- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz
koxkids
üzenetére
Szia!
Én kényszerből váltottam mert az M1 pro megdöglött, a kijelző miatt sose mennék vissza, ég és föld, a hang még jobb lett, na meg ugye még gyorsabb lett. Meg a gyorstöltés is nagyon király ha van hozzá adaptered. Ha a kijelző fontos neked akkor válts, egyébként ne, az M1 is bőven használható még. -
Killing
addikt
Sziasztok!
Az ipad pro 11” 3rd Gen-ről írtam hogy megdöglött sajnos (kijelző), most egy 11” M5 állta a helyét.
A legnagyobb rizikó az az hogy a 3. Generációsban nem lehetett semmit se cserélni, csak fődarab csere jöhetett szóba a hivatalos szervízben (almárium pro), amit az istyle szervíz kalkulátora is megerősít, ugyanis elvileg nem lehet szétszedni sehogy se. [kép] 340 ezer forintot meg ugye nem adunk ezért hogy kapjunk egy felújított tabletet.Na most az M5-re ezért szeretnék apple care+ biztosítást, de időközben nyomogattam az istyle kalkulátort, az M4 meg az M5-re már írja a darabok cseréjének a lehetőségét, lehet akksit meg kijelzőt is cserélni elvileg. [kép] [kép]
Igaz ez? A 90 ezer forintos akkumulátor jobban hangzik mint a teljes csere 340-ért… Van valakinek tapasztalata az újabb ipadek szervizelésével kapcsolatban, illetve megéri az apple care+?
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A [hardveraprón] hirdet az egyik eladó AppleCare+-t, tényleg nem átverés, van már tapasztalata valakinek ezügyben? Akár itthoni ügyintézés is érdekel. Ahogy látom 2 fajta konstrukció van, az egyik fix 2 éves, a 11” M5-re elvileg 79 000 Ft, ez tiszta sor.
A másik az 1 x 15 000 szolgáltatási díj, és 27 000 Ft évente az idők végezetéig? Tehát ha fizetem rendesen akkor akár 4 év múlva is cserélik ha baj van vagy az akksi kapacitás leesik? -
Killing
addikt
Holnap érkezik az M5 11”
A tok meg az üvegfólia ugyanaz mint az M4-é? Gondolok itt a notchra meg a kamerakivágásra, nem mertem még megrendelni. -
Killing
addikt
M1 Pro 11”-al ugyan így jártam csak a kijelző ment tönkre. Szétszedni nem lehet, 3 év lejárt, cserét ajánlottak fel 340 ezerért. Mivel a biztosító kérte a készüléket ezért ha nem hagyom ott akkor 390 ezer a csere…
Úgyhogy visszakértem és veszek egy újat, vicc összegek ezek.Ui.: Egyiket sem lehet szétszedni? Akksit se tudnak cserélni meg kijelzőt egyikbe se?
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra elment a kép a 11” M1 iPad Pro-n leejtve nem volt. Reagál de csak a háttérvilágítás megy a kijelzőn (ez még nem oledes). Szerintetek teljesen elájult?
-
Killing
addikt
Sima windowsos külső HDD-t lát az ipad, pedig type C - USB 3.0 átalakítóval van rákötve, semmit nem kell formázni.
-
Killing
addikt
válasz
GhettoChild
üzenetére
Minimális a különbség, én azt mondom ha kell a nagyobb tárhely akkor air, ha nem akkor pro.
De vedd figyelembe hogy sok más eltérés van a kamerától kezdve (a pro széleslátószög + vaku), hangszóró (2 vs. 4, a proban nagyon állat szerintem), face ID vs touch ID…Személy szerint én a pro mellett voksolnék, többet nyújt egy kicsit, a tárhely mizériát meg ha tudod kezelni felhővel vagy külső meghajtóval akkor mindenképpen pro.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy ipad pro 11-et, van valami épkézláb megoldás arra hogy a windowsos gépen tárolt fájlokhoz hozzáférjek távoli eléréssel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fogyjunk le!
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest