- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Imi1981 #280311 üzenetére
Nem fizetek ilyenért.
Na látod, ezért nem megy rendesen.
AdGuard Pro-bol is van ingyenes. A sima AdGuard, de az sz.. se ér.
AdGuard Pro — adblock&privacy Price $9.99 [link]
Ingyen már nem adnak 100%-ban működő app-t.
Már annak is lehet örülni, ha nem havi előfizetéses.
Anno az 1Password app 4$-ról volt akcióban 2$ amikor meg megvettem.
Most: Monthly Subscription $3.99 -
Uyuarasy
tag
-
waccamár
senior tag
válasz
Imi1981 #278776 üzenetére
Na jó ez a zsírtaszító réteg feature lehet sokaknak hasznos. Azért nem is gondoltam ilyenre, mert szemüveges vagyok és minimum napi 2x takarítom a szemüvegemet szemüvegtörlővel és minden egyes alkalommal ezzel együtt a kijelzőt is letörlöm vele.
Hogy egy ilyen zsírtaszító réteg feature megér-e valakinek +x ezer forintot, azt mindenki el tudja dönteni. Egyébként kb 600 ft egy 50db-os alkoholos tisztító + pár száz forint egy sima szemüvegtörlő kendő, amiből be lehet vásárolni otthonra, táskába, kocsiba, irodába, kabátba, bárhovaCsak mint alternatíva jutott eszembe.
Van más egyéb, amit ezek a drága fóliák tudnak?
Én már elég sok fóliát felraktam különböző telókra és mondjuk 10/1 az, ami nem sikerül elsőre pontosan, szóval ezeket az align-kiteket sem igazán értem. De tény, hogy nem próbáltam, lehet ha kipróbálnám, akkor azt mondanám, hogy na oké mostantól csak ilyennel csinálomSzerk: devil-k - na a 6k/2db már egy reális ár abszolút
-
haxiboy
veterán
válasz
Imi1981 #278520 üzenetére
Pontosabban a javasolt szavak között hagyja ki. De gyakorlatilag bármilyen szó esetén sikerül neki. Amikor elkezdek írni a legelső szónál rendszeresen csinálja. És mint látod a javaslatok is ehhez kapcsolódnak hiába írom azt hogy hard a javaslatok ard-re érkeznek.
100x jelentettem nekik mailben, ticketekben. A maileket nem olvassák a ticketek azóta is nyitva. -
-Skylake-
addikt
válasz
Imi1981 #278221 üzenetére
"Nem azt mondom ,hogy mindenben jobb de összességében jobb "
ez minden apple termekre igaz, konkretan az a selling point. reszenkent vizsgalva altalaban van jobb, nagyobb, gyorsabb, szebb, csak az osszekepet keptelenek masok ilyen minosegben legyartani. ugyhogy ez netto boritekolhato, hogy osszesegeben egy apple tv biztos, hogy minden letezo android boxnal jobb. lehet, hogy neked pont olyan funkcio kell amit nem tud, akkor vegyel mast , de osszesegeben, mint TERMEK nem epdig mint "egy adott funkcio" az apple minden mas gyarto felett all. ezt nem lehet elvenni toluk, kar ezzel probalkozni. ezert konnyu elindulni a lejotn, hogy jajj csak veszek egy iphonet mert jo. de kell fules akkor mar legyen airpod mert adja magat, megveszed, az is van annyira jo, hogy ne nagyon koss bele. akkormar fer majd egy AW , aztan egy ipad , aztan azon kapod magad, hogy meg a mosogep is apple otthon. ez nem azert van mert valaki birka, vagy sok a folos penze, hanem mert aki egyszer megtapasztalja egy ilyen termek OSSZKEPET, a designt, minoseget, szolgaltatasokat, az utana ezt nagyon szeretne mas termekeknel is tapasztalni. es sajnos nem sajnos az van, hogy ezt mas gyartok nem nagyon tudjak szallitani... en gyulolom, hogy az mbp-m fembol van, kegyetlen rossz valasztas alubol epiteni notebookot, de ha azt mondanad valasszak egy kovetkezo gepet, meg a vegere se ernel a mondatnak mar mondanam, hogy mbp, gondolkdoas nelkul. mert van lenovo ami jobb anyag, van asus ami gyorsabb kijelzo, van barmi ami jobb VGA, tobb ram , inserthereakarmi, de jobb LAPTOP az nincsen. es hajlando vagyok elviselni, hogy fem, hajlando vagyok elviselni (es ezt nehezebb elviselnem) azt a hányadék undorito fényes kijelzőt (egy komoly gep matt, pont.) , mert ha hatrebb lepek es mint kesz termek vizsgalom, akkor van MBP meg van a "tobbi szar". sajnos ez van, en szeretnem a legjobban, ha lenne igazi versenytarsa egy MBP-nek. csak objektiv teny, hogy nincsen.
-
Giovan!
addikt
válasz
Imi1981 #277581 üzenetére
Hasonló felhasználói szokások mellett hasonló tapasztalatokról tudok beszámolni sima 13-on. Az i8 3 év használat után estére már kitikkadt a 83%-os akksijával (mondjuk olvasni elég sokat olvastam rajta szóval a kijelző azért fogyasztott ott is), ez egyelőre két napot simán kibír. Mondjuk én csak iOS 16-on használtam a mobilt mert vásárlást követően rögtön frissítettem, szóval nincs összehasonlítási alapom a korábbi iOS verziókkal.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Imi1981 #277587 üzenetére
Az akkumulátorok gyártásakor (mint az adattárolóknál) a különböző darabok másképp és másképp sikerülnek. Az egyiknek ekkora a kapacitása, a másiknak akkora. Az lesz gyártási selejt, aminek a kapacitása nem éri el a gyártó által megadott minimumot (SSD-nél nem így van, ott van egy nominál érték és attól plusz és mínusz maximum tűrésben van meghatározva a kötelező kapacitás). Ez nagyon is előzékeny az Apple részéről.
Így lesz az, hogy valakinek 1 év után még 100% az akkumulátora míg másnak 95%. Nem mindegy, hogy 101%-ről indulunk vagy 106%-ról. Ez szerencse kérdése.Lehetne az is, hogy úgy adnák meg a kapacitást, hogy nominál érték +-3%. Szerencsére nem így teszik.
-
plejik
addikt
válasz
Imi1981 #277587 üzenetére
Nekem be van kapcsolva az optimalizált töltés, de mindig feltölti 100% ra mivel sokat használom a telót. Úgy tudom, hogy a használati szokásaidat is figyelembe veszi a rendszer és úgy tölt. Viszont nekem lassan 1 éves a 13 prom és 93% az akku, pedig csak vezeték nélkül töltöm. De ez is az utóbbi 2 hónapba zuhant meg ennyire. De így is bőven elmegy egy napot, majd ha 80% környékére esik, akkor cseréltetek benne akkut.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Imi1981 #277581 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy milyen alkalmazásokat használsz. Nagyon nem mindegy, hogy hogyan van konfigurálva az iOS és végül az sem utolsó, hogy mennyi van neked a 100% fölött.
Ezek annyira hatnak egymásra, hogy elég komoly különbségek lehetnek az akkumulátor üzemideje szempontjából.A Meta galaxis egyetlen szemét applikációját sem tettem fel. Igazából már nem is nagyon használom az FB-t sem. Addig volt jó, amíg csak és kizárólag angol nyelvű volt. Az rendesen megszűrte a felhasználókat. Elmenekültem az IWiW-ről, mert tele volt barommal, most egy évtizede ez van az FB-n is. Csak ott pénzt is csinálnak belőle.
Nagyon megörültem, amikor azt tapasztaltam, hogy semmi plusz nincs előtelepítve a gyári dolgokon felül ellenben az előző Samsung Galaxy S20+-szal. Onnan leírtani sem lehetett csak ha feltörtem volna a Droidot.Igyekszem a gyári iOS alkalmazásokat használni. Inkább hozzászokok mint hogy valamit feltegyek.
-
törölt tag
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Imi1981 #275884 üzenetére
Én droidon egy ideje next dns-t használok.
Ahogy nézem van iOS kompatibilitás is, van app, meg iOS 14 és az feletti részekhez van külön beállítás is, ami lehet hasonló mint a droid funkció.Havi 300.000 lekérésig ingyenes.
E-mail cím + jelszó kell hozzá.Nekem be vált, természetesen azt nem tudom hogy iOS-en hogy megy.
Nemcsak reklámot tud blokkolni. -
half333
őstag
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #275346 üzenetére
Adbloc-ot használok és most kikapcsoltam így már nem lassabb mint volt ! 16.1-en valamiért lassítja a böngészést az adbloc (nem vészesen de engem zavar) . Milyen reklámblokkoló van ami használható Safari böngészőhöz és nem lassítja a böngészést? Ja és nincs vele más probléma sem.
-
DonMaster
addikt
válasz
Imi1981 #274673 üzenetére
Bocs akkor félreérthető voltam. Akkor alapból 2mm kell legyen Nah nekem az 3mm nem pedig kettő de a felbontás se stimmel mint azt írtam fent írtam nekik Feedback et közben a public 16.x be is bejött a keret 12pm ekken. Mostmár újra húzás és 15.x feltámad nélkül érdekelne hogy másnak akinek 12pm van és meg nem ios16 azoknak mekkora a telefon szélétől a káva .
Az a baj hogy képen nem könnyű úgy hogy át is menjen -
DonMaster
addikt
válasz
Imi1981 #274640 üzenetére
Mérő szallag nem igazán tud tévedni.
kinder93
spiegen felrakó keretes nem csúszhatót el, főleg nem szoftver frissítés után ? WTF?274647 kakuk.tamas
hol lehet azt megnézni?
vagy melyik tester appal?találtam:
azt írja:
1125x2436 pxde a gyártó szerint :
[link] 2778 x 1284 képpontos felbontás kell legyen.
tehát kisebb a hasznos felület mint amennyi kéne legyen. -
joey04
titán
válasz
Imi1981 #274464 üzenetére
Ahogy egyre több dolog kerül bele, egyre bugosabb. De ez csak régi iOS felhasználóknak tűnik fel, mert droidhoz képest továbbra is sokkal bugmentesebb. De haladni kell a korral, belepakolni sok szart, mert ez az elvárás. Így is azért meg a rinya, hogy kevés az újdonság. Jobb lenne, ha teljesen zárt rendszer maradna vagy lenne újra, mint régen. Akinek ez nem tetszik, az vegyen droidot. Csak persze más idők járnak, Cook másként vélekedik, és egy ideje az EU is minden szarba belelszól, lassan ők tervezik a hardvert meg a szoftvert is.
-
-
markknight
veterán
válasz
Imi1981 #274034 üzenetére
Alapból ha háttérből indítasz egy appot, jön egy átfedés és itt két opció van. Vagy újratölt az app (mondjuk net alapján frissíti a tartalmat) vagy kimerevíti és mutatja. Mivel scrollozni nem tudsz közben ezért nem igazán tudom, hogy az átfedés animációján kívül miben láthatod a 60 fps-t, talán ha felveszed és kijelölsz egy timestampet, hogy mit nézzünk a videón (valszeg a felvétel nem fogja mutatni) akkor már lehet érdemben reagálni erre, de röviden nem, soha nem vettem észre még ilyet.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Imi1981 #273799 üzenetére
Én Safari alatt használom oldalfordításra a Microsoft Translator-t.
A kijelölős módszer esetén működik még az is, hogy kiválasztott szövegrésznél a Megosztás opciót választod, és bedobod a válsztott appba. MS esetén a listában felajánlja, más esetén (pl DeepL), pedig választod a 3 pontot, és ott találod a listában.
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #273677 üzenetére
Itt írtam erről, ha segít
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest