Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Mii? Jól látom hogy AppStore-ban nem működik a fejlecre bökés b4-ben? De gáz
-
mondomén
őstag
Hogyan tudom egyszerűen átírni itunes-ba a zenéim elérési útvonalát? Megváltam az egyik HDD-től és most más lett a meghajtók neve... Ugyan ott vannak a zenék csak már nem a G-n, hanem az E-n.
Valami ötlet? -
Xero
nagyúr
válasz mondomén #7554 üzenetére
iTunes Music Library.xml-t megkeresed. Ctrl+F a G-re a teljes eléréssel, majd cseréld E-re teljes eléréssel.
PL: Ctrl+F G:/Downloads/Music/ és csere E:/Downloads/Music/(#7555) Malachi: Azzal csak az a gond, hogyha több helyen is tárol, akkor nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Nem tudom, hogy másnak így van-e vagy volt-e róla szó, de azt vettem észre, hogy az automata fényerőállító csak világosítja a telefont. Ha újra sötétbe teszem, hagyja a vakító fényerőn. Újra lezárásnál magához tér, de használat közben nem. Ez másnál is így van?
5.1.1 - 4S
[ Szerkesztve ]
-
legenda
mennyit vársz vele, miután sötét környezetbe kerül?
mert nálam ios 6 beta 3/4 óta, szépen lassan veszi vissza a fényerőt! hirtelen úgy tűnhet, hogy nem veszi vissza, pedig szépen lassan mászik vissza a csúszka!
ja, közben szerkesztetted, és látom, még 5.1.1, ott még nem az automatát használtam...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dabgergo
őstag
A Gmail alkalmazásnál abban a másodpercben jön az email értesítés ahogy megérkezett a levél, ezt nem lehet beállítani a gyári Mail-re is? (Ott asszem 15 perc a legsűrűbb az email csekkolásra, vagy ezt rosszol értettem?)
-
Sur1G
aktív tag
A másik kérdésem, amiről írtam pár napja, hogy leejtettem a telefont és a hátsó üveg mintha kicsit kilazult volna és zörög, ha kopogtatom meg ha szorítom a telefont. Néztem videókat, hogy a hátlapot az alsó két csavar segítségével lehet levenni. Szerintetek, ha kicsavarozom és megpróbálom újra ráilleszteni segíthet rajta?
-
-
Hooper
őstag
Kicsit off kérdés (bocsi h itt is de SOS lenne megoldanom mert kepeket kene prezentalnom Ipadről)
-
senior tag
Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdezem-e meg . De érdeklődni szeretnék,hogy a gevey sim ha 4.3.3 szoftverrel van használva, azt cfw-vel felfrissítem,úgy hogy csak a szoftver frissül , de a baseband szám nem változik.Akkor lehet használni azt a geveyt vele vagy másikat kell venni?
-
Újbuda
csendes tag
Honor 8
-
senior tag
válasz manchester85 #7573 üzenetére
OK, esetleg privátban megköszönném ha megírná valaki...
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #7512 üzenetére
Nekem is összeomlik, sőt a Chrome is, és néha a Dolphin is, és a fórum asztali nézetben is.
iPhone 4, iOS6 beta 4[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Igen, erre rájöttem... De miért? Más motorral nem lehet browsert írni?
Ja és, a cúnya májkroszoft HTML 5 test oldala bár bejön, de pl a speed reading résznél már nem lehet a startot megnyomni.
Igaz, 5.11 alatt sem ment.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Kicsirics77
veterán
nemááááá
hát már ez is.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
dabgergo
őstag
Az miért van h az iPad-re letöltött új app-eket felrakta iPhone is az iTunes amikor csatlakoztattam? Mit kell csinálni h külön kezelje a két készüléket?
-
zzeN
aktív tag
Hopp hopp!
-
bobooo
addikt
válasz manchester85 #7583 üzenetére
-
whitezo88
nagyúr
egy kommentelő még tartja a reményt: akár az 5g Shuffle/Touch is lehet!
bár a New iPad után nem csodálkozom.
iPhone 4SS talán nem lesz...
én 4G-t adtam volna neki névnek mert LTE lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
szerintem new iPhone 4 lesz a neve, mert ez lesz a 4. olyan iPhone, amineki merőben más lesz a külseje-dizájnja NC...
► més que un club ◄
-
irgum
addikt
Azért ne legyél ilyen pesszimista, túl fogod élni. Örülnék ha 5 lenne, már csak miattad is, akinek hiába magyaráztuk, hogy teljesen logikus ez a név választás is. A tied okfejtés is logikus volt, nem azt mondom.
-
szekfizsolt
senior tag
És akkor 12.-én jön a végleges iOs 6 is???
( Lehet, h. 4s+ lesz a neve )
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bobooo
addikt
válasz szekfizsolt #7588 üzenetére
nem biztos, valósínű rá pár napra fog jönni csak
-
manchester85
veterán
Semmi logika nincs benne, hacsak az nem, hogy a nép már igy nevezte el, így marketing szempontból jó döntés lehet. Ha egy készülék sorszámot kap, akkor az azt jelenti, hogy hanyadik készülék a sorban. Az meg, hogy 3G-3GS 4-4S.. tehát 5 egy óriási marhaság. A 3G egy technológia, iPad-ből is van 3G, mégse jött utána 3GS... Az a nagy helyzet, hogy az Apple mar a 4S-sel elb*szta ezt az egesz számozást. Jobs forog a sírjában szerintem.
i6 Silver
-
irgum
addikt
válasz manchester85 #7590 üzenetére
Látom nem tudsz leállni! Majd meglátjuk 12.-én, mi lesz a neve.
-
norbi2010
őstag
válasz manchester85 #7590 üzenetére
Valszeg úgyis mindenki iPhone 5-nek fogja hívni,mint az új iPad-et iPad 3-nak.
-
-
irgum
addikt
válasz manchester85 #7593 üzenetére
Már egyszer írtam neked, most ujjra leírom de nem fogok vitázni. A névnek mi a frászért kellene mindig utalni arra, hogy hanyadik iphone? Mi van ha most változik a helyzet és semmire nem utal az 5? Miért ne léphetnék ezt meg, hisz az emberek ugyis így fogják hívni, mert eddig a max szám a mi a névben volt az a 4 (ha nem lesz 6 a neve). Miért ragaszkodsz a logikához? Apple = egyszerűség. Én ujj ájfon, vagy iphone 5 neveket tartom valószínűnek.
Nem muszáj válaszolni, nem akarok vitázni ujjra veled.
-
manchester85
veterán
Mert ilyen világot élünk. Minden utal valamire. Ha lesz bármilyen következetes ok,amiért iPhone 5 lesz a neve, azt elfogadom. De nem az előző modellekből tévesen kikalkulálva, ahogy a fél világ csinálja... Hívjuk a következő iPhone-t traktornak. Miert kene hogy arra utaljon a név, ami?
i6 Silver
-
bobooo
addikt
válasz szekfizsolt #7595 üzenetére
az h szept. 12.-én bemutatják nem azt jelenti h már meg is lehet venni..
-
irgum
addikt
válasz manchester85 #7596 üzenetére
Istenem add, hogy iphone 5 legyen neve!
-
irgum
addikt
válasz manchester85 #7599 üzenetére
Egyébként ha mindenben logikát kéne keresni, akkor "apple smartphone 6" lenne a neve, minek ilyen szó hogy "iphone"? Szerintem egyedül maradsz itt a véleményeddel, az 5-ös a legjobb név az ujj szifonnak és kész.
Szerk: Befejeztem a témát, elnézést de nem tudtam megállni a reagálást!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest