- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz hackeeeee #9093 üzenetére
Igen, mivel így jelzi az AppStore,h te már letöltötted/megvetted egyszer azt az appot, így az mostmár az AppleID-dhoz kötődik és ingyen le tudod tölteni bármikor újra
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha eltavolitok egy appot akkor Storeban egy felhő marad ott egy nyillal, mondjuk a free gomb helyett. Ez mindig így marad?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Appzappal ki mennyire elégedett?
Valami jó, ingyenes office csomagot tud valaki ajánlani?
Véleményem szubjektív...
-
-
-
senior tag
válasz vadászcsiga #9085 üzenetére
Úgy legyen,
csak nyugtassatok meg, hogy Nektek sem megy!
Újraindítottam, nem megy. Most az iPadot is újraindítottam, ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A Youtube app nálatok működik? furákat ír ki. Böngészőből megy.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Fölösleges több topikban feltenni ugyanazt a kérdést, már a másikban is kaptál választ...
A saját Apple ID-ját meg nem hiszem,h bárki is megadná, mivel akkor szabadon költekezhetnél róla, de mindenkinek a maga dolga,h mit kezd az ID-jával...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Stirbi
addikt
Sziasztok srácok!
Lenne egy app, ami csak a USA appstoren elérhető. Ha bejelentkezek egy apple id-be az itunesban, és letöltöm a telefonomra, az úgy működni fog, hogy ha a telefonomon, amúgy a szlovák regisztrálású apple id-m van?
PM-ben keressen meg aki tudná kölcsönözni az USA apple id-ját egy ennek az egy programnak a letöltésének az idejére?!
Köszönöm!
-
Criton
veterán
Albérlet kereső app nincs véletlen ipad valamint iphonera?
-
oszy
veterán
válasz vadászcsiga #9072 üzenetére
Nekem meg most teljesen lenullázta magát!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
legiaap
félisten
Van már valakinek infója mikor jön már a Plants vs Zombies Európába?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #9070 üzenetére
iPaden is van már elég rég óta, de azt nem tudom,h az utóbbi időben jöttek-e appok, mert mióta kb 2 hetente jön 1 app leálltam az FMA-val
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
IPadon is beindult az FMA. Eddig is így volt vagy csak en nem vettem észre valamit?
-
válasz Robo sapiens #9068 üzenetére
KeePass szinte mindenre van (kivéve a kerti fűnyírót ). Én négy rendszeren (linux, win7, android, ios) használom ugyanazt az adatfájlt.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Robo sapiens
tag
válasz Totheground #9066 üzenetére
Köszönöm a linket. Én ezt annyira nem érzem axiómának.
Szerintem egy jelszónyilnántartó programnál elemi fontosságú, hogy minél több platformra legyen elérhető. Sokszor nem válogathatod meg, hogy milyen rendszert kell használnom. Például a céges telefonod WP8-as. Vagy Linuxot kell használnod. Egy nyílt rendszernél nagyobb az esély, hogy ilyen platformokon is tudod olvasni a jelszóadatbázist.
Aztán tényleg ott van a formátum kérdése is. Valószínűleg át lehet konvertálni más formátumokra, de nyüg.
És végezetül, ha mindezekben még nem is lenne különbség, akkor is mi indokolja a fizetőst, ha van ingyenes alternatíva (aminek nem csak annyi az előnye, hogy ingyenes).
-
Criton
veterán
válasz Totheground #9066 üzenetére
KeePass is van egy ideje, főleg hogy windowsra is elérhető.
-
Totheground
addikt
válasz Robo sapiens #9065 üzenetére
http://www.macstories.net/reviews/1password-4-review/
Egyébként meg egy fizetős app, főleg ha népszerű, SOKKAL nagyobb eséllyel megy tovább, mint egy free. Ez egy axióma (majdnem).
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Robo sapiens
tag
válasz DanielK #9064 üzenetére
Nem ismerem az 1password-ot. Mi történik a formátummal, ha a cég nem viszi tovább a szoftvert? Kényelmesen, minden informát megőrizve lehet konvertálni más jelszőkezelő formátumokra? Linuxra is elérhető? Mennyibe kerül összesen, ha Linuxon, Mac-en, Windows-on, iPhoneon és Androidon is használni szeretném?
Miben tud többet, mint a KeePass "család"? Én meg akartam venni, de ezekre a kérdésekre nem találtam olyan válasz, ami miatt megérné megvenni. Én tényleg nem szoktam sajnálni a pénzt a minőségi programokra, csak nem értem, hogy ezt miért szeretik annyian.
Én vagyok fogalom nélkül vagy ők?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Robo sapiens #9062 üzenetére
Az ingyenes és open source (talán jövőbiztosabb). - Ezen nevettem.
-
vadászcsiga
félisten
Tök profi lakástervezőt találtam a top charts böngészése közben: Homestyler
-
DanielK
addikt
válasz Robo sapiens #9060 üzenetére
-
Robo sapiens
tag
válasz Totheground #9058 üzenetére
Miben jobb, mint a KeePass család? Az ingyenes és open source (talán jövőbiztosabb).
-
Mela Kehes
Topikgazda
Rise Alarm Clock ingyenes. Egyszerű, letisztult. Egy próbát megér.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Totheground
addikt
A 1password egész jól le van árazva.
Vegyék-vigyék.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
legiaap
félisten
Hátha valakit érdekel, a Freeze! Ingyenes lett. Egész igényes game.
-
Enjoy
addikt
Próbálta már valaki a Worms 3-at?
LinkAki megvette, pls írjon róla egy-két sort.
► més que un club ◄
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hay Day típusú játékokra hogyan lehet rákeresni? Ez olyan, hogy megvan hány perc míg lesz répa, tej meg ilyenek. Csak nem farmos kellene.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Criton
veterán
nálatok megy az apple store? a frissítéseket nem tudja leszedni
-
Criton
veterán
válasz Lacikaa9988 #9050 üzenetére
Mondjuk itt már nem is szerepel a 3GS, szóval nagy valószínűséggel már nem fogod tudni letölteni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Lacikaa9988 #9048 üzenetére
Nincs giroszkóp a 3gs-ben.
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Van egy iPhone 3GS-em.Az app store-ban van pár olyan játék amit nem enged letölteni meg valami gyroscopes szöveget ír ki.Pl. a real racing 3-at se tudom leszedni pedig eddig le tudtam.Ez az IOS 6 egyik frissítésében jött elő?
-
madgie
titán
-
Neoteric
addikt
Age of Empires szerű játék létezik iPadre?
PSN: ne0teric_sAN
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #9042 üzenetére
Hát nem ezért kérdeztem itt mivel még nem találtam.
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #9038 üzenetére
És olyan nincs ahol a program maga végzi el a színezést. Tehát érzékeli , hogy a képen milyen színek vannak és felajánlja a színeket én meg csak kiválasztom és esetleg ujjal rásegítek. Ezzel a progival sajna nem lehet szép képet összehozni, mert nem tudok olyan pontosan "festeni".
-
vadászcsiga
félisten
válasz legiaap #9037 üzenetére
Szelektiv szintelenitesnek hívják, van sok app, pl ez: InstaSplash
-
legiaap
félisten
Tud valaki olyan képszerkesztőt, amiben van olyan funkció, amivel ki tudom választani milyen színek legyenek láthatóak az adott képen?
Hogy érthető legyek pl.: a kép fekete-fehér és egy darab autó marad mondjuk kék.A PS-ben nem találtam ilyet sajna.
-
Criton
veterán
válasz vadászcsiga #9034 üzenetére
Igen még ingyenes, le is szedtem Az a pár angol meg még elmegy
-
Mantin
aktív tag
Abban kérem a sgítségeteket hogy miért nem tudja a Siri hogy hol vagyok amikor wi-fi re van csatlakozva?
Helymeghatározás ON Siri ONGTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Criton
veterán
válasz vadászcsiga #9003 üzenetére
tudja a magyar nyelvet? mert azt láttam, hogy elég sok nyelv támogatott rajta, de pont a magyart nem találom
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #9027 üzenetére
iCloud>Tárolás és biztonsági mentés >Tárhely kezelése > Dokumentumok és adatok alatt találod az ilyen appokat és látszik az is, h mennyit foglal a mentésük. Az pedig appfüggő, h kapcsolható-e ez az opció...
-
legiaap
félisten
Ha olyan játékkal játszik az ember, ami ment az iCloud-ba, annak meg lehet nézni a mentet fájlait valahol?
Másik kérdés, hogy én döntöm el, hogy mentsen felhőbe, vagy kérdezés nélkül küldi fel a mentést?
Utolsó kérdés, hogy ezek a mentések általában mennyi helyet esznek?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
Köszi, le is töltöttem
-
cibere11
tag
válasz vadászcsiga #9022 üzenetére
Ez így van de még ez az első iPhone-m és még nem vásároltam a cydiaból.nem tudom hogy kell.nem isnagyon vágom ezt hogy hogy van csak azt nem tudom hogy esetleg később lesz-e ingyenes,ingyen beszerezhető belőle.
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
cibere11
tag
válasz vadászcsiga #9017 üzenetére
nem igaz.
én már pedig kerestem mindenhol.Igazából tudsz nekem segíteni hogy hogy tegyem fel?az újabb i4-em van 8 gb és 6.0.1 jailbreakelt szoftver van rajta.Hogy tudom ezt feltenni hogy ne rontsak el semmit sem. Előre is köszönöm.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Pikkolo^^
addikt
válasz bull84ghia #9016 üzenetére
Energiatakarékosság miatt nem egy rossz dolog.
-
cibere11
tag
Szia
Én most vettem nemrég az i4-em.6.0.1 JB. minden király rajta eddig csak ez nem az igazi rajta.+ sajnos nem tudja azt a funkciót amit a galaxy s4 tud. nem figyeli a szemem mozgását és pl.elsötétíti a kijelzőt ha elalszom.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
-
amulet
senior tag
válasz Kicsirics77 #9012 üzenetére
Az iOS 7 érkezése után te is azt fogod mondani, hogy öreg az i4
én ezért cseréltem még az érkezés előtt 4s-re, mert utána eladhatatlan lesz, vagy csak fillérekért. -
-
cibere11
tag
Sziasztok!
A the drowning sokat tölt és szerintem lassú i4-en pedig támogatott a készülék a leírásban.
nincs rá valami megoldás vagy trükk?HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
AMATŐR
őstag
Ingyenes 5,45 EUR ról a Audio-3D Player 7.1
[ Szerkesztve ]
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Nescafé
őstag
Köszi , töltöm.
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Buy Me a Pie, a legjobb bevásárló lista alkalmazás. Univerzális, töltse akinek még nincs meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest