- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SharpSA #226164 üzenetére
Régen mintha lett volna ilyen opció,legalábbis úgy rémlik mintha droid alatt lett volna,de egy ideje már ott se találkoztam vele.
Viszont nekem hamarabb felváltott Xiaomin a YT app 1080p-be,mire ráböltem a beállításra már azon volt.
Szifonon kell pár másodperc neki,már amikor hagyom hogy maga döntsön a felbontásról. -
Hory84
tag
válasz
SharpSA #223981 üzenetére
Igen sikerült mind a kettőt. Én csak kipróbáltam de nem használom, mert éjjel mikor töltöm dnd-ben van a telefon így úgy sem venném észre. Mielőtt felteszed töltőre elindítod az egyiket, megadod a százalékot aminél értesítést szeretnél. Töltés alatt percenként lekérdezi az akku töltöttségét, és ha elérte dob egy értesítést.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SharpSA #223134 üzenetére
Én egy ilyet vettem, ennek a telefon tartó része szabványos fényképező állvány csavarral rendelkezik.
-
-
-
-
aujjobba
addikt
válasz
SharpSA #216860 üzenetére
Igen, a szoftverminőség jelentősen visszaesett az utóbbi években, frissítési bakik is jöttek (újabb frissítés visszahozta a hibát amit egy korábbi javított), stb.
Azt mondják a 14-et már istenbizony módosított módszerek mentén készítik és minden fasza lesz.
Amikor az SE-t megvettem a galéria 8/10 esetben kifagyott, ha tájolást váltottam, az egyik több perces videofelvételemen az első pár másodperc volt mozgókép, onnantól ugyanaz a képkocka volt a “videón” végig, stb.
Az volt az első iPhone-om... -
sethi
senior tag
válasz
SharpSA #215312 üzenetére
Két hete keresgéltem én is bluetooth fülest. Napokig teszteket néztem (munkaidőben a legjobb
) olvasgattam, és több tesztben is emlegették a Jlab audio jbuds air executive-t mint az airpods pro ellenfelét... Adtam neki egy esélyt és nagyon nem bántam meg. Brutálisan jó hangja van az árához képest (26.000Ft) telefonáláskor is jó a hangja, aktív zajszűrés is van. Adnak hozzá három pár gumiharangot plusz egy pár memoria habost.
-
tuzpenge
őstag
válasz
SharpSA #215298 üzenetére
Ugye a kérdés nem komoly??? Egy picit talán utána kell olvasni, de az aktív zajszűrés már mindjárt előnye az airpods pronak a te fülesedhez képes, és még ide lehet sorolni a kényelmi funkciókat, ökoszisztémát, stb....Nem biztos hogy neked ez kell de a kérdés hogy vajon miben jobb.....
-
válasz
SharpSA #215298 üzenetére
nekem AirPods 2nd gen van és most adom el jövő héten
Xiaomi Mi AirDots-ot vettem 6ezerért és az én felhasználásomra jobban megfelel mint a 60ezerért vásárolt Epöl csoda...
de ha ezt a kérdést fel kell tenned hogy "miben más" a 100ezres fülhallgató, akkor ez nem neked való ez egyértelmű
-
allein
addikt
válasz
SharpSA #215081 üzenetére
Nekem is 11 Pro Maxom van, ma aktíváltattam és telenoros vagyok. Amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot és kértem, hogy aktíválják akkor nem kérdezték milyen készülékem van, fogták és bekapcsolták. Annyit mondtak, hogy a készüléknek támogatnia kell. Elméletileg 72 óra, de jött azonnal az sms, telefon ki-bekapcsol. Volte be van kapcsolva a menüben, ki is próbáltam. Telefonálás közben maradt a 4G felírat. Semmivel nem jobb, ezért kérdeztem, hogy a másik félnek is olyan készülékkel kell-e rendelkeznie ami támogatja és be van kapcsolva a szolgáltatás.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
SharpSA #215063 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a gyári mail alkalmazással azokat az idegesítő hülyeségeket, amik az iOS 13 óta jöttek. Ezeket meg előbb-utóbb majd kigyomlálják, addig meg együtt tudok vele élni.
Az már csak mellékes, hogy nem is használhatok mást, a céges levelezés csak azon működik.
-
atees
őstag
válasz
SharpSA #214869 üzenetére
azt nem ismerem sajnos
Más:
[Iphone mágneses tok] ehhez hasonló tokok esetleg nem tud valaki iphone 11-hez ? -
atees
őstag
válasz
SharpSA #214853 üzenetére
[Ez lesz az]
Sztem ez egy hasznos app, sok mindent tud! -
-
Valkűr
addikt
válasz
SharpSA #214844 üzenetére
Hát akkor nem egyről beszélünk, mert nincs fent ilyen app, az Almások szándekosan tiltották. Épp tegnap este találtam róla leírást. Sajnálatos dolog, mert nagyon sokat használtam. De annyira nem esek kétségbe emiatt, csak hiányoltam mivel a Synology velejárója, és ugye enélkül mobilon nem használható ez a része. Lehet neked már lent volt, és ugye a már letöltött appokat megjegyzi.
-
pecccccccca
őstag
válasz
SharpSA #214194 üzenetére
Próbálom megérteni, hogy miért van egy telefonon 5 év képanyaga, de nem megy. Segíts kérlek. 🙃
Azt olvastam, hogy könyebb elérni, de milyen élethelyzetbe kell azonnal egy 4-5 éves képet előszedni a telefonból?
Ma már semmivel nem lassabb felhőből kikeresni.
Nekem, ha van 2-3 hónapos kép a telefonon akkor sokat mondok. Sokat törlök, a maradék meg megy fel számítógépre vagy drive-ba. -
Thewent12
aktív tag
válasz
SharpSA #214166 üzenetére
Nalam is ment a dilemma, de a pro max szerintem jo telefon lett. En nem bantam meg, hogy vegul ez lett. Persze ebben benne van az is, hogy kutyu manias vagyok. Jobb kijelzo, kamera, uzemido, azert ezek szamitanak. Meretben viszont jobban tetszik nekem a sima 11. 100e ft azert sok penz. Abbol a penzbol mar kijohet egy normalis ipad vagy egy watch is hasznaltan pluszban. Ezek alapjan merlegeld, de ha ugy erzed megbannad, ha nem a pro max lenne, akkor valaszd azt. Ugyis furdalna a kivancsisag
-
válasz
SharpSA #214166 üzenetére
Xs max rosszabb üzemidőben, mint a 11.
Nekem is az volt a Pro Max előtt, de a telefotó kamera szerintem többet ér (legalábbis nekem), mint a másik ért.
64 GB átlag felhasználás mellett és egy normális iCloud tárhelyet birtokolva azért elég kell legyen, ha nem minden nap veszel fel 4K felvételt
Nekem az OLED többet ad, mint a több akksi idő. Én a Xs Max-ot választanám ez biztos. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SharpSA #214152 üzenetére
Én is Demo 11 pro max-ot vettem az iStyle-ban 400e volt.
En semmilyen különbséget nem tudok a Demo és a nem Demo között.
Kérdeztem a hardverapron sokat megforduló és a Demo-t pejoratív módon emlegető fórumtársat, hogy milyen hátránya van az ilyen telefonnak, de az addig vehemensen támadó illető erre már nem válaszolt... -
Cyberbeni
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest