- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Timyyy #167029 üzenetére
1. Csinálj neki külön fiókot! Tisztább!
2. Wifi kell hozzá, meg sim kártya.
3. Bejelentkezel az apple id-del a telefon "installálásakor" és vagy visszaállítod biztonsági mentésből, vagy beállítod újként akkor meg be kell húzogatnod az iCloudnál, hogy mit szedjen le, mint amikor az importálást kapcsoltad be.
4. link
5. Semmire igazából, ha egy apple id akkor ki kell kapcsolnod pár dolgot. Pl ha frissítesz az egyiken akkor ne töltse le a másikra ugyanazt a frissítést. Én inkább csinálnék neki is egy apple id-t, mint az első pontra írtam.
6. Borítékolom, hogy nem fogod használni.
Mindegyik appnál mást tud, ezt ki kell tapasztalni.
-
iMarcus
csendes tag
válasz
Timyyy #147642 üzenetére
Annó angol töltős iPhone 5C-t vettem hazai boltban, így adtak mellé itthon is használható usb-s adaptert, nálam az csinálta ezt, meg a Powercube elosztóm 2 usb portja is ugyanezt produkálja, engem is érdekelne miért van ez. Ja és ha a Powercube-ba dugom a gyári apple usb adaptert és abba a kábelt úgy jól tölt, nincs ilyen jelenség.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Timyyy #137958 üzenetére
Ahhoz képest még ~10 hónapig elviselted akkor...
Nekem van/volt több Nillkin szilikon tokom, és egy sem sárgult még be, bár folyamatosan nem volt a telefonon 1 évig egyik sem az biztos. De szerintem ha 3 hónap alatt az is besárgulna, nem nagy összeg azt az ~1500Ft-ot kiadni érte megint.
-
törölt tag
válasz
Timyyy #137857 üzenetére
Én ilyet vettem egy hónapja kb, bár akkor egy ezressel olcsóbb volt, meg is lepődtem hogy most ennyivel drágább.
-
w333
félisten
válasz
Timyyy #137857 üzenetére
Inkább valami tartósabbat keress ... ez biztosan jó
Főleg a garancia miatt én inkább itthon vennék ilyen kábelt !
-
-
tomcsi23
veterán
válasz
Timyyy #136601 üzenetére
Hehe, itt is érik már a csere.
Amúgy érdekes, hogy kb 60-70 % körüli meglévő kapacitást jelez általában, most eléggé lehúzta.
963 ciklust ír, de ha fel van töltve, akkor azért egész jól bírja, 40 %-nál csak fotózás, full fényerő, vagy navigáció használatakor kapcsol ki, jellemzőbb a 20-30 % inkább. Nyugis fényviszonyok mellett még 10 %-alatt is használható. -
Noxy
veterán
-
den89
tag
válasz
Timyyy #136219 üzenetére
Szia!
Jó kérdés, én nem is ismertem ezt a syncios nevű programot. De az SE-hez én az iTools-ot használom az (iTunes-on kívül) és simán pakolok ide-oda rajta mindent. Jobb ilyen téren sokkal, mint az iTunes, nem kell szinkronizálgatni, meg ilyesmi.
A videót viszont pont iTunes-on keresztül teszem fel. Belemegyek az alkalmazásokba, ott megkeresem a VLC-t, és oda másolom be a videót. Plusz utána azt hiszem szinkronizálásra is rá kell menni... Ez nem biztos. Így telón a VLC-be belépve már ott is lesznek a videók, és ugye hál isten, most már AC3 is van az ingyenes VLC-ben, tehát gond nélkül lejátszik mindent.
-
agabe
addikt
válasz
Timyyy #136090 üzenetére
Ezek alapján a kérdéseim:
Mi a baj a gsm boltokkal? Egy megbízható sincs köztük?
Olyan nincs aminél újra indul a garancia az első évben történő meghibásodás esetén. Csak szolgáltatónál közvetlenül, vagy hivatalos apple reseller, partner üzletekben vásárolva. Apple.hu -ról vásárlás esetén nem most nem tudom hirtelen, de majd megírja aki fixen tudja.Mik a hivatalos apple partner üzletek? Hol találok róluk listát?
viszonteladókHogy megy velük az ügyintézés?
Általában bemész, leadod a hibás készüléket és 3-5 napon belül kapod a cserét, vagy ha kisebb hiba akár helyszínen pár perc alatt is javítják.
Szolgáltatónál is leadhatod a készüléket ha ott veszed, az közelebb lehet hozzád, de hosszabb ideig tart (2 hét kb.)
Korábban írta valaki postázni is lehet hivatalos szervizbe:
Elküldöd vaterafutárral az Almáriumnak (előtte érdemes egy mailt dobni nekik), ez 890ft, 150e-ig biztosítva. Utána ők visszapostázzák a másik készüléket egy hét múlva, körülbelül 2ezer forintért.Ha mondjuk szolgáltatónál veszem (voda) egyösszegben, akkor is x idő után ki tudom függetleníttetni velük?
Igen, jellemzóen a hűségidő lejárta után.Milyen garancia opciók közül lehet választani? Egyáltalán ki adja? A cég/szogáltató akitől vettem? Plusz még az apple is? Melyik hogy működik
Alpból bárhol veszed (akár külföldön) 1 év világgari tuti van rá. Nem indul újra.
Ha hivatalos resellertőlm szolgáltatótól akkor az első évben történő hiba esetén újraindul a gari,ha a második évben lesz hiba akkor pedig szavatosság van érvényben, de általában azzal sem szoktak szórakozni. -
hemaka
nagyúr
-
válasz
Timyyy #135806 üzenetére
az s7 edge minden iphone-től jobb akkumulátoros üzemidőben, csak a 6 plus és a 6s plus van a közelében, a többi felejtős ahhoz képest.
az 5s-hez képest a 6 plus, 6s plus, de még az se is előrelépés lenne akkumulátoros üzemidőben számodra, nem is kicsi.
az 5s-től nem csak az s7 edge, de még az attól gyengébb s7 is jobb akkumulátoros üzemidőben. -
vasi89
őstag
válasz
Timyyy #135799 üzenetére
anno én is gondolkodtam az s6-on de valahogy nem tudok megbarátkozni a samsunggal
amúgy én az i6 formáját sose szerettem de az SE nekem kicsi de igazából semmi nincs ami tetszene szóval marad ez. Viszont az s7 sem jobb, most papíron lehet több mindent tud de nagy része csak parasztvakítás sajnos.
-
w333
félisten
válasz
Timyyy #135799 üzenetére
Ha nem zavar hogy kopik a home gomb, gyengébb az akku, a kijelző nem teljesen homogén, és a rendszer kissé akadós ... akkor nyugodtan megveheted azt is !
De előre szólok hogy tok nélkül nem fogod tudni használni a telefont az Edge kijelző miatt, ugyanis akaratlanul is lefogod a kijelző szélét a tenyereddel és ilyenkor nem érzékel, ezért kell rá egy vastagabb normális tok, csak gondoltam szólok hogy ezekkel azért legyél tisztában !
-
Ragnar95
félisten
válasz
Timyyy #125347 üzenetére
iTunesban rámész a telóra>restore backup és ott kiválasztod a legutóbbi mentést vagy pedig visszaállítod a telefont gyárira beálltásokból/iTunes restore-al, majd aktiváláskor kiválasztod,h visszarakja az új mentést.
A telón jelenleg lévő adatokat mindenképp elveszted sajnos, hacsak iBackupBottal nem rakod át őket a régi teló mentésébe. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Timyyy #106643 üzenetére
Csak azt írtad korábban, hogy 32GB-os, csak azért jegyeztem meg. A függő/független dolog meg azért lényeges az ár szempontjából, mert ugye jóval többet ér egy független telefon.
Ezt inkább érdemes lenne megnézned.radi8tor1: Mi alapján döntitek el, hogy egy szakmai ( de akár off) topikban maradhat vagy nem egy hardveraprós link? Mert a legtöbb esetben törlésre kerülnek.
-
Kicsirics77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest