- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
LuxusGSM #156704 üzenetére
Csak az a szomorú, hogy valószínűleg „megfizethető” áron (már ha szabad ilyet írni 250+ ezres telefon esetében) csak egy nyomorult 7S/7S Plus -t lesznek képesek piacra dobni. Pedig 3 év semmittevés után elvárható lenne, hogy 260 ezres áron egy teljesen új készüléket dobjanak piacra. Őszintén szólva, ezt az i6 óta megjelent külsőt én már nem erőltetném tovább. Nem kell semmiféle 7S. Unalmas.
-
-Ben-
veterán
válasz
LuxusGSM #156699 üzenetére
„Három modell - Egy OLED, két szabvány”
Fogadjunk, hogy ez tetszik neked a legjobban. Nyilván az OLED verzió 400 felett lesz, így csak azok veszik majd meg, akik tényleg „meg is érdemlik” és „jár” nekik.
xDD
Egyébként 120%, hogy nem így fog kinézni és ezek egyelőre csak szimpla találgatások. Az sincs kizárva, hogy semmiféle iPhone 8 nem lesz idén, csak egy ráncfelvarráson átesett 7S. Majd április-május környékén többet lehet tudni.
-
vasi89
őstag
válasz
LuxusGSM #156561 üzenetére
Nillkon tokot használtam az összes iphoneomon. nagyjából 1500-200, függ az árfolyamtól de 1000x különb mint a gyári szilikon tok. Ha valami megéri az árát megfizetem, mondjuk egy spigen tok, de a gyári bőr tok 17ezerért, enyhén túlzás mert ugyan az mint anno az 5s-re a 10e ft-os, semmivel sem minőségibb. na én az ilyenek miatt nem adok apple tokért egy ft-ot sem.
-
-Ben-
veterán
válasz
LuxusGSM #156561 üzenetére
Telefonért 300+ se fáj annyira, mint egy nyamvadt tokért 10+.. ez van. Mindenkinek más az értékrendje. Többnyire tok nélkül használtam a telefonjaimat (most a jet blacket is, pedig igencsak szereti gyűjteni a karcokat), de ha vettem tokot, akkor is csak max 4-5eFt -ig. Általában pedig 3000 alatt. Ez van....
-
szupermacs
veterán
válasz
LuxusGSM #156556 üzenetére
Ez nem az a fórum/topik, ahol bemagyarázod nekünk, hogy neked presztízs a telefonod és nem hülyeség 10K fölött kiadni tokra. Persze megpróbálhatod alátámasztani, hogy miért éri meg a gyári tok és miben ér többet, vagy mitől jobb egy kínainál. Nyugodtan tedd meg, nem kötelező általánosítani és lenézni mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, ahogy te. Hajrá!
,,Ha fáj neki 10+ ezer akkor a 200+ nem fájt?????"
A telefont használod, a tokot meg csak ráhúzod. Ha szerinted megér ennyit egy darab szilikon, akkor rendben van. De ne akarj már pálcát törni felettünk azért, mert nem osztjuk a véleményed. Ennek itt nincs helye.
-
válasz
LuxusGSM #156556 üzenetére
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha ezt véresen komolyan írtad, és így is gondolod, akkor inkább menj játsz kicsit a hajszárítóval a zuhany alatt
kinek érzed te magad hogy megmond, hogy kinek mi juthat és mi nem?
te komolyan attól érzed magad felsőbbrendűnek mert megvettél egy szaros kétszázezres telefont?
... na ez az igazi szegénység... és nem az ha valakinek nem telik iphone-ra
-
tepenzed
őstag
válasz
LuxusGSM #156553 üzenetére
nem
mert volt kezemben a tok,ami a negyedét sem éri, azért nem fizetek ennyit, a telefont sem azért veszem, mert apple logó van rajta, ennek a toknak az árazásánál kb ez történt. Ezért lennék kiváncsi, hogy ki melyiket vette ebayről, ami használható és hasonló dizájnú.
-
-Ben-
veterán
válasz
LuxusGSM #156553 üzenetére
Sokszor olvasom/hallom ezeket a „mit számít” 10-20-50 ezer egy ilyen telefonnál szövegeket... Nos, azért szerintem számít. Ha már egyébként is baromi sokat kiad érte az ember akkor kissé fájdalmas még kiegészítőkre további 20-30 rugókat kipengetni..
Arról nem beszélve, hogy a telefon az mégiscsak maga a telefon, egy sz@ros tok meg ne kerüljön már 10eFt -ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest