- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
univerzita
addikt
-
Воланд
titán
válasz
legiaap #24700 üzenetére
mert egy teljesen masik billentyuzet kerult most a store-ba. a word flow meg beta.
-
Rage47
veterán
válasz
legiaap #24425 üzenetére
Nincs fent, február 25 az utolsó update. Azóta valahol írták (early access user), hogy az új verzióban már javitva van a badge notification is.
Én a gyárit használom most, de a Spark azért tetszett, mert kézre állt. Airmail is hasonló, de ott szintén nem működik a notification mindig, főleg snooze esetén, plusz külön foldert csinál a mailboxodban, a cégesben is, ami elég zavaró.
Azért is tértem vissza a gyárira, mert nem lehet beállítani, hogy alapméretezett legyen egy mail alkalmazás az iOS-ben. Pl. akartam feedbacket küldeni egy app-ból, de csak a gyári Mail alkalmazásból lehetett volna, mivel az nyitotta meg, mikor rányomtam, hogy give feedback. -
Auratech
őstag
válasz
legiaap #23872 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy telefonon egy e betűről felfelé húzva semmi nem történik..
Ha így van, bocs. El sem tudtam képzelni, hogy telefonon csak a nyomva tart- és feltűnnek az ékezetek de gesztussal semmi sem történik.
Próbáld meg. Az e-ről az érintés pillanatában, érintve tartva, felhúzod az ujjad... és semmi? -
vadászcsiga
félisten
válasz
legiaap #23806 üzenetére
Mit frissítsen rajta? Akcios appokat mutatja, értesít ha kell, mi kell még? Talán annyi hogy nem univerzális. Halisten meg van még az elodje a sima appshoper, amit anno az apple törölt a store-bol mert akkoriban volt valami hülyeség hogy nem lehet listázni melyik app az ingyenes éppen vagy valami ilyesmi, ennek ellenére a többi maradt. Na mindegy, az univerzális. Féltve őrzöm a fájlt, van róla vagy 5 helyen másolat.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
legiaap #23739 üzenetére
Dehogy tanul. Ezeknél csak:
QuickType Keyboard: Predictive Input
English (U.S.) English (Canada) English (UK) English (Australia) English (India) English (Singapore) Chinese (Simplified)4 Chinese (Traditional)4 French (France) French (Switzerland) French (Canada) German (Germany) German (Switzerland) Italian Japanese4 Korean Portuguese (Brazil) Russian Spanish Spanish (Mexico) Thai Turkish
-
bok92
addikt
-
wardemi
senior tag
válasz
legiaap #23718 üzenetére
Személy szerint nekem, sokat gyorsít a gépelésemen a fenti 3 dolog illetve a swype írásmód maga.. A simával pötyörészni stb huzamosabb ideig, ennyire rugalmatlanul számomra nagyobb szívás.
De valóban nálam is van olyan, hogy nem a megfelelő bill jön elő és át kell gyorsan lépnem a másikra. Remélem ezt javítják előbb utóbb. De felőlem a gyári is jobb lenne, de a mostani elég buta a többiekhez képest.. vagy majd ami most jön winfostol kiderül majd..
-
wardemi
senior tag
válasz
legiaap #23710 üzenetére
Azért ezt túlzás szerintem, de lehet, hogy én nem vagyok jártas benne. Esetleg van valami összefoglaló cikk, hogy hogyan tudom használni legpraktikusabban, vagy tudnál válaszolni pár kérdésemre?
- angolnál tök jó ez a perdictive cucc de magyarnál nincs így nem is ajánl fel semmit vagy még is?
- ha magyarul írok egész jól eltalálja, hogy mire gondoltam. Viszont ha mégsem akarok javítani akkor nincs valami gyors bill vagy bármi, hogy ne a szónál kelljen elutasítani a "javítást"
- ha gyorsan akarok kérdőjelet vesszőt tenni azt, hogy lehet? A pontot megtaláltam hogy 2 space de a többire nincs valami gyors bill (swype-nál pl m+swype lehúzással kérdőjel stb..)
Bocsi ha triviális kérdések
A diktálós rész elég pöpec amúgy
-
Mela Kehes
addikt
válasz
legiaap #23664 üzenetére
Régen szerettem még amikor sárga csíkos volt a háttere, ez a fehér nem igazán jön be. Aztán volt olyan is valamelyik rendszernél, hogy nem szinkronizált iPhone és iPad között valamiért. Na onnantól elvesztette a bizalmam. Most hogy olvastam még több újítás lesz a 9.3-ban, tettem vele még egy próbát.
-
-
nofi
addikt
válasz
legiaap #23053 üzenetére
Én is úgy látom, hogy főleg a pontok kimaxolásához előny, ha van nyersanyagod és viszed a kis felderítő pamacsokat (ha még nem játszottál vele akkor most furán nézhetsz
). Sajnos ez a széria is hanyatlik. Az első részben még totál magadra voltál utalva, jelentett valamit ha megtaláltad a rejtekhelyeket. A Fiestában már volt mágnes és minden egyéb nyalánkság, most meg kb. jó ha nem jelenik meg egy felirat, mi merre van. Ettől függetlenül ismét ötletesek a pályák, hangok, zene, szóval jópofa napi 1-2 pálya erejéig.
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #23053 üzenetére
Még csak az elején járok, úgyhogy nem igazán mérvadó a tapasztalatom, de így ~10 pálya után semmi szükség nem volt rá és azt se nagyon látom,h minek kéne egyelőre.
Viszont sajna az már egyértelmű számomra,h jóval gyengébb ez a rész, mint a korábbiak (Fiesta Run, Jungle Run).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest