Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
Ingyenes a Fifa14.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van valami Pro mód a beállításoknál, azt engedélyezted?
-
törölt tag
Ugye 5S-ben van slowmotion, de ha jól emlékszem volt erre valami (talán fizetős, de nem baj..) program, ami tudja ezt 4S en és i5-ön is. Nem tudjátok az app nevét?
Szerk.: megvan. [link]
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A záridőt adhatod hosszabbra, a szoftver ehhez automatikusan választja a megfelelő, alacsonyabb érzékenységet. Sajna, kevés fényes játéknál ehhez már le kell támasztani a telefont (ugye a helyes expozícióhoz a záridő, blende, érzékenység adott - ha valamelyiket változtatod, a másik érték kompenzál. Pl. adott rekesz mellett, ha ISO200-hoz 1/8s záridő tartozik, akkor ISO100-hoz már 1/4s kell).
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Közvetlenül az ISO-t állítani biztosan nem tudja. De tudja kényszeríteni a kamerát éjszakai módra, aminek ez lesz a mellékhatása.
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mivel a fotózást még a kilencvenes években kezdtem filmes gépekkel és lassan tíz éve folyamatosan használom a digitális cserélhető objektíves rendszereket is, fotófeldolgozó szoftverek garmadájával, ezért igen, van némi fogalmam a zajszűrésről.
Így azzal is tisztában vagyok, hogy a zajszűrés az élességet vágja tönkre (vízfestmény-hatás). Ha a zajszűrt képet újraélesíted, az zajt hoz elő. Csodák nincsenek. Egy használhatatlanul zajos képből sose tudsz rendes végeredményt előállítani. Márpedig alapesetben, ilyen kevés fényben az iPhone gyári fotótudása bizony nagyon gyenge.Az irodámban nem sok lehetőség van, de csináltam egy gyorstesztet:

-
bull84ghia
őstag
Le van árazva a Sine Mora magyar fejlesztésű játék. Xbox-ról ismerős lehet, a hangulat abszolút király és a magyar szinkronhangok is el lettek találva szerintem.
Fogyasszátok egészséggel
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ott volt egy kapcsolónak látszó ISO100 felirat, csak éppen nem kattintottam rá...
-
legiaap
félisten
Talált valaki már a gyári bubishoz hasonló dinamukis hátteres appot?
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Miért, van egyáltalán ezekben rekeszlamellás megoldás?
-
amulet
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
létezik egyáltalán olyan amivel állítani lehet a rekeszidőt, isot, stb...?
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is most álltam rá át, eddig 2 képet csináltam vele...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
ProCamera enged ISO-t és egyebeket állítani, ránézésre van is látszata.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kicsit buta szegény…
Akkor jó, ha zár képernyőről gyorsan kell lőni egy képet. -
erdoke
titán
Camera+-t használ valaki? Fekete képpel indul, mióta iOS 7-et is támogat, és az enyémen 6.1.4 van. Ha előbb elindítom a gyári kamera alkalmazást, akkor működik rendesen. Egyelőre átállok ProCamera-ra…
-
snooze
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor sajna nincs más tippem, mert én nem használok ilyet, ezt is csak egy gyors keresés után találtam.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Lehetséges,h a BadgeClear tweak ezt is megoldja, nem tudom.
-
nullzero
tag
Osmos most pár napra csak 99 cent, nagyon jó játék, megéri.
-
Ragnar95
félisten
Ja, de az a vicc,h iOS7 megjelenése előtt is volt 14app, amit nem frissítettem, pedig nem kértek iOS6-ot, tehát azokat továbbra is mutatnia kéne...

vadászcsiga: igen, mert az iOS6 megjelenésekor lusta voltam frissíteni, mert gondoltam, nincs semmi + funkció, amiért megérje a restore-al való szórakozás, most meg egyre több játék kér iOS6-ot, viszont ugye eddig is csak 6.1.3-ra tudtam volna már csak frissíteni, amire meg nincs JB, most meg már végképp nem frissítek, mert már csak iOS7-re tudnék...Majd ha kijön rá a JB, akkor frissítek
BatteryDoctorPro-nak van BadgeClear kapcsolója, az eltünteti a Badge-eket elvben, bár ezt a részét még nem próbáltam. De a BadgeClear Cydiából ugyanezt tudja feltételezem, bár azt sem próbáltam még. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az én iPad2-m is 5.1-en van, mert létfontosságú az XBMC.
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nem kezeli jól az újabb OS verziót kérő appokat. 5.1 alatt már van egy rakás, ahol 6.0-6.1-7.0 minimumot kérő appok vannak fent. Az egész a régi verziók elérhetővé tételével kapcsolatos.
Szerk: Magyarul frissítésként mutatja a magasabb verziójú OS-t kérő alkalmazásokat, de csak amikor belépsz, akkor jön rá, hogy nálad nem telepíthetők. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem nincs semmi gond vele, csak valós frissítéseket mutat.
Most nézem, iPaden nekem is bugos iOS5-ön, azt írta,h 41frissítés van, erre amikor megnyitom az AppStore-t kiírja,h All apps are up to date... -
erdoke
titán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ezt a legritkábban, vagy csak nem várom meg. Általában csak fehér oldal és homokóra percekig. Olyan is volt, hogy félig betöltötte a főoldalt, aztán úgy maradt. Semmire nem reagál, néha meg kis is lép. Rohadtul idegesítő, különösen annak fényében, hogy a 6-on hagyott készülékeken pont úgy működik, mint korábban. Tehát nem a teljes AppStore rendszer halott, hanem valami gubanc van a 7-es kliens app és a kiszolgáló szerver között. Talán sokkal több adatot akarnak forgalmazni, mint teszi azt a 6-os/szerver páros.

Tegnap reggel még ment (amikor az amcsik durmolnak), mára időponttól függetlennek tűnik.
Fejlesztők örülnek, hogy új készülékek, újra fizetős átírt appok, aztán döbbennek nagyot, hogy a parasztok mégse vesznek semmit. Ja, mert nem tudnak...
-
erdoke
titán
Nem úgy volt.
Más. Az AppStore szinte nem is használható iOS 7 alatt, míg 6-on a "régi" ugyanúgy szalad. Mit gondolt az Apple, hogy hónapokig marad a készülékek nagy részén a 6? Ezt rettenetesen elqrták, totál rosszul csoportosították a szerver erőforrásokat a kettőhöz. Nem sok gondom lenne az iOS 7-tel (eltekintve attól, hogy kb. másfél hónappal korábban adták, mint amit mondjuk Jobs engedett volna), de az AppStore káosz.

-
Mantin
aktív tag
Nem úgy volt hogy az apple appjai ingyenesek lesznek? pl iMovie, iPhoto

-
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia
üzenetére
Nekem is
-
legiaap
félisten
Azt hiszem böngészőt tekintve áttérek az Operára. Touch 5-n nem épp smooth a gyári, főleg mikor gépelek.

-
bull84ghia
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem most elég jól adogat mind a 3 eszközön

-
vadászcsiga
félisten
Rohadék FMA letolteti velem ugyanazt a játékot többször is de egyikre sem adja meg a pontot pedig már csak 12 hiányzik a 10dodós giftcardig grrr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi!

-
tokman6
csendes tag
Üdv. Online filmeket néznék ipad minimen, és a megosztók 99%-án a feliratok egy beépített cc gombbal hozhatók elő, de ezt ugye az ios nem kezeli, megnyitja a video-t de felirat nincs... Erre van valami megoldás. Akár progi is jó ami letölti a filmet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Urak!
Az volna a kérdésem, hogyha csinálok egy visszaállítást, viszont előtte pc-re van egy backup-om, akkor az alkamazás mentések megmaradnak?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Erre volt az imo messenger, az jelzett akkor is, ha offline voltam, de van amikor megtartotta az üzenetet magának és gépen se mobilon se láttam őket...
Lehet muszáj lesz nekem is beállni a sorba, ez van....
-
Vasinger!
nagyúr
Van olyan gtalk alkalmazás amihez nem kell g+ profillal rendelkezni? Tehát az e-mail címemet nem akarom g+-os profillá tenni, ahogy ezt a hangouts alkalmazás kéri, de ettől függetlenül használni akarom a gtalk funkciót.
Valaki?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Okés, körbenézek majd.
Köszi az infót!

Nem vagyok nagy youtube-os, csak reggel, csináltam volna a dolgom, és feltűnt, hogy elhallgat.

@lbence: Köszi, megnézem!
-
norbi2010
őstag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Én játszok vele.
-
Mantin
aktív tag
iOS 7, iPad 4 első bekapcsolás a frissítés után: van iTunes rádió még egy bekapcsolás: nincs ( magyar account) jól gondolom hogy csak us fiókhoz van?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezt szomorúan olvasom.
Tippet tudnál adni? -
hackeeeee
Jómunkásember
YouTube-os kérdés. Megy egy videó, háttérbe tenném. Amint megteszem, azonnal elhallgat. Ez másnál is így van?
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem kiírta, hogy egész napos eseményem lesz. De csak szóban.
-
Mela Kehes
addikt
Végül is ide is tartozik, itt talán észrevehetőbb: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a legrosszabb, h logózza a videókat.

Így azzal is tisztában vagyok, hogy a zajszűrés az élességet vágja tönkre (vízfestmény-hatás). Ha a zajszűrt képet újraélesíted, az zajt hoz elő. Csodák nincsenek. Egy használhatatlanul zajos képből sose tudsz rendes végeredményt előállítani. Márpedig alapesetben, ilyen kevés fényben az iPhone gyári fotótudása bizony nagyon gyenge.