-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DGery
aktív tag
válasz
Sordoran #40145 üzenetére
Pont emiatt az áremelkedés miatt amit a forint gyengülése hoz a dollárral szemben én nem számítanék nagyon kedvezményekre...
iPhone topicban elég jól ki lett már vesézve a téma. Többen most berendeltek 13-akat, mivel a 7-i bemutatót követően nem lehet tudni milyen irányba fog elmozdulni az áruk (vagy marad a mostani árazás, vagy drágulni fog mint az M1 Air esetén volt tavasszal...) -
Amilo02
aktív tag
válasz
Sordoran #39722 üzenetére
Ez csak az én tapasztalatom:
12.9" MK használata fekve felejtős, csak szenvedni szoktam vele..
Ülve szoktam még ölbe tenni kinyújtott lábbal, az elviselhető.
Billegni billeg így is, úgy is ha nem stabil sík felületen van. Ugye alapból az ilyen helyzetekben az a probléma, hogy nem alul van a súly.
Van mellette egy 15.6" notebook. Azt sokkal kényelmesebb ölben használni. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Sordoran #39697 üzenetére
Wifi + Cellular kiadás és mobilnettel használom (sim kártya).
Amilo02
Lehet ,hogy a 12.9-es jobban merül a sima 11 colosnál?Mr. Y
Nálam a sima i12 nagyon gyengén muzsikált és az éjjeli használat nélküli fogyasztása is tragikus volt.
i12 topikban ez a jelenség nem volt egyedi ,többen is panaszkodtak nem csak én (i12 mini + egy rémálom). -
válasz
Sordoran #39697 üzenetére
Szubjektív panaszomat óhajtotta, említeni, nem akarok én meggyőzni senkit semmiről.
A mágneses tok nekem nagyon bevált, az egész gép felcuppantható pl a hűtőre, nem kell helyet keresni a konyhábanPersze ez viszont nem a legideálisabb utazáshoz. Ahhoz marad a Love Mei páncél
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Sordoran #39683 üzenetére
“ Viszont szoftveres oldalon nem fogjuk tudni soha kiaknázni teljesen.”
Dehogynem
Későbbiekben biztosan jól fog jönni a nagyobb teljesítmény ,pl. ha egy A14-es iPad air haldoklik majd pár év múlva -ez az M1-es még simán száguldozni fog (meg se fog neki kottyanni az iPadOS 20 sem).
-
-
törölt tag
válasz
Sordoran #39641 üzenetére
Az ExFat-ra, mert azt mind a Windows, mind a MacOS, iPadOS egyaránt tudja írni és olvasni is. Ha a Paragon kiadná a szoftverét iPadOS-re akkor szuper lenne, de a support szerint ez egyelőre nincs tervben. Konzolokról sajna nem tudok nyilatkozni. Viszont az újabb smart tv-k is olvassák az ExFat-ot szerencsére.
-
törölt tag
válasz
Sordoran #39626 üzenetére
Gratulálok hozzá! A legjobb döntés volt! Egy fehér Magic Keyboardal kiegészítve pedig maga a csoda lesz, pláne ha jön a “Porondmester” (Stage Manager) és külső monitor support…! Le sem fogod tudni tenni, az 100%!
(személy szerint én is ezt vettem volna MacBook helyett is).
-
cigam
titán
válasz
Sordoran #39614 üzenetére
Simán visszakérheted az árát.
-
cigam
titán
válasz
Sordoran #39594 üzenetére
Más (külföldi) videós fórumokban is kérdezz rá a pontos modell megadásával. Az ember azt gondolná, hogy h.264, mov meg mp4, és mindent megeszik, de vannak "üdítő" kivételek.
Ugye már említették, hogy meglepő módon ma már mostohagyerek az mpeg, ill. tapasztaltam hogy pl. régebbi Edius-ok kiakadnak a Panasonic fotómasinával készült videóktól, pedig a mediaplayer simán lejátszó, nem hibásak. A Panasonic szerint minden oké, az Edius szerint meg forduljunk a Panasonic-hoz.
Tudom más platform, más márka, de csak példa, hogy nem is gondolná az ember milyen hibákba futhat bele. Szóval mielőtt megveszed 2x is ellenőrizd, pl. a gépeddel készült felvételt ellenőriztesd egy itteni fórumtársak, hogy a gépe/programja simán veszi az akadályokat, vagy megbolondult tőle. -
-
-
moleculez
veterán
válasz
Sordoran #39594 üzenetére
Szia, én is szoktam videót vágni iPaden, de nekem még csak nem is M1-van, hanem "csak" A14-es iPad Air. Szintén hobby videók, nyaralások anyagaiból, leginkább iPhone a forrás (4K 60pfs hdr), és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, akadás nélkül, real time minden
Luma Fusion app mondhatni a legjobb elérhető videós app, és az tud külső ssd-ről dolgozni. Szóval anélkül, hogy felmasolnad előtte az iPadre. Én iCloudból dolgozom, és csak azokat a klippeket töltöm le onnan, amik épp kellenek, és így is összerakok egy videót a 64GB iPadon. Nem a legkényelmesebb, de ezt pont annyira ritkán teszem, hogy belefér ez a kis kompromisszum, csak ezért ma sem vennén nagyobb tárhellyel. (Ellenben a következő laptopom
).
-
R a y
senior tag
válasz
Sordoran #39590 üzenetére
Elvileg a Canon R5 4K meg se kottyan az M1 Prónak. Nyersanyagot gyorsan tudsz rá mozgatni, hisz az USB C csatlakozó már Thunderbolt, ami tényleg veszett gyors rajta (tapasztalatból írom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest