- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Elindult a One UI 7 béta program
- Felminősítettek több Pixel telefont
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Pfuuj
-
Fecó 11
tag
Nem azt közölte a Samsung hogy az S25 széria minen tagja Snapdragont fog kapni? Vagy rosszul emlékszem, vagy megint a szokásos....
-
Szena67
tag
Reszkess EU, exinos újratöltve.
-
doooo
veterán
Jéé, pedig itt mindenki elhitte, hogy márpedig nem lesz ilyen, mert "nagyon rossz a kihozatal a saját gyártósorokon"...
Aztán most meg lehet, hogy mégsem. Érdekes, nagyon érdekes.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Hát ez szomorú, főleg hogy most gigantikus szakadék lesz a két SoC között.
-
Na mi van, soha nem adják fel?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
babkukta
senior tag
Persze hogy nem, drága az SD Elite, jobban megéri a sajátot bele tuszkolni Egyébként szerintem alapvetően nem rossz ötlet, hogy nem szállnak ki ebből a bizniszből, csak nem a csúcsszériát kellene ezzel szétbarmolni. Igaz, eddig is vették az Exynosos cuccokat is, még ha nem volt túl jól sikerült, akkor is. Igazuk van
Üdvözlettel, Tibi
-
TomPack
őstag
Az a baj, hogy a csúcsszériából sok-sok millió darabot adnak el! Most nem akarom kiguglizni, de iPhone darabszámaival van egy nagyságrenden a dobogó tetején a Samsung!
Náluk minden más gyártó jóval kevesebb csúcsmobilt értékesít!
Szóval a szűk keresztmetszet a TSMC gyártókapacitása, mert ő sem tud végtelen darabszámot legyártani... Főleg ha az Apple többet fizet a kapacitásért!
És igen, lehetne máshol is gyártani, de mint a cikk is említi; az Exynos-al is szenvednek a Samsung saját gyártósorain, nagyon sok a selejt.
Taiwan és a csipgyártás nagyon ott van a szeren, nem véletlen fáj rá Amerika és Kína foga is.
Egyelőre a Samsung is rá van szorulva.
Ha csak SD lesz, akkor biztosan nagy áremelés lesz!Szerk; mondjuk ha nagyon rossz marad az Exynos kihozatali aránya, akkor a selejtet is ki kell valakinek fizetni! Vagy lehet eladják majd Celeron 2500-nak az A-szériába?
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Egyébként meg az idei S24FE-be is lecsavart órajelű Exynos 2400-ak kerültek!
Semmi sem megy a kukába, a tavalyi rossz kihozatalt ilyenkor dobják piacra. Így születik, és nyer értelmet az FE-széria! -
vicze
félisten
-
janeszgol
félisten
Ha nem is jo az Exynos 2500 kihozatali aranya, annyira biztos jo, hogy a ket kisebb csúcs csak Europaban azt kapja.
Amugy a cikkben levo szamok eleg gyengek. Most kijonne ezzel a cpu teljesitmennyel az S25, ami indul mondjuk 350-370 ezerrol, hat az S24 FE jobb vetel 300 ezerert. Alig gyengebb es joval olcsobb. -
gulupeti
senior tag
Az ilyet büntetni kellene világ szinten, hogy ugyanazon a néven eladnak egy terméket különböző hardverrel. Szégyen. Mi ez, ha nem a vásárló tudatos átverése? Samsung már tizenéve is ezt csinálta a tv-jeivel is. Volt benne saját panellel szerelt verzió és AUO paneles is, a különbség csupán annyi volt, mint a Trabant meg a Mercedes között...
-
Szena67
tag
Ha jövőre Európába jönnek jó áron, akkor nagyot tarolnak a Vivo/Oppo/Realme/Oneplus/IQOO/Xiaomi csúcsmodellek snapdragon és meditek vassal. Csak a mazochisták vesznek majd exinost.
-
Kacsakompot
kezdő
Dehogy. Az emberek 90%-a biztosan nem tudja és fogalmuk sincs milyen CPU van a telefonjában. Ennek meg a 20%-a azt sem tudja mi az a CPU egyáltalán eszik vagy isszák.
Rohadtul nem fogja befolyásolni az eladásokat eddig sem tette.
Az meg nem számottevő, hogy itt fórumon egy páran nem vennének Exynosal telefont....[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz Kacsakompot #18 üzenetére
Nem tudja, csak miután állandóan szétkapcsol, szakadozik szar a térerő és nem vesz többet Samsungot...
-
Lajmund
őstag
Legalább az ultrába a rendes lesz a többi nem számít
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
belashx
senior tag
Azok az idők már elmúltak szerintem.
Az S20+ már nem csinált ilyeneket, sőt, szerintem az S9+ sem. S7e még idegesített vele, de ott se térerő probléma volt, "csak" jött az sms a nem fogadott hívásról.Nem tudom, mit csinálnak ott a háborgók a telefonokkal, de ez a teljesítmény is mindenre elég lesz. Persze nem mondhatják el a tulajok, hogy az enyém a legnagyobb, a leggyorsabb, az én apukám erősebb, stb...
Persze nehéz megszabadulni a régi beidegződésektől. Ez olyan mint autóknál a "3 F"-es szabály. Vagy abban van valami?"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
adamklark
senior tag
Én sem értem ezeket a visszatérő toposzokat. Nekem s8 óta semmi bajom ezekkel. Inkább azzal hogy a snapi és exynos ugyanannyiba kerül pedig objektíven több dologban jobb a snapi. Nekem volt exynos és snapis Samsung telefon és snapis egyértelműen jobb (a legtöbb esetben) de nem olyan szinten hogy minden egyes Samsung topicba végig kell sírnom az életem.
-
gulupeti
senior tag
Valóban elmúltak volna? Az aktuális generációt is érinti, de még ha nem is érintené sem lehet figyelmen kívül hagyni azokat a tényeket, hogy azonos vagy drágább áron kapsz egy gyengébb hardverrel szerelt telefont, ami jobban melegszik, többet fogyaszt, rosszabb lesz az üzemidőd, stb.
-
vicze
félisten
Nem múltak el. S22-ről csak ezért váltotamm 23-ra...
Tök hidegen hagy a teljesítmény."Nem tudom, mit csinálnak ott a háborgók a telefonokkal"
Használjuk...Ez ez nem a kinek nagyobb dologról szól, hanem hogy milláért egy lényegesen gyengébb terméket kapsz, hogy a hülye vásárlókon csináljon extra profitot.
USA és Dél-Korea miért is kap kizárólag SD-t?
-
belashx
senior tag
Sértegettem én bárkit is?
Nem őriztünk együtt libákat, szóval légy kedves hasonló hangnemben fogalmazni legközelebb. Nem kis ovis vagyok, aki azt se tudja, mi fán teremnek a műszaki dolgok. Olyan vagyok, aki mindennek utánajár, pontosan tudja mi-mit jelent, és mit kap a pénzzéért, valamint nem sír a vásarlás után, hogy ez se jó, az se jó.
Úgy alakult, hogy 2010 óta Samsung telefonokat vásárolok pár évente, mert tetszik a rendszer, megszoktam az általuk nyújtott szolgáltatásokat, így nem volt okom elpártolni tőlük; cserébe tudom, mire számíthatok. Van, ami papíron jobb, szebb, de nekem tökéletesen elég, amit a Samung nyújt. Ha íg, lesz,.majd keresek másikat.
Azok vajon mennyire dőlnek be a marketingesek maszlagjainak, akik csak azt nézik, melyik gurít többet Geekbenchben, Antutuban, melyiknek több pixeles a kamerája, melyikben van több memória...? Róluk mit mondanál?
.[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
dnelb
veterán
Nem kis ovis vagyok, aki azt se tudja, mi fán teremnek a műszaki dolgok. Olyan vagyok, aki mindennek utánajár, pontosan tudja mi-mit jelent, és mit kap a pénzzéért,
dehát nem tudod, különben nem írnál ekkora hülyeségeketEz nem csak marketing, hanem az exynos tényleg hulladék a snapihoz képest, lásd exy2200 széria. Melegedés, throttle hamar, térerő gondok, gyenge modem. Az exynos 2400 jobb lett, de még mindig a snapi alatt van mindenben. Mindezt azonos áron. Ezért mondom, aki ennek tapsol, az hülye. Adják olcsóbban, úgy lenne korrekt.
-
belashx
senior tag
Céges kártya van/volt a telefonjaimban(S9+, S20+5G, S23U) és nem csak dísznek. Elhiheted, ha hívásproblémák lettek volna, akkor váltottam volna.
S24-gyel nincs tapasztalatom, így erre nem tudok mit mondani.@vicze:
Én is használom a telefonjaim, és nem éreztem, hogy mennyire lassúak. Játék nuku, az meg hidegen hagy, hogy 0,2 másodperccel később nyílik meg valami, vagy alacsonyabb az Antutu (vagy bármi más eredmény)Persze, bizonyos fokig értem a felháborodást, de tények, és gyakorlati tapasztalat hiányában ne temessük már azt az Exynost, amit "élő ember nem fogott még a kezében". Értem én, hogy nem alaptalanok a várakozások, de amíg élünk, remélünk.
Van 2 átlagJóska kollégám, és tökéletesen elégedettek az S22U-jukkal.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
so_ha
senior tag
Ice Universe szivárogtatásai a leghitelesebbek:
-
janeszgol
félisten
Kizártnak tartom. Már ott tartunk (sőt, ez mindig is így volt), a Xiaomi hamarabb kifizeti az SoC-t, mint a Samsung.
Biztos vagyok abban, hogy Európában Exynos lesz az S25 és az S25 Plus is. Azért, mert a kihozarali arány idővel javul, és ha a bejelentés napján még nem, de pár hét csúszással megjelennek majd a telók, ott is nyert a Samsung az időn picit. -
doooo
veterán
Minek a konkrét számai? Miről beszélsz? Most először látsz korai gyári tesztről készült benchmarkot? Mert ha nem, akkor illene tudnod, hogy semmiféle konkrét számok nincsenek itt.
GSMArena cikk végén ( [link] ):
"As far as the scores are concerned, we suggest you don't read too much into those. This is obviously a pre-production sample, so comparisons against the Dimensity 9400 and Snapdragon 8 Elite chips are pointless at this point."Snapiról is, Dimensityről is voltak korai számok, amik nagyon nem olyanok voltak, mint a mostaniak. Mindig ugyanígy van.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Dehogy hitelesek. Elég lenne ugyanerre a témára visszakeresni a korábbi tweetjeire. Mindig össze-vissza beszél, aztán minél közelebb kerülünk a premierhez, annál jobban kezdi finomhangolni ezeket. De minden más leakster is ugyanezt csinálja.
Se a kamerákkal kapcsolatban, se semmiben nem szokott hitelesebb lenni másoknál. -
Szena67
tag
Szemüvegben sem látom az exinost a listán.
[link] -
doooo
veterán
Miből vegyek vissza? Azt hiszed, hogy a trollkodásod, meg az ócska haterkedésed megengedett mindenhol, minden mennyiségben? Meg a személyeskedéseid?
Pedig elég sűrűn eltűnnek a kommentjeid, odafigyelhetnél erre, mert a végén jöhet a Szena68.
Most is csak terelsz, mert szénné égetted magad megint. Ultragáz.[ Szerkesztve ]
-
Szena67
tag
Alig várjuk, hogy meglepj bennünket fogyasztókat, hogy nem a szokásos lehúzás jön Európába és akkor nem kell sem személyeskedned sem pedig magyarázni a samsung bizonyítványt. Ha valami jó minőség azt az emberek megveszik, de ha folyamatosan hülyének vannak nézve azt nem szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Gitáros topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rocket League
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.