- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyunk egyformák, számomra már az is nagyon érdekes, amikor valakiket Leila hercegnő hajkölteményére emlékeztető fejágyúkkal látok szaladgálni az utcán. Lehet én vagyok konzervatív, ez ilyen. Viszont azt sem értem, hogy 10 ilyen emberből 9 tuti nem a fején hordja, hanem csak kiegészítőként a nyakában. Végülis, ha erre találták volna ki, akkor nyakhallgató lenne, nem?
Bocs, közben nagyon elkanyarodtam, hisz csak az eladóra voltál kíváncsi, én meg még nem vettem tőle semmit
Az "eredeti" kijelentésekkel meg mindenképp vigyázni kell, sokszor megjártam már, borotvapengétől kezdve mindennel, amit eredetinek hirdettek. Eredeti hamisítvány volt, vagy a második szót már akkor árulta el, mikor megvettem a terméket. Van még az eredeti replika, és hasonló kifejezések is.
Befejeztem az OFF-ot.
-
Egy link nem ártott volna,de rákerestem. Ilyen árban hiába ad számlát, attól még hamisítvány (amennyiben a párezer forintosokra gondolsz, tekintve, mennyibe kerülnek az eredetiek), ráadásul az eredetikre is mondják, hogy annyi pénzért nagyon, de nagyon nem éri meg, mert ezerszer jobbat kapsz érte másból. Persze, azon nem beats felirat van. Viszont, ha arra kell, hogy lássák mások, hogy neked bizony az van a fejeden/nyakadon/füleden, arra biztos jó, hisz akkor tök mindegy hogy szól nem?
Amennyiben mégsem arra, akkor meg vegyél valami rendeset, bár nem ismerem az igényeidet ilyen téren, lehet, elég volna ez a "búcsús minőség" is.
Tehát bántás nélkül írtam, amit írtam, ha arra kell, hogy más is lássa, vedd meg, hisz akkor tök mindegy, hogyan szól, az előbb említett célt szolgálni fogja szépen, ahhoz hallgatni sem kell.
-
B-L-A-C-K
titán
-
madgie
titán
Múlt hónap, 125, fekete független i5 minden kellékkel, májusig garival. Aztán tetézve lett ez azzal, hogy kiszúrtam pár foltot a kamera képében, így gariban cserélték múlt héten.
Dupla mázli, de ez baromi ritka, könnyen mellé is nyúlhat az ember (ha mondjuk bele lett volna barmolva ebbe az i5-be, akkor 125-ért lenne egy gari nélküli, piszkált, foltos képű i5-öm... egy használt telefon előélete mindig lutri).
-
agabe
addikt
ilyenekrol erdemes tudni, hogy a valos hasznalat kb fele lehet a kiirt erteknek.
Egy pelda az i5-ttelTovabb is huzta volna meg, de az utolso oraban vegig telefonalnom kellett, es igy az elotte levo kb 4 ora valos hasznalattal ket nap alatt mar lemeritette. Hatterben szepen porgeti a procit par program, es a szamlalo beleszamolja azt is.
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem éppen az ilyen kép nem érdekel senkit, azért is írtam rá amit írtam. Egy iPhone-t ha valaki használ Wifi/3G-vel használja, nem pedig azért hogy csakis telefonáljon vele, éppen erre írtam hogy annak ott a 6310-es és 2 hétig nem merül le az aksija...
Na de mind1, vegyük úgy király a kép, és mindenki elájul tőle ha így jobban érzed magad...
-
-
ZooLee
senior tag
Többször görgettem vissza és senki nem válaszolt rá közvetlenül. de köszi, madj megpróbálom megoldani.
Hm.
Ebből ugyan az egyik linkel közvetlenül a Te hozzászólásodra, de mind a három neked szól, ráadásul közvetlenül a hozzászólásod után következnek! Nem kell megsértődni, mindenki szívesen segít itt - ha tud, de nem fog olvasni és keresni helyetted!
(#53074) sanyi0627: korlátlanul küldök hálózaton belül smst(havi 1100 ért max) és közben ingyen hívok hálózaton belül
Jah, így már értem, köszi!
-
Tallin
csendes tag
Nálam ugyanez a helyzet. Szintén béta óta áll fenn. Nem újként állítottam be a telefont. Egyelőre nem idegesít annyira, hogy adatot és beállítást veszítsek. Hard reset meg szokta oldani átmenetileg, vagy léptetek fülessel. 7.0.2-t még nem raktam fel. Ha változik valami tőle írok.
-
asysoft
aktív tag
-
xors
senior tag
eszerint 15k hivatalosan...
[link]
theiron320: ilyen csak péazma tévéknél léphet fel, ami gázos elven működi és pl a 12-es karika beég. mobiloknál, sz.gépeknél vagy bármilyen LCD-nél nem, de ha nem hiszed csak nézd meg h szerinted lett e vmi baja, ha nem látsz semmit akkor meg teljesen mindegy amúgy is, nem?
-
Ragnar95
félisten
Pont hogy a telefonálgatós rész a fontos, mivel csak függetlennél eshet meg,h nem EU-ból származik, így ott kell leellenőrizni a dolgot...
buvartacsko: direkt csinálod ezt?Te nem hitted el eddig, hogy 3perc a bootidő és biztos mindenki más a hülye rajtad kívül, erre megmondjuk, hogy teszteld le magad, ha nem hiszed, de nem, te minek tesztelnéd?
-
Ragnar95
félisten
Nincs más, amire oda kéne figyelni, mint i4 vásárlása esetén...
Ha újat veszel, akkor legyen bontatlan, illetve a dobozon lévő serialt ellenőrizd le, hogy van-e rá gari + ha nem biztos forrásból veszed, hívd fel valamelyik APR-t, hogy megérdeklődd, hogy biztosan EU-ból származik-e a teló és így van-e rá gari. Ha pedig használt, akkor függőnél a letiltással kell vigyázni, függetlennél csak arra, hogy lopott-e, de ha full dobozos a teló, akkor erre kicsi az esély. Azt ellenőrizd még,h a dobozon, a SIM-tálcán és a beállításokban lévő serial megegyezik-e, illetve nincs-e látható sérülése, minden funkció működik-e...
buvartacsko: mert ha kikapcsolod, akkor magad is megbizonyosodhatsz róla,h neked is 2-3perc lesz a bootidő... -
Ragnar95
félisten
Nem valószínű, hogy szoftveres lenne a gond, de nyomj egy hálózati beállítások visszaállítását, hátha az segít. Ha pedig az se, akkor restore és ne rakj vissza backupot és ha úgyse jó, akkor még 4.1-et megpróbálhatod visszarakni, azt aláírja az Apple, de ha ott se jó, akkor hardveres a gond.
-
czgh
tag
Köszi mindenkinek. Dühömben még egyszer újraraktam ezt a szerencsétlen iTunest, és kinyomtam az iCloudot, mert nem volt kedvem 7 órát várni, meg nincs szükségem rá, hogy a videóimat napokig másolgassa, letörölni meg még nem akarom. Visszaállítottam, hogy készítsen a gépre mentést és most egész egyszerűen lefutott.. .vagy én csináltam valamit eddig rosszul, vagy a biztonsági mentés rossz, vagy én nemtudom... de végigmászott a csík... foghatom itunesra, win8-ra, kábelre, usb-portra.. de inkább rejtély
.. Köszi mégegyszer a segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest