- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Edgar2621 #303825 üzenetére
Szerintem Te az Icentre -vel keverted össze ,mert eddig ők nyújtottak biztosítást máshol vásárolt termékre is. A lopásra azt nem tudom ,hogy fizet e. A részleteket tőlük kérdezd meg vagy a honlapukon nézd meg. Mondjuk sokszor nem teljes a leírás ezért jobb telefonon vagy személyesen szerintem. Az applecare+ is csak a drágábbik fizet lopásra de az necces szerintem ,hogy lehet itthonról érvényesíteni és miket kérnek hozzá pld (Gondolom az is le van írva az applecare+ biztosítás mondjuk angol oldalon. Nekem sima van rá kötve (Nem olcsó) azzal eddig nem volt semmi probléma mondjuk eddig egy órát kellett intézni de flottul ment minden.
ui: Kiszámolva a Telekomos se olcsóbb 2 évre megkötve az önrésszel együtt meg még több is ha baj van..Azt legalább havonta is lehet fizetni . És ha Magentás vagy 30 % -al olcsóbb is. Tudom ,hogy az applecare+ de csak az tudja ezt megkötni havira akinek van külföldi lakcímes kártyája pld német ezért én is egy haverommal köttettem meg németből egy összegben. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Edgar2621 #293295 üzenetére
A Google névjegyzékbe tölts fel minden névjegyet. Aztán webes oldalon EXPORTÁLD a névjegyeket, majd az iCloud fiókodba belépve IMPORTÁLD.
De lehet úgy is, hogy hogyha minden névjegy fent van a Google-nál, akkor felveszed a telefonon a gmail-es címet és beállítod, hogy csak a névjegyeket szinkronizálva. (Nekem is egyedül emiatt van még meg az ezeréves gmail címen)SMS-re nincs ötletem…
-
Noxy
veterán
válasz
átköltöztetem az androidot és utána betöltöm a biztonsági mentést.
Ami szépen felülírná a régit.
Ezt meg csak az iTunes mentéssel lehetne megcsinálni.
iPhonen csak recovery módban tudsz iCloud mentést visszatölteni.
A Samsungon használt Google fiókot az iPhone-n hozzáadva ugyan úgy ott lesznek a kontakatok, e-mail-k, jegyzetek, stb..
Magyarul ami a googleban a felhőben van, az ott lesz az iPhonen is. Google drive, Google fotók app. Innen meg ha akarod egyszerűen átmásolhatod az iCloudba is. -
markknight
veterán
válasz
Nem teljesen értem a kérdést, de pár gondolat.
-SMS-t nem tudsz átköltöztetni Androidról
-A kontaktokat másold samsungon a sim-re majd a iOS beállításinál simről importáld telefonra.UPDATE: Állítólag ez tudja az üzeneteket is: Move to iOS - Apps on Google Play
Az az ötlet jött elő, hogy csinálok egy icloud biztonsági mentést (természetesen a teljes, fizetős méretre), utána csinálok egy factory resetet, majd teljesen elölről kezdve átköltöztetem az androidot és utána betöltöm a biztonsági mentést.
Ilyet nem tudsz, már az elején vagy új telefonként állítod be az iPhone-t vagy visszatöltöd a biztonsági mentést. Csak úgy nem tudod a backupot visszatölteni.
Illetve, nem feltétlen kell neked a "fizetős" icloud biztonsági mentés, localba is tudsz készíteni a telefonról iTunes-szal.
Szólj ha valamit kihagytam, én így dekódoltam
-
Lali-213
senior tag
válasz
Edgar2621 #272531 üzenetére
Szia,
A banki appok általában az aktuális verziót és az eggyel korábbit támogatják, amennyiben helyes a megfigyelésem.Szerk.: Megnéztem az Erste George appot (ezt használom), iOS 14 vagy újabb kell hozzá.
Szerk. 2: App Store-ban meg tudod nézni, hogy melyik app milyen iOS verzióval hajlandó működni.
-
Laca1212
őstag
válasz
Edgar2621 #268786 üzenetére
Ezek jó üvegfóliák és a felrakásukat kb. el sem lehet rontani:
Spigen GLAStR Align Master
Spigen Glas.tR EZ Fit -
c64fanhun
tag
válasz
Edgar2621 #268786 üzenetére
Nekem spigen tokom van. Ami különlegesebb vele (nekem aki eddig nagyon kínai tokokat használt), hogy semmi sorja nincs rajta, nagyon minőségi, meg teljesen kijelző fölé megy. Pitaka-val nincs tapasztalatom, szerintem azt fizeted hogy szénszálas ha jól tudom, nekem az tényleg sok egy tokért, valljuk be egy műanyag darabról beszélünk. (spigen is jól véd)
Üvegfóliákhoz annyira nem értek, nekem az is spigen, jót hallottam a type gorilla-ról is, annak azt hiszem van olyanja, amiben a hangszóró résznél van egy szűrő, nem hagyja koszosodni -
Madwe
nagyúr
válasz
Edgar2621 #250790 üzenetére
Miért nem csinálsz teljes biztonsági mentést icloudba majd reseteled a telefont? ha nincs hely icloudban 1 havi bővített tárhely csak elég? egyébként a settings icloud részen be tudod állítani h mik mentsenek icloudba, lehet van ott 1-2 app ami felesleges neked s törölhető...
Amúgy tipikus ios felszabadítós trükkökön túl vagy?
Úgysmint üzenetek törlése, csatolmányok törlése üzeneteknél, safari cache ürités, törölt fotók mappájának ürítése, emailek s csatolmányok törlése, spotify s egyéb cachelő appok cashe-ének törlése, stb? -
válasz
Edgar2621 #221478 üzenetére
Igazából szerintem ez a legegyszerűbb módja. Bekapcsolod a telefonon az icloud fotókönyvtárat, így mindent felszinkronizál a felhőbe. Ha windowsos géped van, akkor feltelepíted az icloud for windowst, és az pedig leszinkronizál mindent a pc-re.
Arra vigyázz, hogy ha szinkron után elkezdesz kézzel törölgetni a telefonról, akkor törli a felhőből is. -
-
kisqp
tag
válasz
Edgar2621 #213216 üzenetére
Abszolut segito szandekkal en is: nem (feltetlenul) fizikailag tesz kart a gyerekben. A statikus kepalkotasnak olvass utana, meg egy 0-5 eves gyerek agymukodosenek, hogy mekkora a kulonbseg es mit es hogyan dolgoz fel az agya. Nem feltem az oteves lanyomat a technikatol. Sot! Viszont a 48 db-os memoriajatek es a 150 db-os kirakos tobbet fejleszt az agyan, mint barmennyi ido a telefonnal/tablettel. (Egyebkent néz mesét is a tv-n.)
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Edgar2621 #213213 üzenetére
Figyelj igazabol nincs kozom ,hozza de most ezt a legjobb joindulattal mondom.
Nagyon rossz hasonlatot irtal.
Olvass utana milyen hatassal van az emberre a mobiltelefon. Komoly betegsegek kialakulasaban is resze van.
A kozelrenezesnek is leheznek igen komoly kovetkezmenyei a szemre. A Iphone kijelzoje meg minden csak nem jo, beszelek itt a kepfrissitesrol.
Ugye azt nem kell mondanom ,hogy egy 1 eves gyerekre halmozottan rosszabbul hatnak ezek a dolgok.
Tv-hez ne hasonlitsd, de, sokkal rosszabb! nezze inkabb azt 3-4 meterrol ,mint ezt a szart 30 centirol.
Ha majd komoly szemkarosodasa lesz kiskoraban gondolom nem fogod megvonni a vallad. En elhiszem ,konnyu neki odaadni,hogy csondbemaradjon, de ezzel tobb kart teszel neki hosszutavon.
En latom van pelda,hogy ugyanilyen konnyu nemet mondani es nem a kezebe adni.
Kovetkezetes neveles kifizetodo. -
-
-
hitchins
őstag
válasz
Edgar2621 #163080 üzenetére
Elhiszem. En csak sajat tapasztalatot irok volt min 25 sony a szuk csaladban az elmult par evben es nem volt gond.
Illetve bocs eggyel volt a sony sp de ne offoljunk.
Nekem ez az elso iphone-om. Rendszer ok viszont telot mar csereltek mert az elso "szethullott"
Semmi nem tokeletes. -
vasi89
őstag
válasz
Edgar2621 #163080 üzenetére
2010 óta csak iphonet használok de a környezetemben elég sokan viszont androidot, a fentebb leírt gondok pl huawei-en nem igazán jelentkeznek, ezáltal honor-on sem. Elég jókat irnak a oneplus-ról is de tudom ezek "kínai" csodák, csak az a helyzet h lassan mindenki utoléri az Apple-t. Nagy Samsung ellenes voltam, mert egy vicc az üzletpolitika de ha végre tudnának bug és lagmentes rendszert kiadni akkor már ők lennének előnyben. Az apple mellett egyedül az ios szól mert a formaterv és az árak is egyre inkább "viccesek". És nem kellenek a jó tanácsok, hogy akkor váltsak androidra, mert a rendszer okés de a többi gyártó azért jobban ad a kinézetre, persze kivétel aki az applet másolja. De tudom itt csak dicsérni lehet az applet
-
30z.Samu
félisten
válasz
Edgar2621 #162885 üzenetére
"1 év után már az androidom produkált furcsaságokat(szépen mondva)."
Nekem annyit se kellett várni rá..pedig harmadjára teszem újra a rendszert rajta, a jelenség egy idő után ugyanúgy előjön. Vagyis inkább jelenségek, melyektől egy idő után agyf@szt kapok. Sokat fejlődött az Android, de még mindig produkál olyanokat, hogy azt mondjam köszönöm elég volt belőle. Sokat fejlődött az Android, de még mindig produkál olyanokat, hogy azt mondjam hogy köszönöm elég volt belőle. Van egy sejtésem, hogy még az a kis 5-ös is megváltás lesz nekem, ami jövő hónapban a kezem ügyébe akad. -
Edgar2621
őstag
válasz
Edgar2621 #162814 üzenetére
Szóval a 3 képen remélem látszik, hogy mi a probléma. Kb egy hete jött elő ez a probléma egy iPad mini 4en, bekeretez mindent kékkel és néha ami a 3. képen látszik keresztbe fut egy kék sáv. Eléggé zavaró, mert folyamatosan ugrál a kék keret. Körülbelül 2 nap után abbahagyta, de most újra előjött. Mi lehet ez? Köszönöm a segítséget.
Ui.: elnézést kérek a hanyag hozzászólásért és a duplázásért de nem engedte már szerkeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest