- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chatran #45266 üzenetére
Itt mindenképpen az appstoreból töltöd le, nem tudsz a netflix appból játszani. Ez iphone-on vagy ipaden megy. Macen nem néztem még. (nekem csak hackintosh van, ott netflix app sincs
)
Csak addig megy amíg van előfizu és be kell lépni a netflix accountba amikor elindítod a játékot. -
válasz
chatran #44948 üzenetére
Én élőben néztem a közvetítést és szerintem tök jópofa volt, tényleg azonnal megjelent a könyvtárban. Botrány így nem rémlett, csak hogy voltak akik pömpögtek miatta hogy hogy jön ahhoz bárki is hogy
ingyen adjonrájuk erőltessen bármit is. Én elkönyveltem azzal hogy vannak akiknek semmi se jó. -
Parson
addikt
válasz
chatran #43713 üzenetére
‘Azt szokták mondani, hogy tárhelyből sosem elég.’
Ellent kell mondjak, ezt a memóriára szokás mondani, mivel külső tárhellyel sok problémát lehet megoldani, viszont külső RAM-ra nem igazán van megoldás. Persze ha belső tárhelyből élből nem elég ami van, akkor naggyobbat kell rendelni abból is.
-
zolee06
tag
válasz
chatran #43704 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeteket! Ezek szerint nagy különbség nincs a 9. szériában bármelyiket is vesszük! Ram, tárhelyek illetve akkumulátor szinte ugyan az szín az mindegy nem kell a "csajos "! Talán nem nyúlunk mellé😀! 150-250E között nézegettük! A tollat, pencilt azt nem adnak hozzá ugye, azt külön kell hozzá venni? Néztem ezek között mi a különbség 🤔 4E-20E az áruk melyiket érdemes megvenni illetve hol melyik oldalról ajánlott???
-
Semin
őstag
válasz
chatran #43144 üzenetére
Nem gondlom, hogy feltétlen a gyorstöltés az oka.
Én is 20w-os apple töltővel használom (S7), fél éves és 100% az akku állapota.Power bank:
Ha megfelelőt veszel hozzá (pl apple gyári) akkor nem cseszi rommá. Ugyanis a legtöbb gagyihoz képest kommunikál a SW-vel. Ennek köszönhetően nem tölti full kakóval, csak amennyi kell. Így pedig jóval kevesebb hő termelődik. Huzamosabb ideig sem gond ha rajta van, mert nem tölti (alapesetben) 90% fölé.""Az eredeti viszont olyan drága, hogy itt aztán nehéz okosnak lenni."
40k. Egy alap iPhone 400.. Nem érzem drágának,
-
moleculez
veterán
válasz
chatran #42299 üzenetére
A saját gyártás műsoraik nagyon igényesek, messze nem ilyen Netflix fosch. Annyi, hogy nem szinkronos, engem spec. nem érint, amúgy is eredetiben nézem a filmeket. Néha ha olyanom van előfizetek rá, kipörgetek egy sorit kb 3 hét, azt kész, rugalamasan kezelem. Filmeket viszont nem innen kölcsönzök, hanem Amazon Prime Video, vagy Netflix valamelyiken csak fennvan amit akarok, akár külön díj nélkül.
-
bmakszim
őstag
válasz
chatran #42267 üzenetére
Itt meg az én közel 1 éves iPhone minim, amit csak magsafe-fel töltök, vagy kocsiban, ahol olykor órákig van kábelen 100%-ra töltött állapotban is.
Meg kellett néznem coconuttal, mert nem hittem az iOS-nek...
Az iPadem csak fél éves, de az is 103%-os állapotban van a 100W-os céges TB dockolómmal töltve. Szerintem engedjétek el és csak használjátok, ahogy jól esik. -
kkdesign
senior tag
válasz
chatran #28828 üzenetére
Szia! Ennyiért nézd meg az air 3at vagy a 2017es pro gépet, ezek még időtállóbbak lehetnek a sima 2019esnél, de az is szuper kis gép!
konkurenciánál talán a tabS3 férhetne bele a keretbe, de az meg se kozeliti az ipadeket, sajat vélemény szerint a tab S4sem, a tab s6 meg iszonyú drága, és az a 2018 as pro-val akar versenybe szállni.
-
nofi
addikt
válasz
chatran #19419 üzenetére
Sajnos applenél sok esetben csak a termékekben lévő chipek alapján húznak egy határt. Mivel Air2 "csak" A8x-et tartalmaz, az AR kit sem elérhető, mert arra A9-től jogosult a hardver. SE-ben A9 van már, gondolom Gridnél is valami ilyesmi limitációt szabtak a fejlesztők (átírók).
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
chatran #13100 üzenetére
Már csak az a kérdés, h a "smart case" is van-e olyan minőségű?
Amit én rendeltem "origami" jellegű tokot, abban a mágnes nem túl acélos, a fedlappal amúgy semmi baj, jól illeszkedik a tok, de fél éves korára szétrepedeztek a hátlap sarkai, használhatatlan lett. Pedig csak itthon volt használva.
Úh erre a tokra nagyon kíváncsi lennék: Baseus... -
Imy
veterán
válasz
chatran #13093 üzenetére
Nekem ilyen coverem van iPad mini2 retinára tökéletesen működik. A szaga pedig elment pár hét után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Napelem
- Renault, Dacia topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest