztás is ugyanolyan egyszerű mint google meg apple alternatívái (mondjuk apple fájlmegosztásnál még jobb is
) csak senki nem turkál az ott tárolt adatokban, akinek nincs hozzáférése.
-
Madwe
nagyúr
válasz
freelanced #191104 üzenetére
Én most hagytam hátra 100% a googlet és facebookot. Vagyhát még nem teljesen, mert 30perce jött meg a telefon s még nem tettem át a simem
Egyedül a gmaps meg waze fog fájni szerintem, dehát üsse kő, úgyse sokszor használom...
-
Madwe
nagyúr
válasz
freelanced #191098 üzenetére
A saját felhő jó dolog, de nem tudom létezik e olyan pwd manager ami iosre is van és tudja ott tárolni/onnan szinkronizálni az adatokat... ami lehetőleg ios12-re fel van készülve s be tud épülni default pwd kezelőként is...
nomeg ilyen esetben saját felhőnél sima raid nem elég biztonság, valami offsite copy sem árt ekkor, h biztos ne vesszenek el a jelszavaidbár ha lokal copy megmarad végülis lehet nem vészes...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
freelanced #191091 üzenetére
Pénzügyekre nekem a Money Pro vált be.
-
Totheground
addikt
válasz
1Password
OmniFocus (bár ez kib* drága és nem biztos, hogy a 3ra upgradelni fogok mindent)
Carrot -
hemaka
nagyúr
válasz
-
BurgBurg
tag
válasz
freelanced #191085 üzenetére
Vantage
-
BurgBurg
tag
válasz
vagy a KOIN
-
BurgBurg
tag
válasz
A numbers-nek van egy sablonja erre. Megnyitod és kitöltöd, elmented. És tudod használni.
-
galaxys80
veterán
válasz
freelanced #191085 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
válasz
freelanced #190370 üzenetére
Nalam mukodik, automatikusra van allitva es 5 uzenetenkent osszevonja egybe.
-
MasterMark
titán
válasz
freelanced #190366 üzenetére
Nekem is volt ilyen, hogy tegnap mintha nem csoportosította volna az épp érkező Telegram üzenetek jelzését. Nem tudom még, hogy mitől függ.
-
törölt tag
válasz
Az értesítések alatt is be lehet állítani, hogy hogyan csoportosítsa vagy egyáltalán csoportosítsa-e..
-
tboldi
nagyúr
válasz
Van, amit csak egy idő után csoportosít, vagy pl. az üzeneteket nem alkalmazás, hanem feladó szerint rakja össze.
-
válasz
freelanced #189979 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
freelanced #189979 üzenetére
Az egész topik izgult érted.
Végül is melyik típus lett?checkcoverage.apple.com
-
oszy
veterán
válasz
freelanced #189925 üzenetére
Nekem a gmail nagyon nem jött be. A gyári levelezőt használom és oda tölti le a gmail-es leveleimet is.
-
sethi
senior tag
válasz
Jól működnek. Igényesen meg vannk csinálva. Csak azokat használom az icloud helyett. Szinkronizálja automatikusan a képeket, tölti le a leveleket azonnal.
-
válasz
Teljesen jók, igaz én a Gmail helyett inkább az Inbox-ot használom.
-
válasz
A Gmail és a maps kifejezetten jó és színvonalas app iOS-re is.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
freelanced #189899 üzenetére
Bontatlan doboz, beaktiváltam utána lecsekkoltam az apple oldalán és aktiválástól indult az 1 év gari. Valamint EU-s modell, nekem ez elég volt így, többet nem foglalkoztam vele.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
freelanced #189895 üzenetére
Szia!
Az én i7-em tőlük van, EU modell, bontatlan, nem volt gond velük.
Köszi!
-
válasz
freelanced #189895 üzenetére
Aqua és Ipon normális cégek. Hardver kereskedők, sokan vásárolnak innen is tőlük, én is szoktam.
-
Sify
senior tag
válasz
freelanced #189887 üzenetére
Itt van:https://www.apple.com/hu/shop/buy-iphone/iphone-8#
-
válasz
freelanced #189889 üzenetére
GSM boltos vásárlásnál mások között az történhet, hogy a meghibásodott készülékedet nem cserélik, vagy nem márkaszervizben javítják, hanem a GSM bolt saját, betanított szerviz(ese) javítja meg a készüléket, ami utána vagy szakszerű lesz, vagy nem. Kockázatos. Én nem vennék ilyen helyen.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Ha feltételezzük, hogy nem giga átverés akar lenni és újracsomagolja a cuccot (hanem csak tényleg adócsalás max), akkor én csak arra figyelnék hogy bontatlan eredeti fóliázott csomagolású legyen az áru.
Onnantól van rá apple gari...
A többi nem érdekes... meg azért adjon róla egy számlát.A többi meg a szokásos rizikó csak emellé (ami egy nem hivatalos forrás esetén felmerülhet esetleg nagyon ritkán).
-
válasz
Eu-ba szánt modell legyen illetve bontatlan. Ha nem kell áfás számla akkor csak ennyire kell figyelned.
Egyébként írtam üzit!
-
válasz
freelanced #189887 üzenetére
Media Marktban van 8 Plus 64GB, igaz csak Győrben meg Nyíregyházán, de kérheted házhoz szállításra is, vagy átvitetik neked abba a Media Marktba, ami neked közel van.
-
Zjunior
veterán
válasz
freelanced #189845 üzenetére
Inkabb az XR vennem mar...
-
spawn21
veterán
válasz
freelanced #189849 üzenetére
Azért mert sokan csalódtak az emberek és most az kezd el fogyni. (Szerintem )
-
spawn21
veterán
válasz
freelanced #189847 üzenetére
Ugyan az a vas van benne.
Nem lessz ott gond pár évigHa teheted normális helyen vedd.
-
spawn21
veterán
válasz
freelanced #189845 üzenetére
Simán
Nagyon jó telefon.
-
Totheground
addikt
válasz
freelanced #189282 üzenetére
Ha ez a két opció, akkor inkább az ugrás...
Vagy írd le, hogy mik a fő szempontok, kb hogy használod a telefont, mi az, ami nélkülözhetetlen, és akkor tudunk többet mondani. -
válasz
9.3.5-ig tudod a 4S-t felfrissíteni, azon egy kicsit már döcögni fog. Ha iOS6-on hagyod, azon gyors, csak ott például nem lesz Messenger, stb.
-
MasterMark
titán
válasz
Inkább valami friss iOS-est lenne érdemes, pl. az 5S ahogy már javasolták különben nem lesz az igazi az élmény, vagy évekkel ezelőtti.
-
válasz
Hagyd a francba!
Vegyél egy 5S-t inkább, 25 körül már kifoghatsz normálisat.
(Édesapám 4S-t használ de csak telefonál vele, na az is nyögvenyelősen megy már. Lassú nagyon a telefon.)
PÜ!
-
Danny365
őstag
válasz
freelanced #188975 üzenetére
Ha nagyon finnyás vagy a hangminőségre (nem rossz értelemben), próbáld ki valahogy, baráti körben csak akad egy újabb iPhone. Vannak utángyártott adapterek, de azok is ugyanannyiba kerülnek, ami meg olcsó, azt nagy valószínűséggel letiltja a telefon, meg hallani is, hogy retek - én jártam már így.
Én egyébként egy Alpha & Delta AD01-gyel használom napiszinten, illetve dugtam már rá JVC HA SZ2000 + Fiio amp kombót, nem éreztem rossznak. Nyilván nem egy normális médialejátszó, de melyik telefon az...
-
tboldi
nagyúr
válasz
freelanced #188973 üzenetére
Engem nem zavar a jack hiánya, de sokkal kényelmesebb egy BT-füles, mint átalakítózni. Vettem is egy AirPods-ot.
Az adaptert az autóban teszteltem egyszer AUX-on keresztül. Hááát... a várakozásaimmal ellentétben jobban szólt a BT-os Tunai Firefly, mint ez.
-
Danny365
őstag
válasz
freelanced #188973 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem para, pedig én szó szerint napi 5-6 órát legalább hallgatok zenét a telefonról. Ez előtt egy s7 edge-em volt, őszintén szólva én nem hallok nagyon különbséget. Annyi kellemetlenségem volt, hogy fél év alatt megadta magát az adapter, így vehettem másikat.
-
tuzpenge
őstag
válasz
freelanced #188849 üzenetére
Akkor Te szerencsés vagy, de ahogy Te is sejteted ott is voltak már gondok. Szóval ezért írtam hogy mindenhol van, és platform és főleg ár független. A kolléga sem azt írta hogy soha nem tudná felvenni csak hogy néha már előfordult. A 1,5 év alatt nálam is előfordult már kb 3x, de pl az ilyen kijelentéseket, hogy valakinél xy összegbe ez+az már nem fér bele nem tudok hová tenni. Ahogy írták is akkor ha ez valakinek nem felel meg, akkor ki kell mást próbálni (bár továbbra is tartom hogy hibátlan készülék, rendszer nincs). Saját vélemény és nem vitaindító, ezért itt be is fejeztem.
-
válasz
freelanced #188808 üzenetére
Most már csak kibírod ezt a másfél hetet, hogy megnézd.
-
gyuromoj
veterán
válasz
freelanced #188802 üzenetére
Tavalyi évből kiindulva, ha jól rémlik, max. egy hét csúszással a világpremierhez képest.
-
Jaded
őstag
válasz
freelanced #188716 üzenetére
Nagyjából így: [link]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
freelanced #188683 üzenetére
Átláthatóbb és könnyebb a kezelő felület ,nincs várakozás ,fagyás ,tömérdek reklám ,bármikor lehet rá számítani pillanatok alatt.
Sokkal igényesebb rendszer ,folyékonyabb és akadásmentes feldolgozás ,nagyobb biztonság ha esetleg el akarnák lopni ,és feltörni a telefont gyakorlatilag lehetetlen.
Hírtelen ennyi jutott eszembe. -
Kbali
nagyúr
válasz
freelanced #188683 üzenetére
Ha csak és kizárólag telefonálásra használod a készüléket, akkor abban nagyon jó az iPhone. Normális csúcs droidról legfeljebb kíváncsiság miatt érdemes váltani. Más lesz a felhasználói élmény - nagyon (szerintem nem jobb, nem rosszabb - más), amit vagy megszoksz és tetszik vagy nem.
De legalább drága lesz a készüléked. -
tboldi
nagyúr
válasz
freelanced #188675 üzenetére
+ Nagyobb aksi, jobb üzemidő
+ Plusz 1 GB RAM
+ Telefotó lencse hátul
+ Nagyobb kijelző, mind átlóban, mind felbontásban
+ Szoftveres dolgok, pl. landscape mód, portrait lighting- Nagyobb fizikai méret
- Nehezebb -
TechN7ne
nagyúr
válasz
freelanced #188675 üzenetére
1gb al több ram van a plus ban meg dupla kamera ,
-
totopad
senior tag
válasz
freelanced #188669 üzenetére
szerintem az az 1 gb ram difi már önmagában igen nagy előny a plus-nak
-
buvartacsko
addikt
válasz
freelanced #188669 üzenetére
Miben?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
freelanced #188643 üzenetére
Apple elavulás az, amikor már nem kapja meg a legfrissebb rendszert, az 5S még támogatott. Mindazonáltal arra gondolt a topiktárs, hogy még a top kategóriához tartozik a teló. A 8 jóval bitangabb hardverben, mint a 7.
-
tboldi
nagyúr
válasz
freelanced #188641 üzenetére
Ha az ár az elsődleges szempont, akkor válaszd a 7-est. Még pár évig használható marad az is.
Viszont hosszabb távra érdemesebb inkább a 8-as szériát választani. Néhány dolog, amiben jobb a 7-nél: erősebb processzor és GPU, jobb kamera, Qi töltés, TrueTone kijelző, stb. Hardveresen nagyjából megegyeznek a X-zel, főleg a Plus modell, szó sincs elmaradásról.(#188642) krisz12356: Ha abból indulunk ki, hogy sokan még mindig megelégedve használnak 5S-t, ami egy 5 éves telefon, akkor a 8-ban is bőven több van még, mint 1-2 év.
-
krisz12356
tag
válasz
freelanced #188641 üzenetére
ha van pénzed a 8 -ra akkor azt vedd, mert az még 1 évig tuti nem fog elavulni, de akár 2 évig is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest