- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
defymoto
senior tag
-
hemo
tag
Nem látja úgy sem sajnos ha szinkronizálom.. de visszaraktam a régi telefonba kártyát és kijelöltem 2 számot, hogy kártyáról menjen vissza iphone és úgy sem látja az autó.. he lesz jb akkor ezt lehet majd állitani szerinted?
azért azt hittem, hogy legkomolyabb telefonban ez már megvan oldva.. -
hemo
tag
brrr kicsit bonyolult volt, akkor telefonkártyára nem ment számot?
csak ha lesz ios7-re jailbrak, de utána tudok?
és ha átrakom a kártyát egy régi telefonba ahol lehetett választani és visszarakom akkor is kiszedi a kártyáról?
megmondom miért érdekelne, tudom, hogy ilyen hülye probléma, de az autóm igy nem látja a telefonszámokat..
régi telóban ha belőttem, hogy kártyára kérem azokat látta ez üres névjegy tárat lát -
törölt tag
Nincs ekkora mákod, így nincs probléma továbbra se.
Alapból nem lenne bosszantó, viszont amikor bebugol, akkor alvás közben éjszaka 30 vmennyi százalék megy le, egyébként meg csak 3. Ami azért nem mindegy..
Egyelőre úgy néz ki most jó, iCloud pedig off, amúgy sem nagyon használtam. De azért utánajárok külföldi fórumokon is, hátha valaki már tapasztalt hasonló hibát. -
törölt tag
na ja, elsőre furcsa nekem is, de ha belegondolsz jóóó sok mentés van ott az iCloud-ban (nekem most 2,5 giga), és egy kis valami is elég..
nord_: az a baj, hogy a helymeghatározás nálam alapból teljesen off, így hiába lenne alkalmazás ami azt akarná használni, le van tiltva.
-
törölt tag
-
Nescafé
őstag
Nincs rajta jailbreak.
Gyárilag független ezért kérdeztem.
Telenor volt benne, én most Telekommal használom
Csak az a gondom vele hogy kicsit ütött kopott a készülékem, nem tudom érdemes-e egy komplett házcsere esetleg....?agabe: Ezt kerestem csak valahogy nem találtam meg.
-
Mela Kehes
addikt
A kompatibilitást mindig kiírta, rögtön az első rádugásnál. Nem merem a gyári kábelt rátenni a szivargyújtósra, nehogy aztán annak is baja legyen. Kár, hogy nincs gyári autós töltő.
A 4-eshez való viszont működik, csak ahhoz plusz átalakító kell, az meg plusz egy hibaforrás. -
-HajTömeg-
őstag
Még egy kérdés,nem találtam iphone alkalmazás totyikot...
Olyan billentyűzetet keresnék,mint droidon volt a smart keyboard.
megnéztem iphone-nál ilyen néven más program fut.
A lényeg,hogy legyen benne saját szótár, -ami tanul, ki lehessen kapcsolni az automatikus javítást,de ajánljon szavakat és tudjon T9-es formát.ID létrehozásánál mutat egy 65 oldalas szerződést és nem akar továbblépni.
Ezt végig kell nyomkodnom? -
kolanda
tag
Kösz, első benyomásra nagyon jónak tűnik. Ráadásul ingyenes, és reklám-mentes.
Az ilyen magyar nyelvű, must-have kategóriás appok nincsenek valahol összegyűjtve? Ilyen budgeting appot fél óráig kerestem, és legalább 5 öt kipróbáltam, de a Koinról egy árva betűt nem találtam eddig -
Ragnar95
félisten
-
xors
senior tag
mondom írtam a fejlesztőknek de még egyenlőre csak egy gép választ kaptam hogy átment az e-mail. de még régen androidon írtam nekik, egy probléma miatt, akkor egy hónap alatt javították és jött a frissítés
szerintem ez csak gyorsabb lehet már
kabalthenbk smartcity mennyire pontos? lehet énis kipróbálom -
agabe
addikt
Tényleg fölösleges...ennek a 8 óra valahány percnek minimum a felében (vagy inkább többen) nem volt használatban a teló, csak valamelyik progi pörgette háttéreben alacsony fordulaton a procit kijelző nélkül félálomban amivel kijöhetnek ilyen értékek (kipróbáltam egy csendes hétvégén ..2 nap alatt 10 órát valamivel meghaladó használatot írt, persze sokkal kevesebb volt a valós).
A teló átlagban 4-5 óra közötti használatot bír 1 - 2 nap alatt (ez függvénye pl. a jelerősségnek is ahol használatban van) akkor ha nincs benne játék, vagy pl. térképes navigáció.
Minden egyéb jelentősen eltérő érték csak látszat. -
privacy99
senior tag
Tegnap én is használatba vettem a reduce motion lehetőséget, hát úgy érzem ezt már rég meg kellett volna tennem. Olyan szinten gyorsabbnak tűnik a telefon (nem kell megvárni az olykor több másodperces áttűnést), hogy hihetetlen. Így sokkal jobban tetszik. Plusz akksiidőben is jobb lesz gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest