Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timyyy

    őstag

    Segítsetek egy kicsit mert több 1000 garihoz kapcsolódó hsz elolvasása után elég szép káosz alakult ki a fejemben.

    Először is a cél: decemberben fogok majd ÚJ i6S-t venni magamnak (64GB gold vagy rosegold). Ha bármije meghibásodna, a lehető legegyszerűbben és legkevesebb anyázással a boltban akarom elküldeni akár cserére akár javításra, úgy, hogy a gari időtartama újrainduljon.

    Vodás vagyok. Olvastam ilyen olyan hivatalos apple partnerről meg gsm boltokról, ugye az árak között sokszor 40-50 ezres különbség is van, és mivel nem vagyok tele pénzzel, sokat számít.

    Vennék akár vodás függőt is (ha mondjuk egyszerűbb velük gariztatni), a cél úgyis az, hogy a hűség lejárta után beviszem nekik függetlenítésre. De akár egyösszegben is megveszem ha nem találok jó havidíjast, kicsit meg van kötve a kezem úgyis mert flottás vagyok és az is akarok maradni. Ezért is lesz szó decemberről, addigra összejön az ára.

    Ami még fontos: ajkai vagyok, 180 km-re BP-től, ezért minden problémával nem tudok odaszaladgálni, és szervízre se nagyon tudom felvinni egyik héten, aztán meg másik héten újra utazhatok fel amikor készen van. Arról nem is beszélve, hogy esetleg nem sikerüllt jól és újra meg újra fel kell vinnem. Ez csak valami óriási probléma miatt jöhet szóba, akkor is egy ismerőssel küldeném el, van olyan, ahol ezen problémáznak? Veszprém és Székesfehérvár még ésszerű távolságban van, vagy Győr, Szombathely, nem tudom melyik városban milyen szervizek vannak.

    Ezek alapján a kérdéseim:
    Mi a baj a gsm boltokkal? Egy megbízható sincs köztük?
    Mik a hivatalos apple partner üzletek? Hol találok róluk listát? Hogy megy velük az ügyintézés?
    Ha mondjuk szolgáltatónál veszem (voda) egyösszegben, akkor is x idő után ki tudom függetleníttetni velük?
    Milyen garancia opciók közül lehet választani? Egyáltalán ki adja? A cég/szogáltató akitől vettem? Plusz még az apple is? Melyik hogy működik?

    Bocsi ha hosszú lett, de remélem lesz aki válaszol. 1x átvertek használt telefonnal úgyhogy soha többet nem veszek így, ez fel sem merül, főleg ekkora értéknél.

Új hozzászólás Aktív témák