- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
-
-
Bailey
senior tag
Mikor bevittem a T-pontba az i4-et mert a vásárlás után több mint 4 hónappal vettem észre ( mert az első naptól tokban hordtam ) hogy a telefon tetejénél nem illeszkedik rendesen a hátlap, és egy vékony papírlapot be lehet ott csúsztatni a hátlap és a fém keret közé, akkor megmutattam neki a hibát kint az eladótérben a papírlappal együtt, de akkor is bevitte pár percre a telefont valahova hátra. Egyébként először azt mondta hogy ez nem befolyásolja a használatot, én meg mondtam hogy ott por, meg szennyeződés bejuthat és tönkretesz belül valamit, meg amúgy erről a hibáról az Apple hivatalos support fórumán is olvastam, és ott írták hogy nekik az Apple üzletekben Amerikában szó nélkül cserélték ezzel a hibával, tehát kvázi az Apple elismeri ezt hibának. Erre azt mondta hogy beküldi a szervizbe hogy döntsék el ők, de szerencsére pár nap múlva kaptam az sms-t hogy fáradjak be, és adták az új készüléket.
-
Dr. Oid
aktív tag
En kozben leszedtem a Vibert, igy is fogom hosszan nezni, de igy is levesz 1%-ot minden 2-3 percben, pl amig ezt megirtam, lement 1%.
Plusz nalam a standby 1 day 1 hour, a usage meg csak 8 ora.
Erdekelne, mire jutsz a restore utan, visszaallitas nelkul. Vicc lenne, ha minden update utan le kene muvelni. -
Én is a "folyadék alapú" fóliákban hiszek. Zagg és Bodyguardz (mostmár). Nem olcsók,de élettartam garanciások, cserélik, meg sem kell indokolni, miért. Az ember felrakja, ronda mint a bűn,de 3 nap alatt szépre szárad, és tökéletes lesz. Feljönni nehezen jön, fogja, mint sz*r a gatyát. Mostmár akkorára vágják, hogy egy rápattintós vagy szilikon tok ne túrja fel körben.
-
nord_
veterán
Na ja, anno mire végeztem az id3 tagek rendbetételével, eltelt vagy fél hónap - de ezt a progi javára írom, rendszeretetre nevel.
A lejátszási listákat imádom, nagy királyság. Az első iPhone-om előtti időkben a winampos és cd-s zenehallgatás alatt sokkal kevesebb számot hallgattam, az iTunes-féle módszer nálam komoly minőségi előrelépést jelentett.
-
-
jozsi252
veterán
Köszi a tippet. Akkor mégse az iPhone szar hanem a wireless modul a mini-be? Fura módon Bluetooth-on egyből ment a megosztás. Akkor ez így gáz : D . Lehet bemegyek egy APR-be aztán mondom hogy próbálják ki.
Esetleg nem emlékszel 1-2hsz-re iPad 3 topicból hogy hol írták ezt a gondot ott?Köszi
-
Keksz
senior tag
Rákerestem és meg lehet csinálni.
Arra kell csak figyelni, hogy az otthoni gépen csináld meg először a szinkronizálást, ahol bepipálod a zenéket, alkalmazásokat, fotókat, stb. De az "Info" fülön semmit!
Aztán fogod pl. a munkahelyi gépeden, ahol csak a kontaktokat és a naptárat akarod szinkronizálni az Itunes-t, rádugod a telefont (Ilyenkor alapbeállításként először semmit nem szinkronizál -- minden ki van kapcsolva) és csak az Info fülön pipálod be amit akarsz, azaz a kontaktokat és a naptárat.
Kész, működik!
Ha a telefonon hozzáadsz új elemet, azt is berakj az Outlookba.(Itunes Media folder-be éppen ezért nem tölti le a zenéket/alkalmazásokat sem a második gépen! -Backupot csinál a MobileSync könyvtárba, de mást nem.)
(Igaz hogy nem "on-the-fly", de legalább működik!)
-
Kicsirics77
veterán
-
erdoke
titán
Nem látom, miért ne tudná, de én az outlook.com-os címet egyelőre csak aliasként aktiváltam, úgyhogy 100 % biztonsággal nem tudom kijelenteni. A live.com, hotmail.com/hu, windowslive.com címek tökéletesen működnek. Szerintem nem a cím, hanem a mögötte álló szerver a lényeg, és MS-éknak nemigen akad gondja a normális Exchange támogatással.
-
zolikaDB
veterán
Nekem volt 3db 3GS-em, most van 2 hete 4-esem. (öcsémnek 4db)
Gari lejárta előtt mindig befáradtunk a T-be, h pixelhiba van kérem, ill. másodjára pici repedés a SIM nyílás mellett, harmadjára volt komolyabb (nem jelentkezett fel hálózatra), és mindig cserélték újra, újraindult garival. A 4-esnek is 1 év garija van.
Strapabíró tokra hogy keressek angolul? -
-
peugeotmate
őstag
Az a neve, csak jelzésértékű volt, hogy melyik program miatt van két ID-m. Már letöltöttem rég, korábbi frissítéseknél nem volt gond. Az AppStore-ból nem hajlandó frissíteni amikor az update feliratra nyomok.
Nálam az iTunes nem látja, hogy kéne frissíteni bármit is.Hol kéne keresnem? Vagy rakjam újra, más megoldás nincs?
-
Keksz
senior tag
Na, a végén rossz radiogombot válaszottam, azaz mikor már a telefonon beállítottam pár dolgot az iTunes-ban sikerült a "continue" -ra klikkelni úgy hogy be volt pipálva restore backup XY :-)
Most másolja vissza a telefont. Utána jön 1 új restore és figyelnem kell ne basszam el.
-
nord_
veterán
Keksz,
Nézd meg jobban a két screenshotot: az egyik iOS5 a másik iOS6. Összevetés volt a két oprendszer energiahasználata közt.
Hogy hogyan jön össze? A napi két óra használat jelentős része telefonálás, a maradék pedig email, rss-feedek, néhány alkalmazás, minimális böngészés. Nem nézek videókat 3G-n és nem játszok- YouTube-ra, hosszabb internetezésre este az iPadet veszem elő.
Okuyama,
ha töltőre teszed, akkor ilyen screenshotot tudsz lőni: -
baro130
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest