- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K #145356 üzenetére
En hasznalom, nekem sincs ott.
Az egy evvel ezelotti verziojaban ugyan be lehetett allitani, hogy kuldjon ertesitest, de valami tragedia volt, ahogy (nem) mukodott. Lehet, hogy nem veszodtek az egesszel, es kiirtottak belole.
Mondjuk abban a verzioban a kereses sem mukodott szinte sehogysem, az most legalabb sokkal gordulekenyebb lett. -
pinnacle
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #145325 üzenetére
Refurbished telefonokon mi nincsen kicserélve? Nem kaphatok pixelhibás telefont? Most nem is drága az akku csere, csak nem tudom, hogy ez gyári minőségű.
-
Laca1212
őstag
válasz
B-L-A-C-K #145097 üzenetére
Én is afelé hajlok erősen a karcos hírek miatt. Meg ha már Apple szól, hogy hahó..karcolódik, akkor egy légy lábától is karcolódni fog szvsz.
Na meg 128 GB-ra semmi szükségem. 32 bőven elég. Árban is beljebb vagyok még a 12e-es biztivel együtt is.
(#145098) gyuromoj:
Csak nekem tűnik inkább sötétszürkésnek a matt mint feketének?(#145101) Newyorker:
Egyre jobban ezt érzem én is. -
jozsi252
veterán
válasz
B-L-A-C-K #145006 üzenetére
Szerencsére még soha nem fordult elő semmilyen kár (kopp,kopp,kopp), de egy ilyen drága telefonnál nem kockáztatnék. Kicsúszhat a kezemből, ráesik köves felületre, és annyi is a kijelzőnek, és még lehetne sorolni. Nyilván a T-s havi 3k-s biztosítás vicc, legalábbis ami az árat illeti, viszont az APR-es 12k-s 2 éves elég korrekt.
Olvastam a leírást a feltételeknél, és pl. a biztosítási fedezet nem terjed ki arra ha erőszak nélkül (zseblopás?) tulajdonítják el a telefont. Ez mondjuk nem túl korrekt.
-
Huha81
tag
válasz
B-L-A-C-K #144937 üzenetére
Számok alapján meg lenne a nyertes. Ami inkább érdekelne, hogy futott-e valaki valamilyen problémába amikor érvényesíteni kellett a biztosítást. (Nemrég eléggé befürödtem egy S7-tel, amin kb 1 hónapig ücsörögtek, amíg meg lett javítva és azóta kissé óvatosabb vagyok ilyen téren)
-
ben5001
tag
válasz
B-L-A-C-K #144782 üzenetére
Van, akinek nem való az iOS 10 (Középtájon a szürke cikk)
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #144776 üzenetére
Nekem is lettek plusz gigabájtok, de csak amiatt, hogy a képeket/videókat csak a lebutított minőséget tette vissza a telefonra.
Amikor elindítom a videót vagy nagyítok a képen akkor tölti le iCloud-ból a teljes verziót, így hízik is vissza a tárhelyfoglalás.(#144781) Süvi: nincs olyan, hogy 5SE, felejtsük már ezt el végre
(#144788) B-L-A-C-K: akkor meg törlődött a cache, az is visszahízik lassan
(#144787) kisapa: egyik iPhone-on sem bővíthető a tárhely
-
-
-
Parson
addikt
válasz
B-L-A-C-K #144654 üzenetére
És míért nem lehet elfogadni azt, hogy vkinek ez speciel nem tetszik? Minden egyéb überfrankó, egyedül ez nem. Az apple sem tökéletes, még ha a legjobb is szvsz. Nem értetlenkedni kell, hanem megérteni, hogy vannak más izlések is, pl a jól bevált belépörutin miatt amit egyhuzamban 9 db iOS alatt nem változtattak meg. Én értem, hogy neked vagy másnak tetszik ez az uj, de miért nem érted, hogy nekem vagy másnak spec ez nem annyira tetszetös. Egy swipe a képernyön mindig is egyszerübb, mint egy fizikai gomb megnyomása. Esszenciális különbségnek tünik, de különbség.
-
csababarca
őstag
válasz
B-L-A-C-K #144654 üzenetére
Ez nem belekötés, csak egy olyan dolgon változtattak aminek semmi jelentősége. Mindenki megszokta a működését, nekem egyszerűbb volt, mert se touch id-t se jelkódot nem használok (na bumm), és egyszerűbb volt csak elhúzni, mint nyomkodni a home gombot..
Nyilván pár nap és megszokom, nem erről van szó, csak semmi nem indokolta a változtatást, ios sajátosság volt ez az elhúzogatósdi már régről. -
csababarca
őstag
válasz
B-L-A-C-K #144484 üzenetére
Én úgy akarom feloldani, hogy se touch id, se jelkod nem volt eddig.
Csak elhuztam jobbra a kepernyot es a menuben voltam.
Nah ez most megszunt, hiaba allitom be amit mondasz.Magyaran igy kell egy felesleges mozdulatot tenni, egy plusz gombnyomast. Ami nem veszes csak tobb eves rutin nagyon raallt a kezemre.
-
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #141270 üzenetére
Azért az iCenter oldalán is vannak érdekes dolgok...
„
A gyártó új készülék vagy alkatrész esetén 90 nap garanciát vállal. Amennyiben az eredeti garancia ennél tovább tart, akkor nem a 90 nap garancia érvényes, hanem az eredeti jótállási idő folytatódik tovább. ”Most akkor mi is van?
úgy állítják be a dolgot, mintha nem is lenne gari újraindítás.
-
válasz
B-L-A-C-K #141285 üzenetére
Gondolom amíg elő van fizetve addig magának vonja le a pénzt automatikusan, szóval nekem semmit sem kell csinálnom.
Mondjuk még azt nem értem, most van még 465 MB szabad helyem a felhőben de azt írja, hogy a képeket már nem teszi a nemrég törölt mappába mert nincs hely.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest