- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
herdsman12 #186196 üzenetére
“Fing”
Én erre az iFart-ot használom kb a megjelenése óta, teljesen bevált, jó kis app. 😀
-
bandigno
senior tag
válasz
herdsman12 #186196 üzenetére
Ebben az esetben kérem térjen vissza a másik platformra!
-
herdsman12
őstag
válasz
-secret- #186176 üzenetére
Helyesen ezt kérdezted:
"mit lehet megoldani egy Androidon amit mondjuk iPhone-on nem lehet"A számnélküli híváselutasítást.
Hívás rögzítést. (A fizetős konferenciabeszélgetés féle rögzítést említeni is kár.)
WiFi hálózat ellenőrzést, csatorna foglaltságot (WiFi Analyzer???). Konkrétan az Androidon jól működő Fing és Jiri Techet féle Network Analyzer free változata iOS-en semmit nem ér.
Egyszerű fájl kezelést.Hirtelen ezeket kérném szülinapomra.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom bekapcsolni a roamingot, ha külföldre megyek?
Előre is köszönöm
-
domojko
senior tag
válasz
tothjozsi96 #186188 üzenetére
Megnéztem az előzményekben, semmilyen videót nem néztem.
Rage47: Nekem semmivel sem rosszabb az akkuidőm mint az előző verziókkal.
Csak most ez a random merülés lepett meg... -
domojko
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #186185 üzenetére
Emlekeim szerint semmilyen videót nem néztem, persze az elképzelhető h valamire rányomtam félálomban.
PH-t olvastam amíg fejemre nem esett a telefon mert elaludtam.Csodálkoztam reggel mert iOS-en ilyen még nem fordult elő nálam h így lemerüljön a telefon.
Szerencsére most pont nem kellett időre kelnem, mert így simán elaludtam volna.
Remélem h csak egyszeri eset volt.
Droid és wp után egy megbízható rendszernek ismertem meg az iOS-t.
Nem szeretnék csalódni benne, mert megszerettem. -
domojko
senior tag
Reggel arra ébredtem h 60%-ról kikapcsolásig merült a telefon.
Kb 4-fél 9 közötti időtartam alatt.
6s 32gb. iOS 11.4
Akku állapota 97%
Rémlik h félálomban arréb raktam az ágyban a telefont és éreztem h tűzforró.
Telefon szerint Safari használta legtöbbet az akkut.Mi az a Safari hang?
Kamera, mikrofon, siri nincs engedélyezve safarinak. -
bilon73
aktív tag
helló,
olyan problémám van, hogy ha landscape módban veszek fel videót, akkor elforgatva tudom megnézni, pl facebookra feltöltve.
de a telon is, ha állón nézem, akkor lekicsinyíti, ha landscpabe fordítom a telefont, akkor elforgatja a videót.
ez miért van? és hogy lehetne megoldani, hogyha landscape módban veszem fel a videót, akkor rendesen meg tudjam nézni, akár számítógépen is.tuti valami beállítást nyomkodtunk el.
iphone se, ios 11.4
köszi
üdv
p -
la_cc
addikt
válasz
B-L-A-C-K #186174 üzenetére
Kicsit túlzásba vihetted a rom-olás úgy látom, ezt ne vedd általánosságnak azért. Én egyszer sikeresen kinyírtam egy telómat így, azóta nem nyúlok semmi ilyenhez.
(#186175) Danny365
Céges telóként kaptam, sok választásom nem volt sajnos. 2 telefont meg nem vagyok hajlandó kezelni, így ezen ér el, aki elakar.
(#186176) -secret-
Vegyél egy értelmesebb Samu-t és próbáld ki hosszabb távon.
Én se értettem a különbséget a 2 teló között, míg nem kellett megbarátkoznom a mostani i7-tel.
-
Danny365
őstag
En csak azt nem értem, akik ilyenek miatt panaszkodnak, minek vesznek egyáltalán iPhone-t. Legalábbis nem hiszem (nem kene), hogy a nagy “szabadság” hiánya meglepetésként érje az embert.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
la_cc #186173 üzenetére
Akinek nagyobb szabadság kell annak biztos nem ez lesz a telefonja, én sok évvel ezelőtt mikor váltottam megváltás volt. Androidot állandóan, b@sztattam, ilyen olyan "rom"-ot raktam, rá, millió beállítás, már kényszerből csináltam. Cserébe kaptam egy olyan rendszert ami stabil, és pont annyi beállítási lehetőség van amennyi kell, más egyéb dolog értem ezt a programok alatt meg minden van rajta ami kellhet.
Szóval szerintem mindenki eltudja dönteni melyik oldal szimpatikusabb neki. -
la_cc
addikt
válasz
benfolds #186146 üzenetére
Szifon topik-ban mit vársz, mit mondjanak az emberek? Én is most váltottam nemrég i7-re, én droid után úgy jellemezném a dolgot, mintha az egyik kezemet hátra kötve kellene dolgokat megoldanom, meglehet szokni, de nem ugyanaz.
Svájci bicska vs. rugós kés kb.
Látod lett is írva, hogy ki akarja venni a dobozból és használni akarja, nincs más elvárás. Az átlag felhasználó még előnynek is érzi ezt a zárt, "kézmegkötős" dolgot.
Vitathatatlan, hogy vannak előnyök is mondjuk.
-
sethi
senior tag
válasz
benfolds #186169 üzenetére
Waze, vagy ha ingyenes kell Here we go. Használok én is androidot és iost párhuzamossan, de én az androidban nem találom meg a dolgokat, vagy többször megtalálom ugyanazt a beállítási lehetőséget más más helyeken. Egyszerűbb az ios, majd hozzászoksz. Ami nekem ios-ből hiányzik és androidban megvan az az, hogy ha hívok valakit és felvették rezdül egyet a telefon
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Ha újraszeretném telepíteni az iOS-t de iTunes-al és szeretném hogy a jelenlegi fényképeim megmaradjanak de úgy hogy a helyadatokkal együtt, akkor azt hogy tudom lementeni és telepítés után vissza másolni?
Köszi!
-
benfolds
őstag
válasz
Totheground #186163 üzenetére
igen, azt még hozzá akartam tenni, hogy az appok, amiket eddig használtam, szebbek és jobban meg vannak csinálva ios-re.
ki akartam próbálni a navigációt, de azzal is fél órát szenvedtem, mire rájöttem, hogy lehet megadni az indulási pontot és a célt. androidon soha nem volt olyan, hogy valamin gondolkodnom kellett, hogy mit hol találok, pedig nem használtam használati utasítást a legelső telefonomhoz sem. ja, és persze hiába nyomogattam a térképet, hogy lássam utcanézetben, hogy hol kell lekanyarodni.ilyen, hogy gps ki-be kapcs?
navigációra mi a legjobb ingyenes megoldás iphone-on?
én nem voltam egy nagy rom-olós androidon sem, igaz, hogy root-olva volt a telefonom és custom rom volt rajta, de csak azért, mert jobb volt, mint a gyári, nem pedig azért, mert a rom-olásban leltem örömemet. megszoktam androidon, hogyha valami nem tetszik, akkor mindig van rá egy csomó megoldás. ez, hogy nem lehet az állapotsorra némítva / rezgés ikont tenni, ha én azt szeretném, nekem nonszensz. -
SidCorky
őstag
iGlass Back fóliát használ valaki X-en? Hogy néz ez ki nem sajtófotón? Tudna valaki saját fotót linkelni?
Köszönöm szépen előre is
-
válasz
Totheground #186165 üzenetére
Ja értem, ez nem derült ki, csak azt olvastam hogy további előnyök.
Itthon még le van maradva az Apple térképek, plusz azt egyszerűen nem is értem, hogy hogy jöhetett ki úgy hangos navigációval, hogy “forduljon jobbra a ZÉ Fő utcára”. Biztos nehéz lett volna leprogramozni hogy ha magánhangzóval kezdődik az utcanév akkor az, ha nem, akkor a. Másnak persze sikerült. Plusz évek óta így maradt, kész röhej hogy ezt még nem tudták javítani. Annyira idegesít hogy inkább nem is használom. -
válasz
Totheground #186163 üzenetére
“Apple maps”
Én ezt mondjuk kihúznám a pro érvek közül. -
Totheground
addikt
válasz
benfolds #186146 üzenetére
Pont azért, mert a telefon egy használati eszköz, és nem játszani/romolni/testreszabni akarom, hanem kivenni a dobozból és használni.
További előnyök
- Design - akárki akármit sír a notch miatt, az X baromi jól néz ki
- Appok - meg mindig sokkal minőségibb az app kínálat
- ecosystem - ha valakinek több Apple cucca van, az azok közti kapcsolathoz képest a fasorban sincs senki.
- Apple Pay
- Apple maps
- AppleCare
- Nem GoogleHirtelen ennyi jutott eszembe.
A volume rocker meg pont, hogy ezerszer jobb, ha egyszer megszokod. Hozzáérsz a telefonhoz és máris tudod, le van-e némítva. Ha nincs, csak egy apró mozdulat, nem kell elővenni, feloldani, nézegetni.
-
Mr.Silkó
veterán
-
válasz
Mr.Silkó #186148 üzenetére
S8+ után i8 plus ?
Ki fog halni az S8-as topik.
Nekem is volt egy ilyen próbálkozásom. A Note 8 mellé használtam a privát kártyámmal egy i8-at. Aztán meguntam a 2 telefonnal szaladgálást,vettem egy dual simes Note 8-at és az i8 maradt ipodnak. (zene minőségben veri a samsungot simán)
A Note 8-amat ilyen tokkal használom + whitedome üveg,még a hajlított üveget sem nyomja fel ,iphone-on síma ügy -
válasz
univerzita #186075 üzenetére
Köszi szépen
-
California1
őstag
Üdv urak!
Elnézést a félig offért.
Ma feltettem az iOS12 public bétát az iPad Mini3-ra és azt kell írjam elég impozáns 11.4 után.
Kb mint iOS 10 környékén. iPhonera vetítve én személy szerint várom már a véglegest :-) -
csibabu
tag
Üdv! Iphonen eddig amit barátnőm hiányol néha az pedig az hogy selfi módban lehetne egy kis retusálási lehetőség mint más készüléken. Van erre bármi kamera alkalmazás vagy megoldás?
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az iPhone-nál is van rá lehetőség, hogy megnézzük az eddigi összes kimenő és bejövő hívás idejét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Outlook topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 7
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest