- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
-Ben-
veterán
Egyébként én többet vártam Ive -tól.
Bár már akkor tudtam, hogy ez nekem nem nagyon fog tetszeni, amikor megjelent az első olyan hír, hogy „flat” lesz az iOS is.
Elsősorban ami nagyon zavar, az a túlságosan giccses színvilág... Még ez az egyszerű flat is elmenne, ha nem lenne ennyire színes...
más: nálatok megvan a hangrögzítő ? nem találom...
-
Pl. időjárásra rápillantani, de ami még kézenfekvőbb, nem kell oldani a zárat, hogy bekapcsolt a vakut lámpának pl.
Ahogy a másik topikban írtam: "ez BÉTA 1, és lesz még vagy 6-7, mire végleges lesz a rendszer. Mint mások is írták, nem véletlenül nem publikus a béta." Szóval hivatalosan mindenki által elérhetően nem kiadott szoftot fikázni azért érdekes, nemde? Ez kb. olyan, mintha annak idejéán a HL2 kiszivárgott bétáját fikáztad volna, hogy hiányoznak a texturák...
-
Terence12
tag
azt hittem a te csináltad a képernyőképet, amúgy a nálam is ilyen a háttérkép választás, szóval a régi képernyőzár képet mutatja
és amit még felfedeztem hibaként, hogy a hangoknál eltárolja ugyan a beállításokat, amiket kiválasztasz egy-egy eseményhez, de nem azt mutatja, csak ha belelépsz az adott esemény hangjai közé
-
-
nord_
veterán
Nem igazán hülyeség: ha több Apple eszközt használsz, akkor egyrészt jó, hogy minden egyes változtatás azonnal és automatikusan megjelenik mindegyiken, másrészt az iCloud-lapok is erre épülnek (valamit elkezdesz olvasni az irodában az iPhone-on, de ha nincs időd befejezni, akkor otthon ugyanott folytathatod az iPaden kellemesebb méretben).
-
r3dsnake
nagyúr
Wííí van Rilakkumás
-
nord_
veterán
Nálam ami nagyon lassan nyílik, az a fényképező, a többit kvázi rendben lévőnek találom. (Facebookot nem használok.)
Ahol észre lehet venni még azt, hogy ez a telefon nem mai darab, az a navigáció: az elmúlt években egészen mostanáig a TomTom navi 8-9 másodperc alatt került indulásra kész helyzetbe, most már hogy az i5-re optimalizálták, a hidegindítás felszaladt 15 másodpercre. Persze, ez nem rossz, elég kevés, navigációra kihegyezett PNA tudja ugyanezt hozni.
-
batai15
félisten
Mert elég nehezen kaptartam össze a hox árát is .Másrészről samsung stb ezek nem jönnek be.
Nem megváltást várok a szifontól, csak szeretnék egy olyan készüléket amivel nincs annyi nyűg mint az androiddal.Minek az one x gyönyörű kijelzője amit napfénybe nagyszerűen lehet olvasni ha le kell venni a fényerőt hogy ne merüljön le délelőttre a telefon?
Másrészt: halottam hogy ez a jealbreak van , meg a cydia meg szűnt igaz ez? -
kenny123
addikt
-
bandi0000
nagyúr
sürgősnek sürgős de azért 1-2 hónapot várni tudnék még, amúgy itt a ph-n veszem de végül is a gsmline-ba is "csak" 165k szóval ennyit szánok telefonra konkurencia meg nincsen szerintem neki
Amúgy az 5 az mennyire strapabíró karcálló? Eddig csak egy 3GS volt a kezemben de ilyen elpusztíthatatlan érzésem volt
-
nord_
veterán
De nem is ez volt a hsz-em lényege, hanem az, hogy az egyképes hdr pont ugyanolyan szoftveres játék, mint a digitális képstabi.
Nem arról beszéltem, hogy az iPhone hogyan dolgozik.
Egyébként nekem az iPhone-féle HDR nem tetszik, ezzel az alkalmazással sokkal jobb végeredményt lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest