- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DanielK
addikt
Én sajnos csak iPhone-ra tudok (Logitech), de az meg fut iPaden is. Egy próbát megér.
icecave: mennyire fogsz megkövezni a Due miatt?
Hogy szuperál?
Nálam a logmein vált be. Ingyen van, bár nekem csak arra kellett, hogy irányítsam a gépet, fut ipaden is és iphoneon is.Illetve, ha márfeltetted egy gépre, akkor neten keresztül is egy böngészőből (bárhonnan) tudod irányítani az adott gépet. Ez jó, mert anyámnál néha kell segítség és akkor jól jön távolról besegíteni neki. Telefonon nem szeretem mondani, hogy hova kattintgasson, ráadásul még XPje van, amit már kezdek elfelejteni (emlékezetből nem tudom, hogy mi hol van, de ha ott vagyok előtte, akkor azért megy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest