- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Elindult a One UI 7 béta program
- Felminősítettek több Pixel telefont
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remek cikk, GG.
AS VAL meta \o/ - Legalábbis beteg nagyon az a fegyver, esélyes hogy nerfelik majd. (Prestige 2-t csak azzal toltam végig) A zombi jó móka, jobban megjön mint az open world, tegnap meg is lett a Liberty easter egg.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
rottenbull
senior tag
Most akkor gusztustalanok vagytok vagy sem? Tegnap ota ez a kerdes izgat mindenkit! Palcat kellene torni, hogy pont keruljon a sztori vegere.
-
félisten
-
juvegamer
tag
A multi szerintem egész jó lett.
A zombi tűrhető.
Sajnos a régi BO1-2-3 zombihoz de még a Cold Warhoz képest is gyengébb lett. Ez a Liberty pálya elég unalmas sok fantázia nincs benne. Hol vannak már az olyan pályák mint a Moon a The Giant vagy a Call of The Dead. Ezekhez képest nagyon vérszegény.
Én speciel jobban örültem volna ha a fenti hármasból (BO1-2-3) raktak volna be a GamePass-ba mert akkor talán az ottani zombit többen játszanák. -
Wesder
félisten
"Én speciel jobban örültem volna ha a fenti hármasból (BO1-2-3) raktak volna be a GamePass-ba mert akkor talán az ottani zombit többen játszanák."
Majd jönnek azok is.
Lesznek új pályák seasonönként a BO6-hoz.
Az első seasonnel kettő is jön.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
k-adi
nagyúr
A youtube videók alapján is jónak tűnik a multi és a zombi mód is. Külön tetszenek az animációk, szuper látni ahogy tényleg van fejlődés e téren
-
Sakee
csendes tag
"Alkalmanként rosszul működő spawn-rendszer;"
ezt felhozni ami amúgy ahogy írva is van,hogy nem lehet előre...
Ráadásul 15 éve ezeket nem egy hét alatt javították,mint manapság,hanem egy hónap alatt ( sem) ez mindig is "probléma" COD multi kiadás után.Sakee
-
Sántha Lajos
tag
Sziasztok , lehet rossz topikban kérdezek , de jobbat nem találtam . Play Station 5 konzolon működik rendesen a kampány ? Azért kérdezem mert a modern warfare játékoknál többször nem lehetett elindítani , pedig még olyan kiegészítők is le voltak töltve amik (elvileg) nem is keletek hozzá , és még így sem lehetett folytatni a már elkezdett játékot . Köszönöm előre is a válaszokat . (ha esetleg felmerülne , folyamatos online kapcsolat van , ez nem lehetett hiba) .
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez amúgy a régi prestige rendszer. Kapsz egy virtuális tokent, aztán a progression menüben ami mutatja hogy 1-55-ig mit nyitsz meg ott kiválaszthatsz mindig egy darab valamit amit megtarthatsz. Fegyver, perk, streak stb. (annyi tip még, hogy ha fegyveredhez van blueprint akkor azt ne válaszd mert automatikusan nyitva marad.)
Invasion/ground warról semmi hír, ez a season 1 roadmapje:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest