- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
válasz sethi #197213 üzenetére
Nálam a dupla telefon használat teher sajna. Megpróbáltam de amelyiket épp nem használom azt hajlamos vagyok teljesen el is felejteni. Elfelejtem pl feltölteni, otthon vagy munkahelyen felejtem, éjszakára mindegyiket lenémitom de reggel valamelyiket elfelejtem visszahangositani igy aztán lesz egy rakás nem fogadott hivásom, meg ilyen dolgok. Ezért vagyok kénytelen duál telefont használni és ezáltal androidot
-
Beethoven
tag
válasz TheBikerider #197205 üzenetére
Na igen, ettől féltem
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Pár éve dual simes mobilt vagyok kénytelen használni, amiatt androidra kellett áttérnem ios-ről, de most hogy az új iphone-ok elvileg dual simesek femerült hogy visszatérnék almára és vennék egy xs max-ot. Csak mivel nem szeretnék befürödni vele érdekelne hogy aki duál simmel használja az uj iphone-okat mik a tapasztalatai az esimmel kapcsolatosan? Lehet használni problémamentesen vagy van valami gond vele? Dual standby módban használható? Ugyanúgy váltogatható a simek közt a net elérés mint androidon?
A terv az lenne hogy mivel a telenornál előfizus vagyok vennék ott egy xs max-ot részletre majd bevinném a telekomhoz hogy a telekomos számom "esimesitsék" az xs max-ra. Ez elvileg járható út?
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Van egy kb.fél éve nem használt iphone 4s-em aminek elfelejtettem a jelkódját és többszöri próbálkozás után azt írta ki: iphone letiltva - kapcsolódás az ituneshoz
Sosem használtam vele az itunest mert csak telefonáltam és sms-t küldtem róla, nem volt értelme mentést csinálnom róla vagy ilyesmiket, képeket, zenéket nem tároltam rajta.
Most letöltöttem az itunest és csatlakoztattam a gépemmel a telefont de semmi reakció.
Hogy tudnám életre kelteni? Vagy cseszhetem és dobhatom a kukába? -
Beethoven
tag
Sziasztok
Van egy 4s-em ami frissítéskor folyton lefagy elindítani meg nem lehet mert itunes csatlakozást kér. Valamit tudok ezzel kezdeni vagy csak alaplapcsere oldja meg a kérdést?
-
Beethoven
tag
válasz Ragnar95 #73802 üzenetére
Én nem állnék neki ha lehet. A hátlap szerelése, a kijelző profi ragasztása miatt nem mernék nekifogni.
Én i4/4s-t szervizelek egyenlőre és csak hobbi szinten, de 2g/3g/gs-t nem szereltem soha,inkább hozzáértőre bíznám.Másrészt igen használhatnék jobbat, újabbat. Simán vehetnék 5s-t akár 64gb-ost is, van rá pénzem, de a 4" nekem sok, nem tudtam megszokni és amire használom az iphone-t arra egy 3gs és az ios 6.1.6 is bőven megteszi. Majd akkor váltok i4/4s-re ha a kedvenc, mindennap használt programjaim már nem fogják az ios 6-ot támogatni.
És mivel kb. 3 és fél éve használom már a jelenlegi fehér 3gs-em szeretném felújítani és akkor már egyedivé is tenném "full white & gold frame" kivitelben.
-
Beethoven
tag
-
Beethoven
tag
válasz Kicsirics77 #72180 üzenetére
Ok. Ettől még mindig ütközik amit az előbb írtam. Ez olyan minthogy klón telefonokat tilos hírdetni viszont szabad róla beszélni. Vicces, nem? Vagy bennem van a hiba?
Nem akadékoskodni és okoskodni akarok de aki nem vak az is ugyanígy gondolkodik ahogy én. Na mindegy... Téma lezárva.
Ha tilos hát tilos és elnézést kérek. -
Beethoven
tag
válasz Kicsirics77 #72178 üzenetére
Érdekes. Geveyes telefonokat, simet lehet adni/venni de beszélni nem lehet róla. Kicsit ellentmondásos a dolog.
Nem találod inkorrektnek? -
Beethoven
tag
Sziasztok!
Volna egy problémám.
Hogyan tudom aktiválni gevey simmel a kártyám?
Vettem egy német függő iphone 4-et itt PH-n egy hölgytől. Az ő telenoros kártyájával simán működött viszont itthon az én t-mobilos karimat ha belerakom egy reset után ezt a szöveget írja ki a teló: "No sim card installed!"
iOS 4.3.3. egyébként és jailbreak-elve van.
Segítsetek lécci...
Üdv.
Beethoven -
Beethoven
tag
Hali!
iCloud zárat fel lehet oldani valahogy?
Házilag megoldható vagy zsebbenyúlósan szervízben?
Ha fizetős a dolog kb mennyi zsetonba fog fájni?Üdv.
Beethoven -
Beethoven
tag
válasz Beethoven #69920 üzenetére
Nos a kérdésemre saját magam válaszolva - kis utánajárás után, amit eleve így kellett volna csinálnom s akkor nem rakok fel hülye kérdést - s ha valakiben még megfogalmazódott esetleg vagy csak úgy egyszereűen érdekli: Nem, nem lehet i5 kijelzőt 5c-be beletenni s fordítva mert eltér a csatlakozójuk!
[ Szerkesztve ]
-
Beethoven
tag
Hali!
Iphone 5 kijelzője, jack aljzata és dokk csatija jó 5c-be is?
Csak mert gondoltam csinálok egy full white 5c-t -
Beethoven
tag
Sziasztok!
Ha veszek egy nemrégiben vett amerikai hálózatfüggő i5S-t és mondjuk meghibásodik a garancia idején belül idehaza egy apple store-ban javítják/cserélik vagy csak az amcsiknál tudom megcsináltatni az adott szolgáltatónál?
Üdv.
Beethoven -
Beethoven
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyasféle ébresztőóra progit a cydia-ba ipad-re mint amilyen az iphone-okban is van?
(mellesleg első generációs ipad 64gb 3g+wifi iOS 5.1.1.) -
Beethoven
tag
válasz vadászcsiga #67109 üzenetére
Nem húztam le. Végig csatlakoztatva volt a géphez.
4x ismételtem meg a dolgot mellesleg. 1x úgy hogy rajta hagytam a progit a többinél meg töröltem. -
Beethoven
tag
Van aki jailbreak-elt már i4-et ios 7.0.4-en evasi0n 7-tel?
A Cydiát mégis hogy töltöm fel rá? Elvileg az evasi0n 7-tel kellene feltelepülnie nem?
Nekem nem úgy tűnik mint ha jailbreakelte volna ez a program. Lefut 2x újrabútol és kész. Tesz fel egy evasi0n 7 nevű "alkalmazást" ami a nullával egyenlő mert ha elindítom kb 2 percig nagy fehérség aztán magátol kilép és semmi változás. Cydia meg sehol.
Valamit rosszul csinálok? Vagy hol a hiba?Üdv.
Beethoven -
Beethoven
tag
Sziasztok!
Van aki jailbreak-elt már i4-et ios 7.0.4-en evasi0n 7-tel?
A Cydiát mégis hogy töltöm fel rá? Elvileg az evasi0n 7-tel kellene feltelepülnie nem?
Nekem nem úgy tűnik mint ha jailbreakelte volna ez a program. Lefut 2x újrabútol és kész. Tesz fel egy evasi0n 7 nevű "alkalmazást" ami a nullával egyenlő mert ha elindítom kb 2 percig nagy fehérség aztán magátol kilép és semmi változás. Cydia meg sehol.
Valamit rosszul csinálok? Vagy hol a hiba?Üdv.
Beethoven -
Beethoven
tag
Sziasztok!
A jövő héten vásárolnék a Telekomnál egy iphone készüléket.
Gondolom már sokan kérdezték/sokszor volt már téma de mivel nem találtam egyértelmű választ sehol sem így felteszem én is a kérdést: a jailbreak garanciavesztéssel jár vagy sem? Vagy az Apple-nél nem az de a Telekomnál igen?
( a félreértések végett eszem ágában sincs törni /unlock/ csupán jailbreak-elni és felrakni rá a Cydia-t)Üdv: Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz TheMarci #60765 üzenetére
Nincs biztosításom mert nem az első tulaja vagyok. Így vetttem egy hónapja de akkor nem vettem észre, azóta meg azért nem mert szilikon hátlaptokban hordom a fokozott karcolódása és kopásra való hajlamossága miatt.
Most is úgy vettem észre hogy leszedtem róla a tokot mert eléggé beporosodott és le akartam törölgetni kicsit. -
Beethoven
tag
válasz TheMarci #60761 üzenetére
Nem szeretnèk senkit átverni. Ezért is kérdeztem meg a dolgot, hogy egyáltalán lehet-e némi esélyem kicseréltetni. De felfogtam hogy nem. Ennyi. Köszönöm.
45ezerért biztos nem veszek hozzá házat, mert mint körbenéztem annyiért cserélik kb.
Működésileg semmi gondot nem okoz, esztétikailag nem a legszebb. -
Beethoven
tag
válasz ittakary #60759 üzenetére
Gondoltam kimagyarázható vagy nem kérdeznek semmit csak kicserélik és kész...nem tudom csak azt hogy sokan cserélik ki az iphone-jukat egy újra úgy hogy a készüléküknek nincs semmi baja csak már lejáróban van a gari vagy el akarják adni mert unják és egy újat könnyebb értékesíteni mint egy használtat ugyebár. Ők mire hivatkozva cseréltetik ki?
-
Beethoven
tag
Szevasztok!
Volna egy kis gondom...
Van egy i5-ösöm amit használtan vettem egy fickótól kb egy hónapja. Most vettem észre hogy a készülék kerete(háza?) a bal felső saroknál kicsit el van hajolva(a keret oldalról nézve felül nem egyenes, ki is áll a kijelző egy kissé). A készüléken több mint fél év apple gari van még. Elképzelhető hogy ki tudom cseréltetni/megcsináltatni? Vagy mindenképp zsebbenyúlós a dolog?Mellesleg a az apple-nek kell valami papír is vagy elég nekik a modellszám is a gari jogosultsághoz?(csak mert nincs hozzá se doboz, se papír; csak a töltőfej, adatkábel és egy szilikon hátlaptok)
Üdv.: Beethoven
-
Beethoven
tag
-
Beethoven
tag
Ha jól tudom a parallax effekt meríti az akksit rendesen. Ha ez igaz, hol tudom kikapcsolni ezt a funkciót 4S-en?
-
Beethoven
tag
Felfedeztem egy szupi fícsőrt iOS 7-en. Először azt hittem csak valami háttérilleszkedési hiba de most jövök rá hogy gyakorlatilag 3D térhatású a kijelző. Olyan mintha az ikonok és a háttér két külön síkon lennének és ahogy forgatod/bilegteted/döntögeted/stb a telefont látni amint a két felület elcsúszik egymástól kissé. Ugyanez a "jelenség" a képernyőfeloldásnál is megfigyelhető. Nagyon baró! Wow!
Lehet hogy eddig már mindenki felfedezte de én még csak 1 napos iOS 7 használó vagyok, szóval ne tessék megkövezni érte
-
Beethoven
tag
válasz zaskar #54526 üzenetére
Hát remélem én nem fogok ilyen hibákba belefutni és az Apple minél hamarabb kiadja az új frissítéseket hogy valóban senkinek a telefonján ne legyenek több bugok.
Annó a 3g-mnek volt egy olyan szokása időnként hogy gondolt egyet és kikapcsolt egy szoftverfrissitést követően, csak remélni tudom hogy ennél nem fog bekövetkezni ugyanaz. -
Beethoven
tag
Hali!
Tegnap ugye felraktam az új iOS-t és meg kell mondjam pozitívan csalódtam.
Túl szkeptikusan, kritizáltam képek és vélemények alapján de szerintem elég jól sikerült, hamar meg lehet szokni. Az állítólagos sok bug közül még egyet sem fedeztem fel, de ez lehet hogy azért van mert még csak 1 napja használom
Az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni az talán a gyári ikonok. Nekem egy kissé visszaesés, ezek az új fapados ikonok. Ha ezekkel az ikonokkal kezdett volna annó az Apple és az iOS 7-tel jött volna az az ikonkészlet mint ami régen akkor azt mondanám: Wow! De így sajna nem tudom mondani. Csak egy halvány vigyorral tudom kommentálni ha értékelni kellene.
De végülis az ikonkészlet legyen a legkevesebb "probléma", nem igaz?
Szóval összességében nagyon megnyerő az iOS 7.
Rányomhatjuk a Tetszett plecsnit ahogy a mobilaréna tesztjeiben szokásby Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz LEGIOX #54380 üzenetére
Késő. Sikerült frissítenem 7-re. Igen érdekes módon. Besz@ratott egy kicsit az iTunes ugyanis az iOS 7 telepítése közben felugrott egy ablak melyben azt írta valamilyen ismeretlen hiba történt ezért a telepítés leállt. Ezután egyetlen lehetőséget ajánlott: visszaállítás. Ezzel meg az az egy gondom volt hogy jailbreakelt volt a 6.1.2.-es szoftver amit természetesen letörölt az iPhone-ról. Meglepetésemre nem a régi szoftvert hozta be visszaállítás után hanem az iOS 7-et. Miután be kellett állítani a nyelvet,a tartózkodási helyet, a wifit, stb...3 lehetőséget adott miszerint folytathatom a munkát a legutóbbi biztonsági mentésemtől vagy az iCloude mentéséből vagy egy teljesen szűz iPhone-t akarok. Ugyhogy visszaállítottam a biztonsági mentésem meg az iCloude-ot és kész.
Ebből következve nem értem: ha hibát talált a telepítéskor és leállt akkor hogyhogy a telepíteni kívánt rendszer van fennt és nem az iOS 6-ot hozta vissza a visszaállítás után? Vagy ez egyfajta telepítési bug, de valójában feltelepíti rendesen csak a "telepítés kész" szövegablak helyett egy hibaüzenetet kreál? -
Beethoven
tag
válasz vadászcsiga #54365 üzenetére
Most töltöm le a legfrissebbet. Újrahúztam a gépem nemrég és még a régi verziót lehetett letölteni de már akkor is magyarázta hogy még 2 nap a megújúlt iTunes-ig.
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna:
1. Van e értelme iOS 6.1.2.-ről iOS 7(.0.2.)-re váltani, van e számottevő különbség ami miatt megéri upgrade-elni?
2. Hol és hogyan tudom ezt megtenni? (csak mert max 6.1.3.-ig enged frissíteni és ezt követően azt mondja Ön a legfissebb szoftverrel rendelkezik, az 7-est meg sem említi mintha nem is létezne)by Beethoven
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a telefonról a gépre menteni a rajta lévő adataim ha a frissen telepített gépen az itunes törölni akar mindent a telóról mielőtt bármilyen adatmozgatásnak nekikezdenék és sehogyan sem tudom erről lebeszélni? Nem törölni hanem a gépre menteni akarom a rajta lévő adataim. (windows-t használok és egy i4-ről akarom lementeni a rajta lévő pótolhatatlan képeket és videókat mert holnap lecserélem 4S-re amiket erre tennék át)
iExplorer-t próbáltam már de az ingyenes verzióján csak gépről telefonra enged másolni, ha telefonról gépre szeretnék akkor meg kell venni a teljes verziót.
Vagy csak csinálnom kell egy biztonsági mentést és hagyjam hadd formázza le a telót?
Azt tudom hogy az iCloud-ba a képeket fel tudom tölteni de a videókat is?
Lécci segítsetek!Köszönettel: Beethoven
-
Beethoven
tag
Halihó!
iOS 6.1.3-ról 7 beta II.-re frissíteni csak gépre kötve tudom?
Beethoven
-
Beethoven
tag
Egyetlen ok miatt váltanék 4s-re: a 64gigás tárhely miatt, ugyanis kezd szűkös lenni a 32gb
-
Beethoven
tag
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Volna egy hülyének tűnhető kérdésem: van-e az átlag iphone használók számára érdemi, illetve egyértelműen érezhető különbség a sima 4 és a 4s között? Érdemes-e egytalán 4s-re vagy esetleg 5-re váltanom úgy hogy komoly hardverigényű játékkal nem játszom, filmet nem nézek rajta max alacsony felbontású avi szintü kis videókat, ritkán fotózok és mégkevésbé készítek videót?
(i4 32gb-om van iOS 6.1.3. szoftverrel)
By Beethoven
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
iPhone-ról hogyan tudok számítógépre másolni zenét, videót, képet?
A szinkronizálással biztos hogy nem mert akkor szól hogy törlődni fog minden adat a telefonomról ha folytatni kívánom.
Gépről iPhone-ra iTunes-szal simán át lehet másolni mindent de fordítva már nem megy ?! Hogy van ez???
Vagy bennem van a hiba?By Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz Beethoven #37661 üzenetére
3Gs-em nem volt. Volt 2x 2G-m egy 8gigás tiltott meg egy 16-os kameravezérlő ic hibás(zöld kép), illetve volt szintén 2x 3G-m mindegyik 16-os és valószínüleg akkuhibásak voltak mert rendszertelen időközönként kikapcsoltak vagy újraindultak. Az egyiknek szokása volt 44%-nál kikapcsolni, a másiknak meg az volt a szokása hogy folyton 100%-on volt a töltődöttség és egyszercsak leugrott 0-ra és annyi időm se maradt hogy töltőre dugjam gyorsan mielőtt kikapcsolna. Most pedig vettem egy t-mobilos i4 32gb-ot.
Úgyhogy a 3Gs valahogy kimaradt az életemből, de nem hiszem hogy olyan nagy hibát követtem volna el
-
Beethoven
tag
Várni is tudok illetve nincs más választásom ha egyeltalán jelenik meg hozzá JB.
A restore alatt a visszaállítást értsem gondolom: Beállítások/Általános/Visszaállítás/Összes tartalom, beállítás törlése
-
Beethoven
tag
Ha ilyen sokat megy mindegyikőtöknek akkor lehet hogy az akksi kezd legyengülni ergó 'lassan' kicserélhetem egy újra?
-
Beethoven
tag
A használati időt sosem nézegettem de átlag 2-3 óra lehet napi szinten. Most nem tudom megnézni sajna mert épp töltőn van így jelenleg 0.
-
Beethoven
tag
Hogy jailbreak-elt e a teló azt hogyan tudom meg? Rajta kéne legyen a Cidia?
-
Beethoven
tag
Vagy esetleg van teljesítménynövelő app?
(folyamatos 3g mellett - állandó email szinkron - 2x negyed órás beszélgetéssel és 5-10 sms küldéssel kibir 1 napot csontra merítve) -
Beethoven
tag
Ha nem változik semmit az akkuidő akkor valóban felesleges lenne a downgrade.
-
Beethoven
tag
Kár. De ha nem változik az üzemidő akkor miért írják többen is hogy ez a legjobb verziószámú ios teljesítményorientáltsági szinten?
-
Beethoven
tag
válasz vadászcsiga #37628 üzenetére
Nincs 6.0.1. shsh-m. Hol tudom letölteni ill hogyan telepítem?
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet iOS 6.1.3 -ról 6.0.1-re downgrade-elni egy i4-et?
Csak azért tenném mert úgy tudom annak kedvezőbb az akkumlátor fogyasztása.By Beethoven
-
Beethoven
tag
Mindegy Xero. Nem szeretnék vitatkozni... véleményem szerint sehogysem tudnám Veled elfogadtatni hogy nem én voltam a béna csupán valami szoftverprobléma lehetett, vagy ilyesmi. Próbáltam a magyar storba is regelni valós magyar címemmel, próbáltam angol(amerikai) store-ba is magyar címmel ahogy próbáltam angol és magyarba amerikai címmel de egyikkel sem ment. Ugyanezt megpróbáltam új ID-vel, azzal sem ment. Próbáltam belépni helyből a beállítások/iTunes és App Store/bejelentkezés de nem fogadta el az ID-met.
Lényeg hogy most már oké pedig semmit sem csináltam másképp mint a tegnap, csak most elfogadta az Apple ID-met. Ez volt a baj hogy nem fogadta el és ezért nem volt kártya nélküli mód. A jelszómódosítással valami gond lett, vagy egyszerűen az volt a baj hogy évek óta nem használtam az ID-met. -
Beethoven
tag
válasz gabormgp #37188 üzenetére
Tisztelt gabormgp!
Nos az iphone 4 a 3G-hez képest fényévekkel gyorsabb, a kamerája is jobb lett, videotelcsizni is lehet( ez ma reggel volt szuper szolgálatomra: tökörként használtam mert foglalt volt a fürdőszoba és meg akartam nézni hogy nézek ki ) Nekem azért is jelent fényévet a kettő közötti különbség mert sosem volt a kezemben 3Gs azaz átugrottam egy modelt. De ha elolvasod a mobilaréna tesztjét és megnézed egy összehasonlításban a 3G-t és a 4-et akkor nem is kell nagyon mit mondanom hiszen a látottak/olvasottak alapján számodra is kiderül miért fényév.
Tisztelettel: Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz Ragnar95 #37192 üzenetére
Sikerült beregelnem. A gond az volt hogy az apple honlapja kicsit lassú vagy a szerverükkel volt a gond, karbantartás vagy nem tom..., csak mert mikor megvettem a telót és be akartam lépni a régi regemmel rájöttem hogy azóta már elfelejtettem a jelszavam(kb.2.5éve volt iphone 3g-m) és módosítottam a apple honlapján majd az emailemben is meg kellett erősítenem csakhogy őknáluk mély volt a rendszer és valamilyen oknál fogva sehogy sem ment ugyebár hogy kártya nélkül tudjak töltögetni az appstore-ból. Ma reggel ahogy felébredtem gondoltam teszek még egy kísérletet és bejelentkezek az appstore-ba, és lám sikerült...
Wow! El sem hiszem...
Nem kellett semmilyen usa címet beírnom hanem ahogy régen is a saját valós lakcímemmel és volt "none" csodák csodájára a kártyalehetőségeknél, sőt még csak rá sem kellett koppintanom, helyből az volt kipipálva.Azért köszönöm szépen mindenkinek a segítségét ezügyben.
Másrészt bocsi ha le i3-maztam az iphone 3G-t csak én megszokásból(pl. suli) persze helytelenűl i3-nak mondom a 3G-t és i3s-nek a 3Gs-t. Nem akartam senkinek a lelkébe gázolni ezzel. Bocsika
-
Beethoven
tag
válasz Ragnar95 #37174 üzenetére
Nos elmondanám hogy az usa cím megadásos módszer sem vált be. Létrehoztam új ID-t de azzal sem megy.
Most annyiban változott hogy a Visa, MasterCard és Amex kártyatípusok után van egy Discover nevű lehetőség is. Ha ezt választom akkor is meg kell adni a kártyaszámot, kódot, lejárati időt stb....
Új ötlet esetleg? -
Beethoven
tag
válasz linkoln001 #37173 üzenetére
Hát ez nem nyert ugyanazt írja ki amit az előbb leírtam és mé mindig nincs kártyanélküli mód
-
Beethoven
tag
válasz linkoln001 #37167 üzenetére
Regeléshez köti azt hogy zenét tudjak leszedni az itunes-ról, vagy alkalmazást az app store-ból.
Amikor le akarok szedni valamit kéri az apple id azonosítómat. Megadom + jelszó + OK. Majd megjelenik egy újabb ablak amiben ezt írja: This Apple ID has not yet been used in the iTunes Store ; Tap Review to sign, then review your account information.
Két választási lehetőségem van: Cancel és Review
Ha Review-re koppintok megnyitja a regelést az iTunes-ba de ott nem tudok regelni mert nincs kártya nélküli regmód. -
Beethoven
tag
Hellóóó!
Kéne nekem egy kis segítség...
Hogyan tudom bankkártya nélkül regisztráltatni magam?
Apple ID-m van. Kb 3 éve csináltam és akkor még i3-ra sikerült regelnem bankkártya nélkül.
Most vettem egy i4-et és erre sehogyse megy, nincs olyan opció hogy "no card".
Mi lehet a gond? A jailbreakkel van a baj? Vagy a szoftver verziószámá nem mindegy?
Vagy hozzak létre egy új ID-t?
Segítsetek legyetek szívesek!Köszönöm előre is.
Tisztelettel: Beethoven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- MIUI / HyperOS topik
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest