Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
bull84ghia
üzenetére
Jaja, én is, de lehet még 286-oson is volt.

-
Blyan
félisten
Ingyenes a Prince of persia retro. [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Nescafé
üzenetére
Nem, eltolták későbbre a megjelenési dátumot sajna
-
Nescafé
őstag
sziasztok van már valmi hir mikor jön ki?
Elvileg ma kellene nem?
Plants vs. Zombies 2 -
Criton
veterán
Az akkumulátoromról szeretnék megtudni pár dolgot, mely alkalmazás képes nekem az alábbiakat megadni?
CurrentCapacity,MaxCapacity,Battery Chargemost ezt az alkalmazást használom,Battery HD+ Pro, de ebben sajnos semmi olyan infó nincs.
-
Blyan
félisten
Én csak erre alapozom:
Megjegyzés: Észreveheti, hogy a Google Asszisztens használatának megkezdése után megjelenik a helyszolgáltatások ikonja az állapotsorban. Ez azért történik, mert a Google Keresőalkalmazás bizonyos időközönként akkor is jelenti az Ön tartózkodási helyét, amikor nem használja aktívan az alkalmazást. A Google Asszisztens e jelentések használatával biztosít közlekedési információkat és más frissítéseket. A frissítéseket a Wi-Fi és a mobilhálózat használatára optimalizálták, nem igénylik a GPS használatát. Így a Google Asszisztens összes szolgáltatása az Ön rendelkezésére áll az akkumulátor üzemidejének csökkenése nélkül.
Szóval ezekszerint a wifi és a GSM hálózat alapú helymeghatározás megy - ezekhez szintén engedélyezni kell a helyzet használatát.
Aztán hogy ez igaz, vagy sem, azt a Helymeghatározás beállítás alatt lehet ellenőrizni. -
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A keresési funkció miatt raktam fel, meg sok jót mondtak róla, de eddig fel sem tűnt nekem, hogy folyamatosan használja a helyzetmeghatározást. Ezt azután vettem észre, hogy felraktam a Google Maps-et is.
-
Criton
veterán
A helymeghatározást mi használhatja folyamatosan? Elvileg nem fut semmi sem, a telefont is újraindítottam és a kis nyíl még mindig ott van

-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De hülye vagyok, csak el kell kezdeni lefelé gorgetni es már el is tűnnek a fülek.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Azt nem tudom, de beirod hogy szupermarket es kidobja a legkozelebbit
Más
Frissült a Chrome, azt írja többek közt hogy iPad fullscreen. De hol? Nem találok ilyet benne -
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De gmapsben hogy keresek kategória szerint? A másikra ránézek, köszi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Gmaps nem jo? Vagy az AroundMe
-
manchester85
veterán
Nem tudtok valami kifejezetten POI alkalmazást? Beírom, hogy szupermarket vagy étterem (lehetőleg kategória, vagy név szerint választva) vagy ilyesmi, es dobja kifeje, mik vannak a közelben.
-
Pikkolo^^
addikt
Az mitől lehet, hogy a letöltött alkalmazások nem a telefonra települnek hanem letöltődnek az itunes mappába?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is csak 2 app van, aminek iOS6 kéne, de azokat igazából elég,ha iPhone-on használom, azon meg iOS6 van

-
legiaap
félisten
Nálatok jelzi a forgalmat az új Google Maps? Nálam semmit sem mutat.
BoboDJ: Nem szóltam. Csekkoltam máshol ott mutatja. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egyre több program kéri az iOS6-ot, de asszem az iPaden mostmár kihúzom iOS7-ig, nem szórakozom addig már a restore-al, majd minden tweak visszarakásával kézzel,h utána az iOS7 megjelenésekor megint csinálhassam végig ugyanazt

-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az már frissítés előtt is benne volt. Egy sörözés alkalmával mutogatta haverom, hogy hova akarnak költözni és véletlenül előjött.
A másik ami meglepett 1-2 hónapja, hogy Navigon-ban is van streetview. Ha olyan kereszteződésbe értem, akkor a felső felén a kijelzőnek ott volt mit kéne látnom.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
bökj egy pontra, hogy megjelenjen a piros helyzet nyíl, majd a piros nyílra bökj és ott lesz olyan, hogy utcakép
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
DanielK
üzenetére
Az androidos verziónál mindenki azzal jött, hogy mennyirejó az új dizájn, gondoltam ez az egyik fő újdonság, amit csak az iPad kapott meg. (amit írtam is)
Ellenben a többi feature-ból én nem vettem észre semmit, gondolom régióspecifikus ez is, és errefelé pacifütyi sincs.
-
DanielK
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
● New design for iPad
● Enhanced navigation including live traffic updates and incident reports
● Explore: A new way to browse and discover popular local places to eat, drink, shop, play and sleep
● Simple 5-star ratings and reviews from friends, plus expert Zagat content
● Great deals from your favorite brands with Google Offers
● Indoor maps with walking directions for malls, transit stations, airports and moreRemélem elolvastad, hogy mik az újdonságok. Sehol sem látom, hogy a telefonra új design jött volna.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iPaden

-
vadászcsiga
félisten
Hol vannak a maps ujdonsagai nem találom.
-
V.Stryker
nagyúr
Ismét elérhető a Google Maps iPad-ra is. Használjuk nagy boldogsággal.

-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
béta teszt?
Nem tudom, jó kérdés. -
legiaap
félisten
Emlékeztető: Elvileg 18-án jön a Plants vs Zombies második része.
[link]Mi a manóóóó

-
Xero
nagyúr
Az Apple az színes műanyag!

Imádtam (kár hogy eladtam
):
Ezt még ma is imádom szerencsére:
De az első mobil gépem fehér volt:

És ez eléggé meghatározó volt a későbbiekben. Alapvetően is kedvelem a fehér színt, de az Apple termékei, valahogy így adják ki magukat.
Ehhez képest az iPodom az pont fekete és a 3G-m is az volt, de pusztán azért, mert nem lehetett mást kapni éppen.

-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Gyári jelszókezelő iCloud támogatással.
Blyan,
Ezért írtam, hogy alapesetben.
Ha valakinek nincs szüksége olyan fejlett funkciókra, mint pl. amit a OnePassword nyújt, de a bankkártya PIN-kódját biztos helyen szeretné tudni, úgy, hogy kéznél legyen, az ingyen kap egy jó lehetőséget.---
iOS7:
vasárnap visszaálltam 6.1.3-ra... Egy hét alatt háromszor futottam bele olyanba, hogy kivéve a zsebemből egyszer csak nem reagált semmire a telefon, csak a Home+Power élesztette újra. Nem volt rossz amúgy a rendszer, voltak elemek, amik kifejezetten jobban tetszettek a Hetesben. Az i5S-t nyugodtan megveszem majd, nem fog lelki törést okozni Jony munkája.
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most, hogy a Hetessel jön az ingyenes Kulcskarika, alapesetben az is bőven elég lesz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Nincs szükségem ra csak ráérek

-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére

-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na persze az ingyenes reg csak alap dolgokra jó, az igazi biztonságért havi tejelés szükségeltetik. Nem is svájciak lennének ha nem így lenne

Az 1Password egyszeri 16 juro ugye?
-
vadászcsiga
félisten
Svájci megbízhatóságú univerzális online es offline jelszó es fájl tároló app: SecureSafe
Ilyen bankok vannak náluk mint a pl Winterthur -
vadászcsiga
félisten
Spendee
Jópofa kiadás nyilvántartó appNem tudom belinkelni mert változott a store mailben megosztó linkje
-
Mela Kehes
addikt
A gmail-lel van most valami? A gyári mail program nem tudja letölteni a leveleket a szerverről.
-
Möhe
addikt
Van olyan app ,vagy a guglit lehet sznkronizálni a névnapok kijelzésére? Vagy én vagyok béna hogy nem találok rá free megoldást?
-
Xero
nagyúr
Nem használom, de a legjobb: Spritmonitor
-
Dusee
őstag
üdv!
ismer/használ valaki fogyasztás kalkulátor appot? -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Az elmúlt 1,5 - 2 hétben volt új szponzor app a FMA-ben?
(iOS7 alatt nem volt fent a telón)Előre is köszi

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezen jót nevettem

Amúgy valóban semmi értelme nem lenne egy ilyen appnak, az új appokat meg tudod pl AppShopperrel is követni... -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezt tudtam, csak gondoltam van olyan app amit WP8-on használtam, hogy csekkoljam a storet.
De nem nagy gond ha nincs.
-
legiaap
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Kíváncsiság

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPad topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubuntu Linux
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valamiért mostanában sok új játék ilyen egzotikus store-okban jelenik meg először, ld. CSRacing az arab store-ban volt fent elsőnek...

Amúgy állítsd be,h Új alkalmazások automatikus telepítése és akkor feltelepülnek egyből az iPhone-ra is

):
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)