- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Binglof
csendes tag
Srácok, itt a Fórumon van hirdetési topic? Eladnám az SE-met, mert egy baleset miatt romlott a szemem és nem látom...
Soha ne hagyd abba a csüggedést!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jim-X #186296 üzenetére
Akkor ha BP-en hagytad el, max kiírod a Pesten Hallottam, vagy Pesten Találtam facebook csoportokba, és várod a csodát, más nem nagyon van.
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Ha elveszett egy iPhone 7 akkor mi a teendo?
A játék az nem játék!
-
la_cc
addikt
válasz lugosi #186290 üzenetére
Hardverapró-n sokat jelent szerintem, ha vannak pozitív értékelései egy eladónak, de pl. egy frissen regisztrált felhasználótól tuti nem vennék semmit, mert még az a minimális bizalom se lenne meg, szóval szerintem nem kell feltétlenül "ismerősnek" lennie az eladónak, csak, a lehetőségek szerint, kellően körültekintőnek.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
MODERÁTOR
válasz MitoGábor #186282 üzenetére
Nem pont erre írom, csak kapcsolódóan; nálunk se használt telefon eladói, se vevői kultúra nem alakult ki. De ez igaz lehet más használt cuccokra is. Amikor külföldön már vígan üzemelt az ebay-en az, hogy előre utalsz és kapod a cuccot (még paypal nélkül is), akkor nálunk még utólagos fizetéssel is megjárhattad, illetve az esetek egy bizonyos %-ában meg is jártad. Emlékszem a 2000-es években, az egyik print számtekk lap cikkére, amelyik a témával foglalkozott, olyan kijelentések hangzottak el benne a postára vonatkozóan is, hogy csodálkoztam hogy ez nyomtatott formában megjelenhet. Azóta a posta nagyon pozitív irányba változott, de az eladók, vevők nem.
Tisztelet a kivételnek, de magánszemély eladótól nem veszek használt cuccot, csak ha ismerősöm, vagy valamilyen formában utolérhetőnek találom. Egyébként csak cég, üzlet ami szóba jöhet használt esetén is, de ha lehet, akkor azt is kerülöm, inkább kifizetem az új felárát, de megtanultam már, hogy sokszor olcsón venni drága. Azért sajnálom ezt, mert az inkorrekt eladók nyerészkednek, de ezzel a tisztességes eladók üzletét rontják.
Vevői oldalról ugyanezek megvannak, irreális elvárásoktól kezdve a szemtelen alkudozásokig, például azt ma már alapnak kell tekinteni, hogy bármi, amit eladsz, mindegy, hogy milyen tartozékok járnak hozzá, azoknak az értéke nulla, alapfelfogás lett, hogy az "ajándék". Ebben persze reklámok, hirdetők is hibásak tudnak lenni, ha meg valamit árában akarsz eladni, esetleg tartozékokat külön, akkor meg azonnal "nepper" vagy.Szóval én a magam részéről a használtcuccozást inkább kerülöm a nyugalmam megőrzése érdekében. Eladni is nagyon ritkán szoktam valamit, inkább elmegy ismerősi körben olcsóbban, de nyugodtabban.
-
OCTAMD
őstag
válasz MasterMark #186286 üzenetére
persze,pl samsungnál is van NCK kód,de iphonenál nincs
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
MitoGábor
tag
válasz MasterMark #186283 üzenetére
Igen, egyedül a Telekom-nál van lehetőség erre, hogy hűség idő alatt is online, vagy telefonon keresztül függetleníteni lehet a készülékeket.
Próbáld meg ezt a Telenor-nál, vagy a Vodafone-nál...06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
tuzpenge
őstag
válasz MitoGábor #186282 üzenetére
Az egyik legnagyobb hülyeség volt ez a törvény, mert így már a gyanútlan vásárló nem vehet nyugodtan használt készüléket, mert mi van ha az mondjuk egy Telekomos volt a gazdikája kérte a függetlenítést, és utána eladta de szépen elfelejtette fizetni a részleteket. Mi lesz a telefonnal és az új gazdájával? -> Letiltják és mehet panaszra ahová akar. Szóval ennek a törvénynek semmi értelme nem volt, csak a csalók segítése!
ˣ
-
OCTAMD
őstag
válasz MasterMark #186283 üzenetére
Kódot???
Nincs semmiféle kód,csak leveszik a rontást
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
tuzpenge
őstag
-
MitoGábor
tag
Tisztelt fórum tagok!
Muszáj ide is beírnom, mert már egy kicsit sok volt ez mostanában...
A Telenor-os/Vodafone-os készülékeket a szolgáltató UGYANÚGY függőként adja, ahogy eddig. 2 év UTÁN lehet igényelni a függetlenítését, miután lejárt róluk a hűség (nyilván ez nem vonatkozik a listaáron vett készülékek esetében, de ez elenyésző tényező). Ezt a szerződő tudja kérvényezni SZEMÉLYESEN, vagy a meghatalmazottja. A Telekom az egyetlen szolgáltató, aki úgy döntött, hogy 2017. októbertől az összes készülékét kártyafüggetlenül forgalmazza. Az októbertől behozott törvény arra kötelezi a szolgáltatókat, hogy 2 év UTÁN ingyenesen függetlenítse ki a telefonjait, nem arra, hogy veszek egy készüléket és azon nyomban szaladhatok kifüggetleníteni.
Ezt csak azért írtam le, mert folyamatosan vitatkozom a tisztelt érdeklődőkkel, ha egy Telenor-os készüléket hirdetek. Pl. most egy X 256GB Telenor-os esetében volt egymás után 5 hívásom, hogy megvan-e a számlája, mert akkor ő kifüggetlenítené. Most komolyan?! Ennyire hülyének nézik egyesek az embert? Ha ki lehetne függetleníteni, akkor nem 250 lenne az ára, hanem 300.... Természetesen, ha visszakérdezek, akkor meg sértődés van és én vagyok a bunkó....06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
dud998
őstag
válasz Mr.Silkó #186277 üzenetére
Üdv a klubban, használd nagy örömmel!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Mr.Silkó
veterán
Ma meghozták az iPhone 8 Plus-omat, hát ez valami álom egy mobil, már most imádom! Gyönyörű, szélvészgyors, fluid, pöpec a kamera, szép a kijelző, remek eddig az üzemidő is.
-
herdsman12
őstag
válasz aujjobba #186263 üzenetére
Köszi, nem ezt keresem. Emailben küldenék Emlékeztető-t, PC-s usernek, bonyolítva azzal, hogy menne vele egy-két Jegyzet és esetleg más melléklet. Egy árva Jegyzet küldése az megy.
(#186267) Totheground
Köszi, nem látom át, hogy miként lesz ebből több melléklet küldése, meg mi lesz a sorsa az időközben módosított jegyzetemnek? Belepiszkálnak távolról, látják a módosítást?
Nézegetem, hátha ...(#186272) lugosi
Ne mááár.
Direkt nem írtam a nevet, de manapság már a WP a BB szóba se kerülhet konkurenciaként, csak az A és iP (ABC sorrend) maradt. A sokféle A-os telefon meg még az iP-nál is jobban az átlag felhasználóknak készül tele integrálva PC szintű funkciókkal.
Itt a "szűk réteg" kifejezés az extra (inkább egyszerű, hatékony) funkciókat hiányoló írásom miatt merült fel. Ilyen megközelítéssel az egész A-os tábor szűk réteg, mert tudnának használni egy csomó "egyszerű, hatékony" funkciót. Persze tuti, hogy sokan nem használják ezek jó részét, de nem is háborognak, hogy minek van ott.
Azért Te szerencsés ember vagy, megúsztad a rugdosást a Navi leszólása miatt, igaz jól helyezkedtél.[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz lugosi #186272 üzenetére
Pl nézd meg a billentyűzetes blackberry telefonokat.
Jaja!
Én BB-ről jöttem iOS-re. Billentyűzetes Passatot váltott (attól jobb telefon és rendszer nincs a mai napig (nekem és akik próbálták szinte mindenkinek) , ezt itt és most is ki merem jelenteni. De mivel valóban egy szűk réteg használta azt a rendszert, sajnos kimúlt.Persze a szifon mellett most is van billentyűs BB-m, egy KeyOne.
És most az az elsődleges telefonom. Se jobb, se rosszabb, mint szifonom.De nemsoká lejár a céges i6 kihordási ideje (2 év), és akkor remélhetőleg egy i8 lesz szifonból a következő.
A BB meg....
Majd meglátjuk.18 éve itt
-
tuzpenge
őstag
Na csak feltettem a 12 bétát. Egyenlőre 2 fura dolgot tapasztaltam.
1. ki-bekapcsolás után a jelkódot nem lehet beírni (nem érzékeli a kijelzőt) csak a főgomb megnyomása után.
2. a sim zárolást nem ajánlja fel a jelkód megadása után, hanme be kell menni a beállítások -» mobilhálózat-»sim pin menübe és utána tudom csak beírni.
Másnál nincs ilyen? A készülék egy SE (ha ez számít).ˣ
-
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #186252 üzenetére
“A konkurencia bármilyen szűk rétegnek fejleszt?“
Tulajdonképpen majdnem. Nézd meg a sok alsókategóriás telefont, ha nem is bármilyen szűk rétegnek, de van nagyon sok konkurens termék amik elég erősen rétegeknek szólnak. Pl nézd meg a billentyűzetes blackberry telefonokat.
-
scabiosa82
tag
válasz dvdbackuper #186270 üzenetére
A kábel eredeti, de az usb az előlapi... Akkor húzzam le és kezdjem újra?
-
dvdbackuper
őstag
válasz scabiosa82 #186269 üzenetére
nem csesződik el, csak ne előlapi usb portot használj és lehetőleg eredeti kábelt
-
-
hdanit610
aktív tag
válasz scabiosa82 #186266 üzenetére
Minden új rendszernek kell pár nap, míg beáll a normál fogyasztása. Pár óra nyomkodással simán lemeríthető, de ez még nem releváns érték. Én hagytam volna még kibontakozni.
-
Totheground
addikt
-
scabiosa82
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a publikus bétát, de nálam sokkal jobban merült a taló, szóval elkezdtem visszaállítani a 11.4-et, de lassan 2 órája tart az itunes-szal, és a telón alig 1/5 résznél tart a fehér csík az alma logó alatt. Mit tegyek? Közben letöltöttem a megfelelő ipsw fájlt, hogy ha esetleg a visszaállítás nem jönne be. Várjak, vagy húzzam le?
-
aujjobba
addikt
válasz herdsman12 #186260 üzenetére
Jegyzetek, megnyitod amit küldeni akarsz, jobb felül a megosztás gomb, választod hogy e-mail és oda másolja a teljes tartalmat képekkel mindennel.
-
aujjobba
addikt
válasz herdsman12 #186260 üzenetére
Emlékeztetők, rányomsz a névre “Emlékeztetők”.
Jobb felül megjelenik a Szerkesztés.
Megjelenik az opció hogy Megosztás, aztán kiválasztod kivel akarod osztani.
Ahogy látom ez az adott csoportot osztja, nem az egyes elemeit.
De csoportot is bármikor tudsz csinálni. -
Stylerr
addikt
Srácok, én ezelőtt Androidos telefonokat használtam, volt, hogy zászlóshajót, és az is 2 év után akadt, kilépett az appokból. Most megvettem az i8-am, és ég és föld a különbség. Rendben, zárt rendszer, de én betudom annak, hogy így legalább gyors és megbízható, nekem pedig erre van szükségem.
-
herdsman12
őstag
válasz Totheground #186253 üzenetére
Köszi, akkor nem lettem okosabb.
Hiába írod, hogy Te és mások is itt, nem akartok ilyet, nekem akkor is el kell küldenem néha pár jegyzetet. (egyszerűen, hatékonyan)
Emlékeztetőt egyáltalán nem lehet, még csak másolni se(!). (Dobhatná valaki a megoldást.)
A Jegyzet se túl egyszerű, megnyitom, továbbítom, Mentés a Fájlokba, ahol változtathatatlanul "szöveg.txt" lesz a neve, majd innen "Melléklet hozzáadása". (egyszerűen, hatékonyan)
Nem értem ezt a megosztott jegyzetet, kicsit bővebben lehetne?(#186258) hdanit610
Köszi a segítséget, csak a számnélküli hívásokat szűrném.
-
tvamos
nagyúr
válasz Rage47 #186241 üzenetére
Jaa... nem... Pedig ez is fovaros, csak masik orszage.
(#186251) buvartacsko válasza galaxys80 (#186250) üzenetére
Nem mindenki teheti meg, hogy a ceges iPhone-t beb@ssza a kukaba, es vesz helyette valami mast.
Azt meg leirni, hogy mas ne rinyaljon... detto ugyan olyan rinyalas.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
hdanit610
aktív tag
ami nekem szól, arra reagálnék:
éjjel minek hívogatna bárki rejtett számról? Fura élethelyzet, bár nyilván nem elképzelhetetlen, de erre az is jó megoldás, ha a ne zavarj módot beállítod, így csak az ér el, aki a kedvenc listádban szerepel, a többit nem engedi csörögni. Éjjel azért az mlm értékesítők is alszanak.
-
tboldi
nagyúr
válasz access_denied #186255 üzenetére
Csak az Apple szervereiről tudod letölteni az éppen aktuális verziójú alkalmazást. A felhő ikon csak azt jelzi, hogy azt már egyszer letöltötted/megvásároltad.
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
Hogyan kell egy alkalmazást úgy telepíteni, hogy azt ne a felhőből szedje le? Konkrétan az a problémám, hogy az alkalmazás sokszor kifagy, és nem tudom, hogy mi lehet az oka.
Jav: Belegondoltam, így is és úgy is ugyanonnan települ, a felhő ikon csak azt jelzi, hogy az alkalmazást már megvásároltam.
Kérdés, hogy miért fagy az alkalmazás (agar.io)...
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz buvartacsko #186251 üzenetére
Ne haragudj, de téged nem lehet komolyan venni.
-
Totheground
addikt
"Mekkora hülyeség ez a "szűk réteg""
"Egyébként megköszönöm, ha felvilágosítasz, hogy kell "simán" csatolni egy emailhez egy "Emlékeztető"-t és 2 db "Jegyzet"-et."Igen, ez is pont olyan dolog, amit a userek tobbsege akar napi szinten csinalni.
Kuldj 3 mail, nagy kaland. Vagy tedd megosztotta a note-kat es kuldj 1 mailt a emlekeztetovel.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
herdsman12
őstag
válasz Totheground #186213 üzenetére
Lehet itt tudálékosan fogalmazni, de nem volt meglepő, mert tudom, hogy az Apple "normál embereknek" tervezi a telefonokat, hogy "egyszerűen és hatékonyan" tudják használni, na ezt szeretném én is.
A konkurencia bármilyen szűk rétegnek fejleszt? Nem, és ott mégis működnek az itt említett funkciók.
Mekkora hülyeség ez a "szűk réteg", nem is értem, hogy honnan szeditek (#186221) ezeket az infókat?
Max a luxus és strapa telefonok illenek ebbe a kategóriába.Egyébként megköszönöm, ha felvilágosítasz, hogy kell "simán" csatolni egy emailhez egy "Emlékeztető"-t és 2 db "Jegyzet"-et.
(#186214) lugosi
Azért remélem nem csak telefonálásra használod?
Jöhet a Dual SIM.(#186217) hdanit610
Nem gondolod komolyan, hogy ennyire extra ürge vagyok, hogy csak én használnám szívesen ezeket a funkciókat?
Éjjel, a másik szobában töltődő telefon két gombnyomását megelőzi kb 7m séta, igaz ez is az én saram, mert a párna alatt is lehetne a telefon.(#186251) buvartacsko
Engem nem zavar, fokozhatod a tempót. -
-
buvartacsko
addikt
válasz r00r1 #186244 üzenetére
válaszoltam, neked tulzottak az elvárásaid. attól, hogy valami drága még ember alkotta és lesz benne hiba. vagy Te soha nem hibázol semmiben? nem értem. nem védem, de szar a hozzáállásod.
örülök neki, hogy jelentetted. nálam is előjött már a bug, jelentettem én is, csak én nem vergődtem, hogy 250 ezerért (i8plus) nem ezt várja az ember. soha sehol senki nem írta / mondta hogy ez hibátlan és bug mentes.
sorry, ha sértve érzed magad, de a tied az egy milliomodik ilyen hsz, hogy egy bug után megy a hiszti, hogy ennyi pénzért nem ezt várná stb... meg nem ezt várná mert apple!4!4 kurvara unalmas már..
[ Szerkesztve ]
-
r00r1
aktív tag
válasz buvartacsko #186242 üzenetére
ha olvastad volna az eredeti hsz-em, ott tisztán leírtam hogy nyitottam ticketet (jelentettem az apple-nek, hogy egyértelmű legyek). továbbá volt egy kérdésem, amire pl te azóta sem válaszoltál.
A markát védeni, meg rolls royce példával jönni azt bezzeg tudsz, gratula.
-
buvartacsko
addikt
válasz r00r1 #186239 üzenetére
azt erted ugye, hogy egy 100-200 millás bentley/rolls royce is meghibásodhat? emberek csinálták. soha senki nem mondta hogy bug mentes, sem azt hogy tökéletes. nem is lehet hibátlan. jelentsd a hibát az apple felé, többet érsz vele, mintha itt rinyálnál azon, hogy mit vársz x összegért.
-
Rage47
veterán
-
Ombi5
őstag
Udv. Ios rendszer alatt hogyan lehet osszekapcsolodni egy google fiokos jatekkal,ami mind2 rendszeresen van hasznalva? Jatek neve jurassic world alive.. koszonom
-
-
sith7
félisten
Amióta megvettem a telefont /6S/, minden héten kiírja, hogy nincs iphone biztonsági mentés, legyen wifi, zárolt képernyő stb.
Ezeket mindig megcsináltam, de ma is kiírta, hogy 5 hete nincs mentés ... mit csinálok rosszul ?
-
r00r1
aktív tag
Azzal a hibával találkozott már valaki, hogy a control centerből nem lehet állítani a fényerőt? eredetileg az SE csinálta 11.4.1 béta alatt, azt visszaállítottam 11.4-re, most az i8p csinálja 11.4 végleges alatt. ha kikapcsolom a kijelzőt, utána működik. ipad-en is csinálja (11.4.1b)
nyitottam ticketet a feedback appban, jött is rá reakció, juhuuucsak azért egy 300000-es telefonnál ne forduljon már elő, könyörgöm. vagy nekem vannak túlzott elvárásaim?
-
hemaka
nagyúr
válasz tuzpenge #186219 üzenetére
En a dev betat hasznalom megjelenes ota az i8p-n, de eddig semmi nagy negativumot nem talaltam, akkuido rendben, nem laggol. Social appok mennek, waze, google maps, chrome, ProCamera, VLC szinten okes.
DE, ami nekem nem tetszik...
Uj stocks widget nagyon szep es fancy, de feleslegesen sok helyet foglal a widget oldalon.
Az uj battery diagram is okes, de az utolso toltes ota eltelt kijelzoidot nem mutatja, csak napokra lebontva. Ugye ez most nem komoly, hogy en adjam ossze fejben igy 2018-ban? Vagy csak en nem talaltam meg a lehetoseget?!
Measure app meg kb. hasznalhatatlan, majd lesz jobb is.
Ami jo nagyon, hogy vegre meg lehet nezni, hogyan nez majd ki a widget, ha kipakolom.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
MODERÁTOR
-
Cathfaern
nagyúr
válasz galaxys80 #186218 üzenetére
Sosincs az mondva, hogy senkinek se kellenek. Az van mondva, hogy rétegigény. Az Apple pedig a mainstream-nek fejleszt, akár tetszik akár nem, tehát akinek speciális igényei vannak, azt valószínűleg nem fogja kiszolgálni. Ha egy adott igény rétegigényből átmegy mainstream igénybe, akkor majd belerakják, ahogy az általad említett példában is.
Szóval van értelme irogatni az Apple-nek, hogy X dolog miért nincs benne az iPhone-ban? Van, mert akkor látják hogy van rá igény, és ha elég sokan irogatnak, beleteszik.
Van értelme itt (meg random iPhone / Apple topicban) irogatni ugyanezt? Nem sok. -
tuzpenge
őstag
Aki feltette és használja a 12 Public betat az leírná a tapasztalatait.
Elég kevés az infó / tapasztalat beszámoló róla itt. Senki (illetve csak nagyon kevesen) nem tette még fel? Én még soha nem bétáztam de most erősen gondolkodtam rajta, viszont nem szeretném a mostani jól működő rendszert egy totál instabilra beáldozni, ezért is olvasnék szívesen a tapasztalatokról.
Köszönöm!ˣ
-
galaxys80
veterán
válasz hdanit610 #186217 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy miért baj az ha valaki leírja teljesen normálisan, hogy NEKI mi hiányzik az ios-ból.
Engem az zavar, hogy ilyenkor kivétel nélkül az a válasz jön, hogy azért hiányzik, mert ezek senkinek nem kellenek.
Annak idején ilyen válaszok születtek arra is, hogy miért nincsen control center az ios-ban?Vagy miért nincsen multitask? -
hdanit610
aktív tag
válasz galaxys80 #186215 üzenetére
Ezen igények többsége inkább csak az adott személynek lenne jó, lehet, hogy 10 másik nem is használná soha. A hívásrögzítés 1 évben egyszer lenne számomra fontos, amúgy nem, illetve a szám nélküli hívások elutatásítása is max. két gombnyomás, ennyit kibírok. Tudom, sokkal kényelmesebb, ha eleve be sem csörög, de múltkor pl. az egyik futárcég hívott szám nélkül és egy nagyon fontos csomag volt elcímezve, ezért kerestek. Ha elutasítottam volna, akkor lehet, hogy nem kapom meg. Extrém példa, de ettől még valós.
Senki nem hurrog le senkit, csak időnként valaki idejön, elsírja, hogy mik hiányoznak neki az iOS-ből és aztán megy tovább (nyilván androidos készüléke van, hiszen azon elérhetők). Plusz adalék, hogy ezek már unalomig ismételt funkciók, amiket amúgy én pl. nem használok (van andoridos telóm is).
-
tvamos
nagyúr
válasz Rage47 #186200 üzenetére
Ezt ti hogy csináljátok? Engem elsô alkalommal, amikor elindítottam átdobott a store-ba, onnan letöltette velem a helyi tömegközlekedési appot, és azt indítja. Pedig jó lenne, ha a buszmegállót megmutatná hol van.
A hívásrögzítést én is hiányolom.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
galaxys80
veterán
válasz CsonkaImo #186207 üzenetére
A szám nélküli híváselutasítás lehetősége kb az összes létező ismerősömet érinti.
De az egyszerűbb fájlkezelés is szinte mindig előkerülő téma.De nem is ez a lényeg. Ahányszor valaki hiányol valamit az ios-ból, néhányan egyből lehurrogjátok, hogy erre aztán semmi szükség.
-
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #186203 üzenetére
Újra és újra átnéztem a listádat hogy valamelyikre azt tudjam írni, hogy ez igen, nekem is hiányzik, és jó lenne, de egyszerűen egyik sem érdekel egyáltalán azok közül, amiket írtál.
Amivel nem bánnám, ha bővülne az iPhone, az nem szoftveres kérdés (még), amit más írt: a dual SIM. Ha lenne akkor ez érdekelne. Ahogy elnézem azonban történnek elmozdulások az e-SIM felé, így a jövőben ez is megoldódhat. -
Totheground
addikt
válasz herdsman12 #186209 üzenetére
Lehet, hogy ez meglepő, de az Apple nem a szűk techie niche rétegnek fejleszt elsősorban.
És igen, sokkal többen vannak, akik a telefont FB/Insta/Twitter/net/játékra használják. Egyébként meg simán csatolsz bármilyen mellékletet a mailekhez a filekezelőből.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
őstag
válasz univerzita #186075 üzenetére
Ez a 2 lépéses hitelesítés nekem szürke. Hogy tudom kikapcsolni?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz -secret- #186176 üzenetére
Dual SIM
Telefon felvétel rögzítés ( munkából adódóan nekem nagy fontosságú )
Dex dokkoló2 éve még sokkal többet írtam volna,de tény,hogy kezd a 2 rendszer ( és hardveres tudás ) közeledni egymáshoz.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
giroud199
senior tag
Viber mást is kidob 5s en? (Ios12)
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
dud998
őstag
válasz herdsman12 #186203 üzenetére
Jézus ereje, az a videó!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
CsonkaImo
addikt
válasz herdsman12 #186196 üzenetére
Ilyen igényekkel kb. a felhasználók 1%-ának 1%-a rendelkezik.
-
herdsman12
őstag
válasz bandigno #186198 üzenetére
Gondolom, ha megcsinálnák, akkor azonnal kukáznád a phonodat, mert nehogy már jó legyen.
Egyébként meg ezen nem röhögni kellene, hanem sírni.(#186199) lugosi
Ütős poén volt, itt a jutalom.
(#186202) buvartacsko
Bevallom, ezek olyan dolgok, aminek többen örülnének, mint nem.
Ki írt itt telefonos router configról? Torrent ügyben meg alulképzett vagyok.
De, ha már így beleszóltál, áruld el, miért jó, hogy az említett funkciók nem működnek?[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz herdsman12 #186196 üzenetére
valljuk be ezek olyan dolgok, amik nem mindenki számára igények. engem 2 évente 1x hívnak szám nélkül. soha nem volt szükségem még hívásrogzitesre. ha pedig egyéb komolyabb hálózati toolok kellenek inkább előveszem a macbookot. picit egyszerűbb azon configolni egy routert mint egy telefonon.
gondolom a következő a torrent/ftp/httpd szerver lesz, mert a telefont naskent is használni kell, különben szart sem ér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest