- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #57348 üzenetére
Szerintem ez úgy lenne értelmes, ha egyből külön létrehozná a szerkesztett képet mellé, most tegyük fel telefonon átvariálok 50 képet és nem tudom áthúzni a gépre úgy csak az eredetit...Mi hülyeség ez, melle elmentené a szerkesztett képet, mint pl HDR esetén is van ugye ilyen opció, és kész. Így ezt is nagy hibának tartom...
-
Onderon
senior tag
válasz
madgie #56283 üzenetére
félő ugyanúgy jársz vele, mint az ozaki o!coat 0.3 tulajok. túl vékony a műanyag, így hőtől megnyúlik és csúnya hullámos lesz. szőrnyen tud kinézni, láttam ilyet. gondolon nem véletlenül adták most ki az új verziót úgy, hogy valamiféle szövet van a hátulján műnyag helyett. amúgy meg jól néz ki, ha kellően szilárd lenne egy feketét simán bevállalnék.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
madgie #56140 üzenetére
Az attól függ, mennyire lóg előre a tok, illetve mennyire rücskös a beton, de nyilván tökéletes védelem nincs, max az ilyen Griffin Survivor szintű tokok, de azok meg a használhatóságon rontanak erősen + a dizájnon is elég sokat ront.
legiaap: amiről eltűnnek a karcok, az a nedvesen felrakható fólia, mint pl az invisible shield és asszem a bodyguardz, de cserébe ezek sokkal jobban ragadnak a sima száraz fóliáknál, illetve tök más a tapintásuk is, így nem ártana kipróbálni előbb,h neked bejön-e ez a fajta fólia
nord_: ízlések és pofonok, én mióta rendeltem a 4S-re egy bumpert, csak azt használok, annyira bejött -
erdoke
titán
válasz
madgie #55844 üzenetére
Ha egy szó értelmes ékezettel és anélkül is, nyilván nem lehet megjósolni, melyiket akarod írni. Illetve szövegkörnyezet alapján néha kitalálhatná, de túlzott elvárásnak tűnik. Néhányszor rácsodálkoztam már nem egyértelmű ékezetes-ékezet nélküli szópárokra, amiket automatikus hibajavítás (/hiánya) közben "fedeztem fel".
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #55699 üzenetére
Ez nem a fontosság kérdése hanem egyszerűen ezek a kis pluszok nem érnek ennyivel többet, ha valaki leszarja mert van pénze vegye meg, de ezek miatt én nem adnék ki +120 ezret. Ha majd ott tartunk hogy lemegy az ára 120 ezerre akkor mindjárt más a dolog fekvése, illetve mire ennyi lesz az ára addigra a sebesség különbség is előjön.
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
Okuyama
tag
válasz
madgie #55584 üzenetére
Csak azért nemárt vigyázni ,én kb 2-3 hónappal ezelőtt ugyjártam hogy használt gsm boltban vágattam ki a micro simem nano-vá .Persze rendes vágóval csinálta 500 ft ért ..... És el lett baszva ugy ahogy van ,a boltos mosta kezeit .A készülék felse ismerte a simet ,azzal bizonygatta magát hogy ingyen kicseréli a Vodafone .Persze .....A Voda csak akkor cseréli ki ingyen ha hibásan müködik a sim vagy egyáltalán nem jó .Ha már bele lett barmolva nemfogják kicserélni ez biztos ! Végül 5000 Ft ba fájt a művelet
Valószínű a normál méret -> nanová vágásával nincs gond ,de a micro simet -> nanová vágásával vigyázzatok mert ott már könnyebben sérül a chip is !
A helyszínt is elárulom hol volt az eset ,Nyiregyháza nagy Tesco .
-
buci30
addikt
válasz
madgie #54252 üzenetére
Melyik ez az ATV3?
Ez jó videó és képekhez s nem kell jb?Ha készitek videót a telefonnal ,azt miért nem szinkronizálja le az iclude-val?
Az ,hogy tudom PC-re es iPad-ra juttatni?Leszedtem az Asphalt8 játékot.
Feltettem iPad-ra is meg telefonra is ,és felhőbe való mentést állítottam be ,fel is ismeri a game center a nevem mind kettőnél De mégse ugy van h elérek egy eredményt és a másikon onnan folytatom!
Miért? -
-
Freddy76
addikt
válasz
madgie #52860 üzenetére
Vazz, te mindenhez értesz, és mindenhol ott vagy
?
Bájdövéj, megfogdostam kint alaposan a pana gx7-et, ez az első pana, amely érzéseket kelt bennem. Nem kicsit...
A 4s gond nélkül viszi az ios 7-et?
DanielK: Ha kijön az ios 8, és nem tudok már a négyessel élni, és nem lesz újra normális iPhone (pl. iPhone 6), akkor márkát váltok. Nekem az ötös nembegyere...
-
nord_
veterán
válasz
madgie #52493 üzenetére
Igen, ez tudom, mert a módosításokat akár napokkal később is visszavonhatom.
Sajnos akkor csak két lehetőség marad:
- az így szerkesztett képeket mailezni;
- más fotószerkesztő progit használni.Fotóstream nem játszik: ha wifin kívül vagy, akkor a szerkesztett képet wifi hatókörbe érve nem tölti fel. Ha wifin belül lősz egy képet és azonnal szerkeszted, már lemaradtál, mert az eredeti azonnal mászik fölfelé.
Nem jó hír ez...
-
Criton
veterán
válasz
madgie #51322 üzenetére
iPaden semmi gondom nincs,inkabb az i5n nem tudok hozzaszokni.
Meg ez az akadozas dontott billel a safariban,haaat... Helyesirasi hibak,kapasbol a beallitasokban.
Ikonok elrendezese,mappak - ott is vannak hibakRemelem az Apple ezeket mihamarabb javitani fogja!
Ja! Az meg nagyon vicces, a megvasarolt csengohangjaimat nem tudom mar letolteni,mondjuk lehet ez mar volt korabban is. Az viszont teny,hogy nehany alkalamazas valamint jatek most jobban futna.
De ahogy latom,masnal is vannak hibak,ami pl nalam nincs es persze ugyan ez forditva.En az alkalmazasaimat iTuneson telepitettem, van meg aki ugyan ugy onnan?
Az automatikus update az alkalmazasoknal meg hol megy hol nem.
Ez a 3d effekt vagy nem tudom mi,kikapcsolasa nem sokat segit. -
M@te
senior tag
válasz
madgie #50013 üzenetére
ne haragudj de ennek amit mondtál köze nincs ahhoz amit én írtam.
a kocsiba szerelni kell pénzbe kerül stb.
viszont ha az 5c-re is ingyen lesz, aminek a hardvere 1/1 az 5-ösé (hülye példa ez is mert a 4en is elfutnak ezek) akkor miért nem kaphatja meg mindenki aki ez előtt drága pénzért megvette az apple terméket?
ez semmi többlet költséget nem jelentene a cégnek mivel csak egy "kattintás" letölteni ellenben a Te hülye autós példáddal -
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
madgie #49914 üzenetére
Az hogy még túl új és méregdrága.
Majd jövőre használtan.
Amúgy ez most hogy jön ide?
Én most azt akartam mondani hogy az apple egy olyan cég aki letett valamit az asztalra és szinte csak minőségi cuccai vannak,és azért vannak elvárásaim ha iphone-ról beszélünk.
(Az Apple-tól többet várok mint egy ilyen színes biszbasz.) -
Ragnar95
félisten
válasz
madgie #49569 üzenetére
Nem is az volt ott sem a probléma, hanem hoy az iPad 3 tulajokat jól negszivatta az Apple, mivel a szokásos 1 éves intervallum helyett fél év után új modellt jelentetett meg és az iPad 3 forgalmazását abba is hagyta...
erdoke: mivel az elmúlt x évben ezt a termékpolitikát folytatta az Apple, így asszem jogos volt a feltételezés, az 5 fog 550$-ba kerülni... -
vadászcsiga
félisten
válasz
madgie #49527 üzenetére
Én ki sem próbálom mert kell a jb. Ha lenne 613-ra is más lenne.
Az utóbbi évekkel ellentétben amikor az 5 meg a 6 bétákat kis túlzással elsőnek tettem fel, az idén egyáltalán nem érdekel az új iOS. Régen szinte folyamatosan DFU-ban volt a telóm mert jöttek mentek rajta a különböző verziók. Hálistennek kinőttem, bár nem vagyok már tizenéves
Bigdady
Looser -
válasz
madgie #49307 üzenetére
A karc téma nem hatott meg már 3g/3GS esetében sem, végig IS vagy más fólia volt rajta, tökéletes maradt. Persze, feketén tovább bírta, fehéren nagyon hamar látszik körben a kosz, amit felszed a fólia, szóval utóbbi színt választóknak nem alternatíva sajnos a fólia nagyon. Viszont az olcsó iPhone nem is lett annyira olcsó, sőt... épp ez a jó húzás az Apple részéről. Eddig mindenki mondogatta,hogy ciki lesz majd azt venni, mert mindenki látja, hogy igen, ez a szines, ez olcsó (szegény emberek iPhoneja, ugye?!), aztán most,hogy igencsak megkérik az árát és ezt mindenki tudni is fogja, nem fog ez számíani, senki nem gondolja, hogy "kevésbé tehetős" aki vásárolja. Tudom-tudom, csak nekünk drága, meg azt is,hogy akinek ez számít,hogy ki mit mondd,ha meglátja a telefonját, annak külön gratulálok. Viszont sajnos több ember él ilyen értékrenddel, mint azt gondolni is merem.
Zjunior: fel t udod tenni,csak syncelni nem. Backup nekem iCloudból visszament, csak épp a zenéket nem tudom most rátenni. Várom a 11.1-es iTunes-t windows-ra.
-
manchester85
veterán
válasz
madgie #48177 üzenetére
Az tény, csakhogy számomra ezzel a felülettel az iPhone varázsát veszítette. Igazság szerint nekem is eleg nagyjából az i4, csak az a vicc, hogy konkrétan egy nexus 4 netto 200 dollárba kerül, vagyis kevesebb, mint az i4 felébe. Ha egy rendszer felülete nem tetszik, akkor azt hiszem, akkor jött el az az idő, hogy ne ragaszkodjak mindenáron a piac legdrágább gyártójahoz, miközben ugyanazt a teljesítményt szinten gyári, letisztult Android felülettel harmad annyiért kapom meg. Egy luxuskészülékbe nem fér bele az, hogy visszafejlodesnek éljem meg a szoftverfrissítést. Nyilván, aki nem igy van ezzel, az nem is tekinti visszafejlodesnek, ez csak egy szubjektív vélemény.
Jobsék több éves átgondolt koncepcióját döntötte romba ez a hulye társulat.
-
manchester85
veterán
válasz
madgie #48137 üzenetére
Én is leszedtem róla, nagyon nem tudok megbarátkozni vele. Pl. a noticenter kifejezetten idegesít, tátong az ürességtől. A mostani rendszeren szépen ki van használva a hely a képernyőn, ott meg görgetni kell. A Safari is botrányos a felugró savokkal, alul-felül takarva a használható felületet. És akkor a dizájnról ne is beszéljünk. Ugy néz ki, minden szépet, amit több éves átgondolt munkával felépítettek Jobsék, azt ez az új vezetőség lerombolja. Az az otromba törlés gomb is, áhh.
Persze a lockscreenre ugyanúgy semmit nem lehet kitenni. Lényegében kapott egy ízlésficamos skint az iOS, hurrá, itt az újabb forradalmi újítás.
-
Ufff
senior tag
válasz
madgie #47615 üzenetére
Csak ugye itt a kijelzett, de nem ismerős számok sem fognak elsőre csörögni! Mellesleg errefelé a helyi Napló addig hív egymás után, míg nem veszed fel! Mondjuk már nem, kiután 3x szóltam, hogy vehgyék le a listáról a számomat, negyedszer meg közöltem, hogy 3x kértem már, hogy ne hívogassanak, fel fogom jelenteni őket zaklatásért, ha még egyszer felhívnak! Azóta nem hívnak...
-
amulet
senior tag
válasz
madgie #47138 üzenetére
ezt tudja Slow Shutter Cam
igaz nem ingyenes -
turbobusa
senior tag
válasz
madgie #47102 üzenetére
Külső hdd nekem 2 db van, asztalon kényelmesen elférnek. Fontos a hely, de plusz két kábel miatt nem fogok agybajt kapni (monitor, táp) a mostani helyzethez képest.
Gondolkodok rajta, mi lenne a kézenfekvőbb.Vasinger!: Lehet igazad van, mert az iPad egy gyakorlatilag egy nagy iPhone. Megnézem élőben jobban ezeket a készülékeket, majd valami csak kialakul a döntést illetően.
-
nord_
veterán
válasz
madgie #46684 üzenetére
Jaja, nekem is csak ez volt igazán zavaró az előző bétában.
(Még két említésre dolog, ami viszont nem változott:
- naptár napi nézetben kissé kevés helyet hagytak a dátum + napnak: sokszor a csütörtökből csütör... lesz. Illetve, ha két egésznapos eseményem van, akkor már nem egymás alá teszi - mint iOS6-ban - hanem egymás mellé, így mindkettő egy rossz rövidítés lesz.
- ha az adatvédelem/helymeghatározásnál kikapcsoltam a gyári időjárást, akkor az az első bétákban már nem jelent meg az értesítési központban. Az előző bétában annyi történt, hogy a szöveges időjárás ottmaradt, csak épp nem frissült. Ahogy nézem, ez most is megmaradt.) -
Noxy
veterán
válasz
madgie #46176 üzenetére
Húzz rá Rákó gumit, oszt lógasd jeges vízbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest