- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
DuDieHUN #338934 üzenetére
Fiam második telefonnak éppen egy SE 2016-ot szerzett be. Nagyon tetszik neki a mérete, banki appot szerintem nem használ rajta, de ahogy nézem, neki nem lenne gond, mert az OTP Bank még megy IOS 15-ön. Az összes általa használt alkalmazás működik neki.
Mindig mondja, hogy szerinte meglepően pörgős a rendszer. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
DuDieHUN #338934 üzenetére
Gyanítottam, hogy ilyesmi van mögötte. De a pénzügyi részébe nem akartam belepiszkálni, ezért nem írtam, hogy inkább menj el a mini iPhone felé. Gondolom, a banki app azért fontos lenne, ezt neked kell tudni, mert ha igen, akkor úgyis a mini marad. Vagy SE 2, SE 3? Azok eleve kiestek?
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
DuDieHUN #338926 üzenetére
A George appot jól gondoltad, iOS 16 a minimum igénye, az első SE pedig iOS 15-ig jutott.
Beszélgetés, FaceTime menni fog, üzenetek is. Teljesen alap dolgok (naptár, mail, ébresztés stb) szintén. Üzenet küldőt passzolom.
Ezzel együtt is inkább mondanám, hogy másodlagos eszköznek lenne jobb használni, de ha nem kerül számodra sokba, akkor egy próbát érdemes lehet tenni vele. Maximum tovább adod, ha nem válik be. -
Lali-213
senior tag
válasz
DuDieHUN #338926 üzenetére
Szia,
Megnéztem, iOS 15.8.1-ra lehet frissíteni az SE 2016-ot.
Minimum követelmény:
Erste George iOS 16.0 - már nem megy rajta
Whatsapp iOS 15.1 - mennie kell
Signal iOS 15.0 - mennie kellAzt mondanám, hogy nem kell mindenről lemondanod, de azért erős kompromisszumot kell kötnöd.
-
insight
aktív tag
válasz
DuDieHUN #230945 üzenetére
Nem tudja hozni, az akku mindenképp erősen kompromisszum lesz (2227mAh vs 2658mAh). Esetleg akkor nem érzed gáznak, ha az XS akkuja már elhasználódott
De sebaj, én 11 Pro-ról váltok, márpedig ennek az akkuja nagyon jól sikerült, másfél napokat elketyeg simán, de nem érdekel, mert a 12 mini mérete a tökéletes, az X óta gyűlöltem az egykezes használatot és a csúszós oldalát. 2-3 órán belül meg is rendelem a minit.
-
col
addikt
válasz
DuDieHUN #223599 üzenetére
A hívásátirányítás Iphone-on elég korlátozottan működik. A feltétel nélküli átirányítás az egyetlen, amit lehet a menüből végezni. Az összes többit csak szolgáltatói kódokkal lehet, de nem hiszem, hogy ebben szerepelne szelektív (csak bizonyos számokra) történő átirányítás.
-
Kommy
veterán
-
ratam23
aktív tag
válasz
DuDieHUN #183096 üzenetére
Régebben ki lehetett jelölni shifttel akár az összes fotót egyszerre de ezt sajnos érthetetlen módon kivették az icloudból. Most én úgy szoktam egyszerre többet kijelölni, hogy a helynél ahol kiírja hol készültek a fotók ott a megosztás jelre kattintva kijelöli az azon belüli képeket. Én ennél jobb megoldást még nem találtam de ha esetleg valaki igen azt én is szívesen venném
-
Elims
veterán
válasz
DuDieHUN #126655 üzenetére
Én jártam már így egy ps vita-val.Semmiképp sem csatlakozott a wi-fi-hez.Több eszközzel hibátlanul ment a wifi,azzal nem.
Egy dolgot megpróbálnék a helyedben.A wifi jelszó első betűje ne legyen nagy betű.
Egy ócska tipp részemről,nem sok esély van,hogy bejön,de hátha. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest