Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
Örülnék ha a Telenor végre az 5-öt felvenné már a készülék listára.
Intel & ATI
-
Kicsirics77
veterán
válasz DonThomasino #8151 üzenetére
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Topikgazda
válasz DonThomasino #8151 üzenetére
Miért lenne 200 minimum? Pont azért, amit írtam... tegnap délelőtt még 193 volt a 4S, hisz az volt a csúcsmodell. Azt este visszatolták 180-ra. Így az új kapná elvileg a 193-as árat, de szerintem több lesz.
Most néztem, új nano is, ugye 149 dolcsi kint (Apple-nél az itthon 149 euro), és mégis itthon store-ban bakker 58 ezer forint, ami középárfolyamon ~204 eurora, vagy 263 dollárra jön ki. Ez elég meredek, akkor vajon az új iPhone mennyi is lesz?
Szóval remélem, inkább az ipod ára realizálódik, mert így még a dollár = euro árazást követve is nagyon meredek...
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz Kicsirics77 #8154 üzenetére
Ugyanaz csak méretben van különbség?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Topikgazda
válasz DonThomasino #8162 üzenetére
Persze, mert tegnap levitték az árakat, mint írtam. T-nek muszáj lesz csökkenteni a napokban...
Def26: és akkor szerinted kb. 10k-val lesz drágább magyar Appstore-ban, mint a 4S? Kétlem, de legyen igazad...
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz DonThomasino #8159 üzenetére
igen
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
DonThomasino
veterán
Nem tudom ki hogy van vele engem meggyőzőtt
váltanék szívesen, mondjuk a háttértár miatt egy kicsit
szomorú vagyok. Szerintem illett volna növelni.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Def26
félisten
Tényleg igazad lehet. Még pár hónapja mikor megjelentek az új macbook -ok írta asszem handrás, hogy az apple nem szarkodik az aktuális árfolyamokkal hanem valamihez mérten meghatároz egy árfolyamot amitől nem tér el akkor sem, ha esik a forint és akkor sem ha erősödik. Azt írta, hogy éppen amikor ez meg lett állapítva nagyon szarul teljesített a forint, ezért szívás lesz az magyar árazással egészen addig amíg el nem jön az idő egy újabb árfolyam "határozáshoz". Valami ilyesmire emlékszem.
Ebben az esetben még az is érdekes lehet, ha mondjuk Ausztriában veszi meg az ember az új telót 679 euró -ért (egy kirándulás alkalmával).
Meg is van az egyik fele: [link]
"A fentieket végig lehet játszani az összes most bemutatott géppel, így számolja ki az Apple az árakat. Hogy miért lett drágább az összes új gép mint volt? Nagyon egyszerű a válasz, tavaly ilyenkor óta 20 százalékot ingadozott a forint az euróhoz képest (264-320 közt mindenhol járt), még örülhetünk is, hogy idáig nem emelte meg az árakat az Apple. Tavaly 275-280-as árfolyamon volt beállítva a MacBook Prók ára, ehhez képest volt már 320 forint is egy euró, ilyenkor az Apple benyelte az árfolyamból eredő veszteséget. (van miből benyelni mondjuk, de nem csinálják ezt a végtelenségig)
A lényeg, hogy sajnos a mostani árak bár tényleg húzósak, de teljesen korrektül lőtte be őket az Apple, nincs mit tenni, ez így is fog maradni, köszönhetően a gyenge forintnak és az európában létező legmagasabb áfának."
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Kicsirics77
veterán
válasz DonThomasino #8168 üzenetére
64 gb mire nem elég?
-
ittakary
nagyúr
válasz DonThomasino #8168 üzenetére
Ezt en en sem ertem...
-
Def26
félisten
Ha viszont új termék érkezésekor áraznak akkor visszamehet egy kicsit az euro=forint árazása is, mert még jelenleg viszonylag tartja magár a forint(még pár hónapig biztos).
Egyébként már csak 179.890Ft az iPhone 4s az apple.hu -n. Csökkent pár forintot.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pr0bi
senior tag
Áldom magam amikor megvettem 134e-ért (tegnap 129e-t írtam, tévesen) a 4S-t T-nél. Mindenre gondoltam de erre nem hogy ilyen pofátlanul megemelik az árakat. Ennyiért biztos nem vennék már telefont nem hogy i5-öt 200e-ért. Az anyaghasználat mindenképpen előnyösebb de csak ezt irigylem belőle, a többi említésre sem méltó. Bivaly gyors már így is a 4S, teljesen felesleges lecserélni csak a kicsivel nagyobb kijelző miatt ami szerintem már kényelmetlen is. Amikor elkezdtek játékot demózni rögtön az elején már akkor sejteni lehetett, hogy nem lesz itt semmi különlegesség. Aki játszani akar továbbra is azt mondom vegyen ps vitat vagy valami hasonlót mert ez nem arra való. Reménykedtem egy vezeték nélküli töltésben de hiába majd a köv. generációban...3-4 év múlva ugyan itt, amikor megjelenik az i6 vélhetően komolyabb újjításokkal fog szolgálni és elkezdik szándékosan butítani/kivonni a forgalomból a jelen generáció becses tagjait!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
m0ski
aktív tag
iPhone 4-en, iOS6 GM-el van Panoráma mód, vagy csak 4S-en elérhető?
-
Kicsirics77
veterán
hogy a rákba lehet feltenni a ios6 gm-et?
-
Kicsirics77
veterán
a shift+updatet tudom,rosszul fogalmaztam,honnan lehet letölteni?
namost a gm az a b4?
kicsit megkavarodtam
udid reg nincs
és a b4-el szívtam annó de már a b3 sem ment nem volt aktiválható[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #8182 üzenetére
Leszeded és shift+update, de ha nincs UDID reged, lehet szívni fogsz, mint ahogy már sokan, főleg B4-el, előtte nemigen volt gond.
Blaise: Mitől érdekes? Nem nagyon kell nagyobb grafikai teljesítmény a új iPhone-ba, mint az új iPad-ba.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali!
4S-en be lehet állitani, hogy nem fogadott hivásnál vagy email sms-nél villogjon vhogy? Hogyan? (most villipg a vaku ha hivnak azt meg hol kell kikapcsolni?)
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Kicsirics77 #8184 üzenetére
b4 =/= GM
Azért nem net az aktiválás mert nincs dev acc-ban felvéve a telefon, de aktivált telfonra (ios 5.1 vagy akármlyeik) shift + update-el felmegy.
-
Kicsirics77
veterán
aktivált 5.1.1 nél a b4-et tettem fel és azt írta hogy nem lehet aktiválni.
gondolom mert nincs dev acc,és ezáltal nem minősülök úgymond tesztelőnek/fejlesztőnek.
akkor ezekszerint a gm verzióval se nagyon erőlködjek?
jövő szerdán úgyis itt a végleges.(#8191) Csabee.: az lesz
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Kicsirics77 #8190 üzenetére
Szerintem várd ki a véglegeset.. nem éri meg bétákkal szórakozni 7nappal a megjelenés előtt.
Üdv: Csabee.
-
Blaise
veterán
válasz icecave #8193 üzenetére
Szerintem a legjobb ilyen app a Microsoft Photosynth
-
StLui
veterán
Csak ez butítja a felbontást, én is ezt használom egyébként.
más:
"Három különféle iPhone-t dobnak piacra, hogy így lefedjék a világ remélhetőleg összes hálózatát, a támogatási oldalt itt találjátok. Hozzánk nyilvánvalóan a "GSM/LTE in Europe, Asia and Softbank Japan" készülék jön."
Ezek szerint angol i5m jöhet, usa nemKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
szabopali
aktív tag
Régi mono zenéket szeretnék hallgatni. Gondoltam átkapcsolom monoba a jobb hangzás érdekében, de nem találom. Létezik ilyen stereo-mono kapcsoló, és ha igen hol találom?
szabopali
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
5.0 van az I4-en jailbreakelve. Ha frissíteni szeretném akkor simán update, vagy előtte restore?
Csabee.: Köszi, az már nem érdekel. Megveszem az alkalmazásokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest