-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz TheBikerider #197176 üzenetére
Nekem a mai napig megvan a Lumia 930-am, és közel sem gördülékeny az OS. A végére azért elszúrták rendesen a rendszer folyamatosságát. Az egyetlen dolog ami hiányzik WP-ről az az automatikus javítás. iOS-en az esetek többségében baromság lesz a “kijavított” szavakból.
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok!
Intunes-on keresztul szeretnek egy teljes visszaallitast vegrehajtani.
Ezzel ha minden igaz,torlodik az imessage uzenet is.
Hogy tudnam megis megmenteni oket? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van valakinek bevált Ebay forrása Lightningkábelhez? Vagy mostanában nem szokott azzal gond lenni, hogy nem fogadja el az iPhone/iPad az utángyártott kábelt? (Nem nagyon követtem ezen tendeciákat az elmúlt évben)
Köszi a helpet!Matthew 24:42
-
kovacscsi
tag
válasz Gascoigne74 #197184 üzenetére
Köszönöm😊
-
kovacscsi
tag
Sziasztok, Xs max főképernyőt hogyan tudom elforgatni ? Nincs zárolva mégsem fordul el, köszi
-
herdsman12
őstag
válasz Maxximus #197166 üzenetére
Szerintem elsősorban alkalmazás függő a rögzítés. Zoiper különböző free változatai Android alatt tudnak rögzíteni. Az iOS free verziója már csak fizetéssel engedné. Azt is kétlem, hogy a beérkező hívásokat kezelné, rögzítené.
Csak próbával derül ki, hogy mizu.
Más rögzítős alkalmazással még nem találkoztam. -
veterán
-
mtomi95
senior tag
válasz TheBikerider #197176 üzenetére
Na igen, én is sajnálom a rendszert. Glance, igényes időjárás előrejelzés lezárt képernyőnél (vagy akár glancebe is ), dupplakoppos feloldás és a csempék azokkal a színes telefonokkal mellé a stabilitással. Meg volt a bája a Windows telefonoknak.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
veterán
-
mtomi95
senior tag
Anno nagyon csíptem a WP8.1-et. Főleg a Youtube miatt. Ugye nem volt rá Youtube alkalmazás, de ha IE-n néztem egy videót rajta tudtam a képernyő lezárás után is hallgatni és ugyanúgy lezárt állapotban tekerni stb. Ja és reklámok se voltak benne, de ez egy másik téma.
Kipróbáltam megy e ez a Safarinak. Telepített Youtube appal nem engedte, hogy a böngészőn belül nézzek rajta videókat, de azt törölve már igen. Sajnos nem működik. Vagyis menüje lesz ugyanúgy lezárt képernyővel, viszont amint a lejátszására nyomok eltűnik a menü. Egyébként ez a dolog menne a Safarinak, mert például Indavideón működik... Csak az a szemét Google...
Én nem szeretek mindenre appot telepíteni. A Microsoft Edge-t is azért használom iOS-on, mert ott lehet Facebookot használni anélkül, hogy erőltetné az alkalmazását...
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Meszes1991 #197162 üzenetére
Van aki sosem lesz okos, és ezen egy okostelefon sem segít, bármilyen rendszer is legyen rajta.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
veterán
Ezt a marhaságot amit itt leírtál...gratulálok.De a stílusod is megnyerő.Te tényleg okos vagy.Büszkék lehetnek rád otthon.
HARLEY-DAVIDSON
-
V.Stryker
nagyúr
válasz nord_ #197170 üzenetére
Az enyém pl néha laggol, a push üzenet értesítések hektikusak, nem olyan flott a készülék kezelése. Ugyanúgy van minden háttérben futtatás, mobilnet engedély megadva , de sokszor csak akkor lesz lefrissítve az email ha megnyitom a programot. Ugyanígy a messengernél is sokszor. Plusz nála tegnap tegnapelőtt az volt, hogy megszakadt több hívás is, nálam meg az volt, hogy a telefon nem csöngött és a másik fél másik számon mondta,hogy egyet csörgött a telefon, aztán elutasításra került a hívás. Ebből én semmit nem észleltem nyilván.
-
-
őstag
Hogy lehet olyan eszközökön aksi szintet mérni ahol nincs kint az ikon? Cserélt utángyártott aksiknál eltűnik, ill ipad PRO 9,7-nél sincs kint 12-es ios-on. Régen a BatteryLife progi megmondta, de 12 óta nem engedi az apple külsős proginak.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz lugosi #197028 üzenetére
Hogy lehet Voip-os hívásokat rögzíteni? Mindegy milyet,csak egy app kell hozzá,vagy csak bizonyos voip-t lehet?
Én FT,Viber,FMSN,Duo,VoipMobile-t használok.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
aujjobba
addikt
válasz Meszes1991 #197158 üzenetére
“az ikonok elkezdenek "villogni" össze vissza” - érdekes probléma, mintha az érintés érzékelés bolondulna meg, lehet hogy hardver baj. Mondjuk ilyet a gyerekeim által használt tablet szokott produkálni amikor rákenődik valami trutyi.
“LEDes/ vakus értesítés jelző” - ez úgy rémlik max hívás vagy üzenet esetén működött mindig is, de lehet tévedek.
Sajnálom hogy ennyi gondod van vele, lehet valóban érdemes lenne más rendszerre átnyargalni.
Esetleg a villogást vedd videóra akkor meg tudod mutatni szervizben. -
galaxys80
veterán
Köszönjük, hogy elmondtad ezt nekünk. Szia.
-
Meszes1991
csendes tag
Saját tapasztalatot osztottam meg,hogy nekem sajnos nem felhőtlen az élmény amit az Apple nyújt azzal szemben amit várni lehet tőle / tőlük,de ez is volt az első és az utolsó,hogy 300.000ert almát vettem 😅 ilyen "hibákkal"/ bugos rendszerrel használtan véve pl.: Samsung S4 megfelelő főzött rommal is ugyan ezeket nyújtja,csak kb 20.000ft-ert😕Sajnos az ember mindig utólag okos!
-
Noxy
veterán
“van garancia pár hónap,de valahogy nem tudtam olyan érvekkel mégis gariztatni ami "tényleges probléma lett volna". “
Ha lehetne akkor ne iPhone-t vegyél, mert ez olyan szar, hogy nem bír “cserére megkotlani” gari idő alatt.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Eladod, és veszel újat.
Ez lenne az okosság a cserére.
A bulshit-t meg tök feleslegesen hánytad ide.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
-
Meszes1991
csendes tag
válasz Serpiko #197154 üzenetére
Én hónapok óta kínlódok a telommal (7 plus 128GB,12.1.3.) még van garancia pár hónap,de valahogy nem tudtam olyan érvekkel mégis gariztatni ami "tényleges probléma lett volna". amióta megkapta a 12es iost,azóta elég érdekes dolgokat csinál nekem is,például heti szinten ha használom a telefont akkor az ikonok elkezdenek "villogni" össze vissza,mintha húzgàlnàm az ujjammal a kijelzőt de közbe hozzá se nyúlok. van mikor duplán jelzi az értesítések pedig ilyen nincs is beállítva,a LEDes/ vakus értesítés jelző is csak bizonyos beállításnal működik,a 12ios előtt nem volt így ...szóval nyugi nem csak neked "szar" az iphone-od😅 ismerőseimnek akinek van iphone-junk,imádják...soha semmi bajuk nincs...szóval nem tudom,valami széria "hiba" lehet ezeknél vagy mi a szar... kéne valami okosság amivel tudnám érvényesíteni a garimat és adnak egy újat...😅 már vagy 100szor újra raktam /formáztam ezt a kurva telefont mert valami gyíkja mindig volt /van😥
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Olyan fórumozót keresek aki tud tanácsot adni, mire kell figyelni az USA-ban vásárolt iPhone készülékekkel kapcsolatban: hamarosan lesz egy utam arrafelé és szeretnék vásárolni egy új telefont, mindenhol azt hallom hogy jelentősen olcsóbbak arrafelé az Apple termékek mint idehaza.
Érdekelne, hogy mire kell odafigyelni a vásárlásnál (gondolom szolgáltatófüggetlennek kell lennie a készüléknek hogy működjön a haza SIM kártyával), illetve hogy van-e bármi tipp, trükk amit fontos tudni.
Akinek van ilyen tapasztalata, dobna nekem egy privát üzit, vagy itt válaszolna? Nagyon köszönöm előre is!
-
Serpiko
addikt
válasz V.Stryker #197155 üzenetére
Nem tud számít vagy sem 2017.06. Hónapban vettem a telefont. Lehet csak a következő frissítés fogja megoldani. De várjuk meg a nálam hozzáértőbb arcokat van belőlük itt pár.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
12.1.3 óta esetleg tapasztalta más is,hogy meg van kicsit hülyülve a telefon? Mintha túlzott akku kimélésbe kezdett volna. Legalábbis nekem rendszertelenül frissíti a leveleket a Spark, volt aki mondta, hogy első csengés után foglaltba ment át a hívás, mikor hívot - ez restart után megoldódott - de összességében nem olyan zökkenőmentes a telefon, mint frissítés előtt.
-
-
SzPeti87
tag
válasz TheBikerider #197151 üzenetére
12.1.3.
-
veterán
-
SzPeti87
tag
válasz ferikek #197143 üzenetére
Nekem 2016.08. 64GB 6s-ben tavaly áprilisban lett cserélve ugyanott és nekem se jobb, sőt azóta rosszabb mint előtte. eBay-ről már meg van rendelve az akksi, ahogy megérkezik a hangszórókkal együtt (mert azok meg halkan szólnak) otthon nekiállok a cserének
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Valaki járt már úgy hogy iglass-t használt pitaka tokkal egyszerre?
Sehogy se bírom leszedni a tokot. -
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Ismerős hölgy ideadta az iPhone-t, hogy restoroljam. Apple ID és jelszó megvan , viszont nem emlékszik a biztonsági kérdésekre. Visszaállítani természetesen lehetetlen (Nincs elég infó a visszaállításhoz üzenet).
Kérdés: Ha a telefonon kijelentkezem és úgy megy a restore akkor nem lesz lockos? Nem tudom pontosan, hogy a fiókból is törölnöm kell e vagy sem.
Bankkártyával? Hát persze!
-
MasterMark
titán
válasz Wiz Khalifa #197145 üzenetére
Csak úgy tudod ha kikapcsolod az iCloud-fotókat. Inkább vegyél nagyobb tárhelyet szerintem...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Egy olyan gondom volna hogy az iCloud tárhelyem megtelt. Hogy tudom az iCloud-ból a fotókat és videókat törölni úgy hogy csak ott töröljem és a készüléken ne?
Smoke some weed nigga!
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
iPhone SE 64GB - 2016.10. Most év elején cseréltettem az akksit (83%), mert hamar lemerült és lassult. Hivatalosan, icenterben. De azóta sem jobb. az egy dolog h 100%-os, de pl. netezek 30 sec-et, és 62-56%-ra leesik. Lehet h az aksi rossz, vagy aksifüggetlen ez a gyors merülés?
Köszi!
-
tboldi
nagyúr
válasz Meszes1991 #197141 üzenetére
A másik a Skype, ugye?
Nálam is ez van, meg a neten rákeresve még néhányan ezt tapasztalják. Elvileg szerveroldali hiba.
-
Meszes1991
csendes tag
Sziasztok!
olyan problémám lenne iphone 7 plus 128GB IOS 12.1.3-nal hogy a App store-ban való frissítés nem éppen sikeres,két alkalmazás frissítése után ugyan úgy frissítést mutat és hiába törlöm az app-ot és rakom újra 1000szer (jelen esetben a Telegramot) vagy indítom újra a telefont vagy csinálok bármit amit saját kútfőből tudok,ugyan úgy frissítést kér. esetleg tipp?előre is köszönöm!
-
csaba1203
addikt
Teljesen rendben vannak minden téren.
Nyugodtan megveheted bármelyiket csak pár apró dologban különböznek egymástól de szerintem sebességben észrevehetetlen a különbség.
Nekem egy I7-em van és mellette egy A8 Samu,de gyakrabban használom az Iphone-t,mert valahogy simábban megy az egész rendszer és a zsebemben is jobban elfér. -
Alg
veterán
Sziasztok,
iPhone 6S illetve 7 mennyire használható manapság még? Van bármi hátránya ami napi használatban zavaró?
Egy felsőközép telefont keresek barátnőmnek már egy ideje de Android vonalon csak ilyen 6"-os tepsik vannak ami neki kb. használhatatlan egy kézzel, zsebbe nem fér, stb.
Egy 6S, talán sikítva egy refurb i7 még esetleg beleférne a keretbe.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
McLee
csendes tag
Sziasztok!
Új szifon tulajként kérdezem, hogy az feature a legfrissebb IOS-nél, hogy nem írja ki felül a szolgáltató nevét, csak a térerőt jelző pálcikákat, vagy be kellene kapcsolni a kijelzést valahol?
Köszönöm!
-
ERipley
tag
válasz herdsman12 #197127 üzenetére
És tényleg... Köszönöm!
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
ERipley
tag
Üdv! Ha bejelentkezek az iCloud.com-ra,a belépéshez az ID mellé kéri a telefonra leküldött 6 jegyű generált kódot is. Ha pl. elveszik/ellopják a készüléket, hogyan lépek be lezárni és/vagy törölni ill. elindítani a iphone keresése opciót?
Előre elnézést kérek ha hülyeséget kérdeztem...
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
Nekem eszembe sem jutott iPhone-on, iPad-en torrentezni. Nálam a NAS-on fut. A cél csak az volt, hogy ne kelljen a macbook-ot bekapcsolni csak, azért, hogy elindítsak egy letöltést. Ez működik is az általad javasolt módszerrel.
(#197119) mukibuci
Szerintem te kevered a szezont a fazonnal. A fájlok app semmi mást nem csinál, mint ha van egy arra alkalmas app a telefonon, akkor annak a mappáját megjeleníti és abba menthetsz.
Továbbra sem működik az, hogy csak úgy a telefonra lementesz valamit.[ Szerkesztve ]
-
prisz
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz galaxys80 #197115 üzenetére
Én ha akarnám simán tudnék a transmission-l torrentezni a JB-t iPadon. A tortent fájlok kezelését meg az iFile-l lehet megoldani.
De 1xübb meg gyorsabb ha ez a NAS-n megy.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz mukibuci #197114 üzenetére
Ez Mac-en asztali nézetben is teljesen más. Eleve nem is enged tallózni csak url-t beilleszteni.
Biztos, hogy amit te linkeltél az egy sima webes tm interface?
De tényleg lényegtelen. Sokkal egyszerűbb a link másolása és beillesztése, mint letöltögetni (mellesleg magára az iphone-ra nem is engedi az ios) és aztán tallózgatni.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #197088 üzenetére
“Erre reagáltam, hogy más fiókokkal se működik a Push (pld freemail), ez szerintem az Apple sara.”
Én inkább úgy fogalmaznék hogy vannak más fiókok is amivel nem működik a push. De sok másikkal viszont igen. Amivel nekem működik: iCloud természetesen, Office 365 exchange fiók, t-e-mail fiók, MSN (hotmail) e-mail cím.
Érdekesség, hogy a Gmail fizetős változatában viszont működik a push gyári mail alkalmazás használata esetén is.
-
allein
addikt
válasz MasterMark #197101 üzenetére
Ammenyiben a telefon nincs használatban, napközben és éjszaka: minek szükséges a bluetooth nem látom értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest