- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mr. Teddy #29656 üzenetére
2013 jan.1 előtti beállításnál menni fog,ha a fiókot előtte állítottad be exchangre,ha utánna akkotr nem fog menni
restore és backup szerintem ebbe nem szól bele mert a google szerintem letárolta sütiben az időpontot mikor lett beállítva...
bár lehet ebben tévedekBlyan:nem hanem a beállítás időpontjára értettem,a meglévő címnek szerintem nincs köze hozzá,hanem annak,hogy mikor állítod be exchangre.
ha megtalálom a cikket akkor linkelem is.
cikk -
Blyan
félisten
válasz
Mr. Teddy #29625 üzenetére
Elvileg látja a maximális kapacitást, a dizájnt (névértéket), meg az aktuálist.
A max az folyamatosan csökken a töltési ciklusok számának megfelelően (persze függ különböző dolgoktól is).
Nekem töltés alatt ez látható, i4S, tavaly júliusi gyártmány.
Szerk:
Jól látható, hogy a program 89%-ot mutat, míg a telefon szerint 98%-on van, elvileg majdnem nullára merítéssel szinkronba hozható a két szám.
-
Blyan
félisten
válasz
Mr. Teddy #29623 üzenetére
Fullra fel van töltve a telefonod?
Az 1430 az a dizájn kapacitás, mondhatni névérték, ennyi szerintem már akkor sem lesz, mikor először bekapcsolod a telefont és fullra feltöltöd - (1400 1350 körül lehet olyankor). Aztán az elhasználódással csökken ez a szám, de csak úgy éri meg nézni, ha teljesen fel van töltve, különben az aktuális állapotot mutatja (értsd merülés alatt).
-
-
erdoke
titán
válasz
Mr. Teddy #24820 üzenetére
Itt egy példa, de vannak más márkák is hasonló áron.
-
TBMC
addikt
válasz
Mr. Teddy #24100 üzenetére
Hát mostanság elég fa*opók a T-sek, sajnos, pl ropog az i5-m homegombja, s mozog is, 1napja bontottam ki. Ma voltam bent közölték, ez van, ők nem fogják kicserélni.
elég olcsó kis készülék...
továbbá az Apple nem foglalkozik semmilyen szinten a T-s készülékekkel, azt a T-sekkel kellene lerendezni...
-
Ck.
addikt
válasz
Mr. Teddy #24083 üzenetére
Én fólia és tok nélkül használom lassan egy hónapja és semmi karc. Igaz, vigyázok is rá. Máséról nem tudok véleményt mondani, de megfontolandó egy tok vagy fólia, esetleg mindkettő.
(#24092) TBMC:
Én semmi változást nem vettem észre, se pozitívat, se negatívat. Wifi gondom 6.0.1-el sem volt.
-
válasz
Mr. Teddy #23391 üzenetére
Csúnya megoldás erre, hogy ha leejted és lesz rajta egy kis-közepes hiba, akkor leejted még egyszer és átmész rajta a kocsival. Az egy tuti csere szerintem. Oké, 20 ezer, de van egy új telód. Lehet hogy annyiért javítanák, de az akkor is csak egy mondjuk 1 éves javított teló lenne és nem egy új.
Szóval ha valami ilyesmi sérülés keletkezik rajta, akkor disztrój. -
pcnet
addikt
válasz
Mr. Teddy #17360 üzenetére
Azért vidd be, hátha kifogsz egy jófej emberkét és szerdai dátummal felveszi. Tudom, túl optimista vagyok és mindig jót feltételezek az emberekről... De hátha!
Jah és érvelj azzal, hogy hétvégén vetted észre csak nem volt szerviz...
Emailt írni is jó ötlet, dátum alapján látják, hogy még gar idő alatt jelentetted a problémát. -
válasz
Mr. Teddy #17347 üzenetére
Nem. Az azt megelőző napig garanciális
Hidd el az egész világon így van.
ja és haverom is ezt hitte mint te, és iszonyat pofára esés volt, amikor az ügyintéző előtt világosították fel egy nappal a gari lejárta után (tehát vásárlás +1év)
(#17345) adamlukacs: amin nincs hűség! Az a tuti
Azzal nem lesz "kellemetlen meglepetés" = letiltás. Viszont a sufniGSMes gyári független sem rossz, viszont ide készülj fel:
1) több SIMet vigyél, h kipróbáld, mindegyikkel tuti működik e (tehát tényleg független)
2) mielőtt megvennéd, vigyél lapotopot v kérd meg őket h ott helyben nyomassatok egy restore-t h nem buherált-e
3) itt ellenőrizd meddig garis - ez az összesnél kötelező!Amúgy a 132k gyárifüggetlen 64GB lenen a legjobb sztem
Én tuti ezt venném ha tuti a cucc.
-
kristee
tag
válasz
Mr. Teddy #15870 üzenetére
Meg kell jegyeznem, hogy semmiképpen nem szakmai topik amiről beszéltek, de még csak talán nem is OFF, bár inkább itt kellene folytatni...
Viszont rendben van, hogy a red csomagokkal a voda megpróbál visszatérni a "szolgáltató" kategóriába, világ szinten nem is rosszul, de nézzétek meg az apple árakat, sima store, nem minden féle 120 év hűség meg ilyenek, minden termék mire bejön eu-ba 1$=1€ (hopp már is egy jó 30% lehúzás, mivel mind a két helyre hong-kong-i hajón megy, tehát szállítási díj különbség nincs), mire a vám mentes eu-n belül eljut a csigazabálóktól kis hazánkba rákerül egy mesés újabb 20%.Tehát azért az epöl is lehúz minket, ettől függetlenül szerintem ezeknek tényleg semmi helye nincs itt.
Aki nem próbált még almás terméket váltig fogja állítani, hogy ár érték arányban a legrosszabb a világon, aki meg tinkdiferent az meg azon a véleményen lesz, hogy a különbség megfizethetetlen, minden másra ott a MasterCard és megveszi. Jobs is így gondolta és ezt a mostani vezetés is megtartja, esküdni mertem volna, hogy az iPad mini-t behozzák 200-240-290$-os áron, hogy betegyenek az amazonnak és a google-nek is, ezzel szemben megtartották a prémium árat, 40%-al több lett mint amit gondoltam, viszont biztos vagyok benne, hogy hiánycikk lesz a starkingban meg az xmsben hónapokig.Nem érdemes érvelni az apple üzletpolitikája mellett, vagy ellen, higgye el mindenki, hogy még nálunk is nagyobb tudású gazdasági szakemberek tervezik az árakat és ugyancsak ők mondják a szolgáltatóknak is a lehetséges tarifákat, konstrukciókat...
-
dezs520
senior tag
válasz
Mr. Teddy #13838 üzenetére
Ez sajna igaz,én egy jó fél éve voltam 3GS-t függetleníteni (akkor még 10'000-ért)Anyósom nevén volt,telefonon a diszpécser azt mondta elég egy meghatalmazás....mire oda értem már nem volt elég,meghatalmazást csak közjegyző által írodott dokumentumot fogadnak el.
Vörös bucival mehettem is a drágámért -
Jojo5
őstag
-
Rent
senior tag
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Mr. Teddy #10932 üzenetére
BKV-s útvonaltervezéshez (beépített menetrenddel) ott a magyar program, nekem mindig tökéletesen csinált mindent, néha volt 1-2 szoftveres dolog amiket javítottak, és kész is. Korrekt app.
Hirtelen nem jut eszembe a neve, kissé röhejes, de amint rájövök megírom, ha valaki addig nem segít benne. -
-Ben-
veterán
válasz
Mr. Teddy #4440 üzenetére
Olyan jó érzés a 3G után az olyan nyomógomb, ami nagyon illeszkedően egy szintben van az üveglappal
>> Nekem pont olyan az i4-em, hogy szinte „kiáll” a home gomb...
De emiatt nem vittem vissza, nem volt kedvem vele sz.rakodni, így is ez már a 3. telefon amit kapok a T-től.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mr. Teddy #4430 üzenetére
A fólia is karcolódik, de inkább az karcolódjon, mint a kijelző szerintem. Persze abból se mindegy, hogy milyet tesz fel az ember, mert az ilyen 100 forintos fóliák, egy hét után már nagyon ocsmányul tudnak kinézni. Az enyémen kb 3 hónapja van fent egy ilyen:[link], a hátlapon vannak hajszálkarcok, de az előlapin egy darab karc sincs még. Rendesen fel kell tenni, és akkor nem lesznek légbuborékok se.
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr. Teddy #4430 üzenetére
Nem tudom, igazából nekem is volt/van rajta fólia.
Az elejéről már le jött, de hátulja még jó bírja. Én azután döntöttem úgy, hogy fóliát teszek rá amikor a hátúján egy hajszál karc keletkezet.
Nem egy olcsó telefon (újonnan 40k-t vettem.), és nem akartam, hogy leamortizálódjon.
Ha most azok a karcok amik a hátsó fólián vannak a telefonon lennének igen elkeserítő lenne.
Szerintem jó dolog a fólia ha szépen fel van rakva és olcsóbb is mint maga a telefon egyes darabjainak a cseréje. -
j.la
tag
válasz
Mr. Teddy #1861 üzenetére
Ha T-mobile-os akartok maradni, akkor nem kell felbontani a szerződést,tudsz újat is venni ( én is így vettem anno telefont) csak akkor ráterhelik a meglévő szerződésre és a hűségidőd hosszabbodik meg. Viszont a kötbér ilyenkor, ha ezek után fel akarnád bontani, akkor horribilisen magas lesz. Nálam legalábbis így volt 2 éve, nem tudom, hogy azóta változott-e.
-
Bailey
senior tag
válasz
Mr. Teddy #1870 üzenetére
Ha megnézed az akciós árlistát ott két listaár van. Van a 282e és van 197400, ami 5000ft-al drágább a dominó csomagnál. Ehhez csak az kell hogy legyen a neveden bármilyen T-s szám, akár dominós is. Én régebben vettem így más telefont, mert abban az évben már vettem dominót és ugye azt csak egy évben egyet lehet, és nem szórakoztam hogy keressek valakit akinek a nevére vehetném, volt kb 3000ft eltérés az árban úgy.
Mondjuk nem tudom hogy a kötbérnél melyiket számolják, mert ha a 282-őt az nagy szemétség. -
válasz
Mr. Teddy #1841 üzenetére
Volt már neten review. Máshol vásárolva 20-30%-kal olcsóbbak voltak ugyanezek az elemek. Ugyanis ha hiszed, ha nem, az Apple csak átmatricázza őket
Közben megnyertem egy filléres iPad tokos aukciót eBayen
1$ volt, de 10$ a postaköltség. (30ezer pozitívja van a srácnak) Kíváncsi leszek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest