- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ChiliChili
tag
válasz
vendingo #48442 üzenetére
[link] Nekem is hasonló gondjaim vannak és ezt találtam magamnak, de még nem győzött meg és nem találtam róla értelmes reviewt.
Nem egyértelmű az oldal, mert a képeken két USB-C PORT van, de a táblázatban más van. Nekem arra kellene, hogy egy USB-C porton tudjam tölteni, egy másikon meg rá tudjak csatlakoztatni egy kártyaolvasót vagy SSD-t. Monitor (HDMI) csatlakozás nem kell, de olyat HUB-ot még nem találtam, amiben csak USB-C csatlakozók vannak. -
jozsi252
veterán
válasz
vendingo #48375 üzenetére
Én meglépem a váltást, a régit el is adtam. Csak sajnos a billentyűzet nehéz falat mert szeretnék mindenképp hozzá. De eldöntöttem hogy mindenképp Magyar kell, a gyári drága, így marad az hogy egy sima billt veszek. Magic Keyboard 47-48 körül van,
most egyelőre az a nyerő, de billes topicban rákérdezek van-e esetleg valami hátránya neki.Kérdésedre válaszolva Apple oldala szerint a 9. gen Retina kijelzőt kapott, a 11. gen Liquid Retina kijelzőt, úgyhogy ha más nem apróbb különbségek lehetnek.
-
DS39
nagyúr
válasz
vendingo #43632 üzenetére
Böngészés, videók nézése, minimál játék.
Kb. ennyi, csak otthoni felhasználás a cél.az OS-sel kapcsolatos kérdés:
a Safarin kívül milyen böngészőt érdemes használni? olyan kellene amihez telepíthető reklámblokkoló kiegészítő.
a hírportálok tele vannak szemetelve, ezért androidon nálam alap a Firefox + uBlock Origin. -
bostone
addikt
válasz
vendingo #43291 üzenetére
Mobil vásárlásban húztam egy lélektani határt. Egyszerűen nem vagyok hajlandó ezeket az összegeket kiadni, amit manapság elkérnek.
Most egy picit bajban is vagyok, mert igaz, hogy az iPhone támogatottsága hosszú távon utolérhetetlen, de nekem hiányzik a gesztusvezérlés azon módja, amit az előző mobilomban megszoktam, nem beszélve a 120Hz-ről.
Még a régi és az új teló is nálam van, de nem akarok kettő készülékkel rohangálni.@Gubu0101:
Azt hittem csak én érzékelem ezt így, de örülök, hogy nem a korom a tényező, hanem a technológia.
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
vendingo #43021 üzenetére
Szia, nagyon sokáig kerestem én is egy jó billentyűzetet Ipadhez. A Logitech cuccok nagyon szimpatikusak, de egyrészt a külföldi kiosztás kompromisszumos, másrészt az ár néha nagyon magas. AZ MX Keys nagyon tetszett, de az már tényleg elég horror. Aztán több tesztben is olvastam a Satechi billentyűkről, pontosabban a Compact Baclit billentyűről, ami jóval olcsóbb, mint a Logitech, nagyon hasonló gombokkal, mac rendszerhez készült, multi device (3 eszközt lehet hozzá csatlakoztatni) nekem nagyon megtetszett. Sajnos itt is kompromisszum, hogy nem magyar a kiosztás, de el vagyok vele, minden karakter megvan, és a gépelés nekem nagyon kényelmes rajta, esetleg nézz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest