- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #195399 üzenetére
OTP-re is jöhetne...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Huroq #195354 üzenetére
Közben tovább olvastam, látom meglett a cikk.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dud998
őstag
válasz nozs23 #195397 üzenetére
Akkor ez app hiba. Gondolom hamarosan orvosolják. Én nem tapasztaltam mostanság, de régebben volt nekem is. Most frissült (ma) a Youtube app amúgy. Hátha...
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
nozs23
addikt
Sziasztok,
Youtube videózás közben állandóan random módon megjelenik a pause stb. a képen, mint amikor megérinted a kijelzőt. Van itthon két iphone + ipad, mindegyiken megvan a probléma, raktam már újra az appot, nem megoldás. Nézelődtem külföldi fórumokon, rengetegen jelezték ugyanezt. Esetleg valakinek van megoldása?
-
Sefter
veterán
válasz dud998 #195394 üzenetére
Tesztfázisban van, így is hirdetik.. azt nem tudom mitől működik párunknál jól, többeknél meg rosszul
Nálam csak az esim -et használja 4g-re, hanghívás kb fele-fele, de én nem tapasztaltam hibát az elmúlt 1 hónapban..szerk:
Iphone XR ios12.1 (mondjuk amióta olvastam, hogy gond lehet, nem merem frissíteni.. )
esim: telekom
fizikai sim: telekom[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
dud998
őstag
válasz davidsz #195393 üzenetére
Azért ez már vicc kategória. Ha ennyire sok a panasz és nem jó, akkor minek indították el? Inkább vártak volna vele még egy kicsit és addig csiszolták volna amíg jó nem lesz.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
davidsz
senior tag
válasz lugosi #195392 üzenetére
Szia!
Nem szűnt meg. Most is a Telekommal kommunikálok (szinte már naponta). Megfordult a dolog: most az eSim nem érhető el és a fizikai Sim a domináns.
4G és VoLTE bekapcsolása esetében pedig mindkettő random elérhetetlen.
Mondhatni rosszabb lett a dolog, mert eddig legalább eSIM-en ki lett kapcsolva a 4G és működött minden.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
MODERÁTOR
A 12.1.2 óta van valakinek esim tapasztalata? A korábbi néha jelentkező elérhetetlenség bug megszűnt?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz MasterMark #195388 üzenetére
Igen tudom, alapbol esim-esek, de nekem mint, ahogyan irtam fizikai dual simes kellene, es a "kicsi", a sima xs.
XS Max-bol fizikai dual sim-et tudok venni itt Debrecenben is, de nekem a merete miatt az mar kenyelmetlen.
Azert kerdeztem, hogy egyaltalan letezik-e fizikai dual simes sima xs.(#195389) hemaka !
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Nimda #195337 üzenetére
No ugy nez ki bevalt az ajanlasod, mondjuk en meg tovabb leptem, tehat nem csak itunes-os, hanem dfu modos visszaallitast csinaltam, plusz a legujabb 12.1.2 kerult fel az 5S-re.
Most teljesen realisan mutatja az akku toltottseget, es normalisan is merul.MAS:
Tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol fizikai dual SIM-es sima XS-et?
Max-ot tudnek venni itt Debrecenben is gsm boltbol (kinai gondolom), de nehany napig hasznaltam a nagyobbik modellt (szimpla sim) es nekem nagyon szeles, nem tudtam normalisan hasznalni, igy a kicsit vennem, de dual simesben." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hemaka
nagyúr
válasz darealdeal #195383 üzenetére
Ha ott veszed penzert szivesen felteszik.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
TheMarci
addikt
-
darealdeal
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, ha Telekomba beviszek egy üvegfóliát amit nem ott vásároltam, attól függetlenül felteszik ?
-
dns86
tag
válasz kleinguru #195353 üzenetére
Ha fizikai fizetésre gondolsz (boltban pl), ott 30£ a limit UK-ben. Ha online fizetsz pl, és a shop támogatja az ApplePayes fizetést, ott valszeg gond nélkül fogsz tudni fizetni akármilyen összegben. Pl ilyen a Transferwise nevű alkalmazás: ha megyek Mo-ra utalok a magyar számlámra pénzt, és azt mindíg ApplePay-el fizetem. Soha nem okozott gondot.
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
MODERÁTOR
válasz Totheground #195357 üzenetére
Szerintem a limit a mögötte lévő kártyától függ. Nekem is volt olyan hitelkártyám, ami nem kért pin kódot semekkora összegű vásárlásra.
-
TigerCat
nagyúr
válasz Aaron14 #195377 üzenetére
Nagyon szeretem, mert jó a mérete és ujjlenyomattal feloldható. Gondolom a Face ID is klassz, de nekem ez bejön, ráadásul semmi gondom nincs vele, így feleslegesen vennék újat. Mindent tud amire pillanatnyilag szükségem van... Persze vehetnék másikat, de két ünnep között inkább beruházok egy 38-as ultraszéles kijelzőre az új Mac Mini mellé. Az pont kijön egy 256 GB-os XS (ekkora a 8-as is, sok a zeném) árából és jóval több tartalom kifér rá. Mondjuk macera felakasztani az autós tartóra...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
megema
őstag
válasz MasterMark #195312 üzenetére
Nincs rajta semmi.
Amikor felébresztem, sokkal magasabbra állítja a fényerőt, mint az adott környezetben tenné egyébként. Tehát feloldom, bedugom az asztal alá pl., majd kiveszem onnan. Ilyenkor alacsonyabbra tornázza vissza, mint amilyen volt.
-
aujjobba
addikt
válasz herdsman12 #195374 üzenetére
Köszi, be is regeltem.
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
iPhone 8-hoz keresek autós tartót, ami egyúttal tölti is. Valami ilyesmire gondoltam: Gravity Qi Wireless Car Charger Air Vent Mount Holder
Megvehető egy ilyen típus? Vagy nézzek márkás terméket itthon egy üzletben?
Köszi!
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
cross56
senior tag
Ti hogyan szoktátok tölteni a telefonotokat? Én ráálltam most a 40 és 80% között tartásra. De mivel elég sokat használom a telefont, így van h este újra töltőre kell raknom. Illetve van, hogy töltés közben is használom. Az ilyen gyakori töltéssel+töltés közbeni használatral nem ölöm meg az akkut?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz IntelKiller7 #195362 üzenetére
Miért rontaná? Csak pár szinkronizálást állít le az akku kímélő mód.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Ronthat az az akksin valamit, hogy sokat van a telefonom akkukímélő módban?
Ileltve miért van az, hogy néha nem dob fel semmi frissítést? Pl most se írta, hogy van 12.1.2.
Store se frissíti néha az appokat. Megnyitom és ott van 3-4 app 5-6 napja frissítés nélkül. Pedig bevan állítva, hogy éjszaka csinálja meg ezeket..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wajk
addikt
válasz Huroq #195354 üzenetére
épp náluk vagyok, juhejj.
Ezt nyilatkozták, ami elég pozitív:
"Anyavállalatunkkal együttműködve mindent elkövetünk azért, hogy ügyfeleink is mielőbb regisztrálhassanak a CIB Bank által kibocsátott bankkártyáikkal a szolgáltatásra. Ez legkorábban 2019-ben várható."iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
hemaka
nagyúr
Lehetne mar itt is QR azt jol van, bohockodunk itt ilyen szarokkal.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
dns86
tag
válasz kleinguru #195340 üzenetére
Szia
Igen, aktívan. UK-ben nincs semmi felár, semmi drágítás. Egy normál ingyenes számlacsomaggal is tökéletesen működik. A limit a legtöbb helyen 30£, de van pl online shoppok ahol nincs ez a limit.Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
markknight
veterán
-
Peetey91
senior tag
Jól látom, hogy nincs rá mód, hogy mobilnettel töltsem le az iOS frissítéseket?
-
zoli62
addikt
A beállításokban a kamera beállítások megőrzésében ki/be kapcsolgattam a live fotó kapcsolót, de látható változást nem érzékeltem. Ennek tényleg így kell működnie?
-
cross56
senior tag
Sziasztok. 12.1-rol erdemes frissiteni 12.1.2-re? Gyorsit, javt vmit esimen kivul? Iphone X-em van
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Használ itt valaki külföldön apple pay-t
Érdekelne, hogy van-e valami felára a szolgáltatásnak, vagy azoknál a pénzintézeteknél, ahol működik drágább a számlacsomag stb...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Nimda #195337 üzenetére
Ok., akkor azt meg megprobalom.
Egyertelmuen az akku kijelzessel van gond.
Tegnap este is "ledolgoztam" 55%-ra es azota (kb. 10 oraja) itt, ezen a toltottsegen all." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Nimda
addikt
válasz HUTCHDB #195334 üzenetére
Én megpróbálnék iTunes-al egy visszaállítást. Amúgy nézegetem ezeket a 12.0.1 utáni frissítéseket, hát nem igazán szól ez már nekünk 5S, SE tulajoknak. A biztonsági frissítésen kívül új ficsőröket már csak az újabb telók kapnak. Ez a legújabb 12.1.2 is minek érhető el a régebbi telefonokra? Érdemi változást nem hoz. Én maradtam 12.0.1-en.
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
-
addikt
válasz davidsz #195148 üzenetére
Kipróbáltam, hogy az e-simre nem volt 4g beállítva és így működik. Annyi, hogy ha hívást akarok indítani, akkor ~fél perc, mire először kicsöng, de legalább elérhető vagyok
Törölni fogom az e-simem és létrehozok ma újat, hátha az segít.
-
Arcképgyáros
iOS 12.1.2 toltheto! Ugy latom meg nem volt.
-
celf
őstag
Sziasztok!
4s-hez kompatibilis bluetooth headset/fülhalllgatót tudtok esetleg? Ami nem borsos árban annyira, de nem is bóvli...? pliz help, anyósnak kell valami aji.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz MasterMark #195328 üzenetére
Igen erre gondoltam.
Rá lehet ezt valahogy varázsolni az iphonra meg a macre?ˣ
-
tuzpenge
őstag
-
addikt
válasz MasterMark #195323 üzenetére
Valószínűleg örökre
Érdemes lehet a Boon regisztrációt kipróbálni ha valaki itthon akarja használni fizetésre a telefonját, most nincsen külföldi költés utáni levonás...
-
Noxy
veterán
válasz markknight #195318 üzenetére
Én hülye sajnos elfelejtettem, hogy mennyire ótvar ez az iCloud.[/
A mondat első fele igaz lehet, de a másik fele nem igazán, mert normális internet kapcs..nál mindenkinél hibátlanul működik.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
DaveHutt
őstag
válasz MasterMark #195299 üzenetére
OTP Simple?
-
veterán
-
szetib
tag
Mintha vhol olvastam volna, hogy a nyomtatót össze lehet hozni az iphone-nal airprint nélkül is, wifin. Tud erről vki vmit? Lehet egyátalán? Jelenleg csak az appon keresztül tudok nyomtatni.
-
markknight
veterán
Én hülye sajnos elfelejtettem, hogy mennyire ótvar ez az iCloud. Nyomtam egy restore-t a telefonomra és azóta nem akar beengedni iCloudba és a backupom sem tudom visszatölteni. Verification failed, meg unknow error, ilyen bullshiteket dobál, már másfél órája szenvedek vele. Van valakinek valami ötlete? Én már azon vagyok, hogy kivágom az ablakon a telefont.
-
Egrilaci
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy iphone 7 128gb-os készülék és telefonáláskor nincs hangja kicseng, de ha felveszik nincs hang. A másik hiba hogy hiába lett újratelepítve a telefon a wi-fi mezőt nem enged bekapcsolni. Mobilnet van, de nem érzékel routert.
Hangszóró és szalagkábel csere volt, de nem történt változás. Szerelő szerint főpanel hiba. Ezek után érdemes még próbálkozni, vagy esetleg valakinek valami ötlete? A lányomé és nagyon el van keseredve.
Segítő szándékotokat előre is köszönöm. Boldog ünnepet kívánok mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt a ficsőrt nagyon hiányolom, hogy miközben AirPlay 2-n megy ki Apple TV-re egy vidi, közben egy másikat is tudjak nézni a telón/tableten. Nem értem, miért nincs erre lehetőség. Ilyenkor azért nagyon érezhető az iOS korlátozottsága.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
buci30
addikt
Tudom a goggle photo nem iOS de sokan használják gondolom így csak segít valaki.
Egy az ha valaki törölt a felhőből képet (kukából is) vissza lehet állítani valahogyan?
Másik hogyan lehet vagy van lehetőség egybe letolteni minden képet a felhőből?[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
HUTCHDB
nagyúr
2 napja frissitettem egy 5S-et 12.1.1-re.
Iszonyatosan es kiszamithatatlanul merul.
Folyamatos hasznalat mellett (megy a kijelzo) 100 %- on kb. 1/2 oran keresztul all az akkumulator kijelzes, majd kb. 65 %-ig teljesen normalisan csokken, utana oriasi leptekekben aranytalanul es ertelmetlenul merul.
Vegul 25 % -nal egyszeruen kikapcsolt.
Tudtok tanacsot adni esetleg lehet az akku stat-ot nullazni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
MasterMark
titán
válasz megema #195311 üzenetére
Fólia vagy valami van a szenzor előtt? Tok?
Egyébként ezt úgy érted, hogy mondjuk vaksötétben vagy, lehúzza minimumra, aztán kimész fényre, és marad teljesen a minumon? Vagy nem húzza fel annyira mint szeretnéd? Mert akkor menj ki fénjre állítsd be, és akkor megjegyzi, hogy olyan fénynél te ilyen világos kijelzőt akarsz.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
megema
őstag
válasz MasterMark #195301 üzenetére
Megvolt, ezzel kezdtem. Semmi változás. Kézzel nem szoktam, max 8-ról hozott valamit a mentés.
-
-
Süvi
őstag
válasz zeus_2k14 #195302 üzenetére
Szerintem az egyik legjobb Apple termék.
Én itt venném. -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy Amerikában vásárolt Iphone-nak van-e valamilyen funkcionális hátránya a Mo-on vásároltakhoz képest? (olyanokra gondolok, hogy működési frekvencia, mobilinternet stb.)
Köszönöm
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Lehet nem ide illő , akkor elnézést kérek. ( AirPods topik ki van halva ) .
Nos, venni szeretnék még az ünnepek előtt egy Apple AirPods-ot. Kinek mi a véleménye, megér 55.000 Ft-t? Illetve milyen minőség ? ( Elsősorban olyat kérdeznék, akinek van és használja )
Ezt szeretném venni : [link] Ezek nem kamuk ? Csak megbízható bolt..
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest