- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
-
Tin
veterán
válasz CoDWaW07 #108250 üzenetére
ha nem működik együtt akkor jelentsd fel. eladott neked egy kvázi lopott telefont, hiszen ha le van tiltva, akkor azért valaki nem fizetett.
ha meg őt is átejtették, az nem a te gondod. nyilván ő megvette, rátette a maga kis hasznát, majd eladta neked. a haszonból majd fedezi a problémát.
de bízzunk benne hogy nem letiltás, hanem csak valami sima garis probléma. -
Ragnar95
félisten
válasz CoDWaW07 #108247 üzenetére
Igen, érdeklődj nála, lehet,h ő is használtan vette.
Ha ezek nem segítettek, akkor vagy hardveres a gond (erre kicsi az erély) vagy letiltották. Vodánál kell érdeklődni, bár nem tudom, mi történik, ha letiltották és beviszed,h te szervizeltetnéd...
pinnacle: igen, egyesével kell. Fogalmam sincs, sosem használtam gmailt. Csak a jegyzeteket magukban nem tudod iTunesszal lementeni ilyen célból. Ha gmailben megtalálod őket, onnan át tudod gépen másolni iCloudba talán egyszerűbben.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CoDWaW07 #108244 üzenetére
Elég gyanús, hogy letiltották.
Másik SIM-mel próbáld ki, illetve restore után újként állítsd be, de elég valószínű,h letiltás az ok, ennek kéne utánanézni először.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
czgh
tag
válasz CoDWaW07 #77514 üzenetére
Karcmentesnek mondják a kijelzőt, de azért én a régi i5-ömön láttam olyan apró hajszálkarcokat, amiket más rajtam kívül tuti nem. Egy fóliát előre mindenképp tennék. Én többnyire bumperben hordom a fehér i5-öt, de egyre többet veszem ki, hogy fogjam a ,,vasat". Hátul is van fólia, mert asztalra letéve egy kis pici kosz van és végighúzod, akkor az megkarcolja, igaz a fogása a fóliának és a fémnek teljesen más. Farmerzsebben hordom, de az oldalán nem láttam semmit. Egyébként az Apple eszközök sose arról voltak híresek, hogy elrejtsék a szomorú sérüléseket, lásd ipod touch korábbi szériái és az ipod classic-ok króm hátlapjai Jobb megelőzni, mint utólag búslakodni, pár száz forint egy fólia és ha jól teszed fel, akkor semennyire sem látszik. (nekem hátul az alma körül sincs buborék, teljesen ráfekszik, nem lehet észrevenni, csak ha észre akarod, hogy fóliázott.
-
Ragnar95
félisten
-
CoDWaW07
őstag
válasz CoDWaW07 #31473 üzenetére
Próbáltam a 6.0.1-et, a 6.1-et is iFaith módban shsh-val, de egyik se megy fel, az "iPhone felkészítése a visszaállításra" szöveget írja ki sokáig, majd utána kidob 1601-es hibakóddal.
A root partition méret az mit takar? Miben jobb ha felhúzom 1024-ről Mb-ról pl. 4 gigára?[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
bigdady
nagyúr
válasz CoDWaW07 #31465 üzenetére
Én 4.0.1-ről tettem fel a 612-öt
Akkor ifaith módban csinálj 511 eredeti ipsw-ből egyet és tallózd be az 511 shsh-dat és úgy csinálj customot.
Nekem is 1601 volt de csak expert módban készitett 2.9.10 snow-val. 11-essel próbálod?
1601 asszem usb hiba. Dugd át másik portra.[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz CoDWaW07 #31398 üzenetére
Na sikerült, töröltem az Apples végződésűeket a végén, viszont még mindig 1601-es hiba.S
VAlakinek lenne ötlete?:S Pedig legújabb iTunes van fent és rendszergazdaként is futtatom.
(És bocsánat hogy ennyit írok,csak kifutottam a szerkesztési időből)[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz CoDWaW07 #31391 üzenetére
SZERK:
Visszaolvastam és elvileg a hosts file-ból kell kitörölni a végéről amik apple.com-ra végződnek, ezeket hogyan lehet? Ha rendszergazdaként futtatom a jegyzettömböt akkor is kiírja hogy nem menthetem a módosításokat.●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
snooze
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asylum - tölthető a demó
- Ukrajnai háború
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest