- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
vmiki4 #68619 üzenetére
nem, megnéztem és a 43-as windows hibakód az...letöltöttem hozzá egy hibajavítót, de az sem oldotta meg.
Úgy vettem, hogy gyári fóliás állapotban volt, mivel akitől vettem az legariztatta és eladta úgy új állapotban. Ez valami gyári hiba? Kábel nem lehet rossz, mert tölteni tölti konnektorból, csak a gép nem akarja felismerni -
-
Chereiose
addikt
válasz
vmiki4 #67844 üzenetére
Hát azt mondják, hogy a mostani IOS7 még jó rajta, a kövit majd meglátjuk...Az üzemidő tényleg kevés, van Ipod Touch 4g-m, ez is elég gyenge, igaz, hogy már 3 éves és az akksija az már a használhatatlan szintnél tart, töltöm 1 órát elkezdem használni és 20%
Úgy olvastam, hogy az S4 akksija azért 1 napot kibír, este meg úgyis feltölteném.
-
gabormgp
senior tag
válasz
vmiki4 #67070 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond.Nekem akkor csinálta ezt,amikor jb-s volt az ipod touch,és csak forgott,forgott. De DFU+ restore megoldotta.Próbálj még meg annyit,hogy gépre dugod,majd dfu+restore.Jobb ötletem nincs.
Szerk: Power és home gombot együtt nyomod és számolsz 10-ig
Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10-ig számolsz -
Ragnar95
félisten
válasz
vmiki4 #67068 üzenetére
JB-s volt a teló? Ha igen, akkor dugd gépre és restore. De ha nem volt az, akkor is simán gépre dughatod és nyomhatsz iTunesban egy restore-t, mert ártani nem árt és meg fogja oldani valószínűleg a gondot, de ez tipikusan az a hiba, amikor JB-s telóra nyom valaki full resetet és az utána nem tud bebootolni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vmiki4 #67066 üzenetére
Nem akarok butaságot mondani tényleg nincs tapasztalatom. Az biztos hogy ez már sok idő, azért még fél órát várj...Ha utána se csinál semmit bármit csinálhatsz hiszen már mind1. Gondolom kikapcsolás sem fog menni csak ha kiszeded az aksit...
De mindjárt jön egy okosabb, és megmondja mit csinálj...Amúgy garanciás?
-
-
Ck.
addikt
válasz
vmiki4 #65330 üzenetére
Pedig a szavatosság ott van, csak nem tudom h kene ezt meglovagolni.
Van még készülékbiztosításom is, 35 ezer önrész, először elvileg megpróbálják javitani, ha nem tudjak, akkor adnak egy újat.
Na most a javítás nem tudom itt hogy nézne ki...lehet elviszik az aluljáróban levő jamaikaiakhoz, vagy ezt hogy akarjak kivitelezni? Ilyenkor ha kapok egy újat a biztositotol, arra ugyanugy indul egy új gari is? -
B-L-A-C-K
titán
-
csokimikulas
tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
vmiki4 #48289 üzenetére
A wifit minden iOS-t futtató eszköz kikapcsolja lezárt képernyőnél energiatakarékosság miatt, de időnként visszakapcsolja, hogy ellenőrizze az értesítéseket, így meg kéne kapnod őket, főleg, ha közben a mobilnet megy folyamatosan...
buvartacsko: ez így hülyeség...Az okostelefon nem a nettől lesz okostelefon és anélkül is elég sok mindenre jó, a net csak egy plusz funkció, ráadásul aki egész nap wifi közelben van, minek költsön mobilnetre?
Ezen kívül nem tudom, miért kell más pénztárcájában vájkálni, mindenkinek a maga dolga, hogy mire költ és mire nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest