Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #8447 üzenetére
És ehhez mit szólsz:
Vodafone Matrix 5 előfizetéssel 159.990 Ft
T-Mobile ikon 400 11890 Ft havi díj
Mozaik L 11890 Ft havi díj
A készülék ára: T-Pontokban és partnereinknél:79 900 FOké, te kiválasztottad a rád vonatkozó csomagot, ott épp pont nincs akkor lehúzás, mert kis csomag, és már nem tudnak hova. De egy közel kétszer akkora csomaggal 10k a kedvezmény? 75 ezer is volt a 4S a vodánál ebben a csomagban korábban. Tudom, mert apám aláírhatott volna, de mondtam neki, hogy várja meg az újat. Ehhez képest mire számítson?
i6 Silver
-
Tomate
veterán
Felraktam a 6-os iOS-t. Ami nagyon bántja a csőröm, hogy lecserélték a térképet. Ami nem is lenne baj, de így a jó kis google BKV útvonaltervezőt kb elfelejthetem, és ha az Apple USA határokon túli támogatottságát nézem tuti, hogy sosem jön vissza ez a feature.. Vissza lehet rakni valahogy a google mapsot?
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Ezt a progit telepítsd mindkét eszközre, ezzel lehet képeket küldeni. Ingyenes app!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DanielK #8452 üzenetére
Amennyiben használnak Dropbox-ot. Én speciel nem használok egyik eszközön sem. Ha egy kép, akkor iMessage, ahogy Manchester85 mondja. egyébként meg email. Mondjuk meg kell szokni, hogy a BT az Apple-nél nem arra szolgál, mint bárhol máshol.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kenny123
addikt
Valaki ios 6 alatt megnézné nekem az elveszett módot? Ki lehet kapcsolni a telefont, vagy dfu-ba tenni lezárt állapotnál?
Köszi
Valamint, ios6 alatt jb lehetséges már?
yo
-
kenny123
addikt
-
mastercroc
csendes tag
válasz manchester85 #8451 üzenetére
En is tudom mer en meg igy vettem... De aldom az eszem erte h megvettem akkor
Meg 75ert vettem 11ezres csomagban vodanal... Matrix 5[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz mastercroc #8466 üzenetére
Apámnak tudod mennyi lett volna? 75-18 (2000x9 év)-2 ezer online kedvezmény=55 ezer köszönet programmal. Erre most 55 helyett 160. Van bőr a képükön? Neten már nem is rendelhető. Szerencsére én is mindig a legjobbkor vettem meg mindent, lehet, tőzsdéznem kéne.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
Csináltak valamit ezek ott a beta4 és a GM között? Az a bug még mindig meg van amikor a mail appban kitorlok egy levelet a noticenterben még mindig ott van és rábökesre sem frissül, sőt megnyitja az appot. Kézzel kell kitörölni az értesítést.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz manchester85 #8467 üzenetére
majd jelezd mert mi is vesszük amit te és adjuk el amikor te is
SeriesX: JamesSHun
-
norbi2010
őstag
Az A6 2 vagy 4 magos?
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #8471 üzenetére
Fél világ erre vár. Errol jut eszembe sztem a ram nem változott 1 gb-ra, különben dicsekedtek volna vele.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vadászcsiga #8472 üzenetére
Egyik eszköznél sem említették az eventen a ramot. Javítsatok ki ha tévedek, de iPadnál sem lehetett az iFixit-ig tudni, meg 4S-nél sem....
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #8472 üzenetére
Na lemaradtam már a szerkesztésről. Azért ezt ne vedd biztosra. Szerintem kellett, hogy változzon. Ez már a 3. modell lenne, közel négy éves időszakra vonatkozólag 512-vel.
i6 Silver
-
mondomén
őstag
Még mindig nem jöttem rá. Zárolt képernyőnél miért vált át 3g-re?
-
Gergőke88
addikt
válasz vadászcsiga #8468 üzenetére
Nalam ugyanez a helyzet I4-en.
De sokszor a Safari is random kidob. -
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #8474 üzenetére
Pedig büszkék lennének rá hogy nekik még ma is elegendő 512 mega, szemben a 4 giga ramos, 22 magos droidokkal.
Gergőke88
4S?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Gergőke88 #8478 üzenetére
Fórumozz innen, itt nem dob ki: http://prohardver.hu/forum/index.html
-
norbi2010
őstag
válasz manchester85 #8471 üzenetére
Remélem nem lesz igazad
-
M@te
senior tag
eddig az app store-ban jobb oldalt volt az update és középen a geniu. most beléptem és középen az update, eltünt a geniu és jobb odlalt van a top25. valakinek volt ilyen?
szerk: kilépés, újraindítás megoldotta
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
mondomén
őstag
Atvaltani 3g re es azon logni takarekosabb? Leszedtem egy appot es gondoltam jatszom kicsit meg lejon. Elinditom a jatekot (az app mar jon le kozben) es kiirja, hogy 50 nel nagyobb 3g-n nem tudja letolteni. Kileptem vissza allt wifire es ment a letoltes ujra. Ennek mi ertelem?
-
bbrain
tag
Nekem is ezt szokta csinálni, de ha task managerben kilövöd a com. valami apple syncet akkor továbbmegy. Office 2007 van telepítve nekem, de valamiért elhal mindig itt. Nem találtam semmi workaroundot, nekem így megy jelenleg.
Everything you read on the internet is true - Albert Einstein
-
vadászcsiga
félisten
www.icloud.com-on végre szerkeszthetőek a jegyzetek, és oda vissza működik
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
iPhone-ra van magyar hang alapján író sms program. Androidon mutatta ismerősöm s kocsiba egész hasznos lenne.
-
turbobusa
senior tag
és akkor a magyar nyelvet is tudja? mennyire gyorsan analizálja a nyelvet és viszi be?
[ Szerkesztve ]
-
-
Gergőke88
addikt
válasz vadászcsiga #8481 üzenetére
Szia!
Köszi, megpróbálom akkor onnan.
Más:
Eddig 5.0 volt és az Albumnézet az Ipod appban szaggatott, és végre a 6.0-ban megoldották, hogy normális legyen.A Safari sokkal jobb lett szerintem. Viszont a facebook névjegyzéket leszinkronizálja, de onnan "felesleges" ismerősöket" nem lehet törölni. Erre esetleg megoldás?
Ettől függetlenül veszek 5-t. -
M@te
senior tag
válasz Gergőke88 #8492 üzenetére
a facebook sync-et én is kipróbálnám. de ha utána kikapcsolom akkor törli az összes felvitt adatot a naptárból meg a fényképeket? mert a smart syne-el az volt a bajom hogy hiába töröltem le mindenkinek a fénykép megmaradt.
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
-axxon-
tag
válasz norbi2010 #8470 üzenetére
Az Anandtech elemzője Anand Lal Shimpi szerint két A15-ös mag található a chipben.
Az A6-os chip a régi 45 nanométeres gyártási folyamat helyett már a Samsung új 32 nanométeres gyártási folyamatával készül.forrás: beszmac
Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
M@te
senior tag
nekem ez nem tetszik hogy a térkép megjegyzi az előző célpontjaimat. nem lehet ezt valahogy kitörölni?
-
Topikgazda
Hát emberek, remélem nem lesz állandó ez a végleges iOS 6-ban (GM van fent, az meg annak tekinthető).
Hívtak, de nem is rezgett a telefon, nem is szólt, csak látom a kijelzőn... felveszem, erre szétkapcsol. Visszahívom az illetőt, majd hívás közben bekapcsolt a kihangosítás, majdnem megsüketültem Nagyon bízom benne. hogy nem visszatérő probléma lesz, még béta 1-2 felé okés volt, de most...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest