- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Geller72 #45569 üzenetére
Nálam lehet különböző profilokat felrakni a billentyűzetre, úgyhogy az egyiket pont arra használom, hogy cserélje meg a kettőt. Amúgy ez bármilyen ISO kiosztásnál így van, nem csak magyarnál: [link]
Erről is írtam Applenek feedbacket több, mint egy éve, de persze ezt is ignorálták. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Geller72 #45567 üzenetére
Én azt szeretném, hogy ha egy lépéssel tekerem arrébb, akkor ne 1 pixellel menjen arrébb, hanem mondjuk az egyszerre 5 lépéssel arrébb tekerés 1/5-ével.
Amit te írtál, az csak azt állítja, hogy az 5 lépéssel arrébb tekerés mennyi legyen, a kettőnek az arányát nem. Szemléltető videó, az elején egyesével görgetem, utána egyben kb ugyanannit: [link]
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Geller72 #45564 üzenetére
Settings > Accessibility > Pointer Control > Pointer Animations-t szerintem érdemes kikapcsolni (gombra rámenve átalakuljon e a kurzor a gombbá)
Settings > General > Trackpad & Mouse > Natural Scrolling, ez meg amit te kérdezelDe arra még nem találtam megoldást, hogy normál görgős egérrel kikapcsolni a scroll accelerationt, mert most mindig vagy 2-3-at kell görgetni egyszerre, hogy ne csak 1 pixellel görgessen arrébb. (Persze ez a trackpad/magic mouse féle görgetésnél nem gond, csak normál egérnél, ezért tojnak bele, hogy ez nem jó, vegyél magic mouset vagy macbookot.)
-
-
bostone
addikt
válasz
Geller72 #45412 üzenetére
Csakhogy tisztázzuk a félreértéseket:
Egyik iPad modell sem rendelkezik oled kijelzővel.
Az pro széria nagyobbik üdvöskéje kapott mini led-et, tehát a kisebbik még ezzel az előnnyel sem rendelkezik a kategóriatársakkal szemben.Viszont a Samsung S9-es sorozata, azaz az S9, az S9 Plus és az S9 Ultra él a lehetőséggel, míg az S7 és S8 széria 10"-os kistestvérei nélkülözték az amoledet.
A fő témához visszakanyarodva, nekem a mini 6 kijelzője kevésbé tetszik még tartalomfogyasztás közben is érződik a minőség bizonyos foka, illetve annak hiánya.
Ez még mindig egy magánvélemény, de ha van elég hely azon a gépen én Samsung S táblagépet vennék.
Most is, mint mindig azt javaslom a kedves leendő tulajdonosok számára, tegyenek próbát egy közeli műszaki kereskedésben és személyesen bizonyosodjanak meg, hogy mi számukra a megfelelő választás.
Ne hallgassanak rám. -
Gabesz87
veterán
válasz
Geller72 #45394 üzenetére
Az a gondom leginkább a fele ennyibe kerülő új droidos gépekkel, hogy ilyen jó kis hangzatos SoC van bennük, mint Unisoc, Tiger, Helio meg mit tudom én. Nem állítom persze, hogy mind szar, használhatatlan, mert nem ismerem, de mobil/tablet érában nekem a Snapdragon mond csak vmt (droid fronton). Láttam mondjuk 80-90 körül újat, amiben Snapdragon 680 van. Úgyhogy még filózok.
-
adalbert1
veterán
válasz
Geller72 #27161 üzenetére
Köszi, ezt az oldalt nem is ismertem
Süvi: köszi neked is. Akkor ennyi erővel kinyomtathatom a számlát is, ha már adásvételit is kérne a vevő (amin mondjuk akkor szerepelne a szig számom is, ennyi adatot meg végképp nem adok egy ismeretlen kezébe, akkor lehet, hogy inkább megtartom - mondjuk egy autó, vagy lakásvásárlás/eladás más, de a táblagépek/telefonok piacán azért rengeteg kétes alak mozog, ki tudja, hogy esetleg milyen egyéb szürke/illegális dolgokba folynak bele még mellette, vagy mennyire GDPR kompatibilis az adatkezelésük
) .
Arról van tapasztalatotok, hogy ahol apr-ben beszámítanak, ott mennyivel piaci ár alatt teszik azt (ott pl. sokkal inkább bízok abban, hogy nem élnek vissza az ember adataival, mint egy random magánszemély)? -
Peterzon94
tag
válasz
Geller72 #27147 üzenetére
Én azért továbbra is a 2018as Pro modellre beszélnélek rá
250ért van már 64 gigás wi-fi változat. Vágáshoz igaz nem sok ez a tárhely, de 300Ft 50 giga cloud tárhely, illetve 900Ft 200 giga.
Fényévekkel erősebb teljesítményben a 2018as(benchmarkban nagyobb pontszámot ér el a benne lévő A12X proci, mint a 2019es Macbook Proéban az Intelé), új dizájn, faceid, ha később vennél 1 tollat hozzá nem a tablet seggébe kell dugni, hanem az oldalán tölti mágnesesen.
szerk.: itt egy összehasonlító videó [link] -
kátú
őstag
válasz
Geller72 #27147 üzenetére
Te nem olvasod az iPad cikk alatti beszélgetést? Meg lett mondva, hogy ez szükségmegoldás, nem is értem, hogy akarhatsz te iPad et videót vágni...
Hiszen ebben az árban bármelyik noti simán jobban alkalmas erre a feladatra mint egy ilyen eszköz
De tartozz te is az ezek szerint hasonlóan buta emberek közé mint én vedd meg és élj vele boldogan, boldogabban mint notival
-
válasz
Geller72 #27133 üzenetére
Nem
Rengeteg összehasonlító videót néztem (Air3 vs. Pro 10.5). Sok előnye van a Pro-nak, korábann is linkeltek egy videót, mennyire látszik a különbség a képfrissítés között PEN használata esetén.
Én is belevágnék egy Pro 10.5-be, de az iStyle-ban totálisan kifogyott, írtam nekik várható e, de semmi választ nem kaptam még.. -
lindermen
senior tag
válasz
Geller72 #22873 üzenetére
Igen akár egy régebbi Pro is jó lehet. Azt (is) szeretem az cuccokban, hogy ha veszel valamit használtan árában, akkor azt szinte ugyanannyiért el is tudod pár hónap múlva ha nem jön be. Innen nézve ki tudod próbálgatni a lehetőségeket, és az marad ami bejön. Én újat csak akkor vennék, ha már tudom hogy mit akarok, mert ott talán nagyobb a bukta ha mégse jött be valamelyik paraméter és el kell adni. 🙂
-
lindermen
senior tag
válasz
Geller72 #22869 üzenetére
Szia,
Azt hittem az air 2 a Mini 4-el pariban van de látom hogy talán egy kicsit erősebb az air 2. Kérdés hogy érezhető-e a különbség. Elfogult vagyok, a minit a mérete miatt nagyon szeretem
szerintem nézz meg egy mini 4 128 lte-t is használtan
Viszont ha air 2 mellett döntenél szvsz érdemes lehet keresni egy használt 5th vagy 6th generációt, 128 lte-k már 100e körül vannak itt a hardverapon is.. a kijelző persze itt kompromisszum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest