Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
hali
Masszív android használat után most elgondolkodtam a szifonon, láttam ezt az 5C csodát, egész jó árban van, ez mitől rosszabb mint a 6S? Esetleg megérné a 6 azt a 100k felárat?
-
bandi0000
nagyúr
És gondolom az én gondatlanságomból elkövetett hibára nem vonatkozik a garancia mi?
-
bandi0000
nagyúr
Ja igen még 1 hülye kérdés
Haverom azt mondja hogy ugye hibásodás esetén kicserélik a telefont és újraindul a garancia ez igaz? tehát ha 1 év letelte elött valami indokkal ki tudnám cseréltetni akkor megint 1 évig garanciás lenne?
-
bandi0000
nagyúr
sürgősnek sürgős de azért 1-2 hónapot várni tudnék még, amúgy itt a ph-n veszem de végül is a gsmline-ba is "csak" 165k szóval ennyit szánok telefonra konkurencia meg nincsen szerintem neki
Amúgy az 5 az mennyire strapabíró karcálló? Eddig csak egy 3GS volt a kezemben de ilyen elpusztíthatatlan érzésem volt
-
bandi0000
nagyúr
hali
Nem tudom jó helyen járok e, de iphone-t akarok venni most ugye az 5 a legújabb... érdemes várnom hogy jön e ki újabb modell vagy vegyem meg nyugodtan?
-
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés hogy megéri venni Sima 4-et? Illetve miben jobb a 4S? megéri azt a +30k-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest