- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
pauliboy23 #208847 üzenetére
Nálam Intel a modem és Telekomos a kártya, de nincs ilyen gondom továbbra sem.
-
HUTCHDB
nagyúr
Segítséget szeretnék kérni.
Ma ismét iphone felhasználó lettem, és új eszközként (androidról áthozott adatokkal) be is aktiváltam a telefont.
Probléma viszont az, hogy a korábban megadott jelkódomat nem fogadja el a telefon.
Pontosabban az ID-mat megadva "Adja meg másik iphone jelkódját" és "Adja meg a(z) "...iPhone-ja" feloldásához használt jelkódot" , vagyis kéri a korábbi készülékemen használt jelkódomat.
Hiába adom meg helyesen, nem fogadja el.
Nem felejtettem el, tehát számomra ismeretlen a hiba.
Van egy olyan lehetőség, hogy "Ha nem emlékszik a ..iPhone-ja jelkódjára, jóváhagyhatja ezt az iPhone-t egy másik olyan eszközről, amelyen be van jelentkezve az iCloudba..."No PC-n (Win) be is vagyok jelentkezve, de én ilyen lehetőséget nem találok.
Milyen megoldás van erre? -
válasz
ILLDisPozed #208934 üzenetére
A messenger nem tudom miért olyan magas fogyasztású mint háttértevékenység. Azt már megpróbáltad, hogy behozod a futó progik listáját, és bezárod a messengert? Mert szerintem akkor lehet, hogy annál volt valami probléma. A régi telefonomon egyébként azt tapasztaltam, hogy a fb és a messenger app törlése nagyon jó hatással volt az akkura.
-
atala
addikt
Köszi a válaszokat.
-
atala
addikt
iPhone 8-hoz vennék vezeték nélküli töltőt.
Mindegyik vezeték nélküli töltővel működik?
Konkrétan ezt néztem ki:
[link] -
Gabady
aktív tag
válasz
herdsman12 #208887 üzenetére
Arra sem volt szükség.
Megreklamáltam délután, este már jött az e-mail, hogy elnézésüket kérik, küldik a tokot. Reggelre már a FedEx-es levelet kaptam, hogy feladtak egy csomagot a részemre.
Ez ám a gyors ügyintézés!! 5* -
válasz
ILLDisPozed #208931 üzenetére
A Beállítások - Akkumulátornál mit látsz a fogyasztásból?
-
ILLDisPozed
aktív tag
Milyenek a tapasztalatok ios 13.1.3-al akksi téren?
Nekem eddig az i8 vitte a teljes napot, most pedig már 9:22-kor ugyanolyan felhasználással 62%-nál járok.
Eddig ilyenkor olyan 82-85% körül szokott járni. Tegnap is már délután 5kor töltőre kellett rakni este 11 helyett..
Akksi 92%-os nem hinném az okozná a problémát és semmi nem fut olyan háttérben, amit esetleg eddig nem futtattam. Csak az új rendszer ami nem ugyanaz mint eddig. -
tuzpenge
őstag
Másnál is adott a következő probléma?: az email budget nem tűnik el a sarokból! Van egy olvasatlan emailem, megnézem a mac-en de sajnos a telefonon továbbra is olvasatlannak jelzi, holott push-ra van állítva a begyűjtés, de még egy fél nap után is ott a kis ikon hogy olvasatlan levelem van, holott már réges-rég elolvastam a számítógépen. Ez csak akkor tűnik el, ha a telefonon is megnyitom az email-eket. Kicsit (igazából nem kicsit) zavaró hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem képesek megoldani, mivel már elég rég óta ez van. Jelenleg a legfrissebb béta van fent, de a hivatalossal is ez volt. Nálatok létezik ez a hiba?
-
iOS 13.1.3
iPhone 7 Plus
Telenor (38.0)nem vált vissza 3G-re azaz megy a VoLTE
-
Rinkasime
tag
válasz
Wiz Khalifa #208688 üzenetére
Megkérdezhetem miért váltja le a galaxyt iphone-ra?
-
nord_
veterán
válasz
Gsx-rr #208924 üzenetére
A lassú töltés csak akkor aktiválódik, ha a telefon azt látja (egy-két hét folyamatos figyelés után), hogy pl. minden este felteszed a telefont a töltőre és általában ugyanabban az időpontban veszed le reggelente.
A gyorstöltési funkció mindig megmarad, tehát napközben ezerrel tolja a naftát. -
manokaj
tag
válasz
FIREBLADE78 #208894 üzenetére
Az mágneses, ha van hozzá autós tartó, akkor tökéletes. Az új air vékonyabb, de kikerult belőle a mágnes.
-
sethi
senior tag
Megjött a párom 11-e, a telekom azt írta, hogy csak fizikai simmel használható, de simán átváltottuk esimre és gond nélkül működik dual módban. Nem értem miért kell félretájékoztatni a népet
-
Serpiko
addikt
válasz
Yiggdrasil #208911 üzenetére
Pitaka tokok nagyon jók.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ a tegnapi kérdésemre (Legjobb alternatíva 150ért), ma vettem 155ezerért egy kb fél éves XR-t, minden nagyszerű, hatalmas nagy felüdülés az SE után, remélem nagyon jóban leszünk a kövi 3 évben (Már kezdem magam túltenni azon az unalmas fekete színén is).
Viszont mivel ez teljesen üveg, valami tokot tennék rá, és az általam eddig használt Apple Leather Case ha jól látom nincsen ehhez a típushoz, a gyári szilikont meg sokallom 15ezerért.
Ha szabed kérdezni: kinek milyen tok vált be az XR-jéhez?
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Ezennel szakítottam a 8 éves androidos múltammal, amit a Samsung telefonokon töltöttem. Beléptem az Alma klubba egy 11 Pro Max készülékkel. 1 nap után felmerült bennem, hogy hogyan tudtam ennyi időt androidon tölteni?No, a viccet félretéve, érdekelnének ajánlások, hogy milyen appokat érdemes telepíteni pl. fotózásra stb. Sok mindent megtaláltam, amit az androidon is, de igazából érdekel olyan is, amit még nem ismerek.
-
belan
addikt
Hello szerintetek melyik telefon a jobb választás 8plus vagy a xr ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest