Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
Az a software amit ember ír sosem lesz tökéletes.
Egyébként a korlátozott hozzáférésnek több előnye van mint hátránya.
A torrent klienst meg nem is értem. Arra ott van az asztali/mobil pc, nas, server akármi, ami utána dlna-n osztja vagy egyszerű fileserverként elérhető szinte bárhonnan. Nekem is 24/7-es a MP, amin fut minden ilyen és a világ másik végéről is elérhető.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan app nincs IOS-re ami kiírja a Wifi jelerősségét decibelben? Androidon Wifi Analyzer néven ment.
Torrent kliens van IOS-re?
-
Criton
veterán
Létezik olyan menetrend app ami a Pécsi autóbuszok menetrendjéről ad információt?
Budapesten a BpMenetrendet használtam, de Pécsre is kéne valami hasonló. -
legiaap
félisten
Magic Guard ingyenes lett: [link]
-
Krisz79
őstag
Ismeritek ezt az app-ot?
TrafficCamNZ Free
Vélemény róla?
-
Elims
veterán
Bocs,hogy itt kérdezem meg,de máshol nem tudják a választ. (Itt meg lehet,hogy igen csak nem írjátok meg...)
Melyik a jobb? Egy ipad 3 vagy egy medion lifetab e10312.Vmint létezik működő hívásrögzítő sima iphone4-re?Jailbreak-elt.
-
buci30
addikt
Android fele swipe billentyűzet van valami van iOS-ra? Mert nagyon picik a gombok mindig félre ütök

-
Tigerclaw
nagyúr
Olvastam nemrég, hogy lehetőség van arra, hogy egy app korábbi verzióját telepítse a user a készülékére. Van egy régi iPod Touch 2-m, amin iOS 4.2.1 van, mivel arra már nem jött frissebb. Most csináltam egy teljes rendszer újratelepítést, de hiába jelölöm ki az appokat, nem rakja fel mivel ezek már frissebb appok ios5-6 függősséggel. A rajta lévő iTunes app-on meg nincs purchased fül, tehát onnan se tudom közvetlenül telepíteni a korábbi appjaimat, aminek egy része fizetős is volt ráadásul.
Valamit nem jól csinálok, vagy egyik appnál működik, másiknál nem?
Van mentésem az újrarakás előttről, így ha máshogy nem megy azt rakom vissza, csak pont azért szerettem volna resetelni, hogy hátha javul valamit wifi alatt az akkuidő.
Szóval fenn vannak valahol az appstore-ban a régi iOS-re való appok?
-
erdoke
titán
válasz
Robo sapiens
üzenetére
Én évek óta előfizető vagyok, soha nem volt semmi gondom az Amazon/Audible vásárlásokkal. Egy ideje már fizikai terméket is szállítanak Magyarországra.
-
Robo sapiens
tag
OFF, de szó szerint undorító, hogy egy csomó dolgot nem lehet megvenni Magyarországra a szerzői jogvédők miatt.
A Hobbit ebookról szerettem volna mintát kérni, azt nem lehetett. Egy másik teljes verziót végül engedte megvenni. Az audiobookot viszont nem engedi. Nagyszerű...
Vajon miért nem éri meg warezolni? -
Möhe
addikt
Van ehhez hasonló app ,ami mutatja is a wifi hálózatot mint a kis képen?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga
üzenetére

-
erdoke
titán
válasz
Robo sapiens
üzenetére
Az Immersion reading csak valamelyik Fire tableten megy, de a WhisperSync-hez elég az iOS eszköz. Követni a szöveget nem bonyolult, akármin nézed az éppen felolvasott könyvet.
-
erdoke
titán
válasz
Robo sapiens
üzenetére
Amazon - Audible, WhisperSync for Voice
Az e-book és az audiobook együtt olcsóbb, és ott folytatja a Kimdle, ahol a hallgatást abbahagytad. Ráadásul nem gagyi gépi hang olvas, hanem profi narrátor. -
hackeeeee
Jómunkásember
Chrome alatt a lapok menteset ki lehet kapcsolni valahogy? Arra gondolok hogy egy lappal háttérbe teszem, kiszedem a futó appok közül és ha elinditom ujra akkor ismét megnyitja ugyan azokat a lapokat.
Mondjuk most rájöttem, hogy droid alatt is ilyen.
-
legiaap
félisten
A FIFA14-el játszik valaki?
Valahogy nekem az új irányítás sokkal jobban bejön.
Nem rossz game. -
bull84ghia
őstag
Modern combat 4 szintén akcióban 0.99€.
-
Nescafé
őstag
Köszönöm mindenkinek
-
Nescafé
őstag
Üdv
Időjárás app melyik a jó?
ki mit használ? -
bull84ghia
őstag
Le van akciózva a Limbo.
Jó kis játék. -
Robo sapiens
tag
Olyasmit szeretnék elérni iOS alatt (iPhone vagy iPad), hogy egy eBookot olvasva (legyen mondjuk epub) a gép valahogy felolvassa nekem, amit látok. Nyelvtanulási célból kellene, mert olvasni többnyire tudom az angol nyelvű dolgokat, de jó lenne, ha kiejtés is társulna hozzá.
Milyen lehetőségek vannak erre? A beépített felolvasóhoz ki kell jelölni a felolvasandó szöveget, ami nagyon nehézkessé teszi a használatát.
Az ötletet egy ismerősöm adta, aki ezt kindle-n használta. Ahogy néztem, az iOS-es kindle nem tud ilyet.
A hangoskönyvek is jók lennének, ha meglenne hozzájuk a szöveg (és pont ugyanaz lenne).
-
Mela Kehes
addikt
7-es alatt még nem próbáltam. Csak egyet rendelhetsz hozzá, de van négy változata a proginak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nullzero
tag
Cső mindenkinek!
Tudtok olyan appot, amivel ismerőseim helyzetét (GPS) élőben tudjuk követni egymás telefonján? Androidra is kéne, és ha lehet, akkor PC-re is, mert sokan vagyunk. -
Blyan
félisten
Srácok, akkor a iPhoto és társai csak at 5c/s-re elérhetőek, vagy a korábbiakra is, ha újként van aktiválva?
-
legiaap
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Melyiket használod a Pro-t vagy az ingyeneset? Egyáltalán mi a különbség?
-
Mela Kehes
addikt
Na megtaláltam a Safari utódját a Mercury Browser személyében. Csak annyi, hogy ez tényleg teljes képernyős, nincs sehol idegesítő sáv. Én váltottam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem nagyon értem, hogy miért.
Ha Én kiválasztom felül, hogy Friends, kikeresem az adott illetőt, és ott azt választom, hogy "Write post" vagy "Share photo" akkor az Ő idővonalára teszi.
De mint mondtam, ez az adott ismerős beállításaitól függ. Ha mondjuk Neki úgy van beállítva az FB, hogy nem írhatnak mások az idővonalára, akkor ez nem megvalósítható mert nincsenek ott a korábban említett gombok.
-
b4zsi-
őstag
Most, ha vennék egy Ipadet ugye megkapnám az Iworkot. iphotot,imoviet ingyen, de ezt akkor rátehetném utána az Iphonera is?
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az lehet, de egyelőre használható, és aki rinyál az ikonok miatt az használhatja ezt potom pénzért.

Bár lehet iOS7-tel nem is megy.

(#9817) vadászcsiga
Lehet így lesz. Még van némi játékpénzem az USA accounton.
-
Blyan
félisten
Van valakinek erről bármi tapasztalata?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Chrome alatt valahogy be lehet állítani azt, hogy legyen könyvjelzősáv?
-
VIBO
őstag
Sziasztok
A quickoffice-ban hogy lehet szummázni óra:perc-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Hobbit ebookról szerettem volna mintát kérni, azt nem lehetett. Egy másik teljes verziót végül engedte megvenni. Az audiobookot viszont nem engedi. Nagyszerű...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)