Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
tylerddd
üzenetére
Talán te csinaltad vagy mit okoskodsz itt?
GALARDO
A musorujsagHD fektetett formátumú? A képeken ugyanolyan sávos elrendezesu mint a tv24. Van másmilyen is benne? Pl olyan mint a tv24-nek telefonon állítva? Olyat keresek. Marminthogy fektetve, de ugyanakkor lista nézetben
Koszi -
GALARDO
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én a MinDig TV appot használom, illetve megvettem a MűsorújságHD-t is. A másodikat az IPTV miatt vettem meg, de nem tudtam összekapcsolni vele.

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor megszokod, mert annál jobb nincs. Esetleg a kábelszolgáltatók appjait nézd meg, UPC, Telekom, Digi stb.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
TV24 jó erre nagyon, legalábbis én szeretem!
-
vadászcsiga
félisten
Elkúrtam 2 dodót erre az iPad tv műsor appra, ti ne tegyétek!
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
Sajnos 6.1.3 van a 4S-emen, de nem is szívesen csinálnék JB-t.
Amúgy arról valami hír van-e, h az iOS7-ben lévő hívásblokkoló csak ismert számokra lesz alkalmazható vagy rejtett számoknál is működni fog?! Videók alapján sajnos úgy láttam, h csak ismert számokat lehet vele tiltani.
-
Pikkolo^^
addikt
Hívás szűrő programból melyiket ajánljátok? Ha szabin vagyok akkor át akarom irányítani a cég központi számára de van 1-2 ember akitől fogadnék hívást.
-
Ragnar95
félisten
válasz
tylerddd
üzenetére
Nincs ilyen, mivel JB nélkül az appok nem nyúlhatnak bele a rendszerbe, márpedig ehhez bele kell nyúlni...JB után az iBlacklist tud ilyet, anélkül maximum a ne zavarj mód bekapcsolásával tudod elkerülni,h rejtett számról hívhassanak, de így ismeretlen számokról sem fognak tudni hívni, nem csak rejtettről.
-
Nem tudtok valami appot, ami a számkijelzés nélküli hívókat elküldi az anyjukba és nem kell hozzá JB?! Anno Symbianon ezt egy üzenetrögzítős appal oldottam meg, ami akkor kapcsolt csak be, amikor rejtett számról hívtak és bemondta az illetőnek, h ilyen hívást nem fogadok
Egyszerűen 1-2 hónapja 10 hívásból 5 kiba**ott ügynök vagy közvélemény-kutató, aki nem küldi el a számát. Már unom, h folyton ki kell nyomkodjam ... -
amulet
senior tag
Sziasztok
Otthon beüzemeltem egy NAS servert, DLNA funkcióval.
Szeretném az iPhone 4s készülékkel használni a DLNA funkciót. Tudtok valami jó appot? az sem baj, ha fizetős, csak játszon le mindent, mkv, avi, mp3, fly, stb... -
törölt tag
Milyen ingyenes képszerkeztőt ajánlotok Iphone 4 re?
Eddig a Fotort használtam, de gondolom van jobb is.
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam NAS-on vannak a tartalmak, és oda iPadről vagy iPhone-ról WebDavon keresztül megyek és látok minden letöltött filmet.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az smb linuxos fájlmegosztás, amit lát a Win. Nekem a routeren van smb szerver, és egy 500gigás vinyó rákötve usb-n.
-
vadászcsiga
félisten
Na ez végre jo hir, kesőbbiekben jó lesz. De most valójában egy 30 részes, egyenként 1 órás sorozatról van szó amiből hatra van meg a fele, nincs kedvem osszescsomagolgatni egyenként.
KösziAmúgy ehhez az SMB-hez meg WebDAVhoz mi kell elég a win? Tökéletesen tudatlan vagyok.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Sima" DVD-vel nincs tapasztalatom, de az ISO képfájlban tárolt DVD anyagot csont nélkül vitte nálam az nplayer (SMB hálózatról)
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Buy a mac.

-
vadászcsiga
félisten
Pedig az lenne a jó, a többi formátumot inkább felmasolom az ipadra. Bár nem túl kultúrált, sok a vob fájl ezert nehéz kiválasztani a megfelelőt. Egy film több ilyenből áll amivel egy DVD lejátszó simán megbirkózik de itt nekem kellene egymás után külön külön betölteni. Hagyom is
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Xero-tol kerdezd.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egyébként az AirPlayit HD-t használtam inkább mert az engedte megjeleníteni az összes VOB fajlt a DVD-n, az AirVideo az ingyenessege miatt csak 3-mat. Nem mintha emiatt nem játszaná.
-
Zozzer888
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
GTA 3 is

-
bull84ghia
őstag
Vice city leárazva

-
oszy
veterán
A Opera Mini Web browser-t érdemesebb használni, mint a Safarit mobiladat esetén?
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A progi neve: air video. Leirásban szerepel honnan tudod letölteni pc re a szerver progit.
-
vadászcsiga
félisten
Ipadon tudok valahogy úgy filmet nézni hogy notebookon megy egy dvd? Szoktatok itt beszélni valami szerverekről meg ilyen olyan playerekről amik tudnak valami hasonlót. Világosítsatok fel.
Köszi -
Pikkolo^^
addikt
-
tomkac
csendes tag
Sziasztok!Hatha valaki tud segiteni.
Nem tudok belépni a storeba,kaptam egy uzenetet, higy fel lett függesztve az id-m és erositsem meg az oldalon.Bejelölöm hogy emailon keresztül akarom, de nem kapok emailt.
Valami otlet ? -
cris78
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Ezt magamnak gondoltam

-
cris78
őstag
Erről valakinek nincs információja [link] , vagy hasonló játék?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
JB nélkül biztos, hogy nincs, mivel egyik program sem nyúlhat bele a rendszerbe. JB-vel próbáld ki az SBSchedule-t, az tudja ezt.
Mela Kehes: elvben elég fapados lett, de próbáld ki, ingyen van végülis

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Azt mondjak nem. Én még nem teszteltem
-
Mela Kehes
addikt
A VLC Player jobb az AV-nél?
-
Pikkolo^^
addikt
Van olyen program iOS-re, mint droidon a Llama, hogy különböző GPS koordinátákhoz lehet üzemmódot beállítani? Pl. kapcsold be a wifi-t, kapcsold ki a bt-t, 2g/3g, váltás és társai.
-
legiaap
félisten
Köszi a választ

-
legiaap
félisten
Aki használja a BatterySaver appot ahhoz egy kérdésem lenne:
Miért írja ki mindig az Accelerate, hogy low on memory?
Mindent kilövök a háttérből. És állandóan kiírja.
Azt nyomok rá egy Reallocate Memory-t. Fél óra múlva megint kiírja.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Új vagyok ios témában. Van itt olyan játék, mint androidra az ingress? -
bobooo
addikt
válasz
Robo sapiens
üzenetére
10.6.8-tól van Mac App Store
-
Ragnar95
félisten
válasz
Robo sapiens
üzenetére
Ahhoz Mac fog kelleni MacAppStore-al...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Robo sapiens
üzenetére
Nem, csak a MacAppStore-ból lehet olyan OSX appokat megvenni, amik csak ott vannak fönt, de csomó OSX app simán netről megvásárolható ugyanúgy, mint a windowsosok
-
Robo sapiens
tag
Félig off topic, de meg lehet venni Windows-os gépről (vagy iPhone/iPad-ről) AppStore-on keresztül Mac-es programot?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
szép és jó, de magyar nyelven nincs fent könyv

-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
és meddig?

-
vadászcsiga
félisten
VLC Player újra a store-ban
Nálam örök élet
bar en az Infuse-t használom -
Criton
veterán
VLC for iOS-t próbálta már valaki?
-
Xero
nagyúr
Ha valakit érdekel, akkor két napja van Game Boy Adance emulátor jailbreak nélkül.
Szükség van hozzá fejlesztői acc-ra Xcode-al, vagy a leírt megoldás is működik állítólag.
Tegnap pakoltam fel és teljesen jó a cucc.

-
Pikkolo^^
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Rányomtam, hátha ismét letölti és majd felrakja, de nem jött be.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Az alkalmazásokat megjeleníti, majd amikor rányomok a telepítésre akkor és utána a szinkronizációra azt mondja, hogy nem telepíthető, mert a program nem található.
vadászcsiga: abból a mappából töröltem, mert elfogyott a C-ről a hely.
-
Pikkolo^^
addikt
Egy rakás programot letöltöttem az iTunes-ból, de nem raktam fel a telefonra, majd letöröltem őket, mert sokat foglaltak. Most az írja az iTunes, hogy le van töltve és nem engedi újra letölteni. Hogyan tudnán mégis letölteni amit szeretnék?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Frankó lenne :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerűen 1-2 hónapja 10 hívásból 5 kiba**ott ügynök vagy közvélemény-kutató, aki nem küldi el a számát. Már unom, h folyton ki kell nyomkodjam ...

bar en az Infuse-t használom